Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ, направена магия, уроки и проклятия, оручасване и обладаване.

Featured Replies

• Автор
преди 14 часа, dioib написа:

Прикарал ли си Ковид? 

п.п. Сподели и какви антидепресанти ти съветват да вземаш, за да направя едно независимо проучване дали в твоя случай ще са удачни. 

....

И още: Работата ти стресова ли е?

Отделно: Кръвна картина. Изследване за паразити. => Причините може да са тривиални, а не на "магия". :) 

Ципралекс беше единия, който е за серотонин също, паботата ми не е стресова, а прпиятна среда и спокойна работа, с приятели и на 50% се забавляваме и на 50% си работим, под забавление имам предвид, разходки заведение, по магазини, играене карти и т.н. между почивките. Пълната ми кръвна картина да, без пропуски, паразити хормони и всичко останало, както и витамини.

преди 9 часа, Iliqn Todorov написа:

Ципралекс беше единия, който е за серотонин също, паботата ми не е стресова, а прпиятна среда и спокойна работа, с приятели и на 50% се забавляваме и на 50% си работим, под забавление имам предвид, разходки заведение, по магазини, играене карти и т.н. между почивките. Пълната ми кръвна картина да, без пропуски, паразити хормони и всичко останало, както и витамини.

Последно: Ти социална тревожност ли имаш или страх, че някой ти мисли злото? 

Сам се усети, че описаната от теб депресия противоречи на по-горния изказ. Няма как при този жизнен подем някой да се занимава с правене на магия върху теб. :) = Ще прощаваш, но по-виждам наглост от твоя страна. 

Симптомите които си описал се отнасят за асоциален тип. Ти не си такъв или явно имаш начална фаза на шизофрения. = Ако не се "гъбаркаш" (занасяш, весело ти е и по този начин се правиш на интересен) то определено не става въпрос за магия, а за друго. = Информацията която споделяш тук е противоречива, която определено показва, че проблема ти е друг, а не магия или здравословен проблем. 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

• Автор
преди 14 часа, dioib написа:

Последно: Ти социална тревожност ли имаш или страх, че някой ти мисли злото? 

Сам се усети, че описаната от теб депресия противоречи на по-горния изказ. Няма как при този жизнен подем някой да се занимава с правене на магия върху теб. :) = Ще прощаваш, но по-виждам наглост от твоя страна. 

Симптомите които си описал се отнасят за асоциален тип. Ти не си такъв или явно имаш начална фаза на шизофрения. = Ако не се "гъбаркаш" (занасяш, весело ти е и по този начин се правиш на интересен) то определено не става въпрос за магия, а за друго. = Информацията която споделяш тук е противоречива, която определено показва, че проблема ти е друг, а не магия или здравословен проблем. 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

Нито едно от двете! Изобщо не се бъзикам и говоря съвсем сериозно, не знам как си направил този извод. И кое конкретно противоречи? Никаква наглост не проявявам, а каквото го казвам, си е така.

преди 3 минути, Iliqn Todorov написа:

Изобщо не се бъзикам и говоря съвсем сериозно, не знам как си направил този извод.

Информацията която споделяш тук си противоречи! = Вече считам, че не си сериозен!!!

• 2 седмици по-късно...

преди 15 часа, Веси Филипова написа:

Това е певицата Невена Цонева, толкова ли не и стигат парите, та и на врачка се прави

ТРИВИАЛНА Е .Аз не я харесвам, каква визия селска има! Като глас някак си ми звучи ламаринено,гладко, монотонно ,няма красив тембър.Затова се чифтоса с барабаниста на Слави...връзки, пари. Пък и  характера и е един ...злобее към бившите си колежки.

Двамата с барабаниста в едно интервю плюеха по Грахич!

на 13.04.2024 г. в 11:48, Iliqn Todorov написа:

и съм болен от необясними неща

Нека позная. Най напред си се ваксинирал срешу Ковид, а след това си си ръгнал и безброй бустери, нали?

• 6 месеца по-късно...

