Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прехвърляне на информация (Чатове )на Viber

Featured Replies

Здравейте,

На скоро моя баща си взе Xiaomi Redmi 12 и стария ще го подарява на баба ми - Xiaomi 9.
Искаме от Xiaomi 9 да прехвърлим ВСИЧКИ Viber чатове към Xiaomi 12, защото има много важни данни!

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМАМ ПРАВО НА ГРЕШКИ! МНОГО Е ВАЖНО. 

Има ли други ЕФЕКТИВНИ варианти освен Google Диск (имам проблем с него) 

Благодаря Ви! 

Наскоро го правих (преди няколко месеца). Правиш бекъп от самия Viber на стария телефон през акаунта си и после го Restore-ваш на новия си телефон.

https://help.viber.com/hc/en-us/articles/9173905938845-Transfer-your-chat-history-from-one-phone-to-another

Edit: Този начин явно се оказа, че ползва Google Drive с който имаш проблеми. Ами не знам тогава. От Viber имат и програма за трансфер на данни в лицето на Send Anywhere, но май не ставаше за самия Viber.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, аз имам следния проблем:
Има ли начин да синхронизирам хронология на чатовете на Viber десктоп в Linux Ubunto Mate 24.04, при положение, че е деактивирана от телефона?

Деактивирах ги, защото бях инасталирала два пъти Viber и исках да се махнат и инсталирам само един нов.

Другият проблем е, че изобщо не мога да изтрия този вайбър от лаптопа опитвах и с терминал, и от APP центъра.

преди 6 часа, Polikseniya написа:

Другият проблем е, че изобщо не мога да изтрия този вайбър от лаптопа

Горе в ляво кликате върху снимката си. Има падащо меню. От него се избира "настройки". От отворилият се прозорец в лявата част има списък с менюта - петото меню "Поверителност и сигурност" - кликате на него. В дясната част на прозореца имате опции "заключване на вайбър екрана", "автоматична проверка за спам", "списък с блокирани", "заглуши непознати номера", "деактивирай вайбър за компютър".... Под него има лилав бутон за деактивация. 

преди 6 часа, Polikseniya написа:

Има ли начин да синхронизирам хронология на чатовете на Viber десктоп в Linux Ubunto Mate 24.04, при положение, че е деактивирана от телефона?

До колкото знам трябва хронологията да е видима на мобилно устройство, за да може да бъде синхронизирана. Т.е. за да може изобщо да стане, преди да изтриете вайбър от лаптопа си, го качете на телефон, синхронизирайте чатовете и тогава опитайте да ги синхронизирате с Убунту-то. От една десктоп версия към друга не съм успявала. 

преди 24 минути, Lora Dacheva написа:

Горе в ляво кликате върху снимката си. Има падащо меню. От него се избира "настройки". От отворилият се прозорец в лявата част има списък с менюта - петото меню "Поверителност и сигурност" - кликате на него. В дясната част на прозореца имате опции "заключване на вайбър екрана", "автоматична проверка за спам", "списък с блокирани", "заглуши непознати номера", "деактивирай вайбър за компютър".... Под него има лилав бутон за деактивация. 

Именно оттам деактивирах, но едното копие на вайбър си стои непрекъснато на компютъра, накрая даже не искаше да тръгне, но си стои иконата в менюто и на десктопа.
Оправих настройка една и тръгна поне, но чатът не иска да се синхронизира по никакъв начин.

преди 28 минути, Lora Dacheva написа:

До колкото знам трябва хронологията да е видима на мобилно устройство, за да може да бъде синхронизирана. Т.е. за да може изобщо да стане, преди да изтриете вайбър от лаптопа си, го качете на телефон, синхронизирайте чатовете и тогава опитайте да ги синхронизирате с Убунту-то. От една десктоп версия към друга не съм успявала. 

За съжаление аз изтрих две копия преди да прехвърля нищо. Чатовете са си налични и ок в телефона, но не и на компютъра.

на 30.09.2024 г. в 16:00, Lora Dacheva написа:

Оказва се, че засега по никакъв начин не може да се прехвърли хронологията.
Освен това не мога да отварям аудио съобщения във версията на лаптопа. Не зная защо. Пробвах с разни насройки, но без резултат.

на 2.10.2024 г. в 21:50, Polikseniya написа:

Освен това не мога да отварям аудио съобщения във версията на лаптопа. 

Пробвахте ли да стартирате Viber с администраторски права?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.