Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Легитимен ли е президента на Русия

Легитимен ли е президента на Русия 25 гласували потребители

1. 1. Легитимен ли е президента на Русия

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Звяра! написа:

А ти как може да обиждаш Президент на суверена държава? Как може да обиждаш президента на Украйна, САЩ и други?

Точно пък президента на Украйна с какво съм го обидил? Той сега легитимен президент ли е след като му е изтекъл мандата? Защо не води преговори с Москва, а иска само оръжия?

Президента на САЩ също не съм обиждал. Той сам се обижда завалията. Не зная тия които са сложили тоя немощен старец да управлява тая голяма държава на него ли се присмиват или на обикновените американци.

• Отговори 77
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Той си е съвсем легитимен, ама зеления наркоман мисля че не е (струва ми се, че на него му изтече мандата (и срока на годност също)).  

• A от какво е породен този въпрос? Защо да не е легитимен след проведени избори?  Целта на темата е да има конфронтация някаква ли? Такива теми вече има доста. Та каква точно е целта на тази тема?

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Правиш ли разлика между заповед и подведен под отговорност?  Нали първо трябва да му се отнеме дипломатическия имунитет? Това става с дипломации и т.н.  Отделно, че: Кой е Прокурора в този с

Публикувани изображения

току-що, В. Велев написа:

Точно пък президента на Украйна с какво съм го обидил? Той сега легитимен президент ли е след като му е изтекъл мандата? Защо не води преговори с Москва, а иска само оръжия?

Президента на САЩ също не съм обиждал. Той сам се обижда завалията. Не зная тия които са сложили тоя немощен старец да управлява тая голяма държава на него ли се присмиват или на обикновените американци.

И аз не съм обидил никой президент! 🙂

преди 29 минути, Звяра! написа:

И аз не съм обидил никой президент! 🙂

Как се казва президентът на Русия?

🙂

преди 2 часа, В. Велев написа:

Как може да обиждаш Президент на суверена държава! Как може да обиждаш Путин?

Интересно, никога не съм видял някой да се обижда примерно на изрази като ... Байдън - Бидон , пиндоси , Зеленски бил наркоман .... и незнам си какво...

Само вие, тукашните русороби, се дразните и приемате за лична обида  на изразите за малоумника и официално обявен за военопрестъпник , вечен президент на рашистан.

Странно , не мислиш ли ?

преди 2 часа, В. Велев написа:

Той сега легитимен президент ли е след като му е изтекъл мандата?

Тази опорка отдавна я минахме, ама вие само рашистки пропагандистки канали четете, та отде да знаете че е спукана опорка :) 

Зеленски е президент до момента в който се избере нов. Такъв в условия на война към момента не може да се избере, а и той се ползва с огромна подкрепа в сънародниците си .

Така че няма "изтекъл мандат" .

Сверявате си малоумните опорки :hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 26 минути, miro20 написа:

и официално обявен за военопрестъпник

От фашистите, които управляват сега в САЩ и Европа ли?

преди 27 минути, miro20 написа:

Такъв в условия на война към момента не може да се избере,

Защо, да не си е отишъл и последния украинец?

преди 27 минути, miro20 написа:

а и той се ползва с огромна подкрепа в сънародниците си .

Леле-мале. Това е в графата "най-кратък виц".

преди 7 часа, miro20 написа:

В САЩ никой не е узурпирал властта, не е избил опозицията, не е забранил партии и организации, никой не репресира

Да не си се дрогирал на тАлпа?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Да не си се дрогирал на тАлпа?

На талпа ли се праиш комунисте

преди 12 часа, В. Велев написа:

От фашистите, които управляват сега в САЩ и Европа ли?

тия фашисти сега с теб в стаята ли са ?

преди 13 часа, miro20 написа:

Такъв в условия на война към момента не може да се избере,

Защо, да не си е отишъл и последния украинец?

Не. Върви непоискана, натрапена война от рашистките изроди . Украинците нямат избор, нито алтернатива освен да се борят за живота си  и този на семействата си .

преди 13 часа, miro20 написа:

а и той се ползва с огромна подкрепа в сънародниците си .

Леле-мале. Това е в графата "най-кратък виц".

