Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, The Lone Star написа:

Това, че сме васална държава, не беше ли кремълска опорка?!

За съжаление не е опорка, а самата истина. Пробити са ни сегашните управници. С компромати, по магнитски и прочие.

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 5 минути, В. Велев написа:

Тоя съвсем е откачил...... Щял да помете някого - ха,ха. Че той Г-н Пеевски, само да каже на хората си "дръж" и тоя палячо ще изчезне безследно

преди 13 минути, В. Велев написа:

Нали и Ивелин се е занимавал с лихварство. Изведнъж се е загрижил за хората.

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Нали и Ивелин се е занимавал с лихварство. Изведнъж се е загрижил за хората.

Кога се е занимавал с лихварство. Дай доказателства. Лъжеш или гледаш и четеш лъжци. Покажи ги барем тях. Правиш ли разлика между предприемач и лихвар? Кой работи с чужди пари и кой раздава пари срещу лихва? Всички знаем, че си икономически инвалид, ама айде опровергай ни.

преди 2 минути, отот2 написа:

Кога се е занимавал с лихварство. Дай доказателства. Лъжеш или гледаш и четеш лъжци. Покажи ги барем тях. Правиш ли разлика между предприемач и лихвар? Кой работи с чужди пари и кой раздава пари срещу лихва? Всички знаем, че си икономически инвалид, ама айде опровергай ни.

Комисията не гледа ли? Лихварство, банка без лиценз, фалшиви акции, пирамида.

току-що, АСПЕКТ написа:

Комисията не гледа ли? Лихварство, банка без лиценз, фалшиви акции, пирамида.

Гледах. Голословни твърдения без никакви доказателства. Даже не го извикаха него да говори. Което никога не се е случвало в българският парламент. При комисия се изслушват и двете страни задължително и по закон. Нали знаеш, че в съда всеки се каклева, че говори истината. Е в тая пародия на комисия нямаше такова нещо. Няма доказателства и няма да има, защото просто няма такива. Баси, всички обвинения бяха от съмнителни лица, а един от тях полицията го издирваше. Симончо милков, дето полицията не мое го намери, па той в парламента...Смях голям. Па и извикан от костадин, дето преди известно време ривеше, как може такъв човек да влиза в парламента...Кво да говорим повече. Точно тоя факт ме отврати от костадинчо, па ти си му вярвай колкото си щеш. Нема такъв народ, верно е.

преди 1 минута, отот2 написа:

Няма доказателства и няма да има, защото просто няма такива.

Ще има, ще има! Но всяко нещо с времето си. Зависи, дали ще се държи прилично, ако влезе в парламента.

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Ще има, ще има! Но всяко нещо с времето си. Зависи, дали ще се държи прилично, ако влезе в парламента.

Ти няма да си ти, ако не напишеш нещо тъпо.

преди 8 минути, отот2 написа:

Гледах. Голословни твърдения без никакви доказателства. Даже не го извикаха него да говори. Което никога не се е случвало в българският парламент. При комисия се изслушват и двете страни задължително и по закон. Нали знаеш, че в съда всеки се каклева, че говори истината. Е в тая пародия на комисия нямаше такова нещо. Няма доказателства и няма да има, защото просто няма такива. Баси, всички обвинения бяха от съмнителни лица, а един от тях полицията го издирваше. Симончо милков, дето полицията не мое го намери, па той в парламента...Смях голям. Па и извикан от костадин, дето преди известно време ривеше, как може такъв човек да влиза в парламента...Кво да говорим повече. Точно тоя факт ме отврати от костадинчо, па ти си му вярвай колкото си щеш. Нема такъв народ, верно е.

Мен точно с това ме впечатли Костадинов. 😀

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Тогава ще има имунитет и държавна пара. Дори и да не влезе. Пак ще има държавна пара.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Мен точно с това ме впечатли Костадинов. 😀

Тогава ще има имунитет и държавна пара. Дори и да не влезе. Пак ще има държавна пара.

Ми да, как няма да те впечатли. То си е голямо впечатление. Глупак от глупак се впечатлява. Разбирам че има борба между партиите, ама коцко изплиска легена и почна да използва бойковите похвати. Верно че бързо се учи и черпи ум и разум от 
"враговете си". Ревеше като лъв от симончо, когато тоя изрод лаеше по него. Но когато муй е изгодно го прегръща и цунка с език. Същото и с "полковника" марков. Тая гад му беше върховния враг, после и с него направи секс. Егати курвата е твоя коцко.

