Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални? 39 гласували потребители

1. 1. Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

• Да
      46%
    • Не
      30%
    • Не мога да преценя
      23%
  2. 2. Бяха ли справедливи мотивите за присъдата му приживе?

• Да
      51%
    • Не
      38%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз се опитвам да в оправдая, а ти изкарваш, че плюя по нея. Изкарвам я не блудница, а нормална жена. На дъщеря ти мъжът й, ако е пандизчия, няма ли да си намери любовник? Ще я изкараш блудница ли? Много хитро постъпва жената, почти сигурно и пари направи с фондацията, а и не само. Има шанс, защо да не го използва. Аз я подкрепям.

Не, всеки който чете и разбира български вижда, че ти не я оправдаваш, а я наричаш лека жена.

И ето точните ти цитати:  

преди 21 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да стои 19 години неклатена ли?

преди 19 минути, Мечо Хубавеца написа:

Помисли малко. Все още млада, с добър външен вид, ще стои ли нееВана три години? Според мен не.

Изкарваш жената лека. Навални не е от толкова дълго време в затвора. Можа да е вярвала, че ще го пуснат по-скоро, а не 19 години.

Намеквате, че и жена му е лека. Международната мрежа от троловете и пропаганда обиждате жена му и деморализирате семейството на човека. Затова предполага, че вашият цар е полудял. Хем поръча Навални в затвора, хем сега е заповядал да ползвате всички налични ресурси да плюете по семейството му.

• Отговори 459
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо емблемитично няма и не е бил никакъв символ.Човек с популярност клоняща към нула.Несериозно е да се представя като конкурент на Путин.Все едно, ти, да конкурираш Джокович в тениса. Но няма д

• Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "п

• Да. Най - нормалния сред всички. Но е е здрав и няма Алцхаймер.Има феноменална памет.

Публикувани изображения

преди 4 минути, Гражданин написа:

Не, всеки който чете и разбира български вижда, че ти не я оправдаваш, а я наричаш лека жена.

И ето точните ти цитати:  

Изкарваш жената лека. Навални не е от толкова дълго време в затвора. Можа да е вярвала, че ще го пуснат по-скоро, а не 19 години.

Намекваш, че и жена му е лека. Навални международната мрежа от троловете и пропаганда обиждате жена му и деморализирате семейството на човека. Затова предполага, че вашият цар е полудял. Хем поръча Навални в затвора, хем сега е заповядал да ползвате всички налични ресурси да плюете по семейството му.

Ти пуритан ли си? В кой век живееш? Защо да е лека жена тази, която си има любовник и то при положение, че мъжът й е в пандиза? Не знаеш ли, че не е здравословно да не се води полив живот? Да не би да си някой мюсюлманин или ревностен католик? Какви гупости пишеш. Три години са страшно много. Пайжини ще хване ...

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ти пуритан ли си? В кой век живееш? Защо да е лека жена тази, която си има любовник и то при положение, че мъжът й е в пандиза? Не знаеш ли, че не е здравословно да не се води полив живот? Да не би да си някой мюсюлманин или ревностен католик? Какви гупости пишеш. 

Не, какъв пуритан? Ти луд ли си? Обяснявам ти, че Навални като мъченик има изключителна морална стойност и ако жена му иска да поведе битка в негово име значи наистина цени този уникално себеотдаен и добър човек. И това не го твърди само тя, ами и хиляди отидоха на погребението му, за да отдадат почит и десетки бяха арестувани. Може жена му също да е стойностен човек и да се бори заедно с него. Може двамата да са били отдадени в борбата. Ако тя направи всичко, което може, за да отмъсти, значи и тя е рискува. С кого си ляга нямам представа, не виждам и как може да е по темата освен ако ти сериозно не си от троловете на Кремъл, на които царят е наредил морално унищожение на това, което е останало от неговия враг в лицето на населдниците му. До сега само плюете в хор как жената е лека и т.н.. Защо не оставите човека да почива в мир? Защо?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не, какъв пуритан? Ти луд ли си? Обяснявам ти, че Навални като мъченик има изключителна морална стойност и ако жена му иска да поведе битка в негово име значи наистина цени този уникално себеотдаен и добър човек. И това не го твърди само тя, ами и хиляди отидоха на погребението му, за да отдадат почит и десетки бяха арестувани. Може жена му също да е стойностен човек и да се бори заедно с него. Може двамата да са били отдадени в борбата. Ако тя направи всичко, което може, за да отмъсти, значи и тя е рискува. С кого си ляга нямам представа, не виждам и как може да е по темата освен ако ти сериозно не си от троловете на Кремъл, на които царят е наредил морално унищожение на това, което е останало от неговия враг в лицето на населдниците му. До сега само плюете в хор как жената е лека и т.н.. Не оставяте човека да почива в мир. На какво се дължи това? От страх да не те призоват в Украйна ли? Ако не пишеш фейкове има ли такава опасност за теб? Как си научил български?

