Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за търсене на снимки

Featured Replies

Трябва ми програма за обратно търсене на снимки, имам снимки които ги има в интернет пространството, но когато използвам гугъл търсачката за обратно търсене на снимки, не ги намира по никакви сайтове. Тоест искам програма която да кача конкретна снимка и да ми я намери къде или в кой сайт я има в интернет пространството, важно ми е, моля за предложения

преди 40 минути, Reckitjesok написа:

и да ми я намери къде или в кой сайт я има в интернет пространството,

И ако, съответния "сайт" вече не съществува? КО праим с раздела "източници" в курсовата работа?

• Автор
преди 31 минути, killchain написа:

Tineye

Пробвах го ама не ми открива нищо

преди 24 минути, teo-glavata написа:

И ако, съответния "сайт" вече не съществува? КО праим с раздела "източници" в курсовата работа?

Не знам честно, но те уверявам че с сигурност ги има в налични сайтове

преди 8 часа, killchain написа:

Tineye

Не знам, teo защо се смее, но и аз за нея се сетих. Доста неща ми е помогнала да намеря (особено при динамични линкове).

• Автор
преди 14 минути, цър-вул написа:

И тази програма нищо не открива, и не знам какви са тези програми които не намират снимки и източници на снимките където реално ги има

преди 20 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не знам, teo защо се смее, но и аз за нея се сетих. Доста неща ми е помогнала да намеря (особено при динамични линкове).

Ако знаеш други предложения ми сподели

• Автор
току-що, цър-вул написа:

Току-що тествах и си работи. Явно причината е при теб!!!
image.png.06b75c92fb8e22b52dc4723e3b151549.png

Защо на мене не ми открива източници на снимки тогава които реално ги има

• Автор
преди 3 минути, цър-вул написа:

Покажи една картинка за търсене!
Остава да дерзаеш върху себе си!

Някакви такива снимки открива, но аз търся даден човек или профил където има снимки по различни сайтове освен фейсбук, обаче снимки дори и по лице където ги има в интернет пространството не ги намира 

• Автор
току-що, цър-вул написа:

Щом си толко' секретен, си чупи главата...

Изобщо не съм секретен и не разбирам какво те навежда да мислиш това, просто търся такава програма

преди 38 минути, Reckitjesok написа:

Някакви такива снимки открива, но аз търся даден човек или профил където има снимки по различни сайтове освен фейсбук, обаче снимки дори и по лице където ги има в интернет пространството не ги намира 

Ами те сайтовете ако не ги показват снимките ако не си логнат, как ще ти ги намери търсачка ?

• Автор
преди 19 минути, Белгиеца написа:

Ами те сайтовете ако не ги показват снимките ако не си логнат, как ще ти ги намери търсачка ?

Ами в фейсбук и инстаграм имам регистрация, истината е че качвам снимки от общо отворени профили и страници в фейсбук и пак не ми ги открива, дай някакво мнение ако имаш предложения

Значи това е много относително с общо отворените профили, както го наричаш - първо профила може да е видим за теб, понеже примерно ти е в приятели. После, може да не ти е в приятели, но да е изключил индексирането от търсещите машини. И разни такив сценарии.

• Автор
преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

Значи това е много относително с общо отворените профили, както го наричаш - първо профила може да е видим за теб, понеже примерно ти е в приятели. После, може да не ти е в приятели, но да е изключил индексирането от търсещите машини. И разни такив сценарии.

преди 2 минути, lebel написа:

Търся изображения с TinEye или Google Lens. Ако не ги намeря с тях, значи... са ми изтребли...

Трябва ми помощ значи, който желае да ми пише на лично, обаче ми е важно и то много важно да ми помогне човек който разбира повече от мен

преди 1 минута, Reckitjesok написа:

Трябва ми помощ значи, който желае да ми пише на лично, обаче ми е важно и то много важно да ми помогне човек който разбира повече от мен

Ам, че те хората ти казаха какви са вариантите. Какво повече от това очакваш?! Някой да хакне съответните профили и да ти извлече снимките от там ли?

• Автор
преди 4 минути, Петър Ангелов написа:

Ам, че те хората ти казаха какви са вариантите. Какво повече от това очакваш?! Някой да хакне съответните профили и да ти извлече снимките от там ли?

Нищо подобно, не става въпрос за хакове и дадения профил го имам в приятели, но търся конкретно нещо друго от даден човек в други сайтове 

преди 10 минути, Reckitjesok написа:

Нищо подобно, не става въпрос за хакове и дадения профил го имам в приятели, но търся конкретно нещо друго от даден човек в други сайтове 

Ами виж какво съм ти написал по-горе. Преспокойно може да е един от двата случая. При тях няма какво да направиш повече - не зависи от теб.

• Автор
преди 26 минути, Петър Ангелов написа:

Ами виж какво съм ти написал по-горе. Преспокойно може да е един от двата случая. При тях няма какво да направиш повече - не зависи от теб.

Ако ги разбираш повече може ли на лично

преди 2 часа, Reckitjesok написа:

Ако ги разбираш повече може ли на лично

Какво да разбирам повече?! Какво още очакваш да ти каже някой?! Това, че някой ти е в приятели, не значи нищо - Гугъл няма как да гледа през твоя акаунт един вид. Ако въпросния човек е изключил през настройките във Фейса профила му да не се вижда от търсещите машини нищо не можеш да направиш (нито някой друг). А дали го е направил или не - това може да ти каже само този човек, ако го питаш.

• Автор
преди 15 минути, Петър Ангелов написа:

Какво да разбирам повече?! Какво още очакваш да ти каже някой?! Това, че някой ти е в приятели, не значи нищо - Гугъл няма как да гледа през твоя акаунт един вид. Ако въпросния човек е изключил през настройките във Фейса профила му да не се вижда от търсещите машини нищо не можеш да направиш (нито някой друг). А дали го е направил или не - това може да ти каже само този човек, ако го питаш.

|Но не става въпрос за фейсбук, а за различни видове сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.