Ивелин кат влезе в парламента няма да взима заплатата. Тея десетки хиляди левове са му джобни и ненужни. Той и сега без субсидия прави десетки пъти повече работа от коцко със субсидия, дето уж нямаше да я взима.

преди 11 минути, отот2 написа:

Ми да, как няма да те впечатли. То си е голямо впечатление. Глупак от глупак се впечатлява. Разбирам че има борба между партиите, ама коцко изплиска легена и почна да използва бойковите похвати. Верно че бързо се учи и черпи ум и разум от 
"враговете си". Ревеше като лъв от симончо, когато тоя изрод лаеше по него. Но когато муй е изгодно го прегръща и цунка с език. Същото и с "полковника" марков. Тая гад му беше върховния враг, после и с него направи секс. Егати курвата е твоя коцко.

Ивелин кат влезе в парламента няма да взима заплатата. Тея десетки хиляди левове са му джобни и ненужни. Той и сега без субсидия прави десетки пъти повече работа от коцко със субсидия, дето уж нямаше да я взима.

Възраждане първа сила. 👍🏽 Завиждайте.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Възраждане първа сила. 👍🏽 Завиждайте.

Възраждане ще падне на 200 000 избиратели. Величие ще ги мине. Що мисля така ли? Ми аз че бях в структурите и се отвратих. И знам още от бившата ми структура. Смятай щом активистите се отдръпват, кво остава за само гласуващите. Коце верно ако изпадне от парламента, освен учител по история друга работа няма да може да си намери. Другите там депутати си остават перманентно безработни, щото няма кой да ги вземе. Те тия само неколкцина са си самодостатъчни финансово. Пасков го обясни перфектно. Голювци да борят пеевски, смешници. Възраждане вече е само надолу, щото коце се оказа голям глупак. Ако беше се съюзил с Ивелин, щеше да постигне много. Но направи огромна грешка, язък. Много ме е яд, но се показа голям глупак.

преди 17 минути, отот2 написа:

Коце верно ако изпадне от парламента, освен учител по история друга работа няма да може да си намери.

Ивелин ще го назначи за екскурзовод в Исторически парк :)

преди 17 минути, отот2 написа:

Възраждане вече е само надолу, щото коце се оказа голям глупак. Ако беше се съюзил с Ивелин, щеше да постигне много. Но направи огромна грешка, язък. Много ме е яд, но се показа голям глупак.

Който ламти само за пари и власт, а не за общото благо до там стига.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Ивелин ще го назначи за екскурзовод в Исторически парк :)

Който ламти само за пари и власт, а не за общото благо до там стига.

Костадин преди да прави партия е търсил работа при Ивелин в иаторичесвки парк. Е, не я е получил, щото Ивелин е преценил, че коцко не става.

Иначе коцко не ламти за пари, ламти за еднолична власт и явно е много злопаметен. От много акъл направи фатална грешка. Аз за тъпаци не гласувам.

преди 1 минута, parmobil написа:

Има една много хубава карикатура на Комарницки за всички, дето са почнали от Атака и са стигнали до Величие.

Величие няма ама хич нищо общо с атаки, вмро та, възраждания и тем подобни патриотарски изгъзици. 

Да не говорим, че основните почитатели на величие са бивши пепейци. А зега благодарение на тъпака костадинчо ще се влеят и възрожденци. Виж Емил Русанов, бивш трубадур на кирчо и кокорчо, сага заклет фен на Ивелин.

преди 1 минута, отот2 написа:

Величие няма ама хич нищо общо с атаки, вмро та, възраждания и тем подобни патриотарски изгъзици. 

Хайде де. Пореден юнак, на когото са му ясни всички неща и за ден и половина ще оправи нещата.

преди 1 минута, parmobil написа:

Хайде де. Пореден юнак, на когото са му ясни всички неща и за ден и половина ще оправи нещата.

Ми не си в час. Явно само гледаш телевизоро и си правиш изводи. Гледай некоя среща на ивелин и тогава прави тъпи коментари. Че е нечовек е така, нема кой да издържи два месеца всеки ден в различен град да прави срещи по 3 часа. 

