Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ад и доживотен затвор без право на замяна - прилики и разлики

Featured Replies

преди 18 минути, _Aumi_ написа:

Хайде стига си говорил глупости! За какви пенсии в Отвъдното бълнуваш?!

Там хората нямат нито физически тела, нито  пък имат нужда от пари, за да имат пенсия!

С тези твои глупости можеш да омайваш само някои крайно невежи и бедни пенсионери живеещи в мизерия.

Аз съм бил в Отвъдното и разказвам . Ти била ли си в Отвъдното и можеш ли да разкажеш и кажеш как е ? 

преди 25 минути, _Aumi_ написа:

Там хората нямат нито физически тела, нито  пък имат нужда от пари, за да имат пенсия!

Будистки тъпотии , то и харемчета сигурно няма за будистите , защото са грешни и просят . Ти може и да нямаш пари и тяло , но моите последователи ще имат яки доходи и много проекции , защото всеки Анжелист знае че пари 💸 те са обменно средство което ще им подсигури луксове , а ти понеже си скръндза ще си на палатка с външна тоалетна .

• Отговори 57
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравей! Да знаеш от мен, щото съм по дърт. Този свят е пълен със всевъзможни шушуминги и най лошото е, че те непрекъснато се увеличават.

• Здравей ,странно е за мен хората в какви неща вярват на информация без да е подкрепена научно и на каква основа се гради - на хипноза. Не вярвам в божества и не изповядвам религия ,вярвам в нау

• Когато става въпрос за единичен случай съм склонен да вярвам че може да не е вярно. Но в интернет е пълно с информация за различни случаи при които предимно деца имат спомени за предишен живот. 

преди 16 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Аз съм бил в Отвъдното и разказвам . Ти била ли си в Отвъдното и можеш ли да разкажеш и кажеш как е ? 

Ти си бил в Отвъдното насън, и всичко е само една твоя илюзия.

Нито един от хората подложени на регресия, или такъв който по някакъв начин е попаднал и се е върнал от Отвъдния свят, не споменава подобни глупости.

Когато се твърди нещо, за да се приеме поне малко за истина, следва да има някаква логика.

При твоите твърдения няма абсолютно никаква логика. Чисто и просто проектираш твоите лични преживявания в живота, напасвайки ги към някакви глуповати измишльотини за Отвъдния свят.

Тъй-като в ежедневието си си ангажиран да мислиш за пенсии, или как да вържеш някоя пенсийка, може и като мнимо болен, както неведнъж споменаваш, ти съпоставяш битието си тук, с фантазиите ти за Отвъдното. 

Но дори и във фантазиите си не можеш да идеш по-далече от това което си в реалността.

преди 4 минути, Anzhel Dimitrov написа:

И няма да правиш плътска любов със звезди и само ще си мечтаеш за матрак от мемори пяна и ще те боли гърба...

Изтрещяването ти е тотално!

Дори не си заслужава изобщо да се хаби енергия да ти се отговаря!

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Ти си бил в Отвъдното насън, и всичко е само една твоя илюзия.

Нито един от хората подложени на регресия, или такъв който по някакъв начин е попаднал и се е върнал от Отвъдния свят, не споменава подобни глупости.

Когато се твърди нещо, за да се приеме поне малко за истина, следва да има някаква логика.

При твоите твърдения няма абсолютно никаква логика. Чисто и просто проектираш твоите лични преживявания в живота, напасвайки ги към някакви глуповати измишльотини за Отвъдния свят.

Тъй-като в ежедневието си си ангажиран да мислиш за пенсии, или как да вържеш някоя пенсийка, може и като мнимо болен, както неведнъж споменаваш, ти съпоставяш битието си тук, с фантазиите ти за Отвъдното. 

Дори и във фантазиите си не можеш да идеш по-далече от това което си в реалността.

Аз работя от 15 годишен , от 15 годишен си плащам тока водата яденето , дрехи всичко . Родителите ми два пъти съм им искал по 50 лева на заем и не са ми дали , даже един път си намерих 50 лева на улицата и наще ми ги откраднаха , прецакаха ме с автомобил , мотор , докато работех за родителите си ( при условие че съм бил 15 годишен ) . И въпреки всичко не съм взел нито един фалшив болнични , пък камо ли пенсия . Ако съм купил нещо от магазина или изобщо нещо съм си го купил с работа .

преди 3 минути, _Aumi_ написа:

Изтрещяването ти е тотално!

Дори не си заслужава изобщо да се хаби енергия да ти се отговаря!

Епа не отговаряй , и без това не искаш да влезеш в харема ми. 

преди 54 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Ти може и да нямаш пари и тяло , но моите последователи ще имат яки доходи и много проекции , защото всеки Анжелист знае че пари 💸 те са обменно средство което ще им подсигури луксове , а ти понеже си скръндза ще си на палатка с външна тоалетна .

Поредните ти глупави фантазии и блянове!

Способните хора, създават тези луксове и блага тук, а неспособните вярват, че ще им се дадат наготово в Отвъдното!

