Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Ивелин е против соларните панели, зелени сделки, а защо не застанаха до ИТН и Възраждане?

Пак не си разбрал. Защо така?

Ивелин не е против соларните панели. Той е против това да се слагат на плодородни земи както сега правят. И даде пример за разполагането им по магистралите на мантинелите по средата както е в Австрия например. Или по-важното е да не са на един човек като Борисов или Пеевски и те да ти вземат пари за тока, а всеки да си сложи панели на покрива, терасата или върху покриви на гаражи и така да му спаднат сметките наполовина.

Ивелин Михайлов също е сложил соларни панели, но върху покрива на паркинг който има. Т.е. не унищожава селскостопанска земя.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Явно не ползваш ток от фотоволтаик и нямаш представа, че дори при облачно време произвеждания ток драстично намалява. Дори германците бяха принудени да пускат тецовете си през зимата. Обмислят и пускането на затворени ядрени централи.

А цената на тока от ТЕЦ е изкуствено завишена заради тъпите договорени въглеродни емисии с ЕС. 

Точно обратната! Дори от разсъжденията ти мога да заключа, че представата ти за енергийната система е доста далеко от реалността, което е нормално за вашата аудитория :ski4:

А отговор на въпроса ми ще има ли?

P.S. Най-обичам да се сравняваме с несравними и то по всички показатели :newspaper:

преди 4 часа, В. Велев написа:

Ивелин не е против соларните панели. Той е против това да се слагат на плодородни земи както сега правят. И даде пример за разполагането им по магистралите на мантинелите по средата както е в Австрия например. Или по-важното е да не са на един човек като Борисов или Пеевски и те да ти вземат пари за тока, а всеки да си сложи панели на покрива, терасата или върху покриви на гаражи и така да му спаднат сметките наполовина.

Ивелин Михайлов също е сложил соларни панели, но върху покрива на паркинг който има. Т.е. не унищожава селскостопанска земя.

Явно ти не си разбрал. Една от неговите слуги, каза че е против зелената сделка. 

Ето примерно тук при Карбовски.

преди 4 часа, В. Велев написа:

И пак не си разбрал. Явно си хлътнал яко в сините му очи. Секси е. Но малко успокои страстите и помисли.

преди 45 минути, АСПЕКТ написа:

Явно ти не си разбрал. Една от неговите слуги, каза че е против зелената сделка. 

И пак не си разбрал. Явно си хлътнал яко в сините му очи. Секси е. Но малко успокои страстите и помисли.

Наистина си много зле.

Всичко това, което написах го е казал Ивелин. Не съм си го измислил.

преди 5 часа, В. Велев написа:

ЕНЕРГЕТИКАТА И ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА

............................

Визията на „Величие“ включва и предоговаряне на правилата по осъществяване на Зелената сделка. Според партията, всеки един български гражданин трябва да има правото да монтира слънчеви панели на жилищна или промишлена площ и да бъде задължително включен към мрежата, без участието на посредници. Тя е твърдо против изграждането на мащабни паркове с ветрогенератори и слънчеви панели, които са собственост на олигарси, и които ще продават електроенергия на крайния потребител на цени над пазарната стойност заради необходимостта от изграждане на нова инфраструктура.

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Карбовски е малоумна ядрена ватенка.

Отделно хем е ватенка, хем лъска бастуна на Прокопиев.

Отделно не си гледал видеото, което си цитирал, Троле, и се надяваш и ние да не го гледаме.

Краси е против перките. И сега е против перките.

Къде е противоречието, Троле ?

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

Карбовски е малоумна ядрена ватенка.

Отделно хем е ватенка, хем лъска бастуна на Прокопиев.

Отделно не си гледал видеото, което си цитирал, Троле, и се надяваш и ние да не го гледаме.

Краси е против перките. И сега е против перките.

Къде е противоречието, Троле ?

Слуга с прякой Бай Ганьо по турски, слуга не на народа, а на евреина Далаверски, а може би на Ивелинчо броукера, големия икономист, вълкът от Уолстрийт,

във видеото не се говори само за перки. Единствено и само за перки.

Зелената енергия не е само перки. А върви с пакет. Соларни панели, перки..

А по типично по български, трябва да има бизнес. Да валят парички. Далавери.

Обезлюдяване. С цел да се тури соларни панели, да се турят и перките, заводи за горене на отпадъци на ЕС.

Бизнес проектът Величие отива в блатото на изгнанието. 

f0f5e84c0960e6fb0cff4a4211ccc9b3.png

images?q=tbn:ANd9GcS0kLsv-FftquUDxSfcrDo

Отново не са в сметките и в прогнозите.