Здравейте, темата ще е малко дълга, но пък е доста сериозна, и ще съм ви благодарен да ми отделите 3-4 минутки да я прочетете, защото не знам какво да направя! А живота ми е застрашен, и не моя само. Преди всичко искам да спомена, съвсем нормален човек съм, не пия и не вземам нищо, не съм луд, но това което ми се случва е нереално около мен и в нас.  Всичко започна преди около почти две години (Някъде през  месец Октомври през 2022г), като нещата постепенно се засилиха, и сега настана страшно положение. Всичко започна покрай мен с следните последици: Рязко обедняване, неуспехи и злопоуки, които нямат логично обяснение, провали, проблеми и безизходни ситуации и т.н. Общо взето, проклетии, и не е само в главата ми, понеже доста хора покрай мен, както и на работа колеги, го виждат как само на мене ми се случват странни неща и необясними. Каквото и да се опитам да направя, е крайно неуспешно, с последици и щети, и това са нормални ежедневни и най прости неща. Най странното е че, всички се разболяхме, необяснимо. Живея сам в апартамент, а майка ми и баща ми са в къща на село с две кучета и една котка. Там покрай тях се случват необясними неща в къщата, като и двамата се разболяха, най вече баща ми, който изведнъж се разболя от инвалидизиране и сърце, както и животинките. Но при мен нещата са следните, освен че всичко което се опитвам да направя, е в резултат на неуспехи, провали и ощетяване, било дори и да си купя нещо най просто, все имам проблеми дори и на вън, и съм болен от необясними неща, нямам сили, замайване и отпадналост, гаденеи депресии, след прегледи и изследвания, консултации с психотерапевти, причина нямам и всичко ми е наред, но най зловещо е в нас (В апартамента ми). Първо, освен рязкото обедняване и невъзможността да се стабилизирам финансово каквото и да направя и колкото да работя, всичко ми се обърка и планове и действия ми са с неуспехи, колата ми се счупваше постоянно по необясними причини, след смяна на кола и втората кола стана така, в нас електроуредите се скапаха всички, примигване на лампи и изгорени крушки, бойлера се скапа, тръби се пукат и наводняват, въпреки че е правен ремонт преди 5-6 години, пералнята се развали и удря ток и на няколко пъти бях на ръба на смъртта, след смяна на пералня и втората направи така, лаптопа ми се счупи и се разглоби от само себе си, телефона ми се пръсна, климатика ми изгоря, конвектора ми гръмна и без малко да настане пожар, и не веднъж без течение в нас, вратите ми се тряснаха без обясними причини, два пъти съм виждал силует в нас, и когато бях с приятелката ми и си легнахме, лампата светна от само себе си, и тя се изплаши и не посмя повече да остане в нас, това и бе причината да не живеем заедно. Най странното е че, вечерта има странни звуци и тропвания, скърцане на ламинат и почуквания, чуване като стъпки, силни шумове които ме будят, и по някога когато спя, сънувам кошмари от които съм парализиран, в кошмарите съм на тъмно и нещо което ме държи и се опитвам да извикам, но неуспешно, и някакви тъмни неща ме плашат, и се събуждам трудно с задух и треперене, и само в нас се чувствам зле и депресиран. По някога като спя, усещам студен вятър в лицето ми, без течение. Постоянно нещото се опитва да ме нарани, не бе злопоуки, пръскане на чаши за да ме нарежат, падане на предмети както и нож в краката ми. Приятели които са оставали в нас да спят, са ми казвали че са чували силни необясними звуци, чувствали са се зле. Реших да проверя все пак дали ми е направена магия, след прочети на статии в интернет, с яйце, светена вода и олио и църковна свещ, спорез резултатите ми е направена магия, с цел постоянно да съм ощетен, неуспехи и провали, съсипване на живот, яйцето в вода има нишки и става като медуза, вместо да е чисто което означавало зла енергия, олиото се смеси с светена вода, втората проба чиито резултат е положителен за негативна енергия, както и пробата с морска сол която потъмня, все пак реших да помоля двама мой приятели да тестват същите методи за да съм сигурен и да не би случайно да се подлъжа на грешни резултати, но при тях пробите с светена вода, свещ и яйце не са като мойте, което ми стана пределно ясно. Извиках свещеник да огледа домът ми, с тамян светена вода и свещ, свещенникът ми каза че наистина има зла сила, чул странни звуци и студен въздух е усетил, без наличието на течение и отворени врати и прозорци. Според него, не е само в домът ми, ами в самия мене, понеже му обясних че нещата ми се случват не само в нас, и на вън и на други места, само на мене ми се случват негативни и необясними ситуации, провали и неуспехи, проклетии на кратко, но след посещението на свещенника, всичко продължава и то по силно. И това не е всичко, но се опитвам да обясня нещата по възможно по кратко и от горе, ако вляза още в подробностти, сигурно темата ще бъде още по -  шокираща! Някаквни мнения от хора които разбират и могат да ми дадат съвети, ще съм ви благодарен.

