Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за помощ, направена магия, уроки и проклятия, оручасване и обладаване.

Featured Replies

Здравейте, темата ще е малко дълга, но пък е доста сериозна, и ще съм ви благодарен да ми отделите 3-4 минутки да я прочетете, защото не знам какво да направя! А живота ми е застрашен, и не моя само. Преди всичко искам да спомена, съвсем нормален човек съм, не пия и не вземам нищо, не съм луд, но това което ми се случва е нереално около мен и в нас.  Всичко започна преди около почти две години (Някъде през  месец Октомври през 2022г), като нещата постепенно се засилиха, и сега настана страшно положение. Всичко започна покрай мен с следните последици: Рязко обедняване, неуспехи и злопоуки, които нямат логично обяснение, провали, проблеми и безизходни ситуации и т.н. Общо взето, проклетии, и не е само в главата ми, понеже доста хора покрай мен, както и на работа колеги, го виждат как само на мене ми се случват странни неща и необясними. Каквото и да се опитам да направя, е крайно неуспешно, с последици и щети, и това са нормални ежедневни и най прости неща. Най странното е че, всички се разболяхме, необяснимо. Живея сам в апартамент, а майка ми и баща ми са в къща на село с две кучета и една котка. Там покрай тях се случват необясними неща в къщата, като и двамата се разболяха, най вече баща ми, който изведнъж се разболя от инвалидизиране и сърце, както и животинките. Но при мен нещата са следните, освен че всичко което се опитвам да направя, е в резултат на неуспехи, провали и ощетяване, било дори и да си купя нещо най просто, все имам проблеми дори и на вън, и съм болен от необясними неща, нямам сили, замайване и отпадналост, гаденеи депресии, след прегледи и изследвания, консултации с психотерапевти, причина нямам и всичко ми е наред, но най зловещо е в нас (В апартамента ми). Първо, освен рязкото обедняване и невъзможността да се стабилизирам финансово каквото и да направя и колкото да работя, всичко ми се обърка и планове и действия ми са с неуспехи, колата ми се счупваше постоянно по необясними причини, след смяна на кола и втората кола стана така, в нас електроуредите се скапаха всички, примигване на лампи и изгорени крушки, бойлера се скапа, тръби се пукат и наводняват, въпреки че е правен ремонт преди 5-6 години, пералнята се развали и удря ток и на няколко пъти бях на ръба на смъртта, след смяна на пералня и втората направи така, лаптопа ми се счупи и се разглоби от само себе си, телефона ми се пръсна, климатика ми изгоря, конвектора ми гръмна и без малко да настане пожар, и не веднъж без течение в нас, вратите ми се тряснаха без обясними причини, два пъти съм виждал силует в нас, и когато бях с приятелката ми и си легнахме, лампата светна от само себе си, и тя се изплаши и не посмя повече да остане в нас, това и бе причината да не живеем заедно. Най странното е че, вечерта има странни звуци и тропвания, скърцане на ламинат и почуквания, чуване като стъпки, силни шумове които ме будят, и по някога когато спя, сънувам кошмари от които съм парализиран, в кошмарите съм на тъмно и нещо което ме държи и се опитвам да извикам, но неуспешно, и някакви тъмни неща ме плашат, и се събуждам трудно с задух и треперене, и само в нас се чувствам зле и депресиран. По някога като спя, усещам студен вятър в лицето ми, без течение. Постоянно нещото се опитва да ме нарани, не бе злопоуки, пръскане на чаши за да ме нарежат, падане на предмети както и нож в краката ми. Приятели които са оставали в нас да спят, са ми казвали че са чували силни необясними звуци, чувствали са се зле. Реших да проверя все пак дали ми е направена магия, след прочети на статии в интернет, с яйце, светена вода и олио и църковна свещ, спорез резултатите ми е направена магия, с цел постоянно да съм ощетен, неуспехи и провали, съсипване на живот, яйцето в вода има нишки и става като медуза, вместо да е чисто което означавало зла енергия, олиото се смеси с светена вода, втората проба чиито резултат е положителен за негативна енергия, както и пробата с морска сол която потъмня, все пак реших да помоля двама мой приятели да тестват същите методи за да съм сигурен и да не би случайно да се подлъжа на грешни резултати, но при тях пробите с светена вода, свещ и яйце не са като мойте, което ми стана пределно ясно. Извиках свещеник да огледа домът ми, с тамян светена вода и свещ, свещенникът ми каза че наистина има зла сила, чул странни звуци и студен въздух е усетил, без наличието на течение и отворени врати и прозорци. Според него, не е само в домът ми, ами в самия мене, понеже му обясних че нещата ми се случват не само в нас, и на вън и на други места, само на мене ми се случват негативни и необясними ситуации, провали и неуспехи, проклетии на кратко, но след посещението на свещенника, всичко продължава и то по силно. И това не е всичко, но се опитвам да обясня нещата по възможно по кратко и от горе, ако вляза още в подробностти, сигурно темата ще бъде още по -  шокираща! Някаквни мнения от хора които разбират и могат да ми дадат съвети, ще съм ви благодарен.

