Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

15 % ли казах ?

По скоро 20 %.

Не знам колко книги е чел Ивелин, ма действа като Осман бей. По късно наречен султан Осман I.

Ако не го убият физически, заедно с членовете на организацията му, ще превземе България най малко за година, да се готвят Македония, Гърция и Румъния.

В пожълтелите страници на историята пише, че византийския император ходил да се моли на българския цар, да му даде българска войска за да унищожи бейлиците, защото византийските войници и пълководци дезертирали и минавали на страната на османлиите.

Простия, ясен и лесно изпълним от всички обществен договор е изпитан в историята модел за заразяване на големи маси от хора и бързо изграждане на големи империи.

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

15 % ли казах ?

По скоро 20 %.

Не знам колко книги е чел Ивелин, ма действа като Осман бей. По късно наречен султан Осман I.

Ако не го убият физически, заедно с членовете на организацията му, ще превземе България най малко за година, да се готвят Македония, Гърция и Румъния.

Когато някой пита с какво Ивелин Михайлов е различен от другите ето го отговора. Ивелин Михайлов е творец и създател. Той не е грабител и консуматор. 

Не отива в Парламента, за да забогатява, а за да възстанови заграбената от мафията държава. За да може всеки с нормален бизнес в България като изкара малко повече пари да не дойдат мутри да го рекетират и да ми вземат бизнеса, както сега става.

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Не знам колко книги е чел Ивелин,

Не ми се търси сега, но беше казал в едно интевю че са над 4000.

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Ивелин е най-силен в бурята и в трудни времена. Пак в едно интервю беше казал, че като младеж се е ядосвал, че не се е родил 1396 година когато България е паднала по робство, за да и помогне. Явно Господ е чул молбите му и сега го е родил в даже по-трудни за България времена.

За първи път му повярвах когато цитира че е като платното в паруса, което не търси спокойствие, а бури и в тях намира покоя.

Просто трябваше да се роди такъв човек като Ивелин Михайлов иначе България загиваше.

Парус (Белеет парус одинокий)
Белеет парус одинокой
В тумане моря голубом!..
Что ищет он в стране далекой?
Что кинул он в краю родном?..
Играют волны — ветер свищет,
И мачта гнется и скрыпит…
Увы! он счастия не ищет
И не от счастия бежит!
Под ним струя светлей лазури,
Над ним луч солнца золотой…
А он, мятежный, просит бури,
Как будто в бурях есть покой!
1832 г.

Са по телевизора казаха, че София маратон.

Като земем властта, по телевизора ще казват, че Неофит Рилски маратон.

На 13 октомври.

Столицата трябва да се премести. Станала е гнездо на греха.

на 10.10.2024 г. в 14:40, Реджеп Иведик написа:

15 % ли казах ?

По скоро 20 %.

В пожълтелите страници на историята пише, че византийския император ходил да се моли на българския цар, да му даде българска войска за да унищожи бейлиците, защото византийските войници и пълководци дезертирали и минавали на страната на османлиите.

Простия, ясен и лесно изпълним от всички обществен договор е изпитан в историята модел за заразяване на големи маси от хора и бързо изграждане на големи империи.

Реджепе пак ли клекна на комунистическите партийки. 

Речеп-ага е под чехъла на една 120-килограмова мустаката "украинка" и компенсира там, де тя не го следи.

Имай мъжко и даже човешко съчувствие към него.

на 9.10.2024 г. в 21:03, Реджеп Иведик написа:

15 %, аз ви казах, написаното стои

И като сте 15 процента какво ще стане? И 40 процента да сте и какво? С Пеевски, с Борисов, с Петков, с Костадинов, с Доган, с Атанас Зафиров, ли ще управлявате? 

Възраждане и ИТН събраха подписки за референдум. Имаше ли референдум?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

И като сте 15 процента какво ще стане?

В горския родилен дом, лежали лисицата и лъвицата.

Лисицата се присмяла:

– Виж аз имам пет деца, а ти само едно - казала лисицата.

– Едно, ама лъв - отговорила лъвицата.

15 %, ама Григор Здравков, Красимира Катинчарова, Ивелин Михайлов...

Вашите са 85 %, ама Дебелян Свинята, Бойко Мутрата, Данчо Ментата, Коце Копейката, Тошко Африкански, Кирчоикокорчо и братму...

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

В горския родилен дом, лежали лисицата и лъвицата.

Лисицата се присмяла:

– Виж аз имам пет деца, а ти само едно - казала лисицата.

– Едно, ама лъв - отговорила лъвицата.

15 %, ама Григор Здравков, Красимира Катинчарова, Ивелин Михайлов...

Вашите са 85 %, ама Дебелян Свинята, Бойко Мутрата, Данчо Ментата, Коце Копейката, Тошко Африкански, Кирчоикокорчо и братму...

Ивелин Далаверата къде го забрави? Шофьорчето на про.ститутки, продавачът на аудио касетки и на евтини тенджери. Жена му фризьорката, най-имотната фризьорка в България, която е спестила от закуски и сега има 1000 имоти. Защото не ходила на екскурзиии... Ивелинчо лихварчето, изкупвачът на изкуствено занижени имоти и продавачът на българска земя на ниски цени на чужденците. Чуждопоклонникът. 1 процент собственик на Исторически Парк. Ивелинчо помощникът на ГЕРБ и на ДПС. Сциентологът. Сектант.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ивелин Далаверата къде го забрави? Шофьорчето на про.ститутки, продавачът на аудио касетки и на евтини тенджери. Жена му фризьорката, най-имотната фризьорка в България, която е спестила от закуски и сега има 1000 имоти. Защото не ходила на екскурзиии... Ивелинчо лихварчето, изкупвачът на изкуствено занижени имоти и продавачът на българска земя на ниски цени на чужденците. Чуждопоклонникът. 1 процент собственик на Исторически Парк. Ивелинчо помощникът на ГЕРБ и на ДПС. Сциентологът. Сектант.

Изсекна ли се? Дано да ти е олекнало.

Толкова лъжи написа за Ивелин!

"Изкуствено занижени имоти". И от кого са изкуствено занижени? Ти не знаеш ли колко села има в България в които можеш за 3-4 хиляди да си купиш къща с 2-3 декара двор?

Кога Ивелин е бил лихвар?

А да наричаш "чуждопоклонник" човека, който най-много е направил за издигането на България си е Богохулство. Скоро ти показа какви картини и икони са създанени под негова инициатива.

Без да искаш наистина с простотията си и невежеството си успяваш да дразниш.

Радостно е че в чужбина не са отишли само умни и начетени хора, а и простотии като тебе. Това трябва да се насърчава. Само умните и културните българи трябва да се върнат в Родината.

На такива като тебе това им се полага - да слугуват на чужденците.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.