Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За американските бази

Featured Replies

на 4.02.2024 г. в 14:23, moni2 написа:

Там пише, че правата на българската страна на собственост върху базата (базите - те до момента са 4) и земите под тях (които са държавна собственост) са ДЕНОНСИРАНИ, т.е. ОТМЕНЕНИ, демек базите са АМЕРИКАНСКА ТЕРИТОРИЯ, върху  която  не важат местните (в случая българските, а в Инджирлик - турските) закони

Друг път Ердоган да позволи в Инджирлик други освен турските закони. Едва ли би дал тези места да са без тяхно присъствие и да се извършват някакви нелегални за територията на Турция операция. Ние също би трябвало теоретирчно да имаме някакво представителство вътре, което да гледа дали всичко е честно. Не знам дали могат да ги подкупят турските или нашите представители в тези бази и да се допуска нелегална дейност. А какво ще стане, ако денонсираме договорите си за баси със САЩ? Може ли да ми кажеш? Нали знаеш, че веднъж обвързани така трябва да се случат някакви геополитически катаклизми за такава промяна, все едно да е нещо като смяната на властта през 90-те години. Какво следва според теб след това за българския народ? Ти българин ли си?

Още чакам да ми отговориш и на това:  

преди 5 часа, Гражданин написа:

Да, припомни го, че аз дори не откривам новината. Дай линкове, ако може.

За това:

преди 18 часа, moni2 написа:

Да припомням ли случая преди няколко години, когато американски военен камион прегази автомобил на семейство, отиващо на почивка и уби двама души. Шофьорът на камиона така и не бе подведен под отговорност, защото американците отказаха и по-късно го преместиха в базата в Рамщайн, където също не го съдиха.

• Отговори 78
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От девет кладенеца вода ще извадите, само да ни убедите, че американските бази са нещо полезно и необходимо за българския народ. Потресаващо е колко промити мозъци има из безбрежния интернет, които сл

• Имали са, но не са били лагери на смъртта. Не е имало газови камери и крематориуми. Сега имат само изправителни колонии. В такива бяха пратили ненормалните откачени пусита. А Алексей Навални е един кл

• Нищо чудно, че тази година няма интерес от страна на бъларите за Зелена карта. Свършиха се баламите. А това изказване от американска гледна точка е изключително грозно. Значи не биха допус

• Автор

Тук има страшно много роби, готови да лижат подметките на САЩ и да предават България за жълти стотинки. Жалко, че такива няма кой да ги издири и убие. Да видим без робите и агентите си тук САЩ какво ще правят!

Лично аз пожелавам всичко най - лошо да се случи на семействата на предателите на България!

преди 14 часа, Anneliese написа:

Тук има страшно много роби, готови да лижат подметките на САЩ и да предават България за жълти стотинки. Жалко, че такива няма кой да ги издири и убие. Да видим без робите и агентите си тук САЩ какво ще правят!

Лично аз пожелавам всичко най - лошо да се случи на семействата на предателите на България!

Подметките само да беше, добре, ама те  гъзовете им лижат.  Така са свикнали от съветски времена. Само гъзовете се сменят.

преди 12 часа, moni2 написа:

Подметките само да беше, добре, ама те  гъзовете им лижат.  Така са свикнали от съветски времена. Само гъзовете се сменят.

Ще ми отговориш ли на въпросите по-горе или доказваш, че си трол и пишеш глупости?

Чакам линк за катастрофата причинена от американски войници, в която загиват български граждани и се потулва!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.