Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Триумфът на простака, Насилника и фашиста- 3 част на дискусията ми за борбата с простака

Featured Replies

преди 41 минути, Веси Филипова написа:

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, гледате ли вие двамата НОВИНИ, има ли за вас Новините на Нова или БТВ, или БНТ

Не телевизия НЕ гледаме. Гледането на телевизия е вредно за психиката на човека.

• Отговори 53
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Много ми е интересно ако форумът се закрие къде ще си ръсите глупостите? Какво общо има насилник, простак и фашист? 

• Не телевизия НЕ гледаме. Гледането на телевизия е вредно за психиката на човека.

• Веси Филипова
    Веси Филипова

може да са луди, но са талантливи. Екстра са си лелките.

• Автор
преди 1 минута, Колев 74 написа:

Личи им и на двете. Да ти се смеят 200000 човека и ти да си мислиш че са в ред! Мнението ми за теб беше много по добро. Остани си със здраве. А темите ти, не са ми интересни. Сега, още по малко!

Не съм казала, че са в ред, а че имат  публикации и издадени книги. Росица има талант за поетеса. Другата се прави на Радой Ралин, но ти като не четеш поезия, няма за какво да споря с теб, лека вечер.

По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака.

А за хиподила Росето от Балкана не знам ква поетеса е ама кат гледам кви ми ги плещи не бих си купил никва нейна книга дори и да бях манияк на тема поезия

преди 2 часа, Емил Костов написа:

... Какво общо има насилник, простак и фашист? 

Главатар Тиквуний - академика от Банкя.

• Автор
преди 28 минути, laplandetza написа:

Главатар Тиквуний - академика от Банкя.

Да, така е Тиквуний е сечението на трите множества, казано по математически. Нали сте учили геометрия-имаме три множества -първото от простаци, второто-насилници, и третото-фашисти, и сечението от тях е огромното туловище на Тиквуний.

хм, 'тиквуний'. не знам дали е тиквуний, обаче човека беше начело на държавата 12 години!
някой е 'тиквуний', ама не знам кой.

И аз туй си мисля, Бойко може да си има недостатъци , но беше 3 пъти министър председател, а Веса Поетеса какво толкова повече е постъгнала, че го полива с епитети?

преди 8 часа, Веси Филипова написа:

Простак е бебешката възраст на боклук, боклук е тийнейджърската възраст на насилник, а насилник е фашистът в бебешката му възраст. Това е еволюцията на фашизма.

Губи ми се позиционирането на лумпена в тази еволюция. А от това следва, че тя е или изсмукана от пръстите или някакви нечии разсъждения.

преди 1 час, ined написа:

И аз туй си мисля, Бойко може да си има недостатъци , но беше 3 пъти министър председател, а Веса Поетеса какво толкова повече е постъгнала, че го полива с епитети?

По тоя повод- Моите съболезнования за такъв Р.Б - резерват Б........................

< България имала <премиер> който бил бил хора и животни...............>  - цитата от  Александър Йорданов доста преди да си легне с тиквата..............

преди 13 часа, Веси Филипова написа:

...

Цялата тема е триумф на простотии, които нямат нищо общо с рубриката. Единственото е, че тази простотия няма нищо общо с насилието и фашизма.

• Автор

3 пъти министър председател, с фалшифицирани избори. Знам как протичаха повечето изборни дни-била съм в комисиите и знам. Хората на тиквун в изборните секции бих ги нарекла Бай Ганьовци. А се възмущавахме от тоталитаризма на Живков.

Простакът е простак, насилникът - насилник. Двете понякога се срещат в един и същ човек, но това не е правило. Повечето простаци са безобидни. За фашистите има тема, където са описани достатъмно добре. Простакът е лесен за манипулиране, но голяма група простаци са трудни за контролиране, хаотичното и стихийното в групата от простаци ще вземе превес.. При фашистите контролът е идеологически и групата от фашисти е организирана. Разликата е съществена.

