Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тя прави каквото си иска...

Featured Replies

Значи случая е такъв. Всички врати са отворени, до момента, в който не се появи "Заповед за уволнение". Да, аз разбирам, хич не им пука за съществуването ми или за това аз какво мисля. Преиначават някои от думите ми, но понеже имат силата и си правят каквото искат. Уж ме стимулират да извършвам някакви други действия или да уча - реално не знам за какво ме стимулират. Явно да си стоя вкъщи и да не мърдам оттам. Защото света, разбираш ли, станал пренаселен и просто няма накъде повече. Аз се явявам някакъв излишък. По новините, които и преди си ги гледах, постоянно чувам обяснения защо съм получила тази заповед, защо други хора са получили тази заповед, защо не се извиняват или се извиняват, ама друго не могат да направят?!?! Затова и се оказва, че имам и предварително одобрен кредит?!?! За кога? Какво? Какво е това? Нахалство? Остават ми няколко години да живея, може би повече от 20, а те си стоят в банките и даже не знам какво правят, но се правят, че правят нещо повече от мен? Как на мен ще ми докажеш, че правят повече от мен? Не можеш, пък и дори да можеш, какво, мислиш, че няма да седя и да продължавам да те гледам?! И се оказа, че намирането на работа било всъщност реклама на фирмата им, защото не съм я била познавала?!?! Какво по дяволите? Отглеждат детето си като правят опити спрямо мене, ама те не били виновни, защото аз сама съм се навряла там?!?! И накрая излиза, че не, ние не се различаваме изобщо, просто те са там и си работят и си вършат всичко свое и аз един вид съм там, където трябва и си върша всичко мое. Не, сериозно, това сериозно не е нормално. И това впрочем го наричали Държава. 

• Автор

И се оказа, че jobs и теб подобните сайтове за работа всъщност намират работа на тези, които там са записани (под фирми търсещи работници), а не на тези, които реално търсят работа. Работата на "Човешки ресурси" е да измъчи работника с мисълта за работа всеки ден (вероятно само един почивен), защото разбираш ли, ти вкъщи няма нужда да стоиш изобщо. Да стоиш повече на работа отколкото вкъщи - това са си цели 20 % разлика в полза на работата вън, да се съгласиш и с това да докажеш, че си идиот и едва ли не си направил шефа или "Човешки ресурси" на идиоти и затова да те уволнят. А като почнеш да спориш за работното време - о, не, излиза, че пак си идиот. Как така? И всички същестуващи професии останаха само във филмите. Да, във филмите има професии, има хора, които ги вършат и не ги уволняват. Или съществува някакъв идиот, който държи да претвори филмите в реалност и да превърне всички в актьори в собствения им живот като ги уволни и докаже, че приятелство съществува само ако си уволнен?! Има още много да изпиша по върпоса колко големи идиоти са някои хора, дали само някои... Не правят разлика между обикновен разговор и бизнес разговор, професионален разговор и за капак на всичко уволнения трябва да им го каже?!?! Вероятно не правят разлика и между студент и работещ и прочие ...

преди 7 часа, SummerHaze написа:

И се оказа, че jobs и теб подобните сайтове за работа всъщност намират работа на тези, които там са записани (под фирми търсещи работници), а не на тези, които реално търсят работа. Работата на "Човешки ресурси" е да измъчи работника с мисълта за работа всеки ден (вероятно само един почивен), защото разбираш ли, ти вкъщи няма нужда да стоиш изобщо. Да стоиш повече на работа отколкото вкъщи - това са си цели 20 % разлика в полза на работата вън, да се съгласиш и с това да докажеш, че си идиот и едва ли не си направил шефа или "Човешки ресурси" на идиоти и затова да те уволнят. А като почнеш да спориш за работното време - о, не, излиза, че пак си идиот. Как така? И всички същестуващи професии останаха само във филмите. Да, във филмите има професии, има хора, които ги вършат и не ги уволняват. Или съществува някакъв идиот, който държи да претвори филмите в реалност и да превърне всички в актьори в собствения им живот като ги уволни и докаже, че приятелство съществува само ако си уволнен?! Има още много да изпиша по върпоса колко големи идиоти са някои хора, дали само някои... Не правят разлика между обикновен разговор и бизнес разговор, професионален разговор и за капак на всичко уволнения трябва да им го каже?!?! Вероятно не правят разлика и между студент и работещ и прочие ...

Или се бориш или излизаш от Системата .

Третият вариант е много транквиланти , докато си изгубиш волята за борба .

Добрата новина е , че имаш Избор !  Ползвай го Съзнателно.

• Автор
преди 22 часа, Rudy M. написа:

Б**ти простотиите ... 😡

Еми, да, простотоии са си, ама глей как ме накараха да ги напиша

преди 14 часа, Inana.. написа:

Добрата новина е , че имаш Избор !  Ползвай го Съзнателно.

За какъв Избор имаш предвид?! И аз май няма нужда да излизам от системата, те са ме изхвърляли от нея. 

Направо се опитват от собствената ми държава да ме изхвърлят?!?! 

И отивам аз да си подавам документите - онази - "Ние трябва да ви намерим работа ли?" - аз в мислите си "Ми, да, за какво иначе стоите тука." Но се оказа, че стои там за нещо друго. Бог знае какво?!?! 

Отивам по-късно да се съветвам с друга личност - имам право на всичко - имам право да напускам - ама трябва да ги изпреваря. Работодателя има право да избира човек, има право да уволнява, има право да вземе само един човек или двама ако реши, оказа се, че има права за всичко едва ли не. А аз какво - само да му слушам правата. И мога да не подпиша договора или задължително трябва да подпиша договора. 

Та за какво стоят онези хора там, само да цитират закона, който и аз го знам, но разбираш ли се правя, че не го знам?!?! Нищо друго не са направили - о, не, уволняват. Не знам каква им е системата, но до мен не са стигнали, защото им приличам на чичко паричко?!?! Сигурно като онзи - двама корабокрушенци си седели на лодката и единия започнал да вижда другия като сочно пиле, а не човек. Такава беднотия са....

• Автор

И отивам аз да си подавам документите - онази - "Ние трябва да ви намерим работа ли?" - аз в мислите си "Ми, да, за какво иначе стоите тука." Но се оказа, че стои там за нещо друго. Бог знае какво?!?! 

Отивам по-късно да се съветвам с друга личност - имам право на всичко - имам право да напускам - ама трябва да ги изпреваря. Работодателя има право да избира човек, има право да уволнява, има право да вземе само един човек или двама ако реши, оказа се, че има права за всичко едва ли не. А аз какво - само да му слушам правата. И мога да не подпиша договора или задължително трябва да подпиша договора. 

Та за какво стоят онези хора там, само да цитират закона, който и аз го знам, но разбираш ли се правя, че не го знам?!?! Нищо друго не са направили - о, не, уволняват. Не знам каква им е системата, но до мен не са стигнали, защото им приличам на чичко паричко?!?! Сигурно като онзи - двама корабокрушенци си седели на лодката и единия започнал да вижда другия като сочно пиле, а не човек. Такава беднотия са....

Всъщност не, не сме заприличали на корабокрушенци. Заприличала съм на някаква крадла, а тя на някакъв полицай, който ми се подиграва. И това е много грубо, защото аз не съм престъпник. И все повече започвам да си мисля, как се повишава вероятността тя да е престъпник, а аз понеже не съм полицай, се чудя накъде да избягам. Накъде?!

Мен не могат да ме съдят, какво е дошло отвън и си е заминало по същия начин навън. Тъй че, ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.