Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква ще бъде съдбата на паметника на Альоша?

Да последва ли Альоша съдбата на първия паметник? 27 гласували потребители

1. 1. Да последва ли Альоша съдбата на първия паметник?

• Да! Премести!
      7%
    • Не! Остави!
      14%
    • Бутат ни към украински сценарий!
      11%
    • Бутай като мавзолея!
      22%
    • Ще го браня на живата верига!
      3%
    • Не пипайте повече паметниците!
      37%
    • Нямам против да се модифицира, но имам особено мнение за това коя личност трябва да бъде на нея
      3%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

току-що, IvanKirov написа:

Кой си изтрил профила? Ристу има няколко. 

Да, той си изтри профила. 100% го няма, цитатът към който те линкнах горе беше негов и сега е на гост.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това е заобиколен начин да кажеш че доказателства нямаш. Аз обаче имам

Какви доказателства имаш и за какво?

• Отговори 285
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам вас да ви видя, какво ще вдигнете на мястото, дето събаряте. Точно в момента не е добре да се дървим на рашките, и на мен ми се неще, ама укрите ще ядат бой. И пак ще се окажем от грешната стран

• Тия дето събарят са някакво маргинално малцинство, българяни де им вика Вацев. Отворили си група у Гейбука, пущат само талибани като тях, опити за диалог се трият. Викат кво ще ни направите, ще събаря

• Т.Христов
    Т.Христов

Общество Най-впечатляващите съветски военни паметници извън Русия Редактор 10.03.2023 В Европа има стотици паметници, посветени на съветската победа над

Публикувани изображения

току-що, Гражданин написа:

Да, той си изтри профила. 100% го няма, цитатът към който те линкнах горе беше негов и сега е на гост.

Темата ми, личната говорилня, винаги е била така. Започна я някой влязъл като гост. Срам го е да признае кой е. 

преди 11 минути, Old_story написа:

Приятно гледане на клипа! Който видял, видял, другите няма да гледат! :grimace:

Дзверче и клиповете ли си триеш по липса на време ... 😁 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, Гражданин написа:

На Христо не му стана приятно, че му изтриха една тема.

На теб също ти изтриха тема с анкета. И на мен са ми трили тема. Той ако размисли и приеме факта, че тук сме гости и този форум не е наш, ще се върне. Ние сме само участници в него, не можем да се сърдим и не трябва заради нещо изтрито/премахнато от собственика.

преди 8 минути, Old_story написа:

Приятно гледане на клипа! Който видял, видял, другите няма да гледат! :grimace:

Що така реши?

Ето го:

Първо трябваше да го изтриеш, а чак след това да кажеш че няма да може да се гледа повече, ама от къде чак толкова акъл :lol6:

току-що, Old_story написа:

На Христо не му стана приятно, че му изтриха една тема.

На теб също ти изтриха тема с анкета. И на мен са ми трили тема. Той ако размисли и приеме факта, че тук сме гости и този форум не е наш, ще се върне. Ние сме само участници в него, не можем да се сърдим и не трябва заради нещо изтрито/премахнато от собственика.

Така ли? Коя тема са му изтрили и какво пък толкова е имало в нея. И аз съм против цензурата както се вижда, винаги съм се оплаквал и с теми и дрънчане. Не е хубаво така. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Така ли? Коя тема са му изтрили и какво пък толкова е имало в нея. И аз съм против цензурата както се вижда, винаги съм се оплаквал и с теми и дрънчане. Не е хубаво така. 

Не знам подробности, така прочетох случайно някъде. Нямам време и нерви да чета целия форум както прави Колев. :)

Сега има хора, които знаят точно каква тема са му изтрили и защо, но те са от единственния отбор/лагер във Форума. И са особняци, не очаквам да кажат подробности. :) 

преди 13 минути, Гражданин написа:

Какви доказателства имаш и за какво?

Ха, сега ще се правиш че си бавноразвиващ ли? Знам че не си. Нищо. Пак ще повторя:

Имам доказателство че е манипулиран отговорът подкрепяш бутането на паметника. Ето го:

Ти имаш ли доказателство че е манипулиран друг отговор в анкетата?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ха, сега ще се правиш че си бавноразвиващ ли? Знам че не си. Нищо. Пак ще повторя:

Имам доказателство че е манипулиран отговорът подкрепяш бутането на паметника. Ето го:

Ти имаш ли доказателство че е манипулиран друг отговор в анкетата?

