Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с хардуер диска предполагам? Трябва спешно помощ!

Featured Replies

• Автор
преди 7 минути, Т.Христов написа:

Требва ти PS/2 клавиатура която завършва с ей такава букса:

image.png.c929befc6eb46412bd09859aaca4f570.png

Да,разбрах,благодаря!

• Отговори 52
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Айдааа пак са скарахте. Добре, че не работите в една фирма че .............

• А на друг порт пробва ли клавиатурата? Ама не на съседен порт - ако е отпред, включи я отзад на кутията.

• Надувко неграмотна - цитира се, когато се отговаря на пост, който не предхожда твоя или се отговаря на конкретна част от предходен пост. Като в случая. Когато може да влезе там. А се опитва да

Публикувани изображения

И никой не сети, за форс рестарт?

Или да си включи клавиатурата в най - левите USB портове, на задния панел. Там е двойката...

• Автор
преди 1 час, Teemo v.3 написа:

И никой не сети, за форс рестарт?

Или да си включи клавиатурата в най - левите USB портове, на задния панел. Там е двойката...

Не става с форст рестарт.За клавиатурата не ме разбрахте,тя си работеше от същото място,където е включена,но след като компютъра се рестартира и започна да показва това вече не работи.Пробвал съм всички усб портове с три клавиатури,но не става.На други компютри си работят.

Ще търся с ps/2  порт щом ще помогне... Просто до сега нямах време да се занимавам. 

преди 2 часа, цър-вул написа:

Имаш ли зареждаща флашка с инсталатор на Windows? Ако имаш - бодни я, стартирай компютъра и виж ще зареди ли.

Ще пробвам.

преди 24 минути, Adrian2312 написа:

Не става с форст рестарт.За клавиатурата не ме разбрахте,тя си работеше от същото място,където е включена,но след като компютъра се рестартира и започна да показва това вече не работи.Пробвал съм всички усб портове с три клавиатури,но не става.На други компютри си работят.

Ще търся с ps/2  порт щом ще помогне... Просто до сега нямах време да се занимавам. 

Ще пробвам.

А въобще клавиатурата светва ли като рестартираш компютъра?

• Автор
преди 9 минути, Емил Костов написа:

А въобще клавиатурата светва ли като рестартираш компютъра?

Сега не ,преди и на друг компютър ,да .

преди 15 минути, Adrian2312 написа:

Сега не ,преди и на друг компютър ,да .

Ако клавиатурата не светва и си сигурен, че е здрава вече проблемът може да е доста сериозен. Не знам дъното ти какви стандарти поддръжа.

преди 23 минути, grizly написа:

gB953UL.jpg

Идея си нямаш за 18 години вече колко пъти искам да я използвам! :)

• Автор
преди 29 минути, цър-вул написа:

А на друг порт пробва ли клавиатурата? Ама не на съседен порт - ако е отпред, включи я отзад на кутията.

Да отпред и отзад.

Сега пробвах още една пак без реакция няма как 4 Работещи клавиатури да не работят тук  Проблема не е в тях,значи ще е нещо много сериозно.

Редактирано от Adrian2312 (преглед на промените)

@Adrian2312Като включиш компа и искаш да влезнеш в биос натисни esc клавиша дръж го продължително докато те пусне в биос. Ако няма никаква реакция махаш страничния капак изключваш компа от тоците и вадиш биос батерийката и го държиш така поне 2 минути ако пак няма промяна отивай на сервиз да го погледнат.

• Автор
преди 5 минути, vlado1985 написа:

@Adrian2312Като включиш компа и искаш да влезнеш в биос натисни esc клавиша дръж го продължително докато те пусне в биос. Ако няма никаква реакция махаш страничния капак изключваш компа от тоците и вадиш биос батерийката и го държиш така поне 2 минути ако пак няма промяна отивай на сервиз да го погледнат.

