Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на йонгтаймер

Featured Replies

• Автор
на 21.03.2024 г. в 21:34, *S197* написа:

Голфа отдавна е за основен ремонт. Ама некъв "майстор" му вика ще изкара още половин милион.

За такъв основен ремонт, ме днес все та мина без никакви забележки ГТП, като чисто нов автомобил от завод производител. Беше обслужен и в Събота пали за Нидерландия, където пък отива, за основни почистване и пастриране.

IMG_0539.jpeg

• Отговори 104
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Така ги правят вече новите боклуци. И казвам наистина боклуци. ЧЕ и цените до небето. Да си ги карат. Аз също съм фен на старите, здрави и стабилни автомобили.

• Термина  е "йънгтаймер", и не става ясно какво точно целите с темата си-уведомявате ни, искате съвет ли ?

• Коркодила
    Коркодила

Според моя механик двигатела има още пробег около 500 000км. Тоест като стане до към 1 000 000км, мога и да го дам на Ганя за четири иляду леа.

Публикувани изображения

Още ли ни занимаваш с глупостите си бе човек.... :(  Карай си стария издухан голф и ни остави на мира да си караме новите коли моля....

@suzannita Забрави да споменеш , че е и чипиран и вдига 200 на магистралата в Германия ( !!????!!!) ....

преди 21 часа, Коркодила написа:

За такъв основен ремонт, ме днес все та мина без никакви забележки ГТП, като чисто нов автомобил от завод производител. Беше обслужен и в Събота пали за Нидерландия, където пък отива, за основни почистване и пастриране.

IMG_0539.jpeg

И аз мога да мина ГТП, за 15 минути, стига да знаеш къде да идеш ;) Това, твое изказване, не е никаква гаранция в какъв къндишън ти е колата.

• Автор
преди 7 часа, Belefor написа:

Още ли ни занимаваш с глупостите си бе човек.... :(  Карай си стария издухан голф и ни остави на мира да си караме новите коли моля....

@suzannita Забрави да споменеш , че е и чипиран и вдига 200 на магистралата в Германия ( !!????!!!) ....

А ти още ли се занимаваш с моите глупости бе човек…… Карай си хибридната кочина дето си я взел на изплащане и си гледай в твоята паница….. Защото до като гледаш в чуждата твоята ще си е все празна….

преди 14 часа, Коркодила написа:

А ти още ли се занимаваш с моите глупости бе човек…… Карай си хибридната кочина дето си я взел на изплащане и си гледай в твоята паница….. Защото до като гледаш в чуждата твоята ще си е все празна….

Аз имам 3 коли и всичките си ги карам с кеф. Не гледам в ничия паница. Но то е ясно , че крадеца вика дръжте крадеца. Та така и с твоята ЛЕГЕНДАРНА паниЧка :) 

• Автор
преди 2 часа, Belefor написа:

Аз имам 3 коли и всичките си ги карам с кеф. Не гледам в ничия паница. Но то е ясно , че крадеца вика дръжте крадеца. Та така и с твоята ЛЕГЕНДАРНА паниЧка :) 

И понеже имаш 3 коли, лаеш от една година, аз какво карам и що карам… Що ми се струва, че нямаш и трици в  г*за ама нейссе…….. кучето си лае кервана си върви……..

преди 48 минути, Коркодила написа:

И понеже имаш 3 коли, лаеш от една година, аз какво карам и що карам… Що ми се струва, че нямаш и трици в  г*за ама нейссе…….. кучето си лае кервана си върви……..

Точно така, аз лая по един нескопосник , дето се уби да се хвали колко много му върви гоуфа и колко малко гори. Глупостите от теб са не на килограм а на тон направо! Типичен Ганьо!

• Автор
преди 3 часа, Belefor написа:

Точно така, аз лая по един нескопосник , дето се уби да се хвали колко много му върви гоуфа и колко малко гори. Глупостите от теб са не на килограм а на тон направо! Типичен Ганьо!

Ти лаеш, защото нямаш нищо. Хората дето имат, не им дремят за тия дето нямат. Винаги е обратното. Марш в кочината!

преди 47 минути, Коркодила написа:

Ти лаеш, защото нямаш нищо. Хората дето имат, не им дремят за тия дето нямат. Винаги е обратното. Марш в кочината!

Така е , нямам легендарен гоуф дето да вдига 200км/ч и да гори 4 на сто и да е на 500 000км и да може да мине поне още 500 000.... Както винаги съм изтъквал - НИКОЙ не може да се сравнява с теб (по олигофрения)...

Те всички останали те видяха , що за """""мъжкар""""" си когато тръгна да си продаваш гоуфа...

• Автор
преди 5 часа, Belefor написа:

Така е , нямам легендарен гоуф дето да вдига 200км/ч и да гори 4 на сто и да е на 500 000км и да може да мине поне още 500 000.... Както винаги съм изтъквал - НИКОЙ не може да се сравнява с теб (по олигофрения)...

