Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Школата на Агни Йога

Featured Replies

преди 2 часа, _ramus_ написа:

:) първото изречение е единственото вярно нещо, което си списвал от месеци...

А второто изречение - е оправдание като на ученичка в 3 клас. :) Ама иначе - "цитатите са ти на място" , винаги. А като няма интерес, що да не изнасилиш темичките със заемки от величайшата ти свещеност.

Ти изнасилваш темите. Та ти тямаш и едно от всеки десет мнения по темите.  Но пък в лъжите си цар.

преди 2 часа, <:IdioibI:> написа:

Давам ти шанс да убедиш други, че това е духовност

Не си в позиция да ми даваш шанс. Учението не е за пазара. Знаеш какво е направил Исус с търговците в храма, надявам се. Ти искаш да ме поставиш в позицията на търговец 

преди 2 часа, 16562 написа:

Не си в позиция да ми даваш шанс.

А ти, бебчо, не си в никакви други позиции - вкл и да си говорител на някакво си "учение", което всъщност е патеричка за депресанти и зависими.

Изнасилваш непрекъснато темите с глупостите от свещената си книжка, и го правиш само от психария.

Колкото до това в кое съм цар... :) кофти е - няма царица, няма царство, няма и поданици. Има налице един изтрещял автор на никове, които се менят периодично. Същия е силен, спокоен, осъзнат артист, със силна вяра. Мнооооого силна и много вяра. - без които иначе бебчото е... никакъв, някакъв - все едно.

Заедно с будиста и вселенската говорителка се натискате да парадирате виртуално всеки с неговите си сугестии и лични измишльотинки, скрити и маскирани зад социални идеали и клишета от времето на Аменхотеп.

преди 14 минути, _ramus_ написа:

А ти,

Ти, ти, ти. ... Страх, страх и пак страх да се фокусираш върху себе си и отчаяно бягаш - не знам точно от какво, не ме и ингересува, но поведението ти е тотално сбъркано 

• Автор
преди 3 часа, 16562 написа:

Ти искаш да ме поставиш в позицията на търговец 

Драги ми число, зададох ти елементарни въпроси. Доволно си "опънал чаршията" във форума.

Нежеланието ти със свои думи да споделиш означава, че  това което поставяш тук във форума е спекула с безплатната платформа.

НО, ОК, от тук на сетне ще се отнасям към теб като с ИИ, т.е. явно някой ти плаща, за да ги постваш въпросните материали от Агни Йога. 

Принципно безплатните учения са най-опасните които прикриват нечистоплътен морал и/или ценностна система. 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин 

преди 1 час, <:IdioibI:> написа:

Драги ми число,

Ето ти го морала. Дето иначе ми даваш възможност да защитя. Виж колко си жалък. Ето, показваш си го. Грозен ум 

Страх, страх и пак страх

кукуригуто в будистката тема се повтаря колко "зазпазвал безметежния си дух. :) Как - ми с повторение на чужди думички, ползвани за автосугестия и единственото на което му е възможно е да ги повтаря.

А неговия "колега" се е сецнал на сугестията за "страхливия рамус'', който не можел да се фокусира върху себе си... :) от страх, разбира се. Повторението е като 'дишам бавно, едно, две три... вдишване, издишване". Нещо като сугестивни хапченца за кризи в изтрещяванията.

Вселенската пророчица и говорителка пък си има нейна версия на повторителни "мантри", но тя вече си е тотален клиниччен случай... :)

Какво обединява няколкото изтрещели ника - ми изтрещяването и това че много личи, както и заучените повторителни сценарии с които играят сънищата си парадно. И до един са героите, които са си пожелали...

• Автор
преди 8 часа, 16562 написа:

Ето ти го морала. Дето иначе ми даваш възможност да защитя. Виж колко си жалък. Ето, показваш си го. Грозен ум 

Агни Йога е грозен ум ли?

• Автор
на 1.07.2024 г. в 21:13, 16562 написа:

Драго ми число, в етиката няма естетика, т.е. твоето е "мъртва етика", защото лепваш етикети. 

п.п. Отделно това: Не става уж духът е неделим, но има красив и грозен ум. Тотално противоречие!