Ако беше способен, още тук Бог можеше да те дари с ролс-ройсове и яхти, но възможностите ти стигат само да караш такси. За което никой не е виновен. Затова във фантазиите си бленуваш това, което не можеш да постигнеш тук, да ти се даде наготово Там. Мечтай си!

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Всички имат грешна представа за ада и рая  ( изобщо грешна представа за Отвъдното ) . В Отвъдното ( във Вечността ) няма да има страдания , целта на добрите дела е просто да си възможно най - добре и пенсията да ти е по - висока и да имаш повече екстри , а не да си на палатка с външна тоалетна и да си все болен от нещо и пенсията да ти заминава за лекарства и храна , и никой да не те иска и всички да те избягват - дори най - близките ще странят от злодеите защото гадостите и злодеянията ще им излязат на яве .

По противоположност на ада - в Рая ще имате голяма пенсия и ще бъдете желани защото ще бъдете първенци с добро здраве ще бъдете обичани , ще можете да си позволявате много луксове и охолство 

Задгробният Живот е устроен по подобие на земния , Но фантастиките стават реалност ако можеш да си ги позволиш с пенсията .

Е как така ще ни дават пенсия в ада и рая без стаж бре ,тъй ше фалира касата  :ohmy:

преди 1 час, _Aumi_ написа:

Хайде стига си говорил глупости! За какви пенсии в Отвъдното бълнуваш?!

С тези твои глупости можеш да омайваш само някои крайно невежи и бедни пенсионери живеещи в мизерия.

Вроятно е дочул ,че в ада има казани и подозирам ,че планира търговия с алкохол и внос към рая, именно за което му е нужна пенсия за да може да купува плодвете и плаща на митницата :topsecret2:

преди 53 минути, _Aumi_ написа:

Поредните ти глупави фантазии и блянове!

Способните хора, създават тези луксове и блага тук, а неспособните вярват, че ще им се дадат наготово в Отвъдното!

Ако беше способен, още тук Бог можеше да те дари с ролс-ройсове и яхти, но възможностите ти стигат само да караш такси. За което никой не е виновен. Затова във фантазиите си бленуваш това, което не можеш да постигнеш тук, да ти се даде наготово Там. Мечтай си!

Аз съм си способен , имам религия , таксито ми е първото такси с панорамен таван в света , открит съм и за разлика от теб съм си написал името и не се крия като мишка 🐭 и дори мога да кажа че вися най - много на стоянка на пяцата на развесената върба в Дупница и таксито ми е FIAT PUNTO , и номера е КН 5027 КА , имах успешен ЮТюб канал , бившите ми гаджета са били Топ въпреки че всичко ,което съм постигнал съм го постигнал въпреки че цялата рода и приятелите ми ми пречеха и пречат и постоянно ми подлагат крак , всеки гледа да се само изтъкне на мой гръб . 

И не забравяй че пускам тото , и това да придобиеш нищожност спрямо мен е един тираж от тотото , каквото и да си постигнала в живота си ( но не вярвам че си нещо особено ).

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Е как така ще ни дават пенсия в ада и рая без стаж бре ,тъй ше фалира касата  :ohmy:

Стажа ти е ,, Добри дела " и да си добър човек , признателен , благодарен , некрадлив и така на татъка , ....

Редактирано от Anzhel Dimitrov (преглед на промените)

преди 18 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Аз съм си способен , имам религия

И какво като си измислил религия, без нито един последовател. Пък дори и да имаш някой изпаднал и пропаднал в живота последовател - какво от това?!

Психодиспансерите са пълни с къде по-велики от теб!

А едва ли някой от пишещите тук, изобщо го вълнува или се впечатлява от твоето такси! Нито пък някой се впечатлява от твоята инфантилна първосигнална  "религия"!

И не забравяй че пускам тото

Не се и съмнявам! 

И също че редовно си си купувал билетчета от бившата лаФка! 😅

преди 15 часа, _Aumi_ написа:

Според концепцията за Кармата, всичко което ни се случва е заслужено и е следствие.

Имах предвид от гледна точка на съдебната система. А иначе доколко всичко е заслужено - в дългосрочен план законът уравновесява причините и следствията, но щом има свободен избор, то неминуемо може да ти се случи и нещо незаслужено  

на 10.09.2024 г. в 11:59, Theros написа:

то неминуемо може да ти се случи и нещо незаслужено  

Да - това се нарича изпитание . Защото ако няма изпитания , за човека не може да се разбере истинската му същност .

• 1 месец по-късно...
  • Автор
на 10.09.2024 г. в 8:06, Anzhel Dimitrov написа:

Аз работя от 15 годишен , от 15 годишен си плащам тока водата яденето , дрехи всичко . Родителите ми два пъти съм им искал по 50 лева на заем и не са ми дали , даже един път си намерих 50 лева на улицата и наще ми ги откраднаха , прецакаха ме с автомобил , мотор , докато работех за родителите си ( при условие че съм бил 15 годишен ) .

Случил си на родители...

преди 17 часа, Мечо Хубавеца написа:

Случил си на родители...