Истории с духове не са много популярни у нас и ще останеш неразбран. По- скоро вярата в магия. Мисля, че лесно ще намериш някой, който разваля магии. Особено популярни са ходжите. Колкото по- далече живее и трудно се достига, толкова по- добре е за вярващия. Добре е да си определиш някакъв бюджет, който можеш да похарчиш и в никакъв случай да не го надскачаш, независимо от приказките на магьосника.

Жалко, но едно зло никога не идва само и са те сполетели много накуп. Добре беше да минимизираш щетите, но си пропуснал 2 години. Сега нещата са се затлачили, една грижа е повлякла друга и по- трудно се излиза.

Като гледам колко магазини наблизо фалират, не си уникален случай. Изглежда е криза, за която не споменават. Обаче нямаш авариен план, т.е. не си се обръщал за помощ към по- компетентни колеги. Много помагат защото са вътре в нещата като теб. Може и консултанти и обучители,но не са по- компетентни

Ако загубиш всичко, остава една малка възможност- да се престориш на луд и потърсиш психиатрична помощ, а тя е и закрила. Тези не дължат пари на кредиторите. Жалко, че ти излиза име, но кой ще научи на село, а в големия град- на кой му пука.

• Автор
преди 5 минути, Търсещ истини написа:

Истории с духове не са много популярни у нас и ще останеш неразбран. По- скоро вярата в магия. Мисля, че лесно ще намериш някой, който разваля магии. Особено популярни са ходжите. Колкото по- далече живее и трудно се достига, толкова по- добре е за вярващия. Добре е да си определиш някакъв бюджет, който можеш да похарчиш и в никакъв случай да не го надскачаш, независимо от приказките на магьосника.

Жалко, но едно зло никога не идва само и са те сполетели много накуп. Добре беше да минимизираш щетите, но си пропуснал 2 години. Сега нещата са се затлачили, една грижа е повлякла друга и по- трудно се излиза.

Като гледам колко магазини наблизо фалират, не си уникален случай. Изглежда е криза, за която не споменават. Обаче нямаш авариен план, т.е. не си се обръщал за помощ към по- компетентни колеги. Много помагат защото са вътре в нещата като теб. Може и консултанти и обучители,но не са по- компетентни

Ако загубиш всичко, остава една малка възможност- да се престориш на луд и потърсиш психиатрична помощ, а тя е и закрила. Тези не дължат пари на кредиторите. Жалко, че ти излиза име, но кой ще научи на село, а в големия град- на кой му пука.

Все пак исках мнения от хора които се интересуват и разбират. Не се предавам и ще се боря! Да пропуснал съм почти две години, от начало е нямало от къде да зная, в последствие с времето го осъзнах! Какво име излиза и кой да научи на село и големия град? Не ви разбрах това мнение.

Изчетох цялата ти история и определено си я разказал увлекателно, с много детайли и си свързал нещата в логическа линия. Не искам да ти прозвучи като обида или че не ти вярвам, но мисля че депресията ти покрай някаква поредица от злощастни събития може да се е задълбочила и да ти е отключила шизофренично разстройство. Ако отидеш при психиатър и ти предпише рецепта за хубав сън и нещо, което да ти регулира хормоните допамин, серотонин и норепинефринът ще се чувстваш много по-добре и тези психотични епизоди ще изчезнат. Това са 99% от случаите. Никоя зла сила няма да действа по този начин, замисли се. Не е ли в пъти по-лесно за злата сила просто да ти причини някоя неизлечима болест или да го направи бързо като пропаднеш в асансьорна шахта например, вместо да се занимава да се шегува с теб пукайки чаши и предизвиквайки късо съединение? Събуждането със задух и т.н. си е паник атака и психотичен епизод, имаш нужда от консултация с такъв специалист, а не със свещенник. Онзи естествено, че ще ти кажа "ооо, много лоша сила има тук моето момче, две дози тамян ще трябва да сложим, но това ще стурва 100 лв". Освен това, това е фейк свещенник, защото истински свещенник ще ти каже колко дни трябва да постиш, за да ти чете от така наречените Киприянови молитви, които се четат като и свещенникът, както и обладаният трябва да спазват специален пост, за да може тези молитви за изселяване на злият дух да са сполучливи. Подготовката и за двамата (свещенникът и обладания) може да изисква дори 40 дни. Не случайно ти го казвам, просто не си давай парите за свещенници дето ще ти кадят с таманян и ще ти вземат парите. Трябва да отидеш при някой сериозен свещенник в някоя църква и да му разкажеш, че искаш точно такива молитви и да ти обясни колко време ще пазите поста и какво можеш да ядеш през това време. Процесът не е елементарен. Ако направиш това, може и да получиш спокойствие. Прецени си какво да правиш, мисля че тези две възможности са оптималните два изхода за твоята ситуация.

