Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Необходима ли е светската власт?

Featured Replies

Към момента светската власт е повредена. Не става въпрос за българската, а за световната. 

Време ли е да й се даде отрицателен вот? 

Приемат се и предложения за поправянето й. 

• Отговори 57
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Вероятно ... СЪВЕТСКА!   Разликата е "минимална" - само разменяш местата на две букви.

• Измъчва ме един въпрос: - Ако депутатите са слуги на народа, защо слугите ми живеят по-добре от мен?

• Най - малоумно зададеният въпрос в този форум изобщо. Мюсюлманин ли си, че задаваш този въпрос? Аз съм про - светски настроена. Религията няма място в държавата. При нас църква и религия са разде

Публикувани изображения

преди 8 минути, dioib написа:

Към момента светската власт е повредена. Не става въпрос за българската, а за световната. 

А ти каква власт предлагаш?

преди 12 минути, _Aumi_ написа:

Сигурно връщане към проверените практики от миналото

преди 34 минути, _Aumi_ написа:

Вероятно ... СЪВЕТСКА!

Разликата е "минимална" - само разменяш местата на две букви.

• Автор

преди 55 минути, _Aumi_ написа:

Комбинирана: дива и съвестна 😀 

Принципно = примитивната, т. е. Физически по-силните да налагат волята си. 

Сама виждаш, че интелектуалния потенциал на човечеството е деградирал.

Разликата е огромна, съветската власт = тирания.

Аристотел твърди, че има шест общи начина, по които обществата могат да бъдат организирани под политическо управление, в зависимост от това кой управлява и за кого управлява.

aristotle_politics_01-1024x227.png

Тези от първия ред той нарича „истински форми“ на управление, докато тези от втория ред са „дефектни и извратени форми“ на първите три.

преди 15 минути, dioib написа:

т. е. Физически по-силните да налагат волята си. 

Тогава ще настъпи анархия и хаос. Всички ще почнат да се избиват и всеки ще се прави на по-силен от другия.

преди 1 час, dioib написа:

Освен пак да хващам влака Хелзинки- Петербург , че му е време 😀

преди 3 часа, dioib написа:

Комбинирана: дива и съвестна 😀 

Принципно = примитивната, т. е. Физически по-силните да налагат волята си. 

Сама виждаш, че интелектуалния потенциал на човечеството е деградирал.

Ти подиграваш ли се. Колко война и смърт трябва да има и колко милиарда трябва да умрат.

Диода съвсем полудя!

току-що, Колев 74 написа:

Ами, ракията в неограничени количества води само до това положение.

Мисля, че ракията си е наред, но за него не съм сигурен. Видя ли напоследък какви теми публикува? :speak:

А тази снимка на раждащата котка във всички теми на форума я показа! Истинско чудо е, че не я е изпльоскал все още в тази тема.

Най - малоумно зададеният въпрос в този форум изобщо. Мюсюлманин ли си, че задаваш този въпрос?

Аз съм про - светски настроена. Религията няма място в държавата. При нас църква и религия са разделени отдавна.

А мюсюлманите в светска държава нямат думата за нищо. Като ви се живее по пещерни правила - границите са свободни и можете да си отидете в Турция. Няма да ни липсвате.

И не ми изкарвайте Турция светска и велика, щото не е. Тази страна наскоро шумно отрече науката и теорията за еволюцията на Чарлз Дарвин. Аз със такива хора, отричащи светската наука, светския живот и развитието на човечеството, нямам какво да си кажа.

Иначе най - добрата власт за мен е социализма. Исторически доказано. 45 години.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Аз със такива хора, отричащи светската наука, светския живот и развитието на човечеството, нямам какво да си кажа.

Точно ти ли мурзилке си за развитието  :giggle1:

преди 10 минути, Anneliese написа:

Иначе най - добрата власт за мен е социализма. Исторически доказано. 45 години.

Ама дедо поп пак е на черешата и ви мята

преди 1 час, petie1 написа:

Не е хубаво човек да се шегува с такива работи. 