Това не е доказателство за манипулация за бутане на паметника, защото както виждаш в анкетата могат да гласуват всички с прокси до безкрай. Така че как може да е доказателство нещо, което дори не е истински референдум, а анкета? 

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Що така реши?

Ето го:

Първо трябваше да го изтриеш, а чак след това да кажеш че няма да може да се гледа повече, ама от къде чак толкова акъл :lol6:

Тошев, аз нямам нищо против да се гледа този видеоклип. За това го направих, за да се види, че тази анкета не е актуална. Клипа го изтрих защото Ники писа за него и аз го приех като забележка, един вид "защо съм го направил този клип". Затова го изтрих!

Автор съм на това видео и имам авторско право на него. Разрешавам ти като автор да го показваш където и на когото искаш!

Нека да се гледа! :)

преди 26 минути, Гражданин написа:

Това не е доказателство за манипулация за бутане на паметника, защото както виждаш в анкетата могат да гласуват всички с прокси до безкрай. Така че как може да е доказателство нещо, което дори не е истински референдум, а анкета? 

Ма ти нали беше "против" референдум, щото народа бил тъп? 

Референдум - не щеш

Анкета - не я признаваш, щото не била референдум

Най-накрая зорлем ще докарате Копейкин на власт. На предишни избори имаше много хора, на които не им пукаше особено за политиката, щото "нищо не зависи от тях". Сега подозирам, че процентът на Копейката и комунетата ще се вдигне именно от такива хора, щото вече правите големи глупости. Що е нужно? Само за да се подмажете на господарите си от Посолството, ще си вкарате таралеж в гащите. 

А на карварите дори не им пука за тези паметници и не са давали инструктаж те да се събарят, иначе отдавна да е сторено. Това си е инициатива на нашите майцепродавци, които искат да се покажат колко наведени могат да бъдат.

преди 13 минути, Old_story написа:

Клипа го изтрих защото Ники писа за него и аз го приех като забележка, един вид "защо съм го направил този клип". Затова го изтрих!

Каква забележка бре ? Явно нищо не си разбрал. 😄

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Ма ти нали беше "против" референдум, щото народа бил тъп? 

Не съм против референдумите, само против някои, които са много рискови. За едни паметници няма проблем.

преди 22 минути, Гражданин написа:

Не съм против референдумите, само против някои, които са много рискови. За едни паметници няма проблем.

Айдееее, още един с раздвоение на личността...

на 16.12.2023 г. в 21:49, Гражданин написа:

Бе какъв референдум за някакъв глупав комунистически тотем? Ще се хабят публични средства за нещо, което както се разбра е и опасно да стърчи и никой не ще да поддържа. Ама ха! Буууутай! 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Айдееее, още един с раздвоение на личността...

Защо? Аз просто съм мислил различно в различни дни. В някои дни съм благосклонен и щедър, в други съм лош. Сега нямам нищо против референдум за паментника на Съветската армия, но вече го бутнаха. Малшанс.

Вили Лилков предлага на мястото на Паметника на РККА да се издигне "нещо европейско"... 

Нито дума за паметник на хан Аспарух или Васил Левски...или поне за нещо българско...

В този ред на мисли предлагам да се издигне паметник на Зеленски, който в едната ръка развява LGBT знаме, в другата ръка държи пачка с евро, а около него щайги с банани...умнокрасивите ще са на седмото небе...

преди 1 минута, Flashback написа:

Вили Лилков предлага на мястото на Паметника на РККА да се издигне "нещо европейско"... 

Нито дума за паметник на хан Аспарух или Левски...или поне за нещо българско...

В този ред на мисли предлагам да се издигне паметник на Зеленски, който в едната ръка развява LGBT знаме, в другата ръка държи пачка с евро, а около него щайги с банани...умнокрасивите ще са на седмото небе...

На кои викаш умнокрасиви?

Щото един тука с чужд флаг, ми вика копейка. 

Кой е умнокрасив?

преди 10 минути, IvanKirov написа:

На кои викаш умнокрасиви?

