Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хайде честито ни членство в ЕС!

Featured Replies

Току-що ги слушах и двамата другари,като ни приветстваха с добре дошли.

Вътре сме.

С всички отговорности,права и задължения.

;)

Едит:

Жозе Мануел Дурао Барозу: Избирането на датата 1 януари 2007 г. за България и Румъния е базирано на честна и безпристрастна преценка

26 септември 2006 | 16:11 | Фокус

Страсбург. Избирането на датата 1 януари 2007 г. за България и Румъния е базирано на честна и безпристрастна преценка, заяви председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Дурао Барозу във встъпителните си думи пред Европейския парламент, където представи мониторинговия доклад на Европейската комисия за напредъка на България и Румъния по пътя им към пълноправното членство в ЕС. Комисията в качеството си на пазител на Договорите ще гарантира, че България и Румъния ще изпълняват задълженията си като пълноправни членове на ЕС, допълни още председателят на Европейската комисия.

Реформата в съдебната система и борбата с корупцията са сред областите, в които трябва да продължат усилията на страната.

Комисията ще докладва редовно пред Парламента за изпълнението на поставените пред двете държави изисквания, за да гарантира изпълнението на условията за редовно членство в ЕС и си запазва правото да наложи предвидените в договора за присъединяване предпазни клаузи.

Редактирано от algor (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как на всички песимисти не ви омръзна да мелите едно и също,как не се уморихте?!?! Кой е най-беден,ти ли?Защото аз лично не съм от най-бедните нито в Европа,нито в света.Но в последните 20-ина годин

Някой,който живее в ЕС(Инфинити,Ipa,iovi) да ни приветства с "Добре дошли"

Браво браво.

Да ни е честито.

Кое да ни е чистито, че ще сме най-бедните в Европа и всички ще ни мачкат та дори и Румъния ни мина. angry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

За добро или лошо - стана както се очакваше.

Да ни е честито !!!

П.П. Дано не ни дърпат ушите твърде често след тези редовни доклади и дано да ни отпуснат и малко благинки, а не да наблягат на рестрикциите biggrin.gif

Редактирано от shanna (преглед на промените)

За добро или лошо - стана както се очакваше.

Да ни е честито !!!

П.П. Дано не ни дърпат ушите твърде често след тези редовни доклади и дано да ни отпуснат и малко благинки, а не да наблягат на рестрикциите biggrin.gif

Надявай се ;););)

Кое да ни е чистито, че ще сме най-бедните в Европа и всички ще ни мачкат та дори и Румъния ни мина. angry.gifangry.gifangry.gifangry.gif

И какво от това? Според теб кога трябва да влезем? И кога ще сме готови? Гърците готови ли бяха, когато ги приеха, а Литовците, а Латвийците, а Естонците и т.н.

Много добре е че сме вътре. Със сигурност ще има повече контрол по "горните етажи".

На предубедените и песипистично настроени ще кажа едно, честито! ;)

Тва дали ще те мачкат си зависи САМО и ЕДИНСТВЕНО от тебе. Дали ще си беден - също.

Ае стига ръси глупости. Има си тема "За и против ЕС" ,иди там и се арегументирай.

Надявай се :);):nono:

А ти от къде си толкова сигурен, че ще е по-зле. За такива постове като твоите си има тема:

Какво ще стане след 01.01.2007?

Ако има де се каже нещо по темата тук, то е само:

Да ни е честито влизането в ЕС!

Редактирано от rainov (преглед на промените)

• Автор

Как на всички песимисти не ви омръзна да мелите едно и също,как не се уморихте?!?!

Кой е най-беден,ти ли?Защото аз лично не съм от най-бедните нито в Европа,нито в света.Но в последните 20-ина години съм си скъсал шортите,гуменките и всички останали вторични полови белези от бачкане,за да постигна това,което съм искал.

Затова се кефя на факта,че ни приеха и само ще ни следят как се движим по пътя си.

А ако не си разбрал от казаните/изписани неща,с Румъния към днешна дата сме на една линия,а изобщо не са преди нас.

Ако си повярваме,рано или късно ще се убедим (като цяло,като нация) колко много можем.

Айде, сега ще се разтури евросъюза щом сме там

за справка - СССР, Византия, Османската Империя, Хитлеристка Германия... все сме били с тех и все са се разтурили :)

Aма сме част от света,пък той още не се е разтурил. НАТО също не се е разтурила,както и ООН.

за справка - СССР, Византия, Османската Империя, Хитлеристка Германия... все сме били с тех и все са се разтурили :nono:

Просто ние тъкмо да успеем да догоним някой, който до вчера е бил силен, аха да го настигнем, и се окаже , че той вече е престарял и в агония :)

В тази връзка, силно се надявам отказът да се приеме единна Европейска Конституция миналата година да не се окаже индикатор за началото на дезинтеграционни процеси ;)

За всички оптимисти и два пъти повече за песимистите: ЧЕСТИТО!!!

НАТО също не се е разтурила,както и ООН.

Никога не е късно. Пък и то веднъж ще стане :)

за справка - СССР, Византия, Османската Империя, Хитлеристка Германия... все сме били с тех и все са се разтурили :)

И добре, че са се разтурили. cool.gif

Не искам да спора, защото всеки си има право на мнение и трябва да го защитава.Аз също съм радостен, че ни приемат, НО кога трябва да влезим ли ами доколкото знам гърците не са много доволни както и последните 10 членки.Като се има предвид че там заплатите за 5-6 пъти по-големи от нашите и са зле какво остава за нас.А за постовете на trapped и algor какво да ти кажа малко са предпитията в Б-я където плащат за труда ти сигирноп са по-малко от 1%.Има предпиятия където колкото и да работиш и 24 часа и да си скъсваш г*за от бачкане ти дават 180 лева и толкова!!!

Другата година по това време ще говорим пак и ще видиме какво се е проминило :)А и не съм ПИСИМИСТ А РЕАЛИСТ

Редактирано от nicsan88 (преглед на промените)

Айдеее... почват сега големите приказки от политиците, критиците и всички разбиращи политика.

Честито ни все пак! :)

Време беше! Ние отдавна сме тука, само дето не ни го признаваха!!!

Честито!

И дано по - добро да дойде!

Честито членство :);)

Да ни е честито.

От тук нататък само от нас зависи, дали ще станем равни между равните.

Още веднъж честито!

Честито и от мен! :)

Вече сме вътре, за хубаво или за лошо, но силно се надявам да е за първото :) .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.