Въпреки усилията да разцепят гласовете на партия Възраждане. Единственото разцепление е ДПС и БСП.

IMAGE_18983048_0_0.jpg

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Бизнес проектът Величие отива в блатото на изгнанието. 

Какво общо има Марков с "Величие"?

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Отново не са в сметките и в прогнозите.

Въпреки усилията да разцепят гласовете на партия Възраждане. Единственото разцепление е ДПС и БСП.

Кой ги прави тия прогнози? Платени агенции.

Пак ще има "изненадани" журналя, като "Величие" влязат с 15% в Парламента.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Пак ще има "изненадани" журналя, като "Величие" влязат с 15% в Парламента.

Тоя е малоумен. Начи Руди Гела, дето само бърбори, ще има повече от Ивелин, дето гради структури и обикаля.

И аз си мисля 15%

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Тоя е малоумен. Начи Руди Гела, дето само бърбори, ще има повече от Ивелин, дето гради структури и обикаля.

И аз си мисля 15%

Обиколките също са важни, но ако хората не виждат какво е направил Ивелин Михайлов в с. Неофит Рилски и Исторически парк, и даже само това че засажда дръвчета няма какво повече да говорим. И ако не гласуват за такъв човек като Ивелин, а за хората които досега ги ограбват и са прочели само по една книга, то по-добре да закриваме България.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Обиколките също са важни, но ако хората не виждат какво е направил Ивелин Михайлов в с. Неофит Рилски и Исторически парк, и даже само това че засажда дръвчета няма какво повече да говорим. И ако не гласуват за такъв човек като Ивелин, а за хората които досега ги ограбват и са прочели само по една книга, то по-добре да закриваме България.

Голям си песимист.

Първо, Величие ще изкара около 15 %.

Второ, ще излязат и други сили, които да действат в ползу роду.

Махалото тръгна на обратно. Свинете много се изложиха и напълно загубиха легитимност. То се вижда.

Свинските медии вече не могат да замажат гафовете им.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Голям си песимист.

Първо, Величие ще изкара около 15 %.

Когато изкарат 15% ми се обади. Ще изкарат макс 5%.

преди 1 час, В. Велев написа:

С лични средства ли е го направил това Ивелин или с парите на хората? С труда на хората или той лично е редил камък по камък. Носил е, Ивелин, тухли, вар, чакъл.

Ако е направил нещо. Не съм в България и не знам. Но да предположим, че има нещо.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

И аз си мисля 15%

И 5 процента са много. Поне ще си плати данъците. Ще има народна пара.

И ако не гласуват за такъв човек като Ивелин, а за хората които досега ги ограбват и са прочели само по една книга, то по-добре да закриваме България.

Ми, така се говори в България от 40 години, но хората ги е страх. Я гласуват за Ивелинчо и утре няма заплата. Работа. Ще ядат на Ивелинчо... после след избора им.

А и България нали виждаме 500 години как е търпяла османския ботуш. 50 години руски ботуш. Какво са 40 години.

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

С лични средства ли е го направил това Ивелин или с парите на хората? С труда на хората или той лично е редил камък по камък. Носил е, Ивелин, тухли, вар, чакъл.

Не те обиждам, ама само констатирам и се учудвам как може толкова елементарно да разсъждаваш? Направо нямам думи!

Илън Мъск с негови средства ли само произвежда коли и ракети? Илън Мъск сам и лично ли завива болтовете и гайките по колите и ракетите?

Ти в ред ли си?

Първо си мислех, че си умен и нарочно дразниш с нелепи и смешни твърдения, но вече е ясно че си простоват човек и без да искаш дразниш околните като пишеш глупави и нелепи неща.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Ако е направил нещо. Не съм в България и не знам. Но да предположим, че има нещо.

Не гледаш ли клиповете и то от различни хора за Исторически парк? Или мислиш че си ги измислят?

Нямаш ли пари и да дойдеш да се увериш сам на място. Хиляди българи от чужбина посетиха Исторически парк това лято.

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, така се говори в България от 40 години, но хората ги е страх. Я гласуват за Ивелинчо и утре няма заплата. Работа. Ще ядат на Ивелинчо... после след избора им.

Затова ти написах, че по делата им ще ги познаете. А не по приказките и обещанията.

Затова ти написах, че Ивелин даже и дървета посажда. И то за 3 милиона лева и то на общинско място!