Ами не, не е виц.  Войната не е започнала със Зеленски и няма никакъв проблем да завърши и при друг президент. Украйна е все пак демокрация , а не авторитарен терористичен режим какъвто е кремълския с несменяемия недофюрер в бункера.

Който и да е друг вместо Зеленски , пак нямат алтернатива.

Капитулация и масов терор , какъвто видяхме вече на част от окупираните територии, не е вариант.

Но към момента се ползва с голямо уважение и у тях и в чужбина, най вече заради смелостта която показа и не се евакуира от Киев колкото и да му предлагаха западните партньори .

:hush:

• 7 месеца по-късно...

Хайде и аз да гласувам !!!! :)

Интересна тема. 

преди 24 минути, NovakJ написа:

Хайде и аз да гласувам !!!! :)

Интересна тема. 

Легитимно ли е това гласуване?

току-що, чуши написа:

Легитимно ли е това гласуване?

Съществуват ли манипулации, ограничаване на опозицията и липса на прозрачност в русия?

Честни и прозрачни ли са изборите там? 

току-що, NovakJ написа:

Съществуват ли манипулации, ограничаване на опозицията и липса на прозрачност в русия?

Честни и прозрачни ли са изборите там? 

Не ме ли разбра, какво попитах - попитах, това гласуване дето е стартирано с тая тема дали е легитимно?

Начи глей сега. Русия е далече. Като е далече, нито ти нито аз знаем достатъчно какво е там. Така че маани да ми тръгваш с такива въпроси. Аз те питам, какво имаме тук и сега. Дай да видим тва дето е в тая тема, сложено на масата. Ако е изобщо глупаво, кво да тръгваме под неговите шарени знаменца?

преди 1 минута, чуши написа:

Не ме ли разбра, какво попитах - попитах, това гласуване дето е стартирано с тая тема дали е легитимно?

Това е форум в който има теми, в тези теми питаме и отговаряме на въпроси, изразяваме мнението си. Не виждам връзка между темата в форума и думата "лигитимно"!

преди 24 минути, NovakJ написа:

Това е форум в който има теми, в тези теми питаме и отговаряме на въпроси, изразяваме мнението си. Не виждам връзка между темата в форума и думата "лигитимно"!

Знам че не я виждаш. Аз искам да ти я покажа. Знаеш ли, кво значи нещо да е легитимно?

Тва е сложно понятие. Виж примерно тука в Уикипедия как почва:

"Легитимността е концепция за основите на политическия режим и неговите представители, които карат гражданите да приемат действията и заповедите им като законни и истинни. Легитимността произтича не от официалните закони и актове, а от общественото одобрение и приемливост, които държавното управление поражда в управляваните. Тя е резултат от нерегламентирани норми или ценности, които подлежат на съгласието и одобрението на повечето граждани."

А виж веднага след това, кво пише:
"Според теорията на германския социолог Макс Вебер във всички човешки общества в историята откриваме три основни типа легитимност. Първият тип е рационалната легитимност. "

И сега, аз искам да се фиксирам изключително в рационалността на това което е инициирано с тази тема. Да, всеки има право на мнение. Аз сега имам право да ти обясня, защот инициативата е глупава. Видиш ли в края на последното изречение на първия цитат кво пише: "подлежат на съгласието и одобрението на повечето граждани"

Аз казвам, че през тоя метод, както и през методите на всякакви днешни избирателни системи, вкл. в САЩ, ЕС, България (да и в Русия) е напълно невъзможно да разбереш каква е волята, мнението на повечето граждани. А ако е невъзможно да направиш това, чрез предложения метод, тогава, как ще разбереш, дали е легитимен Президента на Русия - няма как да разбереш. И ако аз сега ти докажа, че е невъзможно, като две и две равно на четири, че е невъзможно, тая анкета тука, става нелегитимна по рационални причини.

преди 4 минути, чуши написа:

Знам че не я виждаш. Аз искам да ти я покажа. Знаеш ли, кво значи нещо да е легитимно?

Тва е сложно понятие. Виж примерно тука в Уикипедия как почва:

"Легитимността е концепция за основите на политическия режим и неговите представители, които карат гражданите да приемат действията и заповедите им като законни и истинни. Легитимността произтича не от официалните закони и актове, а от общественото одобрение и приемливост, които държавното управление поражда в управляваните. Тя е резултат от нерегламентирани норми или ценности, които подлежат на съгласието и одобрението на повечето граждани."