Простакът просто трябва да бъде изолиран. Да не му се оставя възможност да се проявява за сметка на разумните хора. Нека си има своя ограничена среда в която да се проявява наред с други като него. И простакът трябва да има свобода и място в обществото. Въпросът опира до баланса. Балканският манталитет е станал нарицателен именно с това, че на простаците се дава прекалена свобода, а и власт. 

глупаци били, фашисти били, простаци били, не знам си какви били ... е, хубау де, госпожо, вий пък умните, интелигентните, образованите и т.н., а зимете чи са съберете и измислете как да не зависите от простаците и т.н.

партия ли ши напрайте, клуб би, измислете нещо нали уж сте умни! какво се оплаквате!

това кой е прост и кой умен е доста хлъзгаво понятие - философии-милософии, поезии-моезии, литератури-митератури ... цялата хуманитаристика винаги накрая ше ви набута в ръцете на мафията.

преди 14 минути, Just a Stranger написа:

Простакът просто трябва да бъде изолиран.

ше го изолираш, знайш кога? по-скоро той тебе ша та изолира.

преди 24 минути, l-8 написа:

.

ше го изолираш, знайш кога? по-скоро той тебе ша та изолира.

Да, правил съм го, когато инстпументите за това са били в ръцете ми.

преди 21 часа, Веси Филипова написа:

Е, как да няма Емиле. От едното тръгва другото. Гледам, че в момента още раглеждаш темата, т. е. проверяваш кой ти е харесал мнението.

Още си  тук, след като си се изявил преди 54 минути.

А ти Гражданино, имаш ли гражданска позиция или повтаряш като папагал Мнението На Емо Костов.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, гледате ли вие двамата НОВИНИ, има ли за вас Новините на Нова или БТВ, или БНТ

Мен не ме мисли! Аз съм тук, когато работя понеже работата ми е свързана с интернет. През другото време не съм. Но ти си и си зависима! 

на 9.03.2024 г. в 20:52, Веси Филипова написа:

ИМА ЛИ ОПасност наистина простакът да се превърне най-напред в Насилник, а ако се игнорират с безразличие действията му, да се преобрази във фашист?

За да се превърне простакът в насилник, то трябва да бъде вбесен. Уви простакът не се вбесява. = Не само няма опасност, а въобще не може да се превърне в насилник. Самият простак е страхливец. 

За да се преобрази някой във фашист, то първо върху него трябва да е извършено някакво насилие. Това определено не може да го направи простак. 

Пак и тук да повторя: Насилник и жертва трябва да се разглеждат едновременно, защото човек прибягва към насилие когато е в безизходица.  

Бе, момчета!
Не разочаровайте момътъ!

Досега ви е мислила за умни, а щом не се съгласявате с нея, вижда, че не сте умни.
Така остава единствена умна във форума...

Още пък повече, че била поетеса – крехка психика ще да е то (вж. поетесите Крокопотам и Секирата, напр.). Още повече – критичната я тресе...
Следи ревниво всеки лайк...

Не, не я разочаровайте!

А аз отивам да си разплета чорапа.

• Автор
преди 6 часа, rado_svet написа:

Бе, момчета!
Не разочаровайте момътъ!

Досега ви е мислила за умни, а щом не се съгласявате с нея, вижда, че не сте умни.
Така остава единствена умна във форума...

Още пък повече, че била поетеса – крехка психика ще да е то (вж. поетесите Крокопотам и Секирата, напр.). Още повече – критичната я тресе...
Следи ревниво всеки лайк...

Не, не я разочаровайте!

А аз отивам да си разплета чорапа.

разплитай, разплитай. Аз отдавна затворих темата.

Затваряй я и повече не влизай.
Ние ще ви опсъждаме тук поетесите зад гърба ви.

И ти ли си така страшно грозна и вмирисано дърта като поетесите Крокопотам и Секирата?

