Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е тая простотия?

Featured Replies

Аха ,Анализе е Малдива на едно друго място. Разпознах ли те?

преди 1 час, orhidea написа:

Не е, Анне Франк търси или нещо свързано с тая по... така де еврейка

на 9.02.2024 г. в 14:33, Anneliese написа:

В училище. Бяхме на тревопасна диета, месо и риба имаше веднъж на няколко месеца, понеже училището ни (питала съм учителите и това им  е отговора) нямаше пари, за да купува редовно месо и риба за училищния стол, в който се хранехме напълно безплатно! Да, имахме училищен стол и се хранехме напълно безплатно в дивите и мръсни мутромафиотски години за България (2000 - 2004). Добре, че се прибирах всеки петък, да да вечерям в петък и да си хапна събота и неделя месо и риба. Само че, голяма част от децата са на пансион там, идват от други градове или села, някои са от другия край на България, от бедни семейства, ходят си само за ваканциите вкъщи, пътуваха с влак. Живееха на пансиона и ядяха каквото имаше там. Джобни имаха малко. В началото имах голямо портмоне, нашите ми даваха 10 лева джобни - за закуска в голямото междучасие от близка закусвалня и за вестник или списание, харчех по 2 лева на ден.Е, 2000 година една вечер ми откраднаха парите от портмонето в общежитието, и после се наложи да си ги нося в джоба на панталоните, постоянно да се уверявам, че парите са там, а вечер ги слагах под завивката, пъхах ги в калъфката на възглавницата. Лягах си рано, в 9, защото скоро след това парното го гасеха, училището нямаше достатъчно пари за отопление до 10 или 11, когато си лягаха съучениците ми. Заключвах си личното шкафче в стаята, където си държах тетрадките, пособията и вестниците и списанията, бутилката количка, несесера с гребена, четката за зъби, сапуниерката със сапуна и кърпата за ръце. И ключовете много си пазех. Стотинките си харчех за чаша кафе следобед от автомата (като ни сложиха такъв) или за горещ шоколад, или за чай. Всеки понеделник, в продължение на 4 години баща ми ме возеше до София, минавахме през "Макдоналдс". Допивах си чашата с количка в час, обикновено пристигах за третия или четвъртия час, но учителите не се сърдеха. Нашите ми купуваха и фонокарта на "Булфон" и от вторник до петък им се обаждах за малко от телефона навън. Сутрин пък пак нямаше парно, нямаше и топла вода и с глас пък ревала, докато си мия ръцете на ледената вода.  Защото след тояалена не може без да си измиеш ръцете. Добре, че даваха топъл чай за закуска. Сутрин ходех само заради него в стола. Хем да пийна топъл чай, хем да си стопля ръцете. Закусвах вафли, нашите ми купуваха по 4 вафли за седмицата, криех ги в шкафчето зад тетрадки и други неща. Отварях си шкафчето, само когато нямаше никой при мен в стаята. Учехме с якета и ръкавици през зимата, парното идваше в 10 часа. А частните училища тогава, никнеха като гъби, получаваха държавни пари! Пари, които бяха наши!

Аз бях добре, ама другите?

Отивам да ям пържени яйца и сланинка. Неща, които са лукс за това училище!

Е пак браво,че поне тогава си спазвала някаква хигиена! 

• Автор
на 10.02.2024 г. в 14:28, Bubbles написа:

Ти за думата трол не си ли чувал бре?
Чуека е на работа.

Съвсем сериозно, още потръпвам като се сетя как стоях на прозореца на стаята на седмия етаж и ми идеше да си метна телефона.

Направо не знам какво да кажа!Sandra Lee What GIF by TLC Europe

на 10.02.2024 г. в 15:00, orhidea написа:

• Mal_vi_na_84

Други въпроси? Имам бан, само чета там!
преди 1 час, Anneliese написа:

Други въпроси?

Да, нещо ново откриха ли ти? :)

преди 47 минути, petie1 написа:

Да, нещо ново откриха ли ти? :)

Сакън! 😃😃😃😃

• Автор

Възпаление на сакроилиачната става. От утре съм пак на Върщец. Бяха ми предписали медрол, но няма да го пия, това чудо има сто негативни ефекта,а аз съм с чувствителен стомах, имам гастрит, киселини, преди години имах бъбречна криза и бях в болница, също така имам и аритмия.

Явно ще си стоя така.

Но пък сега ми се възпалиха венците.

преди 1 час, Anneliese написа:

Възпаление на сакроилиачната става. От утре съм пак на Върщец. Бяха ми предписали медрол, но няма да го пия, това чудо има сто негативни ефекта,а аз съм с чувствителен стомах, имам гастрит, киселини, преди години имах бъбречна криза и бях в болница, също така имам и аритмия.

Явно ще си стоя така.

Но пък сега ми се възпалиха венците.

Ми тва нема да пиеш онова нема и сетне олелее трябваше да го пия хихи а след години кат трябва да пиеш една шепа лекарства за кръвно сърце диабет и др не те виждам

преди 2 минути, petie1 написа:

Ми тва нема да пиеш онова нема и сетне олелее трябваше да го пия хихи а след години кат трябва да пиеш една шепа лекарства за кръвно сърце диабет и др не те виждам

Стигнеш ли до шепа лекарства свършил си.

току-що, Bubbles написа:

Стигнеш ли до шепа лекарства свършил си.

Знам ма и повечето хора над 50  са така :(

току-що, teo-glavata написа:

Сега,,,кво ще се обиждаме ли?

Не що? Според Н/с/и е така дали е вярно вче друг въпрос

току-що, petie1 написа:

Бе...над 50 съм, ама чак пък шепа :) Най много ползвам аспирин - за консервите :)

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Бе...над 50 съм, ама чак пък шепа :) Най много ползвам аспирин - за консервите :)

Е радвам се за теб :)

преди 52 минути, petie1 написа:

Всичко си е до човек и до организъм. :)

преди 8 часа, teo-glavata написа:

Кофти ако ще е само за консервите.

За фармацията,излекуван/здрав/ пациент е изгубен клиент… 

Лекаство!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.