Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо пишете в този раздел?

Защо пишете в този раздел? 6 гласували потребители

1. 1. Какво ви кара най-вече да споделяте убежденията си тук?

• Преживял съм нещо свръхестествено (чудо, изцеление) и искам да споделя
      14%
    • Търсене на духовно просветление
      0%
      0
    • Интересувам се от мистиката и свръхестественото
      71%
    • Интересувам се да споря с другите за своите убеждения
      14%
    • Религиозен съм (моля, посочете каква религия в коментарите)
      0%
      0
    • Смятам, че съм духовен учител
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

на 24.01.2024 г. в 18:58, Гражданин написа:

А колкото до твоето преживяване и как "наблюдателите казаха, че небето се отворило", ние не ги знаем кои са тези свидетели и със сигурност не можеш да ги викнеш тук, за да да потвърдят.

Не искат дори да говорят за това , защото ги е страх от случилото се. 

Но да оставим това на страна . Да повторя случката , когато четох че Ангелите оставят знаци ,когато са покрай някой. Тъкмо чета че знаците са , когато намериш перо или дребна монета . Излизам за ядене и какво да видя - разкъсан гълъб и плочките пред блока целите в пера. След един два часа излизам на работа и един приятел ми плати 50 стотинки на по 2 и една . Влизам в магазина и магазинерката ме пита дали имам дребни монети да и дам . Всичко това за около 5 часа . За мен това е достатъчно доказателство за наличие на Ангели .

Разказите ми за ,, какво е във Вечността ? " , ги правя защото си струва да сме добри и да преживеем някои лишения ,за да сме добре през вечността .

Ако трябва пак ще разкажа ,, как е във Вечността ? ". 

То не трябва да имам някакви свръх дарби за да свидетелствам за Вечността и Висшите Сили ( Ангели , Богини , Бог ) . 

Пак ще се повторя : Работоспособните да помагат на слабите . Като работоспособните и ще имат по голяма пенсия във Вечността от слабите , защото Бога им е дал възможност да  правят добро и да помагат .  

Ти като колебаещ се в това дали има ,, Бог , Висши сили , Вечност " помагай , хич да не е за всеки случай защото ,, един човешки живот " срещу ,, цяла Вечност " то е несравнимо даже , но близко сравнение е ,, прашинка сравнена със Вселената " затова си струва и най - малката проява на доброта. Да не говорим ,че добротата се отплаща и в земният живот , и то доста често. 

преди 5 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Не искат дори да говорят за това , защото ги е страх от случилото се. 

Да, 100% е защото не искат да говорят за "това". А не защото просто не се е случило или не им се контактува с теб заради начина по който се държиш около тях като им обясняваш как разваляш магии, за които те не знаят и си бил в отвъдното и ангели си говорят с теб непрекъснато чрез знаци. Вижам че и в това си мнение не си се сдържал да обясниш.

Но да оставим това на страна . Да повторя случката , когато четох че Ангелите оставят знаци ,когато са покрай някой. Тъкмо чета че знаците са , когато намериш перо или дребна монета . Излизам за ядене и какво да видя - разкъсан гълъб и плочките пред блока целите в пера. След един два часа излизам на работа и един приятел ми плати 50 стотинки на по 2 и една . Влизам в магазина и магазинерката ме пита дали имам дребни монети да и дам . Всичко това за около 5 часа . За мен това е достатъчно доказателство за наличие на Ангели .

Не разбирам как това са знаци. Размазан гълъб и монети. 

Разказите ми за ,, какво е във Вечността ? " , ги правя защото си струва да сме добри и да преживеем някои лишения ,за да сме добре през вечността .

Лишенията не водят до качествен живот, а и нямат никакво отношение към "вечността". Тя няма нужда от твоите лишения, защото е понятие за време и няма отношение към качеството ти на живот.

Ако трябва пак ще разкажа ,, как е във Вечността ? ". 

То не трябва да имам някакви свръх дарби за да свидетелствам за Вечността и Висшите Сили ( Ангели , Богини , Бог ) . 

Пак ще се повторя : Работоспособните да помагат на слабите . Като работоспособните и ще имат по голяма пенсия във Вечността от слабите , защото Бога им е дал възможност да  правят добро и да помагат .  

Ти като колебаещ се в това дали има ,, Бог , Висши сили , Вечност " помагай , хич да не е за всеки случай защото ,, един човешки живот " срещу ,, цяла Вечност " то е несравнимо даже , но близко сравнение е ,, прашинка сравнена със Вселената " затова си струва и най - малката проява на доброта. Да не говорим ,че добротата се отплаща и в земният живот , и то доста често. 

Да, разбрахме те, че правиш добрини, защото така смяташ, че трупаш точки за някаква пенсия след смъртта.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Да, 100% е защото не искат да говорят за "това". А не защото просто не се е случило или не им се контактува с теб заради начина по който се държиш около тях като им обясняваш как разваляш магии, за които те не знаят и си бил в отвъдното и ангели си говорят с теб непрекъснато чрез знаци. Вижам че и в това си мнение не си се сдържал да обясниш.