• Автор

ОТ предния пост на някой си Господин Радосвет , се стига до заключението, че простакът не може да бъде победен. И даже не е сложил снимка, да го видим какъв хубавец е. Тези госпожи Анита с акордеона и Росица Копукова са били млади и доста симпатични жени някога , преди животът да ги смачка. Всеки може да провери в Гугъл колко книги са издали, какви стихове са написали , да види как са изглежали някога, а те са били   красиви и изявени в обществото   за онова време, когато не е имало, джуки, силикони и залепени мигли. Така, че Господин Радосвет може само да си мечтае някой да сложи снимка или  някаква информация за него в уикипедия или какъвто и да е сайт.

• Автор

От спорене с  хора, които искат да се направят на оригинални забравихме истинската тема, която беше поставена- за плавния преход между простащината , насилието и накрая фашизоидните случки , да не кажа престъпления в нашия живот. Простакът не може да бъде победен, но поне да бъде озаптен по някакъв начин. НО когато не му се дава трибуна и поле за изява, той се превръща в насилник, ако насилникът не бъде спрян, той се превръща в нещо по-лошо, да не бързаме да го наречем фашист, но ето , завръщат се старите времена , където мнението на Вапцаров, Смирненски, и даже Пеньо Пенев , ще бъде отново на мода. 

АЗ ЛИЧНО НЯМА ДА СПРА ДА СЕ БОРЯ С ПРОСТАЩИНАТА.

преди 3 часа, Веси Филипова написа:

ако насилникът не бъде спрян

Един насилник се спира с насилие! Един простак се спира с по-голяма простотия. Един фашист се спира с ликвидиране. -> Не виждаш ли, че ставаш проводник именно на това от което се възмущаваш??? 

Кратко: За да се пребориш с простак, за да спреш насилник, за да се пребориш с фашист, трябва да си психически силен и направиш така, че въпросните сами да се себе-унищожат. = Образно да си сложиш грях на душата. -> Което означава да вършиш неща против съвестта си, т.е. да си безмилостен! 

Вместо борба със злото (при положение, че си слаб) то по-добре да помагаш на добри хора! = Т.е. научи се да виждаш доброто и без да се съобразяваш с простака да тласкаш доброто към по-добро. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Днес е Благовещение, слагайте пари в джоба преди да излезете. Мария габриел няма да се кандидатира за премиер. Това е първата стъпка от борбата с простащината. Иначе има визия момичето, висока, хубава.Но чак пък да ни управлява.

на 9.03.2024 г. в 22:11, Веси Филипова написа:

Е, как да няма Емиле. От едното тръгва другото. Гледам, че в момента още раглеждаш темата, т. е. проверяваш кой ти е харесал мнението.

Още си  тук, след като си се изявил преди 54 минути.

А ти Гражданино, имаш ли гражданска позиция или повтаряш като папагал Мнението На Емо Костов.

Емо е нешлифован диамант...Трябва му време за да стане като мен, шлифован и прекрасен. :)  Не го кори.  Прави му чест, че е искрен.   По темата. Всичко е възможно. Повечето насилници са простаци. Не познавам фашисти, дори не зная дали ги има в България и затова не ги коментирам. 

• Автор
преди 8 часа, Мечо Хубавеца написа:

Емо е нешлифован диамант...Трябва му време за да стане като мен, шлифован и прекрасен. :)  Не го кори.  Прави му чест, че е искрен.   По темата. Всичко е възможно. Повечето насилници са простаци. Не познавам фашисти, дори не зная дали ги има в България и затова не ги коментирам. 

Да, Емо Костов е нешлифован диамант, МЕЧО Хубавеца е шлифован , имаме много ценни хора наистина, но защо отгоре на най-високата ложа се настанява " негово височество простакът" , и се намесва в много неща, и пречи, и пречи. За насилника- да не говорим. И той има дълги ръце, и много жилави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.