Изчетох всички мнения . 

Това че ,, не могло без проблеми " е тъпотия , защото съм имал периоди ( с години ) без проблеми , докато не ми бе направена черна магия . И има хора ,които цял живот нямат проблеми .

В такъв случай трябва да се направи ,, диагностика " за това ,,  с какво ?"  и ,, от кого ? "  ви идват проблемите , за да се вземат съответните мерки . Защото без необходимите мерки и превенция , злите събития могат да се увеличават . 

Тъй като във всичко има тайна на занаята - не мога да споделям тук обществено . Затова ако имате интерес пишете на лични , за да се запази тайнството , поради простата причина ,че когато разкривам тайни обществено - ме обхваща карък .

• 1 месец по-късно...

Здравейте, темата ще е малко дълга, но пък е доста сериозна, и ще съм ви благодарен да ми отделите 3-4 минутки да я прочетете, защото не знам какво да направя! А живота ми е застрашен, и не моя само. Преди всичко искам да спомена, съвсем нормален човек съм, не пия и не вземам нищо, не съм луд, но това което ми се случва е нереално около мен и в нас.  Всичко започна преди около почти две години (Някъде през  месец Октомври през 2022г), като нещата постепенно се засилиха, и сега настана страшно положение. Всичко започна покрай мен с следните последици: Рязко обедняване, неуспехи и злопоуки, които нямат логично обяснение, провали, проблеми и безизходни ситуации и т.н. Общо взето, проклетии, и не е само в главата ми, понеже доста хора покрай мен, както и на работа колеги, го виждат как само на мене ми се случват странни неща и необясними. Каквото и да се опитам да направя, е крайно неуспешно, с последици и щети, и това са нормални ежедневни и най прости неща. Най странното е че, всички се разболяхме, необяснимо. Живея сам в апартамент, а майка ми и баща ми са в къща на село с две кучета и една котка. Там покрай тях се случват необясними неща в къщата, като и двамата се разболяха, най вече баща ми, който изведнъж се разболя от инвалидизиране и сърце, както и животинките. Но при мен нещата са следните, освен че всичко което се опитвам да направя, е в резултат на неуспехи, провали и ощетяване, било дори и да си купя нещо най просто, все имам проблеми дори и на вън, и съм болен от необясними неща, нямам сили, замайване и отпадналост, гаденеи депресии, след прегледи и изследвания, консултации с психотерапевти, причина нямам и всичко ми е наред, но най зловещо е в нас (В апартамента ми). Първо, освен рязкото обедняване и невъзможността да се стабилизирам финансово каквото и да направя и колкото да работя, всичко ми се обърка и планове и действия ми са с неуспехи, колата ми се счупваше постоянно по необясними причини, след смяна на кола и втората кола стана така, в нас електроуредите се скапаха всички, примигване на лампи и изгорени крушки, бойлера се скапа, тръби се пукат и наводняват, въпреки че е правен ремонт преди 5-6 години, пералнята се развали и удря ток и на няколко пъти бях на ръба на смъртта, след смяна на пералня и втората направи така, лаптопа ми се счупи и се разглоби от само себе си, телефона ми се пръсна, климатика ми изгоря, конвектора ми гръмна и без малко да настане пожар, и не веднъж без течение в нас, вратите ми се тряснаха без обясними причини, два пъти съм виждал силует в нас, и когато бях с приятелката ми и си легнахме, лампата светна от само себе си, и тя се изплаши и не посмя повече да остане в нас, това и бе причината да не живеем заедно. Най странното е че, вечерта има странни звуци и тропвания, скърцане на ламинат и почуквания, чуване като стъпки, силни шумове които ме будят, и