преди 11 часа, dioib написа:

Ей този майстор има най добрата рецепта за ремонт на светската власт :

augusto-pinochet-03.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

преди 4 часа, Anneliese написа:

Турция

Що ли помня че оня ден дереше гърло баш за ислямска  република?

• Автор
преди 10 часа, Емил Костов написа:

Ти подиграваш ли се. Колко война и смърт трябва да има и колко милиарда трябва да умрат.

В момента няма ли войни и смърт? -> Това не е ли, защото светската власт е повредена? 

Емо, кой ползва оръжие?! => Страхливецът! 

Да, в дивата природа по-силния убива, но го прави с физиологията си. Дори хищниците нападат не здрави индивиди, а непотребните, т.е. тези които са слаби и не са читави. 

преди 14 часа, _Aumi_ написа:

Тогава ще настъпи анархия и хаос. Всички ще почнат да се избиват и всеки ще се прави на по-силен от другия.

Ауми, кой ти каза или къде го прочети това? 

Как е при дивите животни? Мислиш ли, че един  Слон, мечка, тигър или хипопотам и прочие са най-големите анархисти и са за хаоса? 

Определено с това си мнение показваш, че интелектуалните способности на човек са деградирали. 

В дивата природа всичко е божествено направено. Там няма измислени герои и образи. Няма оръжия и прочие, а има умения и популацията се себе-регулира. 

Какво толкова си против естествения подбор? За арийска контролираща нация ли си? 

Мда, липсата ти на желание да се храниш със животинска плът се е отразило на интелигентността ти. ОК, но поне бъди силна в словата си, а не с пропагандиране и повтаряне на псевдо схващания за този свят. 

Каква анархия виждаш когато някое тревопасно животно с рога нарани лъв? = Лъвът става храна за хиените. 

Ауми, Бог го е създал добър този свят, а човек не само е съгрешил спрямо него, а и го е тикнал към войни и хаос които е очеваден в момента. 

Не видях нищо конструктивно в мненията ти по тази тема, а в другите си раздувай грешната философия и/или предразсъдъци. 

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Не е хубаво човек да се шегува с такива работи. 

Кой ти каза, че се шегувам поставяйки тази тема? Ревнуваш ли? :) 

преди 6 часа, petie1 написа:

:offtopic_s:Дедо ти поп е на е-бекта. По-късно в друга тема ще споделя къде съм се качил и гледам от високо на нещата. 

преди 8 часа, Колев 74 написа:

Ами, ракията в неограничени количества води само до това положение.

:offtopic_s:Специално на определени образи тук ще споделя етапа и какво може "ръкията фъ неограничени количества". :) => Предразсъдъците ти са ми  известни. 

....

Основната проблематика на съвремието ни е, че много власт имащи (трезви при това) постъпват в ущърб на човечеството и желаят още и още оръжия, за да убиват и налагат своята воля на контрол и/или управление на света. 

Колев, пияният човек вреди само на себе си. Именно трезвеният може да вреди на другите! Това е опасното! Образно: На един пиян лесно може да му отнемеш оръжието. НО, пияните не тикат маса народ към въоръжаване и бойни действия . 

Какво предлагаш: Всичките пияници да бъдат разстреляни ли, защото именно те са довели до това светът да е на крачка да се себе-унищожи?!  

преди 9 часа, Звяра! написа:

Диода съвсем полудя!

По-точно съм бесен! 

Или ти си този който слугува на полудял власт имаш? 

Продал си се за 30 сребърника виждам. 

преди 11 минути, dioib написа:

По-точно съм бесен! 

Или ти си този който ще слугуваш на полудял власт имаш? 

Да не ти свърши ракията че си бесен?

Щом е необходимо!

За пет сребърника се продадох! :P

• Автор
преди 1 минута, Звяра! написа:

Да не ти свърши ракията че си бесен?

Щом е необходимо!

За пет сребърника се продадох! :P

Абе и ти ревнуваш. :) => Не мога ли да поставя тема в политическия сектор и да обсъждаме мен какво ме вълнува в момента, защото останалото ми е наред?! 

преди 7 часа, Anneliese написа:

Мюсюлманин ли си, че задаваш този въпрос?

Не съм мюсюлманин! 

