Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на йонгтаймер

Featured Replies

• Автор
на 11.03.2024 г. в 8:41, ostavime написа:

Пристигна ли? 

Пристигнах и си заминах.

• Отговори 104
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Така ги правят вече новите боклуци. И казвам наистина боклуци. ЧЕ и цените до небето. Да си ги карат. Аз също съм фен на старите, здрави и стабилни автомобили.

• Термина  е "йънгтаймер", и не става ясно какво точно целите с темата си-уведомявате ни, искате съвет ли ?

• Коркодила
    Коркодила

Според моя механик двигатела има още пробег около 500 000км. Тоест като стане до към 1 000 000км, мога и да го дам на Ганя за четири иляду леа.

Публикувани изображения

преди 11 часа, Коркодила написа:

Пристигнах и си заминах.

Продаде ли Голфа?

Нали те помолих да ми дадеш тел. за да се обадя да видя колата. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, ostavime написа:

Продаде ли Голфа?

Нали те помолих да ми дадеш тел. за да се обадя да видя колата. 

Голфа не е продаден, в България си е. Всъщност се отказах да го продавам, защото нямам превоз в бегето. Че и като ги гледам на какви цени вървят, направо подаръчни предпочетох да си направя един подарък на себе си.

преди 1 час, Коркодила написа:

Голфа не е продаден, в България си е. Всъщност се отказах да го продавам, защото нямам превоз в бегето. Че и като ги гледам на какви цени вървят, направо подаръчни предпочетох да си направя един подарък на себе си.

Ти си дойде с Голфа и си отиде с друга кола ли?

• Автор
преди 6 часа, ostavime написа:

Ти си дойде с Голфа и си отиде с друга кола ли?

Отидох си със самолета. Голфа си е в България. Като си дойда, или ще си го взимам пак на сам или ще го оставя в България да си го карам там. Зависи от цената на билета. Сега трябваше да се прибирам спешно и платих 350 евро билети. Голфа щеше да ме закара за 280.

преди 18 минути, Коркодила написа:

Отидох си със самолета. Голфа си е в България. Като си дойда, или ще си го взимам пак на сам или ще го оставя в България да си го карам там. Зависи от цената на билета. Сега трябваше да се прибирам спешно и платих 350 евро билети. Голфа щеше да ме закара за 280.

E нали пращаше снимки на ключове от Голф, който караш в Холандия? 

• Автор
преди 53 минути, ostavime написа:

E нали пращаше снимки на ключове от Голф, който караш в Холандия? 

Това не ми пречи да го карам по-други точки на планетата нали?

преди 1 час, Коркодила написа:

Това не ми пречи да го карам по-други точки на планетата нали?

По никакъв начин, но не става ясно къде е тоя Голф в края на краищата. Веднъж е в Холандия, после в България... а изобщо има ли го?! 

• Автор
преди 20 часа, ostavime написа:

По никакъв начин, но не става ясно къде е тоя Голф в края на краищата. Веднъж е в Холандия, после в България... а изобщо има ли го?! 

Има си го. Скоро ще бъде обслужен  в сервиза на БОШ в Плевен , минава и ГТП и пали гуми обратно за Нидерланд.

преди 52 минути, Коркодила написа:

Има си го. Скоро ще бъде обслужен  в сервиза на БОШ в Плевен , минава и ГТП и пали гуми обратно за Нидерланд.

Ама как се озова в БГ, като беше в Холандия? Нали там го обслужва на 500 000 хил. км. 

ostavime!
Ама и ти нищо не разбираш.
Човека... Пардон-косматия тУмбак каза:
Отишъл с голфа до БГ-то.
Обадили са му се и спешно отлетял съм самолета до Нидерландията. Дал повече пари, отколкото му струва горивото с фамозния голф, ама нищо. Той ще ги избие от промоционални кюфтета и лютеница от Кауфланд.
Той оставил фамозния голф в БГ-то, където ще го обслужат в сервиза на БОШ в Плевен и пак ще го напълни с гориво и с тави с манжди и газ до Нидерландия.
Само не става ясно къде ще го паркира, освен ако не е забогатял от алъш вериша с вехтории от битака, защото освен него има и ретро кола, кола с гюрук, субару, жълто беемве със спортни седалки, поръчково табло, супер спринт генерация, спортно окачване-двигател с 321 к.с. и т.н.т.
Освен това има дете (което расте със светлинна скорост), куче и какво ли не. А и щеше  да купува за него и "жената" скутер, че по-евтино, а  даже колело, че да спортува и да смъкне някое кило сланина.
И книга има да пише...
И какво ли още не.
Абе...не е лесна и неговата. Кроки има един бюлюк кахъри на главата и не може да изпадне в по-подробни обяснения, че да го разбереш.
Аз му пожелавам да си купи и едно моторче. Хем малко по-пъргаво ще да е от скутера, хем няма да върти педали като луд с колелото.

58180452_.png.98e54bb255cf918f26bcbd1b8af8603e.png

Успех Кроки. Нека силата, кюфтетата и болния ти мозък бъдат с тебе.

• Автор

Според моя механик двигатела има още пробег около 500 000км. Тоест като стане до към 1 000 000км, мога и да го дам на Ганя за четири иляду леа.

преди 2 часа, Коркодила написа:

Само едно знам. Скри се като мишка, когато трябваше да се действа. 😉

• Автор
преди 2 часа, ostavime написа:

Само едно знам. Скри се като мишка, когато трябваше да се действа. 😉

Мишка си ти. Поисках ти телефона, уплаши се. Сега не знам за какво ревеш… 

Хахахах, казах ти да пишеш тук. Нали не мислиш, че ще си дам телефона на някой с Голф на 500 000 хил. км.? 😁

Ти обаче реши, да се покриеш. Както и да е. Изложи се пред всички за пореден път. 

Живи и здрави. Важно е Голфа да е върви. А дали е в Холандия или България и дали изощо го има... не е важно. 

Защо?

500 000 километра за двигател не са много! 

току-що, *S197* написа:

Още половин... загря ли? Отделно, в БГ се смята, че щом е на 200К вече е лошо.

Аз няколко години внасях автомобили втора употреба от Европа. Знам на какви километри ги купувахме и на какви километри влизаха в България! 

Един бус Мер..дес Спринтер лично аз го докарах на 760 000 км. от Германия. Тук го направиха на 76 000 км. :D Еми какво да ти кажа, още го карат, сигурно вече е на 1 400 000 км. 

• Автор
преди 1 час, ostavime написа:

Хахахах, казах ти да пишеш тук. Нали не мислиш, че ще си дам телефона на някой с Голф на 500 000 хил. км.? 😁

При теб положението е Боли ме сърби ме, драго ми е. Ти нали не очакваш аз да си раздавам телефона хора като теб. 

има хора от форума където ми имат телефона и съм им помагал и знаят, че съм мъжкар, който си държи на думата, а не лигльо и панаирджия. Беше ясно, че нищо няма да купуваш. Ако имаше сериозни намерения щеше да пишеш на лично да си разменим телефоните и без да разтръбяваме да видиш колата. Твоята цел беше съир. Не ти се получи и сега мрънкаш. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.