Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Вайбър на допълнителен телефон

Featured Replies

Как мога да си инсталирам вайбър на втори телефон -с друг профил или същия. Има ли начин да се прехвърлят съобщенията ми автоматично от единия на втория телефон

Разрешен от jhoro

• Решение

На две устройства с един профил - не би трябвало да имаш проблем.

Не може - един телефон с два профила.

преди 3 часа, jhoro написа:

телефонен номер ;) - Практически!!! :) 

Вайбър асоциира потребителите си с телефонния им номер. 

Темата обаче ме провокира да си направя тест, т.е. да сменя сим картите на телефоните си. На единия нямам инсталиран Вайбър. -> Друг е въпроса дали ще се поддам на въпросната. 

...

Веси, на твое място бих пробвал! -> Когато инсталирах Вайбър на компютъра си, то излезе QR код който сканирах от активиран Вайбър в телефона си и "клонирах" вайбър профила си. 

Успех!

п.п. Сега се "почовърках" из Вайбър-ите си. Не видях къде води отчет на устройствата с които съм го ползвал. Което ми навежда на мисълта, че ако не деактивирам профила си на компютъра, то ... спокойно може да се спекулира с профила. 

Някой ще ме упътили из Андройд версията му къде да видя с какви устройства го ползвам? 

п.п. Намерих :) Как да разбера на колко устройства е инсталиран моят Viber акаунт? - 🥏OS - tips and tricks (urocibg.eu) - Фалшива тревога! :) 

преди 3 часа, <:IdioibI:> написа:

телефонен номер ;) - Практически!!! :) 

Вайбър асоциира потребителите си с телефонния им номер. 

Темата обаче ме провокира да си направя тест, т.е. да сменя сим картите на телефоните си. На единия нямам инсталиран Вайбър. -> Друг е въпроса дали ще се поддам на въпросната. 

...

Веси, на твое място бих пробвал! -> Когато инсталирах Вайбър на компютъра си, то излезе QR код който сканирах от активиран Вайбър в телефона си и "клонирах" вайбър профила си. 

Успех!

п.п. Сега се "почовърках" из Вайбър-ите си. Не видях къде води отчет на устройствата с които съм го ползвал. Което ми навежда на мисълта, че ако не деактивирам профила си на компютъра, то ... спокойно може да се спекулира с профила. 

Някой ще ме упътили из Андройд версията му къде да видя с какви устройства го ползвам? 

п.п. Намерих :) Как да разбера на колко устройства е инсталиран моят Viber акаунт? - 🥏OS - tips and tricks (urocibg.eu) - Фалшива тревога! :) 

Минля, че много добре си ме разбрал. Телефон = телефонен номер. Не самия апарат като хардуер.

И не предлагай на всеки подобни еквалибристики. Защото може да има "обратен ефект"!

преди 10 часа, jhoro написа:

На две устройства с един профил - не би трябвало да имаш проблем.

Ако е Андроид се прехвърля от един на друг чрез процес на валидация и ако е направен бекъп в гугъл-профила, се прехвърля на конкретното устройство.

Не може паралелно два мобилни да си карат с един акаунт, поне при мен досега не е имало начин. 

току-що, _ramus_ написа:

Не може паралелно два мобилни да си карат с един акаунт, поне при мен досега не е имало начин. 

Паралелно и едновременно ... едно и също ли е?

преди 10 часа, jhoro написа:

Айде, бе? Верно ли? Тц, тц - как ли го правят хората възможно?

преди 11 часа, Веси Филипова написа:

Има ли начин да се прехвърлят съобщенията ми автоматично от единия на втория телефон

Ако е активирана функцията за запазване на резервно копие, няма никакъв проблем - след вписване на новото устройство ще се възстанови всичко запазено.

преди 57 минути, цър-вул написа:

Айде, бе? Верно ли? Тц, тц - как ли го правят хората възможно?

Трябва ли, един по един да ви обястянам, че не всички неща са по силите на всеки потребител?

На служебния апарат имам VMware Workspace ONE

Колко гелефона са там?

Няма по-малоумна реакция

преди 22 минути, jhoro написа:

Колко гелефона са там?

Първо поясни що е това "гелефон". Като да е чилифоня на Геле.И к'ъф си ти, че и да ти помним наличния хардуер.
Има поставен конкретен въпрос, на който ти авторитетно, както винаги, си се изцопал.
Има ли начин? Има! Тчк

преди 46 минути, цър-вул написа:

Първо поясни ...

С това поведение- скоро изобщо няма да ти обръщам внимание!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.