Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за телевизор около 700 лв

Featured Replies

Телевизора трябва да е от Зора (стария ми телевизор умря и ми дадоха протокол за замяна).

https://zora.bg/product/55pus760812-139-sm-55-inch

https://zora.bg/product/55a6k-smart-tv-139-sm-3840x2160-uhd-4k-55-inch-led-smart-tv-vidaa

https://zora.bg/product/55p655

След като брах ядове с предния, вече основото което ме интересува, е телевизора да не се разваля :)Има ли значение марката или всичко е до късмет?

С тези бюджетни китайски марки най-много пак да стане същото. Виж нещо samsung, sony, LG и евентуално ако може си доплати за удължена гаранция.

Телевизори | Търговска верига ЗОРА (zora.bg)

""След като брах ядове с предния, вече основното което ме интересува, е телевизора да не се разваля""

Това изискване ще го представиш пред магазин "ЗОРА" а не пред хората във форума!

• Автор
преди 2 минути, Колев 74 написа:

""След като брах ядове с предния, вече основното което ме интересува, е телевизора да не се разваля""

Това изискване ще го представиш пред магазин "ЗОРА" а не пред хората във форума!

Аз се интересувам.Не изисквам. Не съм началник на хората от форума че да изисквам от тях. Дори и пред Зора не бих изисквал нещо, което не зависи от тях, и за което няма как да ми дадат гаранция, различна от хартиената. Странен пост с удивилна накрая. :)

преди 32 минути, Raze написа:

С тези бюджетни китайски марки най-много пак да стане същото. Виж нещо samsung, sony, LG и евентуално ако може си доплати за удължена гаранция.

Телевизори | Търговска верига ЗОРА (zora.bg)

Значи има разлика от TCL за 700 лв и Самсунг за 700 лв?

По принцип има много разлики между двете марки. TCL си е бюджетна марка и за да са толкова евтини спестяват от доста неща или ползват по-стари технологии. Принципно в този малък бюджет може и да няма особени разлики, но аз бих разчитал на утвърдени марки.

До 700 лв за 55 inch екран, са телевизoри в ниския клас.

Ако имаш възможност да развържеш още кесията (ТВ не се купува всеки ден), се оглеждай за модели с Q-LED,

Това, пак са в ниския клас, но с една идея по-нагоре:

Телевизор TCL 55T7B , QLED , 55 inch

Hisense 55A7KQ SMART TV , QLED , 55 inch

Принципно хубавите марки ТВ се броят на пръстите на едната ръка: Sony , Samsung, LG

Но, разбира се не всичко "опира" до марка. Важни са моделите.

От китайските се гледат малко по високите модели на  TCL и Hisence и някой модели на Philips.

П.П. TCL. може да са бюджетна марка в ниския клас, но имат доста добри модели във средния и високия клас.

Не случайно се купуват отвъд океана. И са номер 2 по продажби на ТВ в световен мащаб за 2023.

Ти, искаш да е бюджетен, да не се разваля, че и да е на промоция?  Сега смених удивителната с въпросителна. Значи, че трябва да смениш апартамента за такъв, в който има магазин на ЗОРА.

преди 4 часа, nqkakvoime написа:

След като брах ядове с предния, вече основото което ме интересува, е телевизора да не се разваля :)Има ли значение марката или всичко е до късмет?

А какъв беше проблемния, който се е развалял?

• Автор
преди 8 часа, Колев 74 написа:

Ти, искаш да е бюджетен, да не се разваля, че и да е на промоция?  Сега смених удивителната с въпросителна. Значи, че трябва да смениш апартамента за такъв, в който има магазин на ЗОРА.

Как ти хрумна, че искам да е на промоция, след като 2, от 3-те примерни телевизора, които съм дал в първия пост не са на промоция.😄

Човека ми е дал някакъв телевизор, чиято промоция изтича и след това ще бъде над бюджета ми, който съм посочил в заглавието на темата. 🙂

преди 5 часа, baitexpo написа:

А какъв беше проблемния, който се е развалял?

Тошиба 55 Qled с Андроид за 700 лв 😄

преди 2 часа, nqkakvoime написа:

Как ти хрумна, че искам да е на промоция, след като 2, от 3-те примерни телевизора, които съм дал в първия пост не са на промоция.😄

Човека ми е дал някакъв телевизор, чиято промоция изтича и след това ще бъде над бюджета ми, който съм посочил в заглавието на темата. 🙂

Тошиба 55 Qled с Андроид за 700 лв 😄

Пробвайте с този телевизор:https://zora.bg/product/55dh55uq-qled-android-tv

Не всички може да имаме олед LG .На което плащаш най малко 200 лева че и по вече само за марката.Същото е със Сони и Самсунг . И самолет да се вземе като каже че няма да работи.

на 21.08.2024 г. в 14:19, nqkakvoime написа:

Телевизора трябва да е от Зора (стария ми телевизор умря и ми дадоха протокол за замяна).

https://zora.bg/product/55pus760812-139-sm-55-inch

https://zora.bg/product/55a6k-smart-tv-139-sm-3840x2160-uhd-4k-55-inch-led-smart-tv-vidaa

https://zora.bg/product/55p655

От трите,бих избрал единствено последния,плюса му е,че е с андроид.Той щеше да ми бъде изборът за тези пари и след като прегледах другите предложения в темата.Първия пък е Филипс,марка която някакси са програмирани да се развалят точно след изтичане на гаранцията.Така,че бягай от нея.

• Автор
преди 3 минути, nusho73 написа:

Аз съм за LG-то

И аз. Какъв клас са тези 2 телевизора? Нисък или среден ?

преди 11 часа, nqkakvoime написа:

В лявата таблица е Samsung-а. Аз съм за него.

image.png.5ed3e33c91ab41de28cf93d59ed714a4.png

Сравнение между: 42.5" Samsung UE43DU7100, 42.5" LG 43NANO81T6A (displayspecifications.com)

Зависи как и от колко човека ще се гледа. Ако не се гледа централно, с тази VA матрица нищо няма да се вижда или ще гледа негативи в най-добрия случай.

преди 2 часа, Raze написа:

с тази VA матрица нищо няма да се вижда или ще гледа негативи в най-добрия случай.

А тия ъгли за какво ги дават според тебе? Старите VA нямат нищо общо със съвременните.

LG изненадващо се обръща към VA панели за първокласни LCD телевизори 2024 - с впечатляващи резултати (forbes.com)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.