Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Триумфът на простака, Насилника и фашиста- 3 част на дискусията ми за борбата с простака

Featured Replies

По-горе виждам две теми на мои съфорумци за насилника и за фашиста- началото на тези две фази е онова пълзящо нещо, наречено простак и ако не се смачка още в пълзящата му фаза, придобива самоувереност, която преминава в състоянието Насилник, а после и най-отвратителната фаза Фашист. ИМА ЛИ ОПасност наистина простакът да се превърне най-напред в Насилник, а ако се игнорират с безразличие действията му, да се преобрази във фашист?

• Отговори 53
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Много ми е интересно ако форумът се закрие къде ще си ръсите глупостите? Какво общо има насилник, простак и фашист? 

• Не телевизия НЕ гледаме. Гледането на телевизия е вредно за психиката на човека.

• Веси Филипова
    Веси Филипова

може да са луди, но са талантливи. Екстра са си лелките.

Много ми е интересно ако форумът се закрие къде ще си ръсите глупостите? Какво общо има насилник, простак и фашист? 

преди 55 минути, Емил Костов написа:

Е как къде? Във фейсбук.

• Автор

Е, как да няма Емиле. От едното тръгва другото. Гледам, че в момента още раглеждаш темата, т. е. проверяваш кой ти е харесал мнението.

преди 57 минути, Емил Костов написа:

Още си  тук, след като си се изявил преди 54 минути.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Е как къде? Във фейсбук.

А ти Гражданино, имаш ли гражданска позиция или повтаряш като папагал Мнението На Емо Костов.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, гледате ли вие двамата НОВИНИ, има ли за вас Новините на Нова или БТВ, или БНТ

преди 6 минути, Веси Филипова написа:

А ти Гражданино, имаш ли гражданска позиция или повтаряш като папагал Мнението На Емо Костов.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, гледате ли вие двамата НОВИНИ, има ли за вас Новините на Нова или БТВ, или БНТ

Гражданска позиция винаги имам, но какъв ти е въпросът към мен? И къде вдя да повтарям нещо?

• Автор

Нищо лошо не казвам, видях, че го аплодираш. Досега ви познавам като умни хора от форума, недейте ме разочарова двамата. Ако нямате мнение по въпроса, не се включвайте. Пуснала съм дискусия, който иска да участвува, Никой не ви задължава.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

Веси! Давай нататък за да видим с кой ще ти свърши борбата. За теб това ли е важно кой как му е гласувал на коментара?

МЕРСИ КОЛЕВ! Не задължавам нито Костов, нито Гражданина да участвуват, има стотици теми, по които да се включат.

Дискутирай си бе! Кой те е спрял. Тук всеки може да си каже мнението. А че някой те е разочаровал, не го преживявай. Сигурно цялото правителство и депутати са те очаровали, та се спря тук да си зададеш въпроса. Я опитай към тях да видим до къде ще стигнеш.

Дай определение за "ПРОСТАК" и за "ФАШИСТ"?

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

Нищо лошо не казвам, видях, че го аплодираш. Досега ви познавам като умни хора от форума, недейте ме разочарова двамата. Ако нямате мнение по въпроса, не се включвайте. Пуснала съм дискусия, който иска да участвува, Никой не ви задължава.

МЕРСИ КОЛЕВ! Не задължавам нито Костов, нито Гражданина да участвуват, има стотици теми, по които да се включат.

В този случай си длъжна да напишеш кой може да участва, а такива като Костов,Гражданина и аз ще си купим билети за кино! Да не ти пречим на темата с нашата позиция, която никой не е изразил реално.

• Автор
преди 2 минути, Звяра! написа:

Дай определение за "ПРОСТАК" и за "ФАШИСТ"?

Простак е бебешката възраст на боклук, боклук е тийнейджърската възраст на насилник, а насилник е фашистът в бебешката му възраст. Това е еволюцията на фашизма.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

В този случай си длъжна да напишеш кой може да участва, а такива като Костов,Гражданина и аз ще си купим билети за кино! Да не ти пречим на темата с нашата позиция, която никой не е изразил реално.

Е , да, изразената истина не е абсолютната истина. Не знам кой го беше казал, може би Конфуций. Сигурно и вия си водите вашите борби с някой простак, ама нейсе.

Добре, Хайде закривам темата. Щом такива Гениални умове като Костов и Гражданин смятат, че това е глупост.