Навални бил мъченик!? Знаеш ли колко ми дреме, че е умрял. За мене е идиот. Да не би да е умрял заради нас? Какво е направил за България? Жена му, ако не прави пари в момента е много глупава. Има възможност, това е факт. Дали и колко е осребрила, няма как да знаем.                Ти пи ли си хапчетата днес? Аз съм българин!

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Навални бил мъченик!? Знаеш ли колко ми дреме, че е умрял. За мене е идиот. Да не би да е умрял заради нас? Какво е направил за България? Жена му, ако не прави пари в момента е много глупава. Има възможност, това е факт. Дали и колко е осребрила, няма как да знаем.                Ти пи ли си хапчетата днес? Аз съм българин!

И как доказваш, че си българин, когато непрекъснато реагираш като руски трол? Личи си, че плюеш умишлено по Навални и семейството му! Организирали са ви цялата мрежа да го правите все едно е важно и света да повярва в преизбирането на Путин за президент след като той дори смени конституцията си, за да стане възможно. Явно много е инвестирал и в имидж навън и троловете в българските форуми са му изключително важни.

преди 2 минути, Гражданин написа:

И как доказваш, че си българин, когато непрекъснато реагираш като руски трол? Личи си, че плюеш умишлено по Навални и семейството му! Организирали са ви цялата мрежа да го правите все едно е важно и света да повярва в преизбирането на Путин за президент след като той дори смени конституцията си, за да стане възможно. Явно много е инвестирал и в имидж навън и троловете в българските форуми са му изключително важни.

Истината често поражда омраза. Аз пиша това, което смярам за истина. Съветофоб и антикомунист съм и това личи от мненията ми. Не харесвам политиката на Путин. Миналата година се опитах да вляза в един руски сайт и не ме пуснаха заради лошото ми отношение към Путин и СВО. 

преди 29 минути, Гражданин написа:

че Навални като мъченик има изключителна морална стойност

Ти си много объркан и заблуден.

преди 1 час, Гражданин написа:

И вече ти отговорих на фейка, защото това, което показваш е ФЕЙК! Няма десетки загинали етнически българи!!! Не виждаш ли и собствените си източници, че не съобщават за десетки така както във видеото, в което има манипулиран звук и картина? Изпозвай в собствените си източници от труд функцията ctrl + f и потърси думата "загинали". Мисля че е редно да показваш малко повече мисъл за уж представящ се за интелигентен човек, даже учител.  

Разбира се че е фейк от БТВ, НОВА и Труд.

В такъв случай всичко което дърдорят и днес трябва да е фейк.

преди 12 минути, В. Велев написа:

Ти си много объркан и заблуден.

Не той е пълен ламер, щом дори Тео който е ултра САЩ и десен му го каза сметай къв е.

преди 38 минути, Мечо Хубавеца написа:

Истината често поражда омраза. Аз пиша това, което смярам за истина. Съветофоб и антикомунист съм и това личи от мненията ми. Не харесвам политиката на Путин. Миналата година се опитах да вляза в един руски сайт и не ме пуснаха заради лошото ми отношение към Путин и СВО. 

Това е много интересно, че си антикомунист. Навални не е антикомунист и съветофоб според теб, така ли?

преди 13 минути, Bubbles написа:

Разбира се че е фейк от БТВ, НОВА и Труд.

В такъв случай всичко което дърдорят и днес трябва да е фейк.

Видеото което ми представи е фейкнато и си личи по много признаци. Намери ми още един видео репортаж, в който някоя главна телевизия обяснява за десетки жертви българи. Аз не открих! Мисли малко, че ме дразниш каква си заблудена копейка и колко лесно те манипулират, ако тези фейкове за теб са истина! Чакам линк към статия и друго видео, в което говорят за десетките загинали българи! Предизвиквам те да потърсиш и ще видиш как няма да немериш и това видео е фейк!

преди 1 час, Гражданин написа:

Това е много интересно, че си антикомунист. Навални не е антикомунист и съветофоб според теб, така ли?

Не зная. Вероятно е, но в Русия отдавна не управляват комунисти. Диктатура е, но не комунистическа. Има и антикомунисти идиоти. 

