Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Списък на най-неприятните българи

Featured Replies

Списък на най-неприятните българи

Мартин Карбовски

Иванко, убиецът на Асеня.

Този, който предаде Левски.

Този, който не си отвори вратата, когато четата на Ботев ги вдигаше на въстание.

Фердинанд.

Тия, дето застреляха Вапцаров.

Тия, които застреляха Митко Палаузов и други деца.

Тия, които бяха надзиратели в лагерите на комунизма, много са шибани.

Тия, които доносничеха и пращаха хора в лагерите на комунизма.

Тия, дето излъгаха за Чернобил.

Тия, които виждаха, че системата се разпада, но влизаха в БКП – тия са шибани много и бяха много тъпи.

Тия, които измислиха прехода и забогатяха от него. Не съм сигурен как се казват, но са много за такъв много шибан и дълъг преход.

Тия, които измислиха синята идея и после я скапаха по най-червения начин.

Тия, които не казват нещата със истинските им имена днес.

Стефан Софиянски – защото е направил такава концесия с Вълка, че имаме да плащаме и да живеем на мръсно още поне пет години.

Жан Виденов и Чичибаба – защото се опитват да се върнат.

Костов – само заради едно нещо стига – че дадохме небето си на НАТО, за да бъде бомбардиран Белград.

Атанас Щерев, защото каза онова за болните от рак.

Издателите на вестник ШОК, един от които е син на Недялко Йорданов.

Читателите на вестник ШОК поименно.

Владо Кузов.

Убийците на сестрите Белнейски.

Гелето от Дупница, защото заради него децата ходели спокойно на дискотеки в Дупница.

Паси и българската дипломация, която не спаси шофьорите ни в Ирак и медсестрите в Либия.

Тия, дето се хвалеха каква войска имаме, а в Кербала арабите ни размазаха. Тия, дето сега се хвалят каква войска имаме, а ние нямаме нищо.

Катаджиите.

Митничарите.

Лекарите, които взимат яко рушвети. Тия, които не взимат, нека не се сърдят.

Таксиджиите, чийто коли миришат на крака.

Стоичков, когато е с полицейски буркан на колата си.

Пиарите на повечето министерства и минстрите, които нямат никакво намерение да отговарят на въпроси.

"Топлофикация", "Озеленяване", "Градски транспорт", "Софийска вода", "Паркинги и гаражи".

Юнал Лютфи, защото е топил Лили Иванова.

Лили Иванова, защото ми писна.

Батето, защото съвсем ми писна.

Някои хора дори не са достойни за тая класация, защото дори не са завършени идиоти, затова в списъка влизат само някои техни части – примерно циците на всички фолкпевици, които пречат на световната гледка откъм България.

Румен Петков – заради списъка, който публикувах вчера в "Новинар".

Има няколко имена, които не мога да сложа в този списък, защото ме е малко страх и ме е доста гнус, и затова ще сложа себе си накрая, защото щом ме е страх, значи и аз съм в тоя списък.

Продължавайте сами.

http://www.vsekiden.com/

• Отговори 52
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ей тая,казва се Ирена Кръстева. Купи още една телевизия ВВТ,а не ни е плащала от февруари месец във вестник Експрес. Пари няма...

• Съгласен съм за Кузов и Костов, ама не мога да не включа и мръсният, подмолен, задкулисен, двуличен доносник Коритаров.

Автора не се е посвенил да се постави на 1-во място :wors:

Скромността краси човека biggrin.gif

Всички от Пазарджишко с изключение на пишештите във форума.

Че Карбовски е неприятен спор няма.

Да видим другите:

1. Този, който не си отвори вратата, когато четата на Ботев ги вдигаше на въстание.
...Що за тъпотия пък е това? Ще имам аз жена,2 момиченца и момченце и ще тръгна да умирам за България,която така и така стана една кочина в крайна сметка. Не,че не си обичам родината,ама мисля,че децата си бих обичал повече.

2.Тия, които доносничеха и пращаха хора в лагерите на комунизма.

3.Тия, които виждаха, че системата се разпада, но влизаха в БКП – тия са шибани много и бяха много тъпи.

...И Коритаров се оказа доносник. Не можеш да виниш хора,живеещи в болно общество,за това,че били заразени.

4.Жан Виденов и Чичибаба – защото се опитват да се върнат.
...Не знам за Чичибаба,но историята със сигурност няма да каже лошо за Жан Виденов. Последващи анализи на ВЕЧЕ кадърни икономисти показаха,че той и управлението му нямат пряка вина за кризата тогава.

5.Лекарите, които взимат яко рушвети. Тия, които не взимат, нека не се сърдят.

Ок,преди това за полицаите и митничарите съм съгласен,но що па лекарите да не взимат рушвети,бе Мартинчо?

Ква е разликата между лекар и митничар? 5те загубени години зубкане в медицинския факултет,а? И накрая кво? 400 лв заплата. Бахти подигравката. Естествено,че ще взимат подкупи - те са учили и трябва да им се плаща за труда!

За Паркинги и гаражи съгласен. 90% от концесионерите на плажовете не бяха споменати в класирането,а и те са лошички.

Комшиятя който всяка сутрин (4.30) си пали скапаното Жигули което патка като че ли има война :rolleyes:

Не виждам Вучков.....

Е как сме го пропуснали ? ohmy.gif

Е как сме го пропуснали ? ohmy.gif

Карбовски може и да му фен знаеш ли???

Доста субективен списък пречупен през призмата на един надувко. Този факт абсолютно го обрича да бъде поставен в категорията на : " поредната смешна класация ". Ама нямал си е работа човека написал го е....

Слави Трифонов защо го няма? Трябва да се добави.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Аз не виждам какво против проф. Хулиган Кучков имате! Лично за мен той е по - голям шоумен отколкото Слави! cool.gif

Тия които покриха и продължават да прикриват следите на убийците на сестрите Белнейски.

Всички български политици от 1980 година до настоящият момент.

Мацко много от политиците от 1980г. са вече мъртви - намали разликата angry.gif

Що му викаш "мацко"? :):):question:

Ми може да има некакви чувства към мен, знайш ли... ;)

Стига спам! Лео,казах 1980-та,защото повечето ченгета и политици от онова време дърпат конците и днес...

Карбовски може и да му фен знаеш ли???

Доста субективен списък пречупен през призмата на един надувко. Този факт абсолютно го обрича да бъде поставен в категорията на : " поредната смешна класация ". Ама нямал си е работа човека написал го е....

Гаранция че му е фен :) Вучков е нещо като Карбовски, само че след 30 години :)

Иванко, убиецът на Асеня.

Този, който предаде Левски.

Този, който не си отвори вратата, когато четата на Ботев ги вдигаше на въстание.

Фердинанд.

Тия, дето застреляха Вапцаров.

.......

http://www.vsekiden.com/

Хилядите малоумни журналисти ,дето ни пълнят главите с малоумните си статии,псевдостатистики,класацийки,проучвания,експерименти и пр. ла**а.

Добре де, защо му се палите толкова на Карбовски?Човекът си е изложил собственото виждане.Както виждаме категорията "най-неприятни" е субективна и всеки си има собствено разбиране.

Субективно за мен някои от точките му са неадекватни,а и след като темата е отворена - трябва да пишем нещо в нея,ама и спам да не е...:lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.