преди 2 минути, Веси Филипова написа:

Простак е бебешката възраст на боклук, боклук е тийнейджърската възраст на насилник, а насилник е фашистът в бебешката му възраст. Това е еволюцията на фашизма.

Е , да, изразената истина не е абсолютната истина. Не знам кой го беше казал, може би Конфуций. Сигурно и вия си водите вашите борби с някой простак, ама нейсе.

Ако по този начин искаш да се занимаваш със журналистика, едва ли ще ти се получи. смени попрището  с по лесна професия. Това е препоръка, а не заповед.

• Автор
преди 1 минута, Колев 74 написа:

Ако по този начин искаш да се занимаваш със журналистика, едва ли ще ти се получи. смени попрището  с по лесна професия. Това е препоръка, а не заповед.

Каква журналистика, бе КОнфуций? Аз съм поетеса. Нищо общо с журналистиката.

• Автор
преди 1 минута, Веси Филипова написа:

Каква журналистика, бе КОнфуций? Аз съм поетеса. Нищо общо с журналистиката.

между по и лесна се поставя тире. Като се имаш за много вещ по съветите, защо не помогна на Хайдукпикасо в трудния момент , а се скри тогава/

преди 1 минута, Веси Филипова написа:

между по и лесна се поставя тире. Като се имаш за много вещ по съветите, защо не помогна на Хайдукпикасо в трудния момент , а се скри тогава/

Тя къде е? Защо спря да пише Албена?

преди 8 минути, Веси Филипова написа:

Това което пишеш няма никакъв смисъл.
За теб определението за боклук е едно, за друг друго, за трети трето... оттам нататък и остналите неща дето ги споменуваш са относителни.
А простакът...
...той не може да е нищо друго освен простак.

И с риск да те засегна - Поетеса с този език? Помисли си добре дали ти отива.

• Автор
преди 1 минута, Колев 74 написа:

Много поетеси, много нещо. Дано не си като другите две от блоговете им, че работата хептен ще загрубее в този форум!

Те ония са се доказали преди да почнат да оглупяват, едната е учителка по музика, другата има няколко дебели книги . Не им се присмивам, просто не им чета темите. Няма нужда човек да се присмива на хорското нещастие. просто ми чети темите и това е.

преди 3 минути, Веси Филипова написа:

Какво й е на Хайдучето?

• Автор
преди 1 минута, Звяра! написа:

Тя къде е? Защо спря да пише Албена?

Горе долу е добре, домакинствува си в къщи, уповава се на Бог постоянно. тя е добър човек.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Какво й е на Хайдучето?

Не мога да разбера и аз- тя публикува стари снимки, спомени. Котката май почина, не знам. Живее със спомени. 

преди 7 минути, Веси Филипова написа:

От никого и никога не съм се крил. Най малкото от нея. И това няма нищо общо със темата ти. Има и още нещо. Аз зная кое как се пише, понеже граматика съм учил, когато ти си се раждала. Накрая прочети правилата на този форум и си вземи бележка да не правиш бележки на хората за нещо странично. Явно не си стигнала до етапа все още в който са Роска и плевенската поетеса, но има време и за това.

• Автор
току-що, Колев 74 написа:

От никого и никога не съм се крил. Най малкото от нея. И това няма нищо общо със темата ти. Има и още нещо. аз зная кое как се пише, понеже граматика съм учил, когато ти си се раждала. накрая прочети правилата на този форум и си вземи бележка да не правиш бележки на хората за нещо странично. Явно не си стигнала до етапа все още в който са Роска и плевенската поетеса, но има време и за това.

може да са луди, но са талантливи. Екстра са си лелките.

В Павликени е кофти, във В.Търново има повече опции за работа и живот!

На нея и трябва мъж който да се грижи за нея, а не работа!

Поздрави я! :)

• Автор
току-що, Звяра! написа:

В Павликени е кофти, във В.Търново има повече опции за работа и живот!

На нея и трябва мъж който да се грижи за нея, а не работа!

Поздрави я! :)

Още сега ще и пиша< ЗВЕРКО! Ще я поздравя от теб.> ЛЕКА ВЕЧЕР! И ЗАКРИВАМ ТЕМАТА!

Личи им и на двете. Да ти се смеят 200000 човека и ти да си мислиш че са в ред! Мнението ми за теб беше много по добро. Остани си със здраве. А темите ти, не са ми интересни. Сега, още по малко!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.