Или считаш, че твоята инвалидност е по-важна? 

ОК, разбирам, че си за социализма, но времената са други! Трябва комунизъм! 

преди 3 часа, dioib написа:

В момента няма ли войни и смърт? -> Това не е ли, защото светската власт е повредена? 

Емо, кой ползва оръжие?! => Страхливецът! 

Да, в дивата природа по-силния убива, но го прави с физиологията си. Дори хищниците нападат не здрави индивиди, а непотребните, т.е. тези които са слаби и не са читави. 

Ауми, кой ти каза или къде го прочети това? 

Как е при дивите животни? Мислиш ли, че един  Слон, мечка, тигър или хипопотам и прочие са най-големите анархисти и са за хаоса? 

Определено с това си мнение показваш, че интелектуалните способности на човек са деградирали. 

В дивата природа всичко е божествено направено. Там няма измислени герои и образи. Няма оръжия и прочие, а има умения и популацията се себе-регулира. 

Какво толкова си против естествения подбор? За арийска контролираща нация ли си? 

Мда, липсата ти на желание да се храниш със животинска плът се е отразило на интелигентността ти. ОК, но поне бъди силна в словата си, а не с пропагандиране и повтаряне на псевдо схващания за този свят. 

Каква анархия виждаш когато някое тревопасно животно с рога нарани лъв? = Лъвът става храна за хиените. 

Ауми, Бог го е създал добър този свят, а човек не само е съгрешил спрямо него, а и го е тикнал към войни и хаос които е очеваден в момента. 

Не видях нищо конструктивно в мненията ти по тази тема, а в другите си раздувай грешната философия и/или предразсъдъци. 

Кой ти каза, че се шегувам поставяйки тази тема? Ревнуваш ли? :) 

:offtopic_s:Дедо ти поп е на е-бекта. По-късно в друга тема ще споделя къде съм се качил и гледам от високо на нещата. 

:offtopic_s:Специално на определени образи тук ще споделя етапа и какво може "ръкията фъ неограничени количества". :) => Предразсъдъците ти са ми  известни. 

....

Основната проблематика на съвремието ни е, че много власт имащи (трезви при това) постъпват в ущърб на човечеството и желаят още и още оръжия, за да убиват и налагат своята воля на контрол и/или управление на света. 

Колев, пияният човек вреди само на себе си. Именно трезвеният може да вреди на другите! Това е опасното! Образно: На един пиян лесно може да му отнемеш оръжието. НО, пияните не тикат маса народ към въоръжаване и бойни действия . 

Какво предлагаш: Всичките пияници да бъдат разстреляни ли, защото именно те са довели до това светът да е на крачка да се себе-унищожи?!  

По-точно съм бесен! 

Или ти си този който слугува на полудял власт имаш? 

Това са расистки и нацистки идеи. Грам не ги споделям.:angry22:

преди 7 часа, Bubbles написа:

Ей този майстор има най добрата рецепта за ремонт на светската власт :

augusto-pinochet-03.jpg&q=0&b=1&p=0&a=0

Диктатор и масов убиец, отговорен за смъртта на много невинни цивилни в Чили, държал хора в концентрационни лагери, последният от които - колония "Дигнидад" е освободена през 2007 година. Отвратително!!! Не ми рекламирай масови убийци и диктатори.

• Автор
преди 1 час, Anneliese написа:

Това са расистки и нацистки идеи. Грам не ги споделям.:angry22:

Диктатор и масов убиец, отговорен за смъртта на много невинни цивилни в Чили, държал хора в концентрационни лагери, последният от които - колония "Дигнидад" е освободена през 2007 година. Отвратително!!! Не ми рекламирай масови убийци и диктатори.

Малката, свиквай! = Рано или късно е без значение дали ще умреш от собствена смърт или насилствена. :) 

Твоя основен проблем е, че си глезла! 

Успех!

преди 1 час, dioib написа:

Малката, свиквай! = Рано или късно е без значение дали ще умреш от собствена смърт или насилствена. :) 

Твоя основен проблем е, че си глезла! 

Успех!

Нема какво да се занимаваш, с шизофренички.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.