преди 4 часа, Гражданин написа:

Видеото което ми представи е фейкнато и си личи по много признаци. Намери ми още един видео репортаж, в който някоя главна телевизия обяснява за десетки жертви българи. Аз не открих! Мисли малко, че ме дразниш каква си заблудена копейка и колко лесно те манипулират, ако тези фейкове за теб са истина! Чакам линк към статия и друго видео, в което говорят за десетките загинали българи! Предизвиквам те да потърсиш и ще видиш как няма да немериш и това видео е фейк!

Дал съм ти статии от НОВА и Труд бе промит, ясно ми е че четеш кенефи като блиц и пик, беги се гръмни!

Влезнах да видя, докъде сте стигнали - явно копаете дъното щом се цитира кафявожълтата рашистка клоака Труд, като достоверен източник. 😂(все едно да цитираш Уикенд)

Междувременно баба Митрофанова даде пример за дъно - "Навални сам си избра съдбата". Връх на цинизма и арогантността. Та да ви запитам "русоофилите" тука - не се ли срамувате от себе си за жълти копейки, които ви плащат да дезинформирате свободния свят, да защитавате изчадия? Нямате ли достойнство и себеуважение поне малко?

https://bntnews.bg/news/mitrofanova-za-navalni-toi-sam-si-izbra-tazi-sadba-1269167news.html

преди 7 минути, The_Nomad написа:

Влезнах да видя, докъде сте стигнали - явно копаете дъното щом се цитира кафявожълтата рашистка клоака Труд, като достоверен източник. 😂(все едно да цитираш Уикенд)

Междувременно баба Митрофанова даде пример за дъно - "Навални сам си избра съдбата". Връх на цинизма и арогантността. Та да ви запитам "русоофилите" тука - не се ли срамувате от себе си за жълти копейки, които ви плащат да дезинформирате свободния свят, да защитавате изчадия? Нямате ли достойнство и себеуважение поне малко?

https://bntnews.bg/news/mitrofanova-za-navalni-toi-sam-si-izbra-tazi-sadba-1269167news.html

Щом труд има вече статут на кафява медия при положение че се води кажи-речи национална таквяа, явно не медиите а държавата като цяло копае дъното.
Докато си бях в България Труд се водеше един от най уважаваните източници, явно има промени, другия вариант е просто онеже информацията не ви е угодна да дрънклате такива небивалици.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Дал съм ти статии от НОВА и Труд бе промит, ясно ми е че четеш кенефи като блиц и пик, беги се гръмни!

Наистина се доказваш като едно много тъпо парче. Умишлено те накарах да си прочетеш сам статиите, в които информацията няма нищо общо с фейк нюза от клипа направен с AI за "десетки избити българи", но за съжаление затвърждаваш впечатлението ми само. Претенции имаш за някакъв интелект, а реално нулевата ти защитна стена срещу фейкове те прави мощна копейка със слаб интелект.

преди 13 часа, The_Nomad написа:

Няма нужда да ми плаща някой, за да мога смело да заявя, че не ми дреме за Навални и изобщо не ми пука, дали е жив или умрял.

Харесвате ми обаче вие, които сте направили цяла тема за някакъв рандом пандизчия и плачете за него по цял ден.

преди 19 часа, Гражданин написа:

И ето точните ти цитати:  

Намеквате, че и жена му е лека. Международната мрежа от троловете и пропаганда обиждате жена му и деморализирате семейството на човека. Затова предполага, че вашият цар е полудял. Хем поръча Навални в затвора, хем сега е заповядал да ползвате всички налични ресурси да плюете по семейството му.

Яд те е, че няма да я трескаш ти ли? :D

току-що, Тoни написа:

Няма нужда да ми плаща някой, за да мога смело да заявя, че не ми дреме за Навални и изобщо не ми пука, дали е жив или умрял.

Харесвате ми обаче вие, които сте направили цяла тема за някакъв рандом пандизчия и плачете за него по цял ден.

Нямаме ли право? Ей Серьожа не давай наклон в Български форум.

преди 3 минути, Кутин написа:

Нямаме ли право?

Нямате право да ръсите лъжи и да дезинформирате!

"Милиони били на погребението на навални".

преди 4 минути, В. Велев написа:

Нямате право да ръсите лъжи и да дезинформирате!

"Милиони били на погребението на навални".

На самите руснаци не им дреме за тоя клоун, ама ние сме барабар Петко с мъжете.

Казаха САЩ, че бил много важен и ето напълни се с негови фенки и у нас.