.

преди 4 минути, Iliqn Todorov написа:

Какво име излиза и кой да научи на село и големия град? Не ви разбрах това мнение.

Когато изгубите всичко. Когато влезете в дългове и ви преследват за да ги връщате, престорете се на луд и няма да ги връщате. Да си психично болен е унизително, но върши работа. Имайте го предвид като последен изход. Пазете живота си.

преди 4 минути, Гражданин написа:

.... Ако отидеш при психиатър....

.

Дълбоко и силно препоръчвам. Колегите ще помогнат, но трябва да пожелаеш.

п.п. същата препоръка и за други от форума, например щатния форумен когнитивист- самоук психолог-анализатор😀

преди 2 минути, Търсещ истини написа:

Когато изгубите всичко. Когато влезете в дългове и ви преследват за да ги връщате, престорете се на луд и няма да ги връщате. Да си психично болен е унизително, но върши работа. Имайте го предвид като последен изход. Пазете живота си.

И това е вариянт. в БГ няма ли банкрут на физическо лице- как е по-правилно -частен фалит?

• Автор
преди 27 минути, Гражданин написа:

Изчетох цялата ти история и определено си я разказал увлекателно, с много детайли и си свързал нещата в логическа линия. Не искам да ти прозвучи като обида или че не ти вярвам, но мисля че депресията ти покрай някаква поредица от злощастни събития може да се е задълбочила и да ти е отключила шизофренично разстройство. Ако отидеш при психиатър и ти предпише рецепта за хубав сън и нещо, което да ти регулира хормоните допамин, серотонин и норепинефринът ще се чувстваш много по-добре и тези психотични епизоди ще изчезнат. Това са 99% от случаите. Никоя зла сила няма да действа по този начин, замисли се. Не е ли в пъти по-лесно за злата сила просто да ти причини някоя неизлечима болест или да го направи бързо като пропаднеш в асансьорна шахта например, вместо да се занимава да се шегува с теб пукайки чаши и предизвиквайки късо съединение? Събуждането със задух и т.н. си е паник атака и психотичен епизод, имаш нужда от консултация с такъв специалист, а не със свещенник. Онзи естествено, че ще ти кажа "ооо, много лоша сила има тук моето момче, две дози тамян ще трябва да сложим, но това ще стурва 100 лв". Освен това, това е фейк свещенник, защото истински свещенник ще ти каже колко дни трябва да постиш, за да ти чете от така наречените Киприянови молитви, които се четат като и свещенникът, както и обладаният трябва да спазват специален пост, за да може тези молитви за изселяване на злият дух да са сполучливи. Подготовката и за двамата (свещенникът и обладания) може да изисква дори 40 дни. Не случайно ти го казвам, просто не си давай парите за свещенници дето ще ти кадят с таманян и ще ти вземат парите. Трябва да отидеш при някой сериозен свещенник в някоя църква и да му разкажеш, че искаш точно такива молитви и да ти обясни колко време ще пазите поста и какво можеш да ядеш през това време. Процесът не е елементарен. Ако направиш това, може и да получиш спокойствие. Прецени си какво да правиш, мисля че тези две възможности са оптималните два изхода за твоята ситуация.

.

Само да кажа че нямам никакви депресии, Както казах ходил съм и съм правил консултации, нямам депресии, и да в преки всичко съм пил преди антидепресант и серетонин, но не е това. 

преди 22 минути, Iliqn Todorov написа:

Само да кажа че нямам никакви депресии, Както казах ходил съм и съм правил консултации, нямам депресии, и да в преки всичко съм пил преди антидепресант и серетонин, но не е това. 

А прочете ли частта, в която ти говорих за Кипряновите молитви?

Без да се имам за светило в областта - прилича ми на:

- Опит за преминаване на вратата, на Енки.

- Неспазено обещание/подигравка/и със сили които не разбираш. 

- Поет ангажимент, към Майхти - неизпълнен.

- Четено/недочетено, правено/недоправено.

