Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, В. Велев написа:

Иди и го питай лично от къде са му парите.

Питан е вече на собствената му пресконференция. Отговора е - от акционерите :)

Е, той Анатоли Савов ще излезе най-богатия в бг.....верно ли?

ПС: Анатоли Савов пртежава 73,92% от акциите на т.нар. Исторически парк АД. Лицето Ивелин Михайлов притежава 1,10% и с 0,1% е лицето Боян Петков. Останалите 24,88% са на излъганите рибоци

преди 4 минути, отот2 написа:

Ти па откога стана любовница на костадинов? 

Какво общо има костя копейкин в случая?

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 13 минути, teo-glavata написа:

ПС: Анатоли Савов пртежава 73,92% от акциите на т.нар. Исторически парк АД. Лицето Ивелин Михайлов притежава 1,10% и с 0,1% е лицето Боян Петков. Останалите 24,88% са на излъганите рибоци

Копейкин е пръв и основен борец срещу "олигарха" и "престъпника" Ивелин Михайлов. Що за въпрос ми задаваш, на глупав ли се правиш?

преди 12 минути, отот2 написа:

Копейкин е пръв и основен борец срещу "олигарха" и "престъпника" Ивелин Михайлов. Що за въпрос ми задаваш, на глупав ли се правиш?

Нещо си в грешка. А защо не коментираш какво каза Костадинов?

преди 26 минути, teo-glavata написа:

80 процента са на Анатоли. Значи наистина Ивелин няма пари. Затова иска дарения и не може да си плати участията. 1 процент само. Горкият. 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Нещо си в грешка. А защо не коментираш какво каза Костадинов?

Защо не му викаш Костадинчо?

преди 15 минути, отот2 написа:

Какво ли прави копейкин, пред офиса на "Тогедър" ?

image.thumb.jpeg.638343d340ecf58b8d7dc2d209989c3f.jpeg

Костадин точно това каза - Ивелин и партията му са олигарси и престъпници и не ще да излиза на дебат и лице в лице с Ивелин. Понеже е последователен с думи и дела, костадин чрез спряганата за негова любовница и съпартийка правиха струваха неква смешна комисия в нарсъба. Странно защо, изслушаха доказани престъпници и лъжци за сведения, но не извикаха Ивелин да говори. Което не се е случвало в никоя комисия. Винаги се изслушват и двете страни. Доказания престъпник Симон Милков, търсен от полицията, беше допуснат в нарсъба да кудкудяка тъпотиите си, че даже и се накара и едва ли не щеше да набие комисията. Такъв цирк никога не е имало скоро и отврати много възрожденци, включително и мен. На всичкото отгоре и тео главата щом се включва в общия хор, значи съм прав. 

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Така де, кажи ти. Къв човек си, ако си цоцал от един човек, а после го разследваш с комисия? Ми по нищо не се различава от отрепка като тебе , тео главата ли си, бивш червен гущер ли си, ...

преди 12 минути, teo-glavata написа:

С тия похвати Ивелин май е близък с Делян или с ПППП. Нещо не го чувам да ги плюе.

преди 7 минути, отот2 написа:

Костадин точно това каза - Ивелин и партията му са олигарси и престъпници и не ще да излиза на дебат и лице в лице с Ивелин. Понеже е последователен с думи и дела, костадин чрез спряганата за негова любовница и съпартийка правиха струваха неква смешна комисия в нарсъба. Странно защо, изслушаха доказани престъпници и лъжци за сведения, но не извикаха Ивелин да говори. Което не се е случвало в никоя комисия. Винаги се изслушват и двете страни. Доказания престъпник Симон Милков, търсен от полицията, беше допуснат в нарсъба да кудкудяка тъпотиите си, че даже и се накара и едва ли не щеше да набие комисията. Такъв цирк никога не е имало скоро и отврати много възрожденци, включително и мен. На всичкото отгоре и тео главата щом се включва в общия хор, значи съм прав. 

Комисията е за престъпленията извършени от Ивелин, как ще канят Ивелин? Няма логика.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

С тия похвати Ивелин май е близък с Делян или с ПППП. Нещо не го чувам да ги плюе.

Явно си глух и сляп. Всеки ден на всяка среща се казва - пеевски бойко и прокопиев. На мишени и бой. Жалък си колко си неосведомен.

преди 15 минути, отот2 написа:

Така де, кажи ти. Къв човек си, ако си цоцал от един човек, а после го разследваш с комисия? Ми по нищо не се различава от отрепка като тебе , тео главата ли си, бивш червен гущер ли си, ...

Aз си гледам собствения интерес. Болни мозъци, като тия двамата не ме интересува, как и с какви средства да бъдат ликвидирани

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Aз си гледам собствения интерес. Болни мозъци, като тия двамата не ме интересува, как и с какви средства да бъдат ликвидирани

Ми кво да те коментирам? Отрепка и предател. Па и чакаш батковците да те погладят по главичката и да те отъурвават от неудобните за тебе. То и за това си бакшиш, щото си неспособен за каквото и да е. Айде, време е другия ми аватар да влиза, карабойчето ще реши накрая, че съм нарушил правилата и съм обидил най-низкото и гнусно същество в смотаната калдата.