току-що, Тoни написа:

На самите руснаци не им дреме за тоя клоун, ама ние сме барабар Петко с мъжете.

Казаха САЩ, че бил много важен и ето напълни се с негови фенки и у нас.

И естествено кой натовариха със задачата да пусне поредната провокативна тема тук във форума - естествено @Гражданин.

Вече ги зная кой по коя линия работи тук за соросоидните непеота. Бълбукащата например отговаря за пропагандата.

преди 4 минути, В. Велев написа:

И естествено кой натовариха със задачата да пусне поредната провокативна тема тук във форума - естествено @Гражданин.

Вече ги зная кой по коя линия работи тук за соросоидните непеота. Бълбукащата например отговаря за пропагандата.

На тоя му плащат зелени гущерчета, за да ръси глупости. Трол, при това платен. Тоя е срам за България. За тва му писах, да си ходи в дупката, от която е изпълзял.

преди 9 часа, *S197* написа:

На тоя му плащат зелени гущерчета, за да ръси глупости. Трол, при това платен. Тоя е срам за България. За тва му писах, да си ходи в дупката, от която е изпълзял.

И с какво можеш да докажеш твърденията си? Безплатно ви дразня оркофилите.

преди 9 часа, В. Велев написа:

И какво ѝ е на темата?

преди 23 часа, Bubbles написа:

Щом труд има вече статут на кафява медия при положение че се води кажи-речи национална таквяа, явно не медиите а държавата като цяло копае дъното.
Докато си бях в България Труд се водеше един от най уважаваните източници, явно има промени, другия вариант е просто онеже информацията не ви е угодна да дрънклате такива небивалици.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/07/10/4367608_sudut_osudi_petyo_bluskov_i_trud_mediia_za_tormoz/

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/02/13/4449683_sudut_okonchatelno_trud_pravilno_e_bil_izgonen_ot/

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/08/13/4242568_ministerstvoto_na_kulturata_iska_vtrud_da_se_iznese_ot/

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/desislava-atanasova-vsjaka-namesa-na-policija-v-balgarska-medija-e-nedopustima.html  - Герп надават вой за платената им клоака

https://btvnovinite.bg/bulgaria/blaskov-i-nedjalkov.html  ето ги двамата събратя рамо до рамо

Хубаво е да сте малко критични към това, което четете иначе лесно ви промиват мозъците. Труд е бил национална медия преди 20 години. В новите времена стана клоака на Герп и рашистката пропаганда.

преди 15 минути, The_Nomad написа:

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/07/10/4367608_sudut_osudi_petyo_bluskov_i_trud_mediia_za_tormoz/

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/02/13/4449683_sudut_okonchatelno_trud_pravilno_e_bil_izgonen_ot/

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/08/13/4242568_ministerstvoto_na_kulturata_iska_vtrud_da_se_iznese_ot/

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/desislava-atanasova-vsjaka-namesa-na-policija-v-balgarska-medija-e-nedopustima.html  - Герп надават вой за платената им клоака

https://btvnovinite.bg/bulgaria/blaskov-i-nedjalkov.html  ето ги двамата събратя рамо до рамо

Хубаво е да сте малко критични към това, което четете иначе лесно ви промиват мозъците. Труд е бил национална медия преди 20 години. В новите времена стана клоака на Герп и рашистката пропаганда.

Баш дневник ли намери да цитираш?
А иначе не знам какво се е променило толкова в Труд, но тази медия винаги е била сред големите в България, а факта че сочите БТВ и НОВА и Труд за жълти и фейк медии говори че или в България има огромен медиен проблем или вие имате проблем да приемате неща които не ви отговарят на полит ориентацията.

преди 12 часа, Bubbles написа:

а факта че сочите БТВ и НОВА и Труд за жълти и фейк медии говори че или в България има огромен медиен проблем или вие имате проблем да приемате неща които не ви отговарят на полит ориентацията.

За мен не са жълта медия, а просто скриват много неудобни, за нас, факти. Има прекалено голямо информационно затъмнение.

преди 13 часа, Bubbles написа:

Баш дневник ли намери да цитираш?
А иначе не знам какво се е променило толкова в Труд, но тази медия винаги е била сред големите в България, а факта че сочите БТВ и НОВА и Труд за жълти и фейк медии говори че или в България има огромен медиен проблем или вие имате проблем да приемате неща които не ви отговарят на полит ориентацията.

Аз пък един път да видя , че се цитират тези медии тук  в някоя политическа тема.Иначе най-често виждам жълти или фейк медии като блиц , флагман или пик и др подобни .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.