Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Карти таро- Помощ

Featured Replies

Моля Ви за помощ! Не разбирам нищо от карти таро, но бях при една врачка, която ми гледа на тях. Каза, че имам карма от майка ми, заради която всичките ми връзки ще се развалят без причина. Много съм уплашена, не искам винаги да живея в този страх, сега съм във връзка, която ми харесва и не знам какво да правя. Картите на 100 процента ли познават? Има ли как да променя бъдещето си? Могат ли наистина да виждат такава карма? Има ли как да я изчистя? За колко време познават картите таро?Съжалявам, просто съм много притеснена и не ми дава мира. Не искам да ми се гледа или нещо такова, просто да ми дадете ясност. Плача по цял ден, търся решение, но не знам как да продължа напред и да преглътна думите й.

преди 14 минути, Stefani_Todorova написа:

Моля Ви за помощ! Не разбирам нищо от карти таро, но бях при една врачка, която ми гледа на тях. Каза, че имам карма от майка ми, заради която всичките ми връзки ще се развалят без причина. Много съм уплашена, не искам винаги да живея в този страх, сега съм във връзка, която ми харесва и не знам какво да правя. Картите на 100 процента ли познават? Има ли как да променя бъдещето си? Могат ли наистина да виждат такава карма? Има ли как да я изчистя? За колко време познават картите таро?Съжалявам, просто съм много притеснена и не ми дава мира. Не искам да ми се гледа или нещо такова, просто да ми дадете ясност. Плача по цял ден, търся решение, но не знам как да продължа напред и да преглътна думите й.

Това са само думи. Някои познават, но повечето не. Най-добре да не и обръщаш внимание, защото се вижда, че не ти влияе добре. Кармата, ако я има не можеш да я промениш по друг начин, освен да постъпваш правилно - така както ти разбираш това. Така че постъпвай така, както святаш, че е разумно и справедливо. С или без лоша карма не всичко в живота зависи само от теб. Така е с всички, така че не се отчайвай. Не ни е дадено да знаем съдбата си и то не е случайно. Човек трябва да се стреми, да опитва, за предпочитане с надежда и вяра в успеха.

За да развалите кармата моя съвет е да отидете в неделя на църква да си запалите 1 свещ и да се помолите.

Това е напълно достатъчно. Мислете позитивно и забравете за карти таро. Това е коамрджийска схема . Докато ви говорят колко ще сте нещастна през живота си ви вземат пари. 2 вреди и няма полза а само негативни последствия.

Пожелавам ви съзнателен , дълъг и щастлив живот. Бъдете умна!

преди 2 часа, Stefani_Todorova написа:

Картите на 100 процента ли познават? Има ли как да променя бъдещето си? Могат ли наистина да виждат такава карма?

Не, разбира се. Сами по себе си картите са картончета с картинки, символизиращи нещо. Някой, в случая някаква гледачка ти е казала нещо, което няма как да знае. 

преди 2 часа, Stefani_Todorova написа:

Моля Ви за помощ! Не разбирам нищо от карти таро, ...

... За колко време познават картите таро?...

До първата публикация в този форум.

Сме ни си пола и вместо кармата на майка ти ще си имаш работа само греховете на бащата 

преди 4 часа, Stefani_Todorova написа:

Стефче миличка душице, трябва ти един чичко като мене да я оправи тая карма от майка ти.
Значи става чрез един вид пътуване назад във времето, ползва се твоето тяло за оправяне кармата на майка ти. Не боли, даже е много гъделичкащо и приятно. Това е висша степен на езотерика и си трябва майстор на годините на майка ти да пипне където трябва и както трябва. Задължително мъж си трябва за проникването до където се достига до К точката. Жена врачка няма как да я свърши тая работа, може само да те будалка и да ти прибере доста парици без никакъв резултат.
Сега понеже аз съм далече, че ти издам как може да я свърши тая работа твоя възлюбен.
Само че не трябва нищо да му казваш на него, да не те зареже и да се влюби внезапно във майка ти.
Процедираш ето така ...

преди 5 часа, Stefani_Todorova написа:

всичките ми връзки ще се развалят без причина.

Зарязваш връзките, ако мога така да се изразя, минаваш изцяло на ципове и преебаваш кармата. ;)

преди 57 минути, Rammkopf написа:

Зарязваш връзките, ако мога така да се изразя, минаваш изцяло на ципове и преебаваш кармата. ;)

Дано не заяде в неква позиция, че кармата ш'се скъса от смех.

spacer.png

на 22.03.2024 г. в 11:34, Stefani_Todorova написа:

Че какво лошо има да ти се развалят връзките? Погледни от добрата страна на нещата. Ще си необвързана и свободна жена. Няма да слугуваш на мъж и деца и ще направиш кариера...Я си гледай кефа...

на 22.03.2024 г. в 11:34, Stefani_Todorova написа:

Вместо да ходиш по врачки се саморазвивай духовно. Ето ти една книга 880 стр.

https://allatra.bg/library/

Свалена е 99 000 пъти, защото си заслужава.

АллатРа" – Анастасия Нових

Книга АллатРа е последната от серията книги на украинската писателка Анастасия Нових. В книгата са изложени уникални Знания в сферата на духовното, науката, археологията, теософията, религията, обществознанието, както и някои духовни практики способни да преобразят този, който върви по духовния път. Благодарение на простичкия и асоциативен изказ книгата се чете на един дъх.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.