Самото учение е утопизъм. Не би следвало представители на въпросното да делят света на красиви и грозни умове.  

Сегрегацията в такъв вид общност не трябва да има след като уж духът е неделим!  

преди 1 час, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

Драго ми число, в етиката няма естетика, т.е. твоето е "мъртва етика", защото лепваш етикети

Да, да, примъкваш мнения отвсякъде тук, щото не си хейтър и си с красив ум. Обръщението "число" продължаваш да го използваш, пак защото не си хейтър и си с красив ум. Жалък си. А мен няма да ме засегнеш и сто теми да отвориш като тази.

• Автор
преди 1 час, 16562 написа:

Да, да, примъкваш мнения отвсякъде тук, щото не си хейтър и си с красив ум. Обръщението "число" продължаваш да го използваш, пак защото не си хейтър и си с красив ум. Жалък си. А мен няма да ме засегнеш и сто теми да отвориш като тази.

Ти само се дигилитазира. 😀 

Дали ще се обръщам към теб с "драго страниче" или число, то в момента си избрал ник под формата на число. 

Нормално е в случая моя проява на фалибилизъм. 

Само, че с това твоето

преди 1 час, 16562 написа:

Жалък си.

не ме опровергава, че учението е утопично, а още по-малко е прагматично, т. е. то практически не може да се приложи, за да се подобри този свят. 

В много отношение Агни Йога е паразитно мислене., т. е. стъпили е на основата във величието на една душа и отрича всяка различна душевност. 

Самото ти смирение е само и единствено към себепровъзгасил се владика и счел, че извън неговия божествен огън, то друг няма. 

Толкова ли бе сложно за теб със свои думи да обясниш, защо Владиката Мория е мъдреца който обожествяваш, за да достигнеш своето духовно равнище? 

Ще прощаваш, но ни на йота не си станало по-мъдро независимо, че смяташ своя мозък за красив. 

Отделно реакцията ти под формата на "жалък си" показва, че не може да се справиш с "бурята" в теб. Тя не те изпепелява, а те дави и не ти дава начин да се възнешеш като своя идол. 

Кратко: Агни Йога не само е утопия,  а и идолопоклонничество, което определено не е духовност, която прагматично да направлява човек към доброто съществуващо в този свят. 

Този вид опортионизъм е паразитно явление из религиите, защото не изгражда принципи и/или убеждения, а напротив обезличава човек и го прави маша на безоринципните хора. 

Вече ми стана ясно защо @16562 и @_ramus_ взаимно се опровергават и тикат всяка една тема към порочното им духовно съвъкопление. 

преди 6 часа, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

не ме опровергава, че учението е утопично

Нямам нужда да те опровергавам. Твоето желание не ме интересува. След хиляда години Агни Йога ще продължава да си съществува. Нещо повече: в следващото си прераждане ти и много други християни е твърде вероятно да сте й последователи. Какво да й защитавам? Това няма как да го разбереш, но нещо иващо своя пра-образ в причинния свят няма как да не се случи на зевята.

• Автор

Нямам нужда да те опровергавам. Твоето желание не ме интересува. След хиляда години Агни Йога ще продължава да си съществува. Нещо повече: в следващото си прераждане ти и много други християни е твърде вероятно да сте й последователи. Какво да й защитавам? Това няма как да го разбереш, но нещо иващо своя пра-образ в причинния свят няма как да не се случи на зевята.

преди 7 часа, 16562 написа:

След хиляда години Агни Йога ще продължава да си съществува.

:lol6::dancing18:кукуррукукууууууу!

Та тая "йога" е била още преди вселената да я има, толкова еони е продъществувала, та какво остава за некви си "хиляда години".

Това е вселенска йога и с нея направо е създадена вселената... Направо всички хора предстоят да са й фенове и проводници...

Те даже и всички религии са "йога", само дето още не са го осъзнали, но има време... има си време - щото сред вечността винаги има "достатъчно време"

преди 16 часа, 16562 написа:

А мен няма да ме засегнеш

ей тва най-ме кефи. :) Тва... направооооо кърти със заучения си автосугестивен маниер.

Няма такъв неуязвим герой, просто... и кУрав, силен, сигурен и огнен йогин ,  иииии ... "силно вярващ че е точно така".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.