А виж веднага след това, кво пише:
"Според теорията на германския социолог Макс Вебер във всички човешки общества в историята откриваме три основни типа легитимност. Първият тип е рационалната легитимност. "

И сега, аз искам да се фиксирам изключително в рационалността на това което е инициирано с тази тема. Да, всеки има право на мнение. Аз сега имам право да ти обясня, защот инициативата е глупава. Видиш ли в края на последното изречение на първия цитат кво пише: "подлежат на съгласието и одобрението на повечето граждани"

Аз казвам, че през тоя метод, както и през методите на всякакви днешни избирателни системи, вкл. в САЩ, ЕС, България (да и в Русия) не е напълно невъзможно да разбереш каква е волята, мнението на повечето граждани. А ако е невъзможно да направиш това, чрез предложения метод, тогава, как ще разбереш, дали е легитимен Президента на Русия - няма как да разбереш. И ако аз сега ти докажа, че е невъзможно, като две и две равно на четири, че е невъзможно, тая анкета тука, става нелегитимна по рационални причини.

При Путин има многобройни обвинения в манипулация на изборите, ограничаване на свободата на словото на народа и потискане на опозицията. Това доказва колко е легитимен за разлика от Зеленски, който е избран за президент при избори в Украйна без всичките онези подробности с които е избран Путин.

За руснаците Путин е легитимен и хич не им дреме какво мисли някакъв си анонимник Дзверо от Горно Нанадолнище! 

преди 2 минути, Flashback написа:

За руснаците Путин е легитимен и хич не им дреме какво мисли някакъв си анонимник Дзверо от Горно Нанадолнище! 

Дано да е както казваш, ще се радвам да е легитимен за руснаците! 🙂 Дано само да не се окаже, че руснаците не го искат и не са гласували за него! 🙂

преди 3 минути, NovakJ написа:

При Путин има многобройни обвинения в манипулация на изборите, ограничаване на свободата на словото на народа и потискане на опозицията. Това доказва колко е легитимен за разлика от Зеленски, който е избран за президент при избори в Украйна без всичките онези подробности с които е избран Путин.

Ше те разочаровам  - тва нищо не доказва. Единственото което доказва, това е че има клеветници. Съществуват да. Те са много по отношение на всеки отделен човек и могат да му препълнят глават с глупости. Същевременно спрямо болшинството от хората са малко.

А в конкретния случай единственото сигурно нещо, е че ти самият си от тях. Нищо не си доказал. Даже не желаеш да изясниш въпроса, дали инициативата за гласуване в тая тема е легитимна. Не ти се ще да се занимаваш с нещо, което е доказуемо. Ще ти се да летиш някъде, там и тогава, и да ми говориш, как стоят нещата на Марс. Това в момента става железен факт.

преди 6 минути, чуши написа:

Ше те разочаровам  - тва нищо не доказва. Единственото което доказва, това е че има клеветници. Съществуват да. Те са много по отношение на всеки отделен човек и могат да му препълнят глават с глупости.

Така е, по същият начин русия клевети Зеленски и Украйна. Измислиха си милиони неверни глупости срещу Украйна, Украинците и политиката и управлението на Украйна. Редно е след като руснаците клеветят, другите държави да отвърнат със същото към русия, нали? :rolleyes:

Сега май започваш да се досещаш защо някой е създал тази тема? :popcorn2:

преди 1 минута, NovakJ написа:

Дано да е както казваш, ще се радвам да е легитимен за руснаците! 🙂 Дано само да не се окаже, че руснаците не го искат и не са гласували за него! 🙂

И как ще се окаже - чрез "многобройни обвинения" от такива които тебе, дето не са яли баница със сирене, ама брат им е виждал един как е ял?

Сакаш ли да правиш анализ на избирателните системи по принцип или не сакаш? Ако не сакаш, пущи си сръбска музика по-добре. Дори и Путин е продукт на системата на обществена организация и няма никаква опция да бог или поне безсмъртен.

току-що, NovakJ написа:

Сега май започваш да се досещаш защо някой е създал тази тема? :popcorn2:

Защото е бил глупав. Поради което се опитвам да го спасявам. Но той е неспасяем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.