Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на йонгтаймер

Featured Replies

преди 21 минути, цър-вул написа:

Кеф цена няма...
BTW едната ми племенница е там. ЮАР нали е колкото един квартал на Бургас... 😎

Около 8 милиона жители и около 150км дължина :)  е само Йоханесбург...

• Отговори 104
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Така ги правят вече новите боклуци. И казвам наистина боклуци. ЧЕ и цените до небето. Да си ги карат. Аз също съм фен на старите, здрави и стабилни автомобили.

• Термина  е "йънгтаймер", и не става ясно какво точно целите с темата си-уведомявате ни, искате съвет ли ?

• Коркодила
    Коркодила

Според моя механик двигатела има още пробег около 500 000км. Тоест като стане до към 1 000 000км, мога и да го дам на Ганя за четири иляду леа.

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 часа, ostavime написа:

На бас, че с мойта ще те скъсам. Ти щеше да пускаш снимки на "машината на времето", но така и не ги дочакахме 😁

Продава се. След 10тина дена ще съм в София. Ако искаш ела да я видиш. 

преди 3 часа, Коркодила написа:

Не не, не искам да я купувам. Но все пак ми стана интересно. Кажи къде ще си, за да дойда. Или сега пак ще се покриеш и ще избягаш? 

А и защо би ми притрябвала кола на 20 години и 500К километра.?! 

Ти една снимка не искаш да пуснеш тука, какво остава за друго. 😎 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 1 минута, цър-вул написа:

Продава црна котка в чувал по вечеря

Аз съвсем сериозно го питам къде ще се намира колата, за да отида да я погледна. Съмнявам се да ми отговори обаче. 

И аз съм сериозен - когато се продава возило в мрежата е съпроводено от екстериорни/интериорни снимки, снимки под капака, в багажния отсек... А той иска на йонашко доверие.

Каза, че след десет дена ще е в София, такава хубава кола предполагам, че в някой шоурум ще я изложи. Тя е на малко километри и ще има много кандидати за нея, нищо чудно и да обявят наддаване за колата.

Аз също съм кандидат з колата!

преди 14 минути, Звяра! написа:

Каза, че след десет дена ще е в София, такава хубава кола предполагам, че в някой шоурум ще я изложи. Тя е на малко километри и ще има много кандидати за нея, нищо чудно и да обявят наддаване за колата.

Аз също съм кандидат з колата!

Без бутане и пререждане, моля. Първи бях и имам право да я видя пръв. Пък знае ли човек...

• Автор
преди 3 часа, ostavime написа:

Аз съвсем сериозно го питам къде ще се намира колата, за да отида да я погледна. Съмнявам се да ми отговори обаче. 

Е явно не ме познаваш. Остави ми тел на лични и ще мина да пием по една бира.

на 25.02.2024 г. в 19:34, ostavime написа:

Мани ги тия професори измислени. Разбират те хохохо 😁

Единия кара Голф 5 на 500 000 хил. км. ама никой нито го е виждал, нито го знае. А да, същия си е сбъднал мечтата, като яде кренвирши и пие бира. Върховото постижение в живота му.

Другия дори не го знам какво кара, но със сигурност е някой котор и той на поне 25 години. За сметка на това, приятел на прител му е казал, че негов приятел е казал, че новите коли не стават за нищо. Абе... инфо от първа ръка, нали разбираш. хахаха

Този, който няма пари за нова кола, хвали старото и кара кенеф на 30 години "като нов". 

Не е баш така. Новите коли са бъкани с електроника и всичко е на "един бушон". Чувал ли си за "Планирано остаряване"?

преди 4 часа, Коркодила написа:

С Голфа ли ще дойдеш? 

преди 59 минути, Коркодила написа:

Тоя въпрос ми го задаваха гаджета, като ги изкарвах на кафе.

Е нали него ще продаваш? Трябва да се види. Нормално е да те питам дали ще дойдеш с колата. 

Пак започваш да увърташ. Ясно, само приказки, както обикновено от теб. 

преди 5 часа, Коркодила написа:

Нямам мобилен. Можеш да пишеш тук. 

преди 10 часа, Коркодила написа:

Тоест Мишока, който се крие си ти. Бегай не ме занимавай.

Хахаха, то беше ясно, че ще се скриеш. Ако искаш, дай ми твой номер и ми кажи кога си тук. Ще намеря начин да ти се обадя. Нали си пич? Айде да те видим сега. 

Дай сега твой номер, като си толко важен. Дай номер да ти звънна. 

• Автор
преди 5 часа, ostavime написа:

Хахаха, то беше ясно, че ще се скриеш. Ако искаш, дай ми твой номер и ми кажи кога си тук. Ще намеря начин да ти се обадя. Нали си пич? Айде да те видим сега. 

Дай сега твой номер, като си толко важен. Дай номер да ти звънна. 

Теб те интересува панаира, мен да си продам колата. Не ме занимавай с глупости . Тука има-тука нема на женския пазар.

на 28.02.2024 г. в 17:18, Коркодила написа:

Теб те интересува панаира, мен да си продам колата. Не ме занимавай с глупости . Тука има-тука нема на женския пазар.

Ти ми дай телефон, недей увърта. Дай да видим като си тук да я погледна колата. Има купувачи. 

Не се крий отново. Излагаш се пред всички. 

• Автор

Купето на 36цата е в ,,Идивидуел,, изпълнение. Жълт екслузивен цвят. Спортни седалки, поръчкаво табло, супер спринт генерация, спортно окачване. Карам я в България, слагам и двигател 321к.с. Регистрация в КАТ и правим законова М3.

преди 10 часа, Коркодила написа:

Купето на 36цата е в ,,Идивидуел,, изпълнение. Жълт екслузивен цвят. Спортни седалки, поръчкаво табло, супер спринт генерация, спортно окачване. Карам я в България, слагам и двигател 321к.с. Регистрация в КАТ и правим законова М3.

Поредната глупост....

на 1.03.2024 г. в 0:13, Коркодила написа:

Супер. Все още не съм получил телефонен номер за връзка с теб. Ще го получа ли или си остава поредната лъжа? 

• 2 седмици по-късно...
на 27.02.2024 г. в 11:21, Коркодила написа:

Пристигна ли? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.