И не за ден и половина, а 20 години и нагоре.

преди 45 минути, parmobil написа:

Те на всички ни са ясни нещата дето стават в България, ама единици като Ивелин могат да им се противопоставят. Просто веднъж на 100 години се ражда такъв човек. Съдбата или Господ сега ни дава шанс. Ако пак сме глупави да го изтървем сами ще сме си виновни.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Те на всички ни са ясни нещата дето стават в България, ама единици като Ивелин могат да им се противопоставят. Просто веднъж на 100 години се ражда такъв човек. Съдбата или Господ сега ни дава шанс. Ако пак сме глупави да го изтървем сами ще сме си виновни.

Твое лично и конституционно право е да избираш кой да те представя. Както и имаш право всеки път да гласуваш различно. 

Иронията в такъв пост не се получва. Трябва да е tête à tête

Жената на Ивелин Михайлов с възбрана на повече от 160 имота

articles__e01c69d2e5e3a61d5ff72e26fe1f62

НАП и ЧСИ са наложили възбрана на повече от 160 имота на Вася Михайлова, жената на Ивелин Михайлов от "Величие", с която са във фиктивен развод от 2015 г. насам. Това съобщава от ргрупата BG Elves („Български елфи") на страницата си във Фейсбук. 

Групата е сметнала размера на имотите - общо над 440 хил. кв. м имоти - къщи, дворове, земеделски площи...

„Съвсем нормално имущество за фризьорка, която събира от закуски“, коментират в групата. 

Частният съдебен изпълнител е наложил възбраната по дело, водено от банка "Алианц". Това е станало през март. НАП са добавили възбраните в началото на август, по ревизия, започнала през април - тоест даже преди изборите през юни. Такава мярка се налага, когато имуществото не отговаря на доходите“, пишат още във фейсбук-групата.

Последният парламент създаде Временна комисия за проверка на данни за извършени престъпления във връзка с дейността на Ивелин Михайлов и „Исторически парк“. В доклада на комисията бяха посочени множество нарушения, в това число, че дружеството е финансова пирамида, че акционерите са получавали заблуждаваща информация, принуждавани са да теглят кредити за инвестиция в парка, принуждаване си да сменят адресната си регистрация в село Неофит Рилски преди местните избори, както и че някои от тях са получавали заплахи. Имаше проверки на ДАНС и НАП.

преди 14 минути, Филипов написа:

Жената на Ивелин Михайлов с възбрана на повече от 160 имота

articles__e01c69d2e5e3a61d5ff72e26fe1f62

НАП и ЧСИ са наложили възбрана на повече от 160 имота на Вася Михайлова, жената на Ивелин Михайлов от "Величие", с която са във фиктивен развод от 2015 г. насам. Това съобщава от ргрупата BG Elves („Български елфи") на страницата си във Фейсбук. 

Групата е сметнала размера на имотите - общо над 440 хил. кв. м имоти - къщи, дворове, земеделски площи...

„Съвсем нормално имущество за фризьорка, която събира от закуски“, коментират в групата. 

Частният съдебен изпълнител е наложил възбраната по дело, водено от банка "Алианц". Това е станало през март. НАП са добавили възбраните в началото на август, по ревизия, започнала през април - тоест даже преди изборите през юни. Такава мярка се налага, когато имуществото не отговаря на доходите“, пишат още във фейсбук-групата.

Последният парламент създаде Временна комисия за проверка на данни за извършени престъпления във връзка с дейността на Ивелин Михайлов и „Исторически парк“. В доклада на комисията бяха посочени множество нарушения, в това число, че дружеството е финансова пирамида, че акционерите са получавали заблуждаваща информация, принуждавани са да теглят кредити за инвестиция в парка, принуждаване си да сменят адресната си регистрация в село Неофит Рилски преди местните избори, както и че някои от тях са получавали заплахи. Имаше проверки на ДАНС и НАП.

Странно каква медия публикува тия лъжи и инсинуации. Медия в която има статии от рода:

ДПС-Ново начало представи пред ректори приоритетите си в сферата на висшето образование

Явно Ивелин и "Величие" са на прав път!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.