- Участие в ритуали, уж на майтап, без необходимата подготовка и сила. Обикновено за пари...

Измъкване няма. Давност - 21 години.

Или трябва да завършиш каквото си започнал и да го спазваш, като започнеш отначало, или просто търпиш.

преди 1 час, adobeaa написа:

- Участие в ритуали, уж на майтап, без необходимата подготовка и сила. Обикновено за пари...

Или трябва да завършиш каквото си започнал и да го спазваш, като започнеш отначало, или просто търпиш.

Леле ти уж не си светило в областта ама колко много неща изреди. Може ли да разясниш кои са Енки и Майхти?

Още по времето на ковид си писал за задължения към банки и прочие.Това не са неуспехи причинени от зли сили.Явно си мислиш, че само на теб ти се случват лоши работи, но си доста далеч от истината.Всеки има върхове и падения в своя живот.Това, че хората стискат зъби и се борят задкулисно, не означава, че всичко им върви по мед и масло.Споменаваш коли, апартаменти, електроуреди.Знаеш ли колко хора и това нямат?Стегни се малко.Никой духовник не може да ти изплати кредитите.Съжалавям пич.Намери начин да убедиш съзнанието си, че успехите(и неуспехите) са прякозависими от теб самия.Да, понякога живота ни го сервира голям и дебел, но в крайна сметка е по-добре да стиснеш зъби и да потърсиш изход, отколкото да се пуснеш по течението и да се удавиш.Дали има зли сили, магии и прочие няма да коментирам.Това са неща, които всеки прекарва през собствената си призма.

току-що, THEWiZRD написа:

Още по времето на ковид си писал за задължения към банки и прочие.Това не са неуспехи причинени от зли сили.Явно си мислиш, че само на теб ти се случват лоши работи, но си доста далеч от истината.Всеки има върхове и падения в своя живот.Това, че хората стискат зъби и се борят задкулисно, не означава, че всичко им върви по мед и масло.Споменаваш коли, апартаменти, електроуреди.Знаеш ли колко хора и това нямат?Стегни се малко.Никой духовник не може да ти изплати кредитите.Съжалавям пич.Намери начин да убедиш съзнанието си, че успехите(и неуспехите) са прякозависими от теб самия.Да, понякога живота ни го сервира голям и дебел, но в крайна сметка е по-добре да стиснеш зъби и да потърсиш изход, отколкото да се пуснеш по течението и да се удавиш.Дали има зли сили, магии и прочие няма да коментирам.Това са неща, които всеки прекарва през собствената си призма.

Ти май не чете частта, в която човекът разправя, че чаши се пукали от нищото в дома му, разни къси съединения и т.н. и дори приятелката му отказвала вече да спи в тях от страх. Щом не е само той да ги усеща тези неща, може и да има нещо.

Може, разбира се.Затова и написах, че това са неща, които всеки си обяснява по свой собствен начин.Има хора, дето с това си изкарват хляба.Ако се чувства длъжен и изпитва нужда някой "специалист" да му обърне внимание - да ходи при такъв.Но струва и пари.

@Iliqn Todorov, може би това ще ти свърши работа:

Киприянова молитва е мощна молитва, която се чете срещу магии, уроки и болести

Киприянова молитва не е обикновена молитва и има важни особености, които трябва да се запознаем преди да я приложим.

Киприянова молитва е мощна молитва, която се чете срещу магии, уроки и болести

Къде се чете Киприянова молитва?

Киприянова молитва се чете само от свещеник като за ритуала е необходима предварителна подготовка, както от страна на свещеника, който я изпълнява, така и от страна на вярващия. Според указанията на свещеника се провежда няколко дневен пост и въздържание, четат се определени молитви.

В миналото изпълнението на Киприяновата молитва е било изключително строг ритуал, изпълняван от трима или пет свещеника, които са се подготвяли с бдение и строго спазване на църковните канони.

Най-силна е Киприяновата молитва, когато се чете лично тъй като при този ритуал енергоинформационното поле се концентрира върху една личност и ефектът е много по-силен, в сравнение с четенето на общи молитви.

Важно условие, която често пъти се пренебрегва, е при четеното на молитва против уроки или магия човекът, за когото се чете молитвата да познава житието на свети Киприян.

Освен известната на повечето хора заклинателна част на Киприяновата молитва има и много важна и дълбока част наречена покайна молитва.

Преди да поискате да ви бъде прочетена Киприянова молитва трябва да се запитаме какво смятаме, че ще постигнем с тази молитва. Дали злото, което се боим не сме самите ние и това, от което бягаме не е вътре в нас. А, ако самите ние не сме готови да признаем слабостите си и да се покаем, то и молитвата не би могла да ни помогне.