На симпатизантите и гласуващите за ПП-ДБ, дето уж щяха да громят Баце и Шиши, но след "сглобяването" мълчат като бити п.......

Даже Шиши им е нещо като вожд-слънце в момента...

преди 14 минути, Т.Христов написа:

Каква ще бъде съдбата на паметника на Альоша?

Ще го бутнат и него!!!

Не, докато руските слугини ги е шубето от "големия брат".

Ако всички прогнози на местните и не съвсем пророци (някои от тях даже и на тази страница) се бяха сбъднали досега, за Шив Палпатин II в уикито са щеше да пише... примерен цитат:

Цитат

Костадин Костадинов (Шив Палпатин II) е реален персонаж и български политик, за разлика от Дарт Сидиъс (Шив Палпатин), който е измислен персонаж и тъмен лорд на Ситите. Костадин Костадинов става първо депутат в Народното събрание на Република България, после евродепутат, после сенатор в Галактическия сенат, после върховен канцлер на Галактическата република, а накрая и император на Галактическата империя, под името Шив Палпатин II.

... съвсем добронамерено размишление. Дай, Боже, всекиму... то май в случая 'боже' се пише с малка буква (фразеологично съчетание), но предвид важността на момента, ше го оставя с главна.

Въпрос: Къде в Музея на социалистическото изкуство ще се съберат скулптурите от ПСА и Альоша

image.png.c22d385c89c9ee0ee3530c72d904a6be.png

Няма ли най-после някоя мисирка да направи репортаж от Музея на социалистическото изкуство, да покаже двора му, за да видим къде ще се съберат скулптурите от ПСА и Альоша? Това пише Зоя Деянова, цитирана от svobodnoslovo.eu.

Отвратителен е цинизмът на евроталибаните да наричат варварското рушене преместване. 

Този Музей е до КАТ и моля приятели софиянци да го снимат! Така ще лъсне плоската лъжа на хуните от ППДБ. Те не са стъпвали там и, може би наистина, си вярват, че е широко място като селските им мегдани из разградско и старозагорско.

Телевизионните пуяци няма да го направят - те са от същите мегдани.

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/vpros-kde-v-muzeya-na-sotsialisticheskoto-izkustvo-shche-se-sberat-skulpturite-ot-psa-i-alosha_news997968.html

:giggle1:

Един върху друг ще ги поставим! :lol6:

преди 2 часа, Flashback написа:

Нито дума за паметник на хан Аспарух или Васил Левски...

Не. Според умнокрасивите като @Гражданин, Левски не става. Той е бил рекетьор, а не национален герой, и освен това историята била фалшифицирана:

на 8.01.2024 г. в 23:26, Гражданин написа:

Тези неща са адресирани не само в клипа на Янсен, но и на много други места. Ето ти още да четеш https://www.лъжец.бг/2019/04/08/васил-левски-от-рекетьор-до-национале/ , за да видиш, че не малко хора ги приказват тези работи. Не съм виновен, че историята се фалшифицира. 

Малко от линка в поста:

"в дейността на Левски няма велики дела"

"Левски просто обикаля и изпълнява нареждания, харчейки парите, дадени му от Касабов"

"Хората на Левски започнали да ходят от чорбаджия на чорбаджия, да заплашват, бият, принуждават и в немалко случаи се сдобивали с част от парите им. Тези пари пък отивали в джоба на Левски"

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Не. Според умнокрасивите като @Гражданин, Левски не става. Той е бил рекетьор, а не национален герой, и освен това историята била фалшифицирана:

Малко от линка в поста:

"в дейността на Левски няма велики дела"

"Левски просто обикаля и изпълнява нареждания, харчейки парите, дадени му от Касабов"

"Хората на Левски започнали да ходят от чорбаджия на чорбаджия, да заплашват, бият, принуждават и в немалко случаи се сдобивали с част от парите им. Тези пари пък отивали в джоба на Левски"

Ами в историята ни има много измислици. Нормално е за млада държава да има нужда от създаването на национално самосъзнание и това става чрез измислянето на национални символи и герои. Какво се е случило наистина не е задължително да е така както в учениците по история. Теб какво точно те притеснява дори и историята за Левски да си е всъщност такава?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.