Те всички останали те видяха , що за """""мъжкар""""" си когато тръгна да си продаваш гоуфа...

Хич не ли дреме за форумните мишки, и въобще те какво мислят за мен. А за теб разбрахме, че твоите 3 коли са на картинки от дъвки турбо. Но това не значи, че не можеш да помечтаеш……… Няма по-голям мечтател и любител на научната фантастика от теб във форума.

преди 11 часа, Коркодила написа:

Хич не ли дреме за форумните мишки, и въобще те какво мислят за мен. А за теб разбрахме, че твоите 3 коли са на картинки от дъвки турбо. Но това не значи, че не можеш да помечтаеш……… Няма по-голям мечтател и любител на научната фантастика от теб във форума.

Смешник , теб ако не ти дремеше , нямаше изобщо да отговаряш. Ама явно ти дреме. Пък аз може и на дъвки турбо да ги имам тия 3 коли ама ти и толкова нямаш хахахаха :) 

Иначе позна, аз харесвам да чета и гледам филми за научната фантастика! Затова си те представям като това отдоло:

jeremy_clarkson_p50.jpg

Демек, от както го имате за първи път разбирате, какво е климатик...А, климатик ли е или е климатроник?Това ще разберем при следващото "обслужване".

Ама то едва ли ще има такова на тоя милионник.

преди 5 часа, Коркодила написа:

Вчера оставих 500 лева за ревизия и пълнене на климатика. Автомобила е подготвен от до за бреговете на Истрия.

Темата ти не беше ли покупка на йонгтаймер? Tи изкупи колите на света. Ретро коли, коли с гюруци, сеати, субарута, жълти беемвета, скутери купува, колелета... накрая пак се похвали с голфу на 500 000 км, на който се оказва, че и климатика му до сега не е работел.
Ами айде честито пак на цървула от Буковлък. Натовари го хубаво с тенджери с кюфтета и щайги с буркани и приятна ти почивка.
И да не забравиш да снимаш косматия тУмбак и да се похвалиш с "Живота е прекрасен, фамозен голф със селяндури".

• Автор
преди 3 часа, fitterman написа:

Демек, от както го имате за първи път разбирате, какво е климатик...А, климатик ли е или е климатроник?Това ще разберем при следващото "обслужване".

Ама то едва ли ще има такова на тоя милионник.

Абе олиго май френд, ти знаеш ли, че има коли само с климатроник, но без климатик. Тоест може да е с климатик, но без климатрони, но може и да е с климатрони и без климатик. Айде стига съм ви учел, а ми почвайте да четете.

преди 2 часа, suzannita написа:

Темата ти не беше ли покупка на йонгтаймер? Tи изкупи колите на света. Ретро коли, коли с гюруци, сеати, субарута, жълти беемвета, скутери купува, колелета... накрая пак се похвали с голфу на 500 000 км, на който се оказва, че и климатика му до сега не е работел.
Ами айде честито пак на цървула от Буковлък. Натовари го хубаво с тенджери с кюфтета и щайги с буркани и приятна ти почивка.
И да не забравиш да снимаш косматия тУмбак и да се похвалиш с "Живота е прекрасен, фамозен голф със селяндури".

Климатик винаги си е имал, но трябваше да се  сменят едни гарнитури и малката перка, айде нема да ти обеснявам, защото си с трето отделение и ще си помислиш, че ти говоря за холова гарнитура. Мисля да взема създарми и бяло наливно вино от винарната в Плевен.

Ааве, умник, кога ще си редактираш неграмотно написаното заглавие? И каквиса тия нови електрони:

преди 9 минути, Коркодила написа:

с климатик, но без климатрони, но може и да е с климатрони и без климатик

Некви климатични електрони ша да са.

• Автор
преди 2 минути, цър-вул написа:

Ааве, умник, кога ще си редактираш неграмотно написаното заглавие? И каквиса тия нови електрони:

Некви климатични електрони ша да са.

Климатроник ве шматка. Човек трябва да ви обеснява като на малки аутисчета.

преди 34 минути, Коркодила написа:

Абе олиго май френд, ти знаеш ли, че има коли само с климатроник, но без климатик. Тоест може да е с климатик, но без климатрони, но може и да е с климатрони и без климатик. Айде стига съм ви учел, а ми почвайте да четете.

Климатик винаги си е имал, но трябваше да се  сменят едни гарнитури и малката перка, айде нема да ти обеснявам, защото си с трето отделение и ще си помислиш, че ти говоря за холова гарнитура. Мисля да взема създарми и бяло наливно вино от винарната в Плевен.

Гущер, ти разбра ли разликата между климатик и климатроник?И нема нужда да ми обЕсняваш, защото си неграмотен и неук.Ти може да си учЕл, ама другите са учили, видно е, че нямаш идея за какво иде реч.

преди 5 часа, Коркодила написа:

Климатика бичи много сериозно. Да е жив и здрав Жоро-Климатика от Плевен!

Гледай само твойто здраве да не се разклати от климатика.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.