Когато решим да използваме Киприяновата молитва, трябва да застанем пред себе си честно и да признаем защо го правим – какво предизвиква страха, дали просто не сме любопитни да разберем какво ще се случи. И не забравяйте, че това да не познаваме всички тайнства на Църквата и те да са скрити от взора на всички не е случайно.

Именно затова и Киприяновата молитва се чете със специална подготовка и от двете страни.

Какво представлява службата всеки четвъртък в храма „Св. Неделя“?

Всеки четвъртък столичния храм „Св. Неделя“ се четат Киприянови молитви – против уроки, заклинания, магии. Отслужва се молебена към свети Киприян и Иустина с молитви и водосвет след Светата Литургия.

Въпреки че е колективна и за тази молитва трябва подготовка, както от страна на вярващите, така и от страна на свещеника.

Кой е Свети Киприян?

Свети Киприян се ражда в семейство на магьосник и до 30-годишната си възраст вече е виртуоз магьосник. За него се говорело, че общува с Дявола и владее магията до най-малките детайли. Но не след дълго разбрал, че силата на Бога е много по-голяма от силата на Дявола, приел Божието кръщение и получил опрощение от Бог, както и възможността да бъде духовна опора на християните. Църквата отбелязва паметта на Свети Киприян на 2 октомври.

Василиева молитва – за какво се чете

Василиевата молитва се чете, когато има съмнение за направена магия или обсебване. Както и Кипряиновата молитва, Василиевата също се практикува от свещеник, след специална и внимателна подготовка.

Освен при магии и уроки се прилага и при хора, които често боледуват и не могат да намерят лек в традиционната медицина. 
Василиевите молитви са по-скоро заклинателни, докато в Кипряновата молитва се отправя молба към светиите да помогнат, без вярващият сам да се изправя пред нечистите сили.

Важно е да се знае, че и двата вида молитви, както Киприяновите, така и Василиевата молитва са сериозни молитви, към които не бива да се прибягва при всяко неразположение на духа или тялото. Важно е да осмислим идеята на молитвата, нейната същност и святост.

http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2014/04/kipriqnova-molitva-chetene.jpgПодготовка

Покаянието е най-важната част от подготовката за Киприяновата молитва – покаянието за това, че сме готови да погледнем вътре в себе си и да прогледнем.

В противен случай, молитвата може да има ефект, но той ще е кратък, защото няма да сме стигнали до същността. Когато открием това, което ни прави податливи на влиянието на злите сили и се покаем, тогава молитвата ще подейства с цялата си сила. Когато открием и приемем „злото“ с покаяние, пост и въздържание.

Профанизацията на Киприяновата молитва води до неразбирането на пълния й смисъл и изместване на фокуса от вярата, към сляпото изпълнение на желания, за чийто произход не сме наясно.

Други начини: Баене

Баенето е един от най-разпространените начини да се противодейства на т.нар уроки. В миналото по нашите земи е имало много възрастни жени, които са владеели тайнството на баенето. Баенето се извършва не на глас, а се шепне или се казва на ум. В противен случай не се постига търсеният ефект.

Уроките се причиняват от злонамерен поглед или завист, което води до появата на различни неразположения – емоционални и физически. Най-податливи са бебетата, малките деца и мого красивите жени и момичета.

Баенето против уроки на деца се прави по изгрев слънце, срещу понеделник или четвъртък се бае на мъж, а на жена – срещу сряда или събота.

Леенето на куршум е добре познат начин за премахване на уроки, който се практикува векове и до ден днешен има своите последователи. По време на ритуала.

„излиза“ къде се намира страха – в главата, тялото или краката.

За предпазване от уроки

http://www.chudesa.net/wp-content/uploads/2014/04/kipriqnova-militva-konec-300x159.jpg

Има различни ритуали за предпазване от уроки, които целят да не допуснат „злите очи“ да навредят.

В миналото родителите са слагали на бебетата и малките деца малки талисманчета на главата и гърдите – зърно нишадър и малко мънисто. Целта била да се отклони лошия поглед. Важен елемент от предпазването е било това никога да не се целуват малките бебета и деца.

Ако се усети някаква промяна в поведението на детето веднага личицето му се измива с „жива вода“ (светена вода). Друг начин е да се вземе паничка с чиста вода и да се изгасят три кибритени клечки ( в миналото това се е правело с въглени) и се казват думите:

„В името на Бога на Мъдростта, в името на Бога на Истината да се пречисти и освети тази вода, да се измие от лицето и ръцете на детето лошите мисли и чувства на „злите очи“.

