Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за търсене на снимки

Featured Replies

Ами различните видове сайтове слагат в ХТМЛ кода да не ги индексират търсачките и да не ги следват. Самите сайтове взимат мерки да не могат да бъдат намерени снимките от ботовете на гугъл. 
Преди 2007г бях качил 270 снимки на нашенки на сайта ми на брачната ми агенция, за да ги види някой трябваше да е видял реклама във вестник тук в Белгия и да препише на ръка адрес от вида:

www.putka.be/matskite45p32spy2/index.htm

От България никой не можеше да отгатне това  matskite45p32spy2 и не виждаше никакви снимки, щото бях забранил на ботовете на гугъл и другите търсачки да ги намират.
А на всяка една от мадамите ѝ давах специален адрес само към нейната страница да види как е описана и добре ли са снимките ѝ.

Та така, когато някой сайт е решил, че няма да се виждат снимките на него от разни любопитни хора, никаква програма няма да ти помогне.
Ще ти излезе много по-лесно да си я снимаш от далече тази която искаш с телеобектив, а още по-добре друг човек да я снима ако тя те познава.

• Автор
на 30.12.2023 г. в 16:13, Белгиеца написа:

Ами различните видове сайтове слагат в ХТМЛ кода да не ги индексират търсачките и да не ги следват. Самите сайтове взимат мерки да не могат да бъдат намерени снимките от ботовете на гугъл. 
Преди 2007г бях качил 270 снимки на нашенки на сайта ми на брачната ми агенция, за да ги види някой трябваше да е видял реклама във вестник тук в Белгия и да препише на ръка адрес от вида:

www.putka.be/matskite45p32spy2/index.htm

От България никой не можеше да отгатне това  matskite45p32spy2 и не виждаше никакви снимки, щото бях забранил на ботовете на гугъл и другите търсачки да ги намират.
А на всяка една от мадамите ѝ давах специален адрес само към нейната страница да види как е описана и добре ли са снимките ѝ.

Та така, когато някой сайт е решил, че няма да се виждат снимките на него от разни любопитни хора, никаква програма няма да ти помогне.
Ще ти излезе много по-лесно да си я снимаш от далече тази която искаш с телеобектив, а още по-добре друг човек да я снима ако тя те познава.

Истината е съвсем друга при мене и нещата са много сериозни, наистина спешно ми трябва някакъв вариант.

• 2 седмици по-късно...
на 30.12.2023 г. в 0:26, Reckitjesok написа:

. . . програма която да кача конкретна снимка и да ми я намери къде или в кой сайт я има в интернет пространството, важно ми е, моля за предложения

на 2.01.2024 г. в 1:52, Reckitjesok написа:

Истината е съвсем друга при мене и нещата са много сериозни, наистина спешно ми трябва някакъв вариант.

Аха...! Ясно. "Лодката" изплува. :basketball5:

Фалшиви голи снимки в интернет: Популярно лице стана жертва на злонамерена атака - Vbox7

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.