по някога когато спя, сънувам кошмари от които съм парализиран, в кошмарите съм на тъмно и нещо което ме държи и се опитвам да извикам, но неуспешно, и някакви тъмни неща ме плашат, и се събуждам трудно с задух и треперене, и само в нас се чувствам зле и депресиран. По някога като спя, усещам студен вятър в лицето ми, без течение. Постоянно нещото се опитва да ме нарани, не бе злопоуки, пръскане на чаши за да ме нарежат, падане на предмети както и нож в краката ми. Приятели които са оставали в нас да спят, са ми казвали че са чували силни необясними звуци, чувствали са се зле. Реших да проверя все пак дали ми е направена магия, след прочети на статии в интернет, с яйце, светена вода и олио и църковна свещ, спорез резултатите ми е направена магия, с цел постоянно да съм ощетен, неуспехи и провали, съсипване на живот, яйцето в вода има нишки и става като медуза, вместо да е чисто което означавало зла енергия, олиото се смеси с светена вода, втората проба чиито резултат е положителен за негативна енергия, както и пробата с морска сол която потъмня, все пак реших да помоля двама мой приятели да тестват същите методи за да съм сигурен и да не би случайно да се подлъжа на грешни резултати, но при тях пробите с светена вода, свещ и яйце не са като мойте, което ми стана пределно ясно. Извиках свещеник да огледа домът ми, с тамян светена вода и свещ, свещенникът ми каза че наистина има зла сила, чул странни звуци и студен въздух е усетил, без наличието на течение и отворени врати и прозорци. Според него, не е само в домът ми, ами в самия мене, понеже му обясних че нещата ми се случват не само в нас, и на вън и на други места, само на мене ми се случват негативни и необясними ситуации, провали и неуспехи, проклетии на кратко, но след посещението на свещенника, всичко продължава и то по силно. И това не е всичко, но се опитвам да обясня нещата по възможно по кратко и от горе, ако вляза още в подробностти, сигурно темата ще бъде още по -  шокираща! Някаквни мнения от хора които разбират и могат да ми дадат съвети, ще съм ви благодарен.

...дълга тема?...

...сериозна?...

...ако си православен християнин отиваш в църква и оставяш потник за Киприанова молитва...

...гледам че темата е стара...

...ако друг прочете-да знае...

...и аз преди години като будала съм уйдисвал на майка ми по баячки...гледачки...ходжи...куршуми са леели...муски...талисмани...

Здравейте...

Здравей. Вярвам на всяка дума, която си написал. Това са реални неща, които са се случвали и продължават да се случват и на други хора. Няма да получиш помощ от психиатър, защото това не е проблем свързан с психиката ти. Няма да ти помогнат нито от ходжи, баячки, гледачки или други окултисти, защото те са част, дори в основата на проблема ти. Има помощ. Ако все още не си намерил решение не проблемите, може да пишеш. 

• 2 седмици по-късно...

Значи , за да се развали магия трябва да се направи следното

1 - взема се ,, Светена вода " ( от някой храм , където има светена вода ) .

2 - започваш да ръсиш вкъщи от светената вода ( съвсем по малко ) на всякъде с думите ,, о Мили Господи Боже Мой Изчисти всяко зло от този дом и от обитателите му " ( повтаряш изречението докато не поръсиш навсякъде ) .

3 - като наръсите на всякъде със светената вода по начина от точка ( 2 ) , си умивате лицето символично със светената вода с думите ,, благодаря Ти Господи Боже Мой " . 

Този ритуал може да се повтаря по няколко пъти в годината , дори профилактично , за правилни и спокойни мисли и действия ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.