Измиват се ръцете и очите на детето, дава му се да изпие три глътки от водата и се казва „Измий очи зли, измий очи от уроки“. Останалата вода се разплисква зад главата на урочасания.

Най-разпространеният начин за предпазване от уроки в днешно време е връзването на червен конец на лявата ръка. Връзва се или от майката на човека или от човек, в чийто чисти и добри намерения сте напълно сигурни.

Смята се, че ако конецът се скъса без причина, то значи човекът е урочасан и конецът е поел негативната енергия. Тогава можете да го хвърлите в течаща вода, за да се отмие отрицателната енергия.

Друг начин е да носите скилидка чесън в джоба си в малка торбичка.

Молитва за късмет и успех

Господи, Исусе Христе, Сине Божии, който изпълваш душата ми, Отче наш, който си на небесата, Благодаря ти за благата, които си ми дарил. Благодаря за силата и вярата, за това, което имам и това, което нямам. Благодаря, че ме водиш по пътя и никога не ме изоставяш. Дари ми подкрепата си Господи, напътствай ме и не позволявай да се подам на злото и неправдата. Бди над делата ми и ги увенчай с успех по твоята воля, Боже. Боже, благодаря ти за радостта и успеха, с които ме даряваш!

Амин

https://petel.bg/Kipriyanova-molitva---moshhno-sredstvo-za-prechistvane__236683

• Автор
преди 4 часа, Гражданин написа:

А прочете ли частта, в която ти говорих за Кипряновите молитви?

Да, свещеника ми чете кипрянови молитви, и след освещение в домът ми, нещата съвсем не се подобриха! С приятелката ми когато си легнахме, крушката светна от само себе си, тя се уплаши и отиди при нейна близка да спи, в същата нощ, когато я изпратих и се прибрах, всички прозорци и врати бяха затворени, с изключение на тази в спалнята, когато я доближих, тя сама започна са де затваря бавно и изведнъж рязко се тръшна, бях изтръпнал и излязох послед нощите на вън, когато стана сутрин се прибрах и извиках приятел от страх да не съм сам. Два пъти видях силует, нещо като сянка и странни шумове.

преди 2 часа, adobeaa написа:

Не съм участвал в ритуали, но има нещо което ме съмнява. Бивша приятелка, познавала Руснак който се занимавал с такива ритуали и магии и не бил менте, тя ми бе ядосана, но и така нямам информация дали са се разбрали да ми правят нещо, но като се замислих в времето, с няколко месеца разлика (Конкретно 2-3 ) ми се напаснаха нещата.

Ще се повторя че съм си правил проверка дали ми е направена магия, като отговорът е положителен по горе.

преди 47 минути, THEWiZRD написа:

Да така е! Имам си тези задължения и е неуспорим факт, но предвид че нищо не ми се получава и неясно все съм ощетен и с проблеми и неуспехи и все ми се случват лоши неща, инциденти е необяснимо, дори на работа, от 20 човека персонал, само при мене има несполуки и негативи и всички го виждат, и са ме питали защо само при мене имало такова нещо което те го виждали и не било никак редно, да съм бил ходил на църква за пречистване.

преди 47 минути, Гражданин написа:

Ти май не чете частта, в която човекът разправя, че чаши се пукали от нищото в дома му, разни къси съединения и т.н. и дори приятелката му отказвала вече да спи в тях от страх. Щом не е само той да ги усеща тези неща, може и да има нещо.

Има, и всички покрай мен, роднини приятели и колеги, ми го казват и го виждат, страшно благодаря за дългата тема и за вниманието, сега ще я разгледам подробно и ще отговоря, благодаря!

преди 10 часа, Гражданин написа:

Леле ти уж не си светило в областта ама колко много неща изреди. Може ли да разясниш кои са Енки и Майхти?

Явно не си запознат... Трябва много четене и учене. Някои не се наемат, цял живот.

На който му трябват и иска да се пробва, колко е силен - ще си намери инфо. Не съм месия... Като теб.

Абсолютно убеден съм, че е пробвал по лесния начин чрез някаква система за израстване и е зарязал всичко, наполовина.

Да, ама така не става. Бил пиян, бил залян - всичко се пише. После - що така...

Да се върне назад и да си спомни какви ги е творил. Към кой се е обърнал. Да му поиска прошка и да си изпълни обещанията.

преди 7 часа, Iliqn Todorov написа:

Здравейте,

, съвсем нормален човек съм, 

не съм луд, 

Имаш необратими психични разстройства.
На някой психиатър ако му се занимава, би могъл евентуално да предпише лекарства, ама то пък се свиква с тях и не трябва на своя глава сам да ги спираш рязко.

Та така, хич тамън изобщо не си нормален.