Сега да не питаш откъде са му тия 3 милиона? Тогава аз ще те питам ти откъде имаш например 100 000 евро.

П.П. И не наричай повече Ивелин Михайлов - Ивелинчо.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Не те обиждам, ама само констатирам и се учудвам как може толкова елементарно да разсъждаваш? Направо нямам думи!

Илън Мъск с негови средства ли само произвежда коли и ракети? Илън Мъск сам и лично ли завива болтовете и гайките по колите и ракетите?

Ти в ред ли си?

Първо си мислех, че си умен и нарочно дразниш с нелепи и смешни твърдения, но вече е ясно че си простоват човек и без да искаш дразниш околните като пишеш глупави и нелепи неща.

Не гледаш ли клиповете и то от различни хора за Исторически парк? Или мислиш че си ги измислят?

Нямаш ли пари и да дойдеш да се увериш сам на място. Хиляди българи от чужбина посетиха Исторически парк това лято.

Затова ти написах, че по делата им ще ги познаете. А не по приказките и обещанията.

Затова ти написах, че Ивелин даже и дървета посажда. И то за 3 милиона лева и то на общинско място!

Сега да не питаш откъде са му тия 3 милиона? Тогава аз ще те питам ти откъде имаш например 100 000 евро.

П.П. И не наричай повече Ивелин Михайлов - Ивелинчо.

Преди Илън Мъск да направи това, което говориш се е трудил. И стига си сравнявал Ивелин с Мъск. Смешно е. Огромна разлика в полза на Мъск. Разбира се.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Хиляди българи от чужбина посетиха Исторически парк това лято.

Нещо се различават данните подадени в НАП. При цена от 50 лв, дори да само 1000, то отчетения оборот, трябва да е мин.50 000 лв. Защо за 3 месеца има отчетен оборот (от билети) под 34 000 лв? Кой лъже?

Май е време за следващия сигнал до НАП и Икономическа полиция

преди 20 минути, teo-glavata написа:

Защо за 3 месеца има отчетен оборот (от билети) под 34 000 лв? Кой лъже?

За кои месеци?

И от къде имаш информация от НАП какво е отчел Исторически парк специално за летните месеци?

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Преди Илън Мъск да направи това, което говориш се е трудил.

Така ли? А Ивелин е седял и лежал.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

И стига си сравнявал Ивелин с Мъск. Смешно е. Огромна разлика в полза на Мъск. Разбира се.

Огромна е, защото американското НАП не е политическо обвързано, не разследва инвеститори по политическо поръчение на мафията, дори и нищо нередно да няма при тях и не унищожава собствените си инвеститори.

*********************************************************************************

*****************************************************************************************************

****************************************************************************************

@АСПЕКТ на 20 октомври Ивелин Михайлов е в Берлин. От 14 часа. Иди и го питай лично от къде са му парите.

May be an image of text

преди 41 минути, В. Велев написа:

За кои месеци?

И от къде имаш информация от НАП какво е отчел Исторически парк специално за летните месеци?

Казвал съм ти, че имам хора навсякъде! От ТД НАП-Варна, мога да получа всякаква информация, когато си поискам (разбира се не без малко ДМС). Специално лицето ИМ го следя с интерес от всички страни и го тормозя със сигнали когато ми скимне.

ПС: В момента му пари на Д-то, защото ако не влезе в Парламента, го чакат и 30-40 граждански иска. Те са факт, де - 12 от подготвените

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Казвал съм ти, че имам хора навсякъде! От ТД НАП-Варна, мога да получа всякаква информация, когато си поискам (разбира се не без малко ДМС). Специално лицето ИМ го следя с интерес от всички страни и го тормозя със сигнали когато ми скимне.

ПС: В момента му пари на Д-то, защото ако не влезе в Парламента, го чакат и 30-40 граждански иска. Те са факт, де - 12 от подготвените

Значи Ивелин Михайлов се оказа по-голям бандит и от Пеевски и от Борисов?

За кои месеци?

Така ли? А Ивелин е седял и лежал.

Огромна е, защото американското НАП не е политическо обвързано, не разследва инвеститори по политическо поръчение на мафията, дори и нищо нередно да няма при тях и не унищожава собствените си инвеститори.

*********************************************************************************

*****************************************************************************************************

****************************************************************************************

@АСПЕКТ на 20 октомври Ивелин Михайлов е в Берлин. От 14 часа. Иди и го питай лично от къде са му парите.

May be an image of text

Да, той ще ми каже.

преди 26 минути, teo-glavata написа:

Ти па откога стана любовница на костадинов? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.