Това не е оплакване от родителите ми , щото биологичния баща Бога го наказа. От истинския и майка ми съм доволен въпреки всичко ,щото все пак накрая се реваншираха и то доста прилично. Пък и Бог не ме е оставял и за миг , щото ,, аз за Него - Той за мен " .

• Автор

Това не е оплакване от родителите ми , щото биологичния баща Бога го наказа. От истинския и майка ми съм доволен въпреки всичко ,щото все пак накрая се реваншираха и то доста прилично. Пък и Бог не ме е оставял и за миг , щото ,, аз за Него - Той за мен " .

Нали и аз това пиша, случил си на родители....Теб какво те грее, че биологичният ти баща е наказан и какво значи истински? 

Днес чух едно мнение, че според църквата и православната вяра, държавното устройство трябва да е монархия? Ти на какво мнение си?

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Нали и аз това пиша, случил си на родители....Теб какво те грее, че биологичният ти баща е наказан и какво значи истински? 

Днес чух едно мнение, че според църквата и православната вяра, държавното устройство трябва да е монархия? Ти на какво мнение си?

Щото боклучеца , напазарувал за любовниците алкохол и мезета лукс , и аз му поисках пари за толумбичка ( при условие че вече втори ден бях на хляб и вода ) и той вика ,, - ти кога си ял толумбички ? " ( А бях 4 - 5 годишен ) . 

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Пълна глупост .

• Автор
преди 1 минута, Anzhel Dimitrov написа:

Щото боклучеца , напазарувал за любовниците алкохол и мезета лукс , и аз му поисках пари за толумбичка ( при условие че вече втори ден бях на хляб и вода ) и той вика ,, - ти кога си ял толумбички ? " ( А бях 4 - 5 годишен ) . 

Толумбичката не е здравословна. :) Не че хлябът е, но водата е много полезна. По принцип трябва да си му благодарен, че те е създал.                                                                                                                                                     Той стои по-горе в ерархията от теб и когато го хулиш, си вредиш. СъветНапиши му писмо, че му прощаваш и го изгори. Ще ти олекне. 

преди 11 минути, Мечо Хубавеца написа:

Толумбичката не е здравословна. :) Не че хлябът е, но водата е много полезна. По принцип трябва да си му благодарен, че те е създал.                                                                                                                                                     Той стои по-горе в ерархията от теб и когато го хулиш, си вредиш. СъветНапиши му писмо, че му прощаваш и го изгори. Ще ти олекне. 

Ще го напиша още сега ,, Ще гориш в най - болезнения ад , цяла вечност " .

На теб може да не ти е добре , ама не увличай и другите .

• Автор
преди 29 минути, Anzhel Dimitrov написа:

[20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава.

Не съдете, за да не бъдете съдени. 

• Автор
преди 35 минути, Anzhel Dimitrov написа:

https://kato.tutkrabov.net/articles/napishi-pismo-do-choveka-kojto-vi-vbesjava-i-da-go.html#google_vignette

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

[20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава.

Не съдете, за да не бъдете съдени. 

Каквото повикало , такова се обадило . 

Този ,който ти искаш да почитам е по - долен от животните , а ти искаш да го почитам . 

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Тук вече става смешно .

• Автор
преди 12 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Каквото повикало , такова се обадило . 

Този ,който ти искаш да почитам е по - долен от животните , а ти искаш да го почитам . 

Тук вече става смешно .

Бъркаш нещо, аз нищо не искам, а само се опитах да ти отворя очите...Би трябвало да се срамуваш, ако си християнин.... Смей се, смехът е здраве...

на 21.10.2024 г. в 21:39, Мечо Хубавеца написа:

Това е лъжа, т.е. мнението. 

Първо: Едва ли човекът (който е дал мнението) е от клира и по-точно от БПЦ, защото отдавна Църквата не се интересува от държавното управление или устройство. Да, може да му е лично желание, но едва ли е становище на Светият синод. 

Второ: Православната християнска вяра образно признава само един "Цар" (монарх) на всички народи = Христос. 

НО, Във всяка държава светската власт (държавното управление) регламентира вероизповеданията в нея чрез закон, т.е. Държавното устройство решава коя религия да е легитимна или не по територията на държавата, а не обратното, религията да решава държавното устройство. 

Исторически факт са гоненията на християните от монарх на една Империя, затова и няма как православната вяра да "желае" монархията, като държавно устройство! 

Извод: Човекът които е изказал това мнение най-вероятно е роялист. Да, възможно е да изповядва православната вяра, но на коя Църква или общност? 

Мечо, внимавай как боравиш с понятието "църква" и словосъчетанието "православна вяра". @Anzhel Dimitrov си има собствена църква, а също така и собствена православна вяра! :) 

Някой от вас бил ли е в затвора,та такива заключения?

преди 9 минути, Църо Арматурата написа:

Някой от вас бил ли е в затвора,та такива заключения?

Къде съзря заключения? 

Всяка една тема в раздела "Религия, Мистика, Езотерика е ирационална. Едва ли може да се намерят заключения в нея. 

п.п. Все едно да попиташ: Някой от вас бил ли е ад, та такива заключения? :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.