Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

кой е най-новият и ефективен адд блокер против реклами в Ютубе ?

Featured Replies

Здрасти банда ! 
кой използвате вие ? 
стандартния ад блок на/за Хром вече не е толкова блокиращ 
 къде хваща , къде не , къде целия Ютуб блокира 
 споделете мнения 
 Живи и здррРРРааави да сте !!!

преди 45 минути, Детелин Василев Кирчев написа:

Здрасти банда ! 

не знам кой е най-ефективен
аз съм сложил този
AdBlocker Ultimate

Забравете за блокери, Гугъл са прекалено надъхани да ги забранят. 
Какво се случва:
- Гугъл вече използват AI за да блокират акаунти ползващи блокери без предупреждение, случва се вече, потърпевшите да се оплакват на Арменския поп;
- но без ползване на акаунт пък си губите достъпа до private плейлисти и абонаменти за канали, неудобно;
- ползването анонимно на Тубата (без акаунт) но с блокер е обречено също, ИИ вероятно просто ще ви спира стрийма в този случай, въпрос на време да се случи;
- Гугъл са толкова самоуверени, че ще успеят да забранят разните му блокери, че чак са вдигнали всички абонаменти с от 40% до 55% в цената му по света;

Шансовете за надлъгване с Уoutube са неясни.
Програми като FreeTube и NewPipe работят ... все още.
Но примерно само преди 2 седмици една друга известна платформа - Invidious отнесе тесла лично от Гугъл.
https://github.com/iv-org/invidious/issues/4734#issuecomment-2365205990
Ония са финансово мощни и могат да утрепат всички безплатни алтернативи с едно щракване на пръсти.

преди 1 минута, MZ/X написа:

Какво се случва:
- Гугъл вече използват AI за да блокират акаунти ползващи блокери без предупреждение, случва се вече, потърпевшите да се оплакват на Арменския поп;
- но без ползване на акаунт пък си губите достъпа до private плейлисти и абонаменти за канали, неудобно;
- ползването анонимно на Тубата (без акаунт) но с блокер е обречено също, ИИ вероятно просто ще ви спира стрийма в този случай, въпрос на време да се случи;
- Гугъл са толкова самоуверени, че ще успеят да забранят разните му блокери, че чак са вдигнали всички абонаменти с от 40% до 55% в цената му по света;

Но примерно само преди 2 седмици една друга известна платформа - Invidious отнесе тесла лично от Гугъл.
Ония са мощни и финансово могат да утрепат всички безплатни алтернативи с едно щракване на пръсти.

О'К, аз посочих все още работещо решение. За тази цел и заради manifest 2 си имам и Mozilla Firefox, което е единственото различно от Chromium. И до ден днешен оплаквам кончината на Opera (Presto), ама тогава всички налазиха лисичката, която се рекламираше в търсачката на Google, a после знаем какво стана с Google Chrome.

преди 11 минути, MZ/X написа:

Какво се случва:

Ония са финансово мощни и могат да утрепат всички безплатни алтернативи с едно щракване на пръсти.

За всяка болка си има билка, Гошо ще забрани едно, на негово място ще излязат десет нови.

Всичко е временно решение, но акаунт+блокер е игра с огъня според мен - да си загубиш акаунта и създадеш куп проблеми.
В Тубата или анонимно само, или през съществуващи алтернативи, които по същество също са анонимни.

преди 1 час, aslan88 написа:

Личен опит от над 5 години и до момента - Модзилата с нейния Юблок Ориджин. Пукната реклама не съм видял в Ютуба, а ги блокира с хиляди.

И не само там , а в доста от нашите сайтове дето са пълни с шарени скриптове ги блокирва .Даже ад блокът не се е справял така добре .

Да, Юблока ги мори до крак в целия интернет. От 20 дни съм с нов Уиндоус 10 и Модзилата - блокирал е близо 150 000 реклами. А днес след обяд гледах едно предаване в Ютуб, таба още си стои и за това време над 900 реклами блокирани, брояча расте със секунди. То без блокер е нетърпимо това, не си го представям.

NextDNS с настроени филтри и настройки (на 2 телефона + настолен свързан)

Windows: Adblock origin + custom filters

Android: Revanced Youtube

Нито една реклама не ми е излизала никога

преди 5 часа, nusho73 написа:

Жалко че го няма за Лисицата. А за Еджа - не спира звука.

Привет и от мен :)

За Ютуб и за Nova Play изпозлвам от доста време браузърът Brave, който блокира почти всички видове реклами. Има няколко сайта, на който се показват тук-там реклами, но като цяло блокира почти всичко.

Поне до момента в Youtube реклама не ми се е показала през този браузър.  Работи доста бързо и можеш да си импортнеш всичко от друг браузър. 

Успех.

преди 1 час, АнонименАлкохолик написа:

За браузър де :D Обърках

Не става въпрос дали е за браузър. Става въпрос, че няма Adblock origin. Има uBLock Origin.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Не става въпрос дали е за браузър. Става въпрос, че няма Adblock origin. Има uBLock Origin.

оооо да чак сега обърнах внимание какво съм написал🤣

преди 17 часа, MZ/X написа:

Какво се случва:

А, аз се чудих, защо Гугъл е вдигнал таксата на Тубата с още 2 евро.  Скоро ще направят 15 евро на месец. А, то ето що била причината. Инвенстират в борбата и роботи.

То и другите вдигат цените, сякаш хората копаят в мините злато.

Screen_Shot_2024_08_06_at_11.30.20_AM.pn

• 3 седмици по-късно...
на 27.09.2024 г. в 0:16, nusho73 написа:

Това само за You tube ли е?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.