преди 14 минути, отот2 написа:

Явно си глух и сляп. Всеки ден на всяка среща се казва - пеевски бойко и прокопиев. На мишени и бой. Жалък си колко си неосведомен.

А, Кирил Петков? Него споменава ли го?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А, Кирил Петков? Него споменава ли го?

Кво да споменава един никой и неудачник и продажник? Споменава го като тъпанар естествено и пример как не се правят нещата. За итн нещо не питаш, що така? И за тях има мнение, ма си ровни сам, поизгледай срещите и ще откриеш. Всеки ден са срещи часове, че и в германия на крака ще ти дойде, па питай. Ма по добре недей, че ако присъстваш на такава среща ще обърнеш халката. Ще забравиш итн, ще забравиш всички друйги капути. Та по добре недей.

преди 3 минути, отот2 написа:

Кво да споменава един никой и неудачник и продажник? Споменава го като тъпанар естествено и пример как не се правят нещата. За итн нещо не питаш, що така? И за тях има мнение, ма си ровни сам, поизгледай срещите и ще откриеш. Всеки ден са срещи часове, че и в германия на крака ще ти дойде, па питай. Ма по добре недей, че ако присъстваш на такава среща ще обърнеш халката. Ще забравиш итн, ще забравиш всички друйги капути. Та по добре недей.

Едва ли. Споменава друг път за Кирил Петков. И какво ще правя на сектански сбирки. Фанатици.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Едва ли. И какво ще правя на сектански сбирки. Фанатици.

Чудех се защо по другите теми те подихраваха за кенефите дето чистиш. Ти вярно само за това ставаш.

преди 14 минути, отот2 написа:

Ми кво да те коментирам? Отрепка и предател. Па и чакаш батковците да те погладят по главичката и да те отъурвават от неудобните за тебе. То и за това си бакшиш, щото си неспособен за каквото и да е. Айде, време е другия ми аватар да влиза, карабойчето ще реши накрая, че съм нарушил правилата и съм обидил най-низкото и гнусно същество в смотаната калдата.

Гадно ли ти е, че си никой? Радвам се! Обичам да се гавря с такива, като тебе

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Едва ли. Споменава друг път за Кирил Петков. И какво ще правя на сектански сбирки. Фанатици.

Е намери си сам. Нямам намерение да те убеждавам. Ти вече си в секта и за това не ти препоръчвам да бегаш далече от срещи с Ивелин Михайлов. Да не говорим пък въобще не се доближавай до Неофит Рилски и Исторически парк. В никакъв случай не ходи там. Всеки който е минал от там повече не се е върнал. В правята вяра демек. Става автоматично член на сектата и спасение няма. Най-лошото е, че почва да гласува за величие в най-лекия случай, а по-лошото е, че и стават активисти гадовете. Така че, бегай далече. Има едни сирени и привличат нешастните случайни посетители и ги превръщат в чудовища ... Мамата си трака.

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Гадно ли ти е, че си никой? Радвам се! Обичам да се гавря с такива, като тебе

Събуждаш се и краката ти отвити. От толкоз години в тоя смотан форум си се доказал кво леке и въздухар си.

преди 52 минути, отот2 написа:

Събуждаш се и краката ти отвити. От толкоз години в тоя смотан форум си се доказал кво леке и въздухар си.

Събуждам се с 4х40 лв под възглавницата - нали съм бакшиш.... (с 4 коли)

ПС: Чисти пари, няма данък няма нищо

преди 1 час, отот2 написа:

А ти какъв си? Докато цоца от възраждане им беше пръв активист във форума, а сега като спря келепирът нещо и се обърна и ти срещу там от където си цоцал. Същото може да се каже и за теб, че си отрепка.

преди 18 минути, teo-glavata написа:

Събуждам се с 4х40 лв под възглавницата - нали съм бакшиш.... (с 4 коли)

ПС: Чисти пари, няма данък няма нищо

Ще ти образуваме една комисия в следващия парламент.

преди 17 минути, В. Велев написа:

Ще ти образуваме една комисия в следващия парламент.

Образувай, ако искаш и 5. Човекът си работи, плаща си данъци. И не взима парите на хората чрез измама. Няма и банка без лиценз. Тъй, че...

преди 7 часа, Гoст написа:

А ти какъв си? Докато цоца от възраждане им беше пръв активист във форума, а сега като спря келепирът нещо и се обърна и ти срещу там от където си цоцал. Същото може да се каже и за теб, че си отрепка.

Не съм цоцал нищо. Не съм бедняк като тебе и тео главундера. "Изкарва" некви мижави кинти, па се и дуе къв е голям мафиот.

преди 11 часа, отот2 написа:

Не съм цоцал нищо. Не съм бедняк като тебе и тео главундера. "Изкарва" некви мижави кинти, па се и дуе къв е голям мафиот.

Не го слушай тоя малоумник. И аз гласувах за Възраждане преди Путлер да нахлуе в Украйна. После като разбрах, че Коцето е ватен и лъже за войната, им пуснах "Червона Калина" и ме баннаха от страницата си.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.