Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Viber на "Умен" телевизор, как?! Особености, проблематика и решения в зависимост от телевизора.

Featured Replies

Skype  приложение съм виждал за "Умен ТВ". 

Как да си сложим Viber на "умния" си телевизор, без значение от ОС на въпросния? 

Конкретно се интересувам за телевизор  на Sony, но без ОС базирана на Андроид ОС. На въпросния има Skype,  но не съм го "активирал" , зощото не съм подсвързал камера, което Skape изисква, за да "тръгне" да работи. Клавиатура съм подсвързал. 

преди 1 час, <:IdioibI:> написа:

Как да си сложим Viber на "умния" си телевизор, без значение от ОС на въпросния? 

Конкретно се интересувам за телевизор  на Sony, но без ОС базирана на Андроид ОС. На въпросния има Skype,  но не съм го "активирал" , зощото не съм подсвързал камера, което Skape изисква, за да "тръгне" да работи. Клавиатура съм подсвързал. 

Не ти трябва такова чудо.Нали имаш телефоню и телевизора има ли микрофон?Моя нема микрофон.

Свързваш си компютъра към телевизора и имаш вайбър на голям екран.

Viber не се поддържа за smart телевизори, дори и с андроид. Бях пробвал да го изтегля и инсталирам на mi tv stick 4K с android, така става, но имаше проблеми с работата му. Ще ти трябват и мишка и клавиатура, ако искаш да пробваш.

Представя си го 'Диода" с 32 инчов телевизор в ръце, с инсталиран Вайбър на него и как бодро крачи към хоремага на селото!

преди 41 минути, Колев 74 написа:

Представя си го 'Диода" с 32 инчов телевизор в ръце, с инсталиран Вайбър на него и как бодро крачи към хоремага на селото!

бутайки количката с акумулаторите и инвертора на 220в

на 13.09.2024 г. в 8:48, <:IdioibI:> написа:

А самите SONY поддържат ли го още? Защото и аз имах преди време най-най- LG с 3D, който имаше Skype, който така и не пуснах. Но след няколко години излезе съобщение - сори, ама вече няма да поддържаме услугата и не следващия ден ми я деинсталираха те, без да ме питат дали ми харесва да си гледам иконката. Същото ми се случи и с приложението на HBO, ама там беше с оправданието, че моята WebOS вече била стара.

Иначе се зарови в руските форуми. Там правят чудеса с "прошивки".

• Автор
на 13.09.2024 г. в 9:18, badr написа:

Няма как да е без значение ОС.

Нямаш представа каква ми е идеята нали?

преди 2 минути, &lt;:IdioibI:&gt; написа:

Нямаш представа каква ми е идеята нали?

Напротив. Не само Бард, но и целият форум има представа каква ти е идеята - да се нажабуриш с ракия, пък след това, каквото сабя покаже!

• Автор
преди 5 минути, Колев 74 написа:

Напротив. Не само Бард, но и целият форум има представа каква ти е идеята - да се нажабуриш с ракия, пък след това, каквото сабя покаже!

Всички са в илюзия. :) 

Звучиш ми като жена ми! -> По-добре си признайте пред себе си, че не знаете. ;)

преди 12 минути, Колев 74 написа:

Не! Нямаш!!!

преди 4 часа, Люцик написа:

Не! Нямаш!!!

И джендър да станеш, пак всеки от форума ще познае че е от новия ник пише любителя на алкохола!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Имам следният проблем.

Тв Самсунг 50 инча произведен 2022 г. Един месец преди изтичане на гаранцията започна да се изключва сам и не може да се включи веднага. Занесох го на сервиз. Смениха дисплея и кондензатор. На втория ден след това както работеше на бул сат КОМ екрана стана черен. В менюто всичко е наред, Ютюб, интернет и т.н работят но когато превключа на hdmi екрана е черен няма и звук. Размених посоките на hdmi кабела, без резултат. Тоест няма hdmi връзка всичко друго е ок. Имате ли идея? Предварително благодаря.

На друг HDMI има ли картина? Приемника можеш ли да го включиш на друг телевизор или към този да включиш някакво устройство през HDMI? Ако се окаже, че проблема е в телевизора, значи трябва да има още гаранция, която се удължава с престоя в сервиза, ако тези неща не помогнат го връщай към търговеца да го праща пак на ремонт.

Не е порта. Ако беше той нямаше да работи 5 часа и да спре отново.

Мисля си дали не е изхода hdmi1 на телевизора който дава проблем.

Пак е в сервиза но почвам да се съмнявам в тях. За почти 2 години сменени дисплей и кондензатор и пак проблеми. А гаранцията важи до датата няма удължаване след нея ако тв то е у мен.

Не мога да ги сменя без протокол от сервиза

HDMI на телевизора не е изход, а вход. Като гледам какво пишеш, най-добре занеси телевизора в магазина/прати го към сайта, от който си го купил, там да го тестват и да кажат дали проблема е в телевизора или приемника, след като нямаш представа кое какво е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.