Не разбирам как това са знаци. Размазан гълъб и монети. 

Лишенията не водят до качествен живот, а и нямат никакво отношение към "вечността". Тя няма нужда от твоите лишения, защото е понятие за време и няма отношение към качеството ти на живот.

Да, разбрахме те, че правиш добрини, защото така смяташ, че трупаш точки за някаква пенсия след смъртта.

Те говореха , но тогава нямаше толкова развит интернет , а и тогава се предаваше от уста на уста , а аз специално дори не издавах признаци ,че се интересувам от нещо свързано с духовният свят , защото криех всичко в тайна ,но времената се менят.

Каква е вероятността да поискаш отговор дали нещо е вярно и в рамките на 5 часа да получиш отговора ? 

Не говоря за лишения , да си продадеш къщата , а да отделяш някакви средства за добрини. И има отношения , защото много хора не могат да оставят една вафла на гладен , камо ли повече - това се трупа като грях и пенсията намалява .

Това е най - лесното сравнение .

• 10 месеца по-късно...
на 4.12.2024 г. в 17:11, Anzhel Dimitrov написа:

За да помагам за утвърждение във Вяра . 

Дали изобщо някой е повярвал след среща с теб?! 

преди 38 минути, Solly написа:

Зависи в какво.Аз например повярвах, без да съм виждал Енджито, че е възможно човек да изпадне в плен на фантазиите си до една невероятна степен.

Без да те е виждал - иска да те вземе в харема си.Човек ще помисли, че си пише с някой падишах, а той таксиметров шофьор.

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 31 минути, badr написа:

Зависи в какво.Аз например повярвах, без да съм виждал Енджито, че е възможно човек да изпадне в плен на фантазиите си до една невероятна степен.

Без да те е виждал - иска да те вземе в харема си.Човек ще помисли, че си пише с някой падишах, а той таксиметров шофьор.

Той вярва в Бог и във Вечният живот, предимно поради това, че си го фантазира като вечни гуляи и запои с безброй жени и хареми. 
Ако го убедят, че това няма да е така, може да се изпари и вярата му.

преди 5 часа, Solly написа:

Да - повярвали са .

преди 4 часа, badr написа:

Не искам да я вземам в харема си защото не искам повече любовни връзки ( миналите са ми достатъчни да си спомням, влюбен съм си безнадеждно в бивша и това ме устройва  ) , а пък алкохола съм го отказал .

След смъртта на всеки ще му се изпълнят мечтите ако е бил добър човек, както обясних вчера - всеки ще продължи падне в Рая и ще се чувства по - добре от Земният живот , Но в зависимост от делата , едни ще вземат пенсия 1300 , други 15 000 , други повече , защото Задгробният живот е подобен на Земният , но със всичките му там фантастични светове от филми ,книги и разкази ,сериали ( харемите и запоите са само като възможност , за жените шопинги и салони за красота ) .

Вече казах , че съм се отдал на аскетизъм ( работа и молитва , примесени с проповядване ) 

Но между човешките отношения са си познатите ни .

преди 4 часа, badr написа:

Повярвах в Бога по следния начин : Стоя си на един тротоар и чакам някоя жена да ме хареса и да ми плати ( а нямам цигари и гладен като вълк февруари месец ) и си помислих ,, Господи ако те има прибери ме " и не щеш ли 3 минути по - късно вече се бием на живот и смърт , 20 минути по - късно кома и пред Бога чувствайки Вечността , надзърнал в Рая , 21 минути по - късно , върнал се изпълнен с Вяра в Бога и желание за живот , 22 години по - късно пиша сега и свидетелствам за смисъла на доброто дело , вечността , райският живот и че трябва да се работи до колкото можем , за да си поживеем добре .

преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

След смъртта на всеки ще му се изпълнят мечтите

На някои хора мечтите им се изпълняват още в този живот, а други на които не им се изпълняват, се надяват това да се случи в Отвъдния.

Защо, каква е причината?

преди 3 часа, Solly написа:

На някои хора мечтите им се изпълняват още в този живот, а други на които не им се изпълняват, се надяват това да се случи в Отвъдния.

Защо, каква е причината?

Мечтите на някои се изпълняват още в този живот , защото не искат фантазиите им да стават реалност , а се задоволяват с земни мечти , които са реално достижими - обикновено се случва след 40 години , понякога и по - късно . 

Други мечтаят за Отвъдни мечти , защото на се задоволяват със земни постижения , и искат да им се изпълнят такива мечти , които не са изпълними за един човешки живот от примерно 80 години .

Да дам пример - искаш да изживееш любовна връзка с двама едновременно и да си едновременно с двама , но понеже почти целият свят е болен от ,, болестта - ревност " -  веднага осъзнаваш че точно в тоя живот няма да ти се получи , и оставяш за ,, задгробният живот " .

