Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung A10 - каква мощност зарядно да избера за да зареждам по - бързо максимално

Featured Replies

Нужен ми е съвет?С каква мощност зарядно да избера за да зареждам по - бързо максимално???В момента заряда се променя с 0,5% в минута!!!??

преди 59 минути, red_aurora_fireworks написа:

Нужен ми е съвет?С каква мощност зарядно да избера за да зареждам по - бързо максимално???В момента заряда се променя с 0,5% в минута!!!??

Бързото зареждане зависи освен от зарядното ,а и от хардуера който трябва да поддържа бързо зареждане при 9V или повече ,тоест с по мощно зарядно не е гаранция за по бързо зареждане.

Стандартните стойности за зареждане на смартфон, се считат 5 V , с ток от 1,0, 1,5, 2,0 и 2,2 A , т.е. от 5 до 11 W. Всичко над това се класифицира като бързо зареждане. Трябва да се знае,че бързото зареждане съкращава живота на батерията.

Трябва да активираш бързото зареждане от настройките. Телефона е с micro USB, така че 2А зарядно е достатъчно.

Няма опция за по-бързо зареждане като новите устройства с USB-C.

преди 4 часа, red_aurora_fireworks написа:

А защо не си вземеш една power bank батерия и да си го зареждаш нормално, вместо да му убиеш батерията.

Доколкото знам USB Micro B не позволява нито напрежения, по-големи от 5 V, нито мощност, по-голяма от 7.5 W (т.е. 1.5 A ток при тези 5 V), така че това е най-многото, което телефонът може да вземе от кабела... а вече защо се зарежда бавно - най-вероятно или има нещо с голяма консумация, докато телефонът е включен на зарядно, или кабелът е кекав, или комбинация от двете. За диагностика може да се ползва Ampere; ако по време на зареждане показва значително по-малко от 1.5 A, значи има нещо нередно.

преди 25 минути, killchain написа:

Доколкото знам USB Micro B не позволява нито напрежения, по-големи от 5 V, нито мощност, по-голяма от 7.5 W (т.е. 1.5 A ток при тези 5 V), така че това е най-многото, което телефонът може да вземе от кабела... а вече защо се зарежда бавно - най-вероятно или има нещо с голяма консумация, докато телефонът е включен на зарядно, или кабелът е кекав, или комбинация от двете. За диагностика може да се ползва Ampere; ако по време на зареждане показва значително по-малко от 1.5 A, значи има нещо нередно.

Убеден съм, че постващият не спира да тормози телефона даже, когато се зарежда

Някой хора не разбират че всичко се изчислява за най бързото зареждане с оригиналното зарядно и търсят под вола теле.Къде бързате,има телефони с бързо зареждане.Купувайте си такива .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.