преди 8 часа, Iliqn Todorov написа:

Здравейте, темата ще е малко дълга, но пък е доста сериозна, и ще съм ви благодарен да ми отделите 3-4 минутки да я прочетете, защото не знам какво да направя! А живота ми е застрашен, и не моя само. Преди всичко искам да спомена, съвсем нормален човек съм, не пия и не вземам нищо, не съм луд, но това което ми се случва е нереално около мен и в нас.  Всичко започна преди около почти две години (Някъде през  месец Октомври през 2022г), като нещата постепенно се засилиха, и сега настана страшно положение. Всичко започна покрай мен с следните последици: Рязко обедняване, неуспехи и злопоуки, които нямат логично обяснение, провали, проблеми и безизходни ситуации и т.н. Общо взето, проклетии, и не е само в главата ми, понеже доста хора покрай мен, както и на работа колеги, го виждат как само на мене ми се случват странни неща и необясними. Каквото и да се опитам да направя, е крайно неуспешно, с последици и щети, и това са нормални ежедневни и най прости неща. Най странното е че, всички се разболяхме, необяснимо. Живея сам в апартамент, а майка ми и баща ми са в къща на село с две кучета и една котка. Там покрай тях се случват необясними неща в къщата, като и двамата се разболяха, най вече баща ми, който изведнъж се разболя от инвалидизиране и сърце, както и животинките. Но при мен нещата са следните, освен че всичко което се опитвам да направя, е в резултат на неуспехи, провали и ощетяване, било дори и да си купя нещо най просто, все имам проблеми дори и на вън, и съм болен от необясними неща, нямам сили, замайване и отпадналост, гаденеи депресии, след прегледи и изследвания, консултации с психотерапевти, причина нямам и всичко ми е наред, но най зловещо е в нас (В апартамента ми). Първо, освен рязкото обедняване и невъзможността да се стабилизирам финансово каквото и да направя и колкото да работя, всичко ми се обърка и планове и действия ми са с неуспехи, колата ми се счупваше постоянно по необясними причини, след смяна на кола и втората кола стана така, в нас електроуредите се скапаха всички, примигване на лампи и изгорени крушки, бойлера се скапа, тръби се пукат и наводняват, въпреки че е правен ремонт преди 5-6 години, пералнята се развали и удря ток и на няколко пъти бях на ръба на смъртта, след смяна на пералня и втората направи така, лаптопа ми се счупи и се разглоби от само себе си, телефона ми се пръсна, климатика ми изгоря, конвектора ми гръмна и без малко да настане пожар, и не веднъж без течение в нас, вратите ми се тряснаха без обясними причини, два пъти съм виждал силует в нас, и когато бях с приятелката ми и си легнахме, лампата светна от само себе си, и тя се изплаши и не посмя повече да остане в нас, това и бе причината да не живеем заедно. Най странното е че, вечерта има странни звуци и тропвания, скърцане на ламинат и почуквания, чуване като стъпки, силни шумове които ме будят, и по някога когато спя, сънувам кошмари от които съм парализиран, в кошмарите съм на тъмно и нещо което ме държи и се опитвам да извикам, но неуспешно, и някакви тъмни неща ме плашат, и се събуждам трудно с задух и треперене, и само в нас се чувствам зле и депресиран. По някога като спя, усещам студен вятър в лицето ми, без течение. Постоянно нещото се опитва да ме нарани, не бе злопоуки, пръскане на чаши за да ме нарежат, падане на предмети както и нож в краката ми. Приятели които са оставали в нас да спят, са ми казвали че са чували силни необясними звуци, чувствали са се зле. Реших да проверя все пак дали ми е направена магия, след прочети на статии в интернет, с яйце, светена вода и олио и църковна свещ, спорез резултатите ми е направена магия, с цел постоянно да съм ощетен, неуспехи и провали, съсипване на живот, яйцето в вода има нишки и става като медуза, вместо да е чисто което означавало зла енергия, олиото се смеси с светена вода, втората проба чиито резултат е положителен за негативна енергия, както и пробата с морска сол която потъмня, все пак реших да помоля двама мой приятели да тестват същите методи за да съм сигурен и да не би случайно да се подлъжа на грешни резултати, но при тях пробите с светена вода, свещ и яйце не са като мойте, което ми стана пределно ясно. Извиках свещеник да огледа домът ми, с тамян светена вода и свещ, свещенникът ми каза че наистина има зла сила, чул странни звуци и студен въздух е усетил, без наличието на течение и отворени врати и прозорци. Според него, не е само в домът ми, ами в самия мене, понеже му обясних че нещата ми се случват не само в нас, и на вън и на други места, само на мене ми се случват негативни и необясними ситуации, провали и неуспехи, проклетии на кратко, но след посещението на свещенника, всичко продължава и то по силно. И това не е всичко, но се опитвам да обясня нещата по възможно по кратко и от горе, ако вляза още в подробностти, сигурно темата ще бъде още по -  шокираща! Някаквни мнения от хора които разбират и могат да ми дадат съвети, ще съм ви благодарен.