П.п. - принципно до сега не съм срещал човек да си изпълни всички мечти в Земният Живот - в най добрият случай са се отказали от някоя и друга мечта .

Енджи. Форумът, колкото и широко да гледаме на съдържанието, все пак не e място за  XXXL мечти и фантазии.

А и като че ли  толкова разкрепостеност не подхожда на името на раздела.

преди 2 минути, badr написа:

Енджи. Форумът, колкото и широко да гледаме на съдържанието, все пак не e място за  XXXL мечти и фантазии.

А и като че ли  толкова разкрепостеност не подхожда на името на раздела.

Е не е . За платоническа любов , не си ли слушал - обикновено е в детските филмчета . Ти пък веднага 18 + . 

Или примерно да живеем в свят от фантастичен филм , или да връщаме ситуации от спомени , като ги коригираме малко .

- така по добре ли е ? 

Абе кой за кво си мисли и мечтае . 👍

преди 53 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Мечтите на някои се изпълняват още в този живот , защото не искат фантазиите им да стават реалност , а се задоволяват с земни мечти , които са реално достижими - обикновено се случва след 40 години , понякога и по - късно . 

Други мечтаят за Отвъдни мечти , защото на се задоволяват със земни постижения , и искат да им се изпълнят такива мечти , които не са изпълними за един човешки живот от примерно 80 години .

Да дам пример - искаш да изживееш любовна връзка с двама едновременно и да си едновременно с двама , но понеже почти целият свят е болен от ,, болестта - ревност " -  веднага осъзнаваш че точно в тоя живот няма да ти се получи , и оставяш за ,, задгробният живот " .

П.п. - принципно до сега не съм срещал човек да си изпълни всички мечти в Земният Живот - в най добрият случай са се отказали от някоя и друга мечта .

Значи, твоите мечти не се осъществяват в този живот, затова мечтаеш и си убеден, че ще станат реалност в Отвъдния.

А тези, чиито мечти се осъществяват в този, не вярват че Отвъдния живот може да е подобен на земния. 

Как, след като тялото ти умира и се превръща отново в пръст, а единствено душата ти отива в Отвъдното, ще се изпълнят такива земни плътски желания, когато няма да имаш вече физическо тяло?

преди 4 часа, Solly написа:

Значи, твоите мечти не се осъществяват в този живот, затова мечтаеш и си убеден, че ще станат реалност в Отвъдния.

А тези, чиито мечти се осъществяват в този, не вярват че Отвъдния живот може да е подобен на земния. 

Как, след като тялото ти умира и се превръща отново в пръст, а единствено душата ти отива в Отвъдното, ще се изпълнят такива земни плътски желания, когато няма да имаш вече физическо тяло?

Всичките ми мечти се сбъднаха до 2013 година , след това се появиха нови.

Защото са с убежденията на хора , които им е описано къде отиват , без да предполагат ,че там където отиват във Вечността  - светът е такъв -  какъвто си го представят и заслужили . - ( това е парадокс , който се опитвам да елиминирам и да вкарам яснота по това ,какво следва след смъртта ,? и връзката между земният живот и този във Вечността ) ...

Примерно и ботовете от игрите , се води че не са плътски , но всъщност са изградени пак от материя ... Това че навремето не са могли да обяснят по - пълния капацитет и възможностти на задгробният живот . 

Принципно човека е ,, ум " - ,, Разум " с форми и значения , но недоразуменията с ,, разделянето на човека " на неразумна и разумна материя е : защото всеки изкарваш пари от разяснения на ,, задгробният живот и връзката му със земният "  - усложнява нещата за да припечели от тълкувания на свещен текст ...

Само че, прекалено си се вживял в компютърните игри и затова твоите проекции за Отвъдното са твои измислици повлияни от тях. 

Но не даваш отговор на конкретни въпроси, дори не се опитваш да разсъждаваш върху тях.

• 1 месец по-късно...
на 10.12.2024 г. в 7:59, Solly написа:

Само че, прекалено си се вживял в компютърните игри и затова твоите проекции за Отвъдното са твои измислици повлияни от тях. 

Но не даваш отговор на конкретни въпроси, дори не се опитваш да разсъждаваш върху тях.

И какъв на конкретен въпрос не съм отговорил ? Отговарям на всички въпроси възможно най ясно и изчерпателно .

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

И какъв на конкретен въпрос не съм отговорил ? Отговарям на всички въпроси възможно най ясно и изчерпателно .

Репертоарът ти е много ограничен и го знаем вече наизуст.

преди 1 минута, Solly написа:

Репертоарът ти е много ограничен и го знаем вече наизуст.

Е то всичко е рутина в един момент .

Повечето хора задавете един и същи въпрос периодично , получавате един и същи отговор и казвате ,, едно и също " ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.