Свещеник ти казал че около теб има зло. Я вземи се стегни и спри с тези глупости. Винаги има проблеми и винаги има ядове. Това е част от самия живот! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Белгиеца написа:

Имаш необратими психични разстройства.
На някой психиатър ако му се занимава, би могъл евентуално да предпише лекарства, ама то пък се свиква с тях и не трябва на своя глава сам да ги спираш рязко.

Та така, хич тамън изобщо не си нормален.

Белги, ти като представител на това общество, нямаш ли конкретен съвет

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Я вземи се стегни

Ще пробвам с другото, но първо вица- "Западните психотерапевти, за да помогнат, започват с "А сега легни и се отпусни", а българските с "Я се стегни, какво си се отпуснал?". :) 

Та, към автора на темата, търсещ помощ:

"Я се отпусни, не се съсредоточавай, не се мобилизирай, остави тялото да контролира функциите ти спокойно, без да му образуваш нерви. Дай покой на ума си, той ще измисли все нещо, ако не го затрупваш със страхове за магии, уроки, проклятия."

Внимавай с какво се храниш. 

Принципно магии няма! Трябва да се разбере кой по някакъв начин с някакъв химикал (токсин, психотропно вещество, тежки метали и прочие) обработва или е обработил храна или дрехи с които контактуваш ти. -> Това ако се ползва рационален начин на мислене. 

Иначе, но това при положение, че си вярващ човек: Има различни начени за премахване на тегоба от проклятие върху теб. => Нестандартното е = Да почнеш да правиш добрини на други хора, т.е. отклониш мислите си в положителни неща и не обръщаш внимание на проклятията които ти се случват. 

И един въпрос: Бил си при психолог, а при лекар отиде ли? Пълни физиологични изследвания направи ли си? Защо чак след две години ти споходи мисълта, че това е в следствие на магия? => Защото вече може определени неща да са необратими, т.е. вече си пътник за оня свят.  

• Автор
преди 36 минути, dioib написа:

Внимавай с какво се храниш. 

Принципно магии няма! Трябва да се разбере кой по някакъв начин с някакъв химикал (токсин, психотропно вещество, тежки метали и прочие) обработва или е обработил храна или дрехи с които контактуваш ти. -> Това ако се ползва рационален начин на мислене. 

Иначе, но това при положение, че си вярващ човек: Има различни начени за премахване на тегоба от проклятие върху теб. => Нестандартното е = Да почнеш да правиш добрини на други хора, т.е. отклониш мислите си в положителни неща и не обръщаш внимание на проклятията които ти се случват. 

И един въпрос: Бил си при психолог, а при лекар отиде ли? Пълни физиологични изследвания направи ли си? Защо чак след две години ти споходи мисълта, че това е в следствие на магия? => Защото вече може определени неща да са необратими, т.е. вече си пътник за оня свят.  

Още в началото на темата казах че съм ходил, понеже не се чувствам добре, в нас постоянно имам задух, замайване, отпадналост и т.н. Правени са ми пълни изследвания, включително на хормони. Ходил съм на консултация при двама различни психотерапевти, а след тях консултация с психиатър, и не ми е открито нищо, нито психични разтройства, нито депресии или каквото да било. Имам познат невролог който решил да ми изпише антидепресанти, предвид че и хормоните ми са добре, пил съм ги, но не е и това!

преди 8 минути, Iliqn Todorov написа:

Още в началото на темата казах че съм ходил, понеже не се чувствам добре, в нас постоянно имам задух, замайване, отпадналост и т.н. Правени са ми пълни изследвания, включително на хормони. Ходил съм на консултация при двама различни психотерапевти, а след тях консултация с психиатър, и не ми е открито нищо, нито психични разтройства, нито депресии или каквото да било. Имам познат невролог който решил да ми изпише антидепресанти, предвид че и хормоните ми са добре, пил съм ги, но не е и това!

Прикарал ли си Ковид? 

п.п. Сподели и какви антидепресанти ти съветват да вземаш, за да направя едно независимо проучване дали в твоя случай ще са удачни. 

....

И още: Работата ти стресова ли е?

Отделно: Кръвна картина. Изследване за паразити. => Причините може да са тривиални, а не на "магия". :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.