Значи отива отивай на сервиз.Може да пробвам и с буутваща флашка,да видим ще реагира ли.

z440 е невероятна машина... Няма как да е хардуер... Просто, не го вярвам. Имал съм, 14 ядренета версия, само видео картата, е правила проблем.

• Автор
преди 6 минути, Teemo v.3 написа:

z440 е невероятна машина... Няма как да е хардуер... Просто, не го вярвам. Имал съм, 14 ядренета версия, само видео картата, е правила проблем.

И аз не вярвам,но не знам вече. Не съм имал никакви проблеми с компютъра  иначе... само това днес.

преди 43 минути, Teemo v.3 написа:

z440 е невероятна машина...

Една машина ако има да се чупи, тя се чупи... (Справка - Мърфи)
Щом няколко клавиатури на няколко порта не реагират работата замирисва на проблем с дъно.

Щайгата се опитва да се върже, през нета.. Както каза Влади. На който му се смеехте, всички... 

Лично - бих му махнал видео картата/сменил с друга, само за теста) и батерията и хард ресет, до несвяст.

пп

Мърфи ми е през курандомио

пп2

Батерията поне, за пет минути - 6,7,8 по - добре.

преди 5 минути, Teemo v.3 написа:

Щайгата се опитва да се върже, през нета.

И как това е свързано с неработещ ни един USB, повтарям USB порт,  а не мрежов. Освен това се опитва да се закачи към локален сървър, защото не намира локален диск. Ай да пишеш смислени неща, а не да се изхвърляш на пясъка.

преди 4 минути, цър-вул написа:

И как това е свързано с неработещ ни един USB, повтарям USB порт,  а не мрежов. Освен това се опитва да се закачи към локален сървър, защото не намира локален диск. Ай да пишеш смислени неща, а не да се изхвърляш на пясъка.

Нали се правиш на спец. Ама само ти го знаеш... Никой друг, не го е разбрал. Това ти е десетата тема, в която ще те насера - разбирачев. Имаш юбилей.

На пясъка са те хвърлили теб и Дунав тее отвял, цървулан.

Айде ти премисли пак всичко, което съм казал - не е толкова много и сложно, за гуру с колко бяха? 12 щайги? хахахахахахахаа

Тъпчо, преди да се пенсионирам, имах 124 щайги, с два сървъра и им помнех на всичките паролите... Сещаш ли се, х2....

Ай преди да се правиш на умен, помисли дали си изобщо, има доста по от теб.

Много дрънкане и нищо по темата. Надувките си - моля, нейде другхаде. И 10000 щайги да си обслужвал - по нищо не си личи или някой друг го е правил, а ти само си гледал. На поставения към теб въпрос - нещо е глас в пустиня. Не се сърдя - явно толко' си мо'еш.

Не смееш вече и да ме цитираш?????

Не се ли виждаш че, си останал в ХР ерата?

Добре че не му работи клавиатурата - щеше да има кодове, много кодове.

@Adrian2312 махни си видеото и пробвай с друго... И през биос махни, зареждането през нета.

преди 8 часа, Teemo v.3 написа:

Не смееш вече и да ме цитираш?????

Надувко неграмотна - цитира се, когато се отговаря на пост, който не предхожда твоя или се отговаря на конкретна част от предходен пост. Като в случая.

И през биос махни, зареждането през нета.

Когато може да влезе там. А се опитва да зареди от мрежата, защото не намира диск. Ни RAID, ни IDE, ни SATA.
Затова и предложих да пробва да зареди системата от инсталационна флашка. За потвърждение на тезата за проблем с диска.

Не се ли виждаш че, си останал в ХР ерата?

И как достигна до това гениално прозрение? Майстор. Ама на късия разказ(виц)

преди 16 часа, Teemo v.3 написа:

@Adrian2312 махни си видеото и пробвай с друго... И през биос махни, зареждането през нета.

преди 17 часа, 888red написа:

Moже да пробваш ако влезнеш в биос.

преди 19 часа, vlado1985 написа:

@Adrian2312Като включиш компа и искаш да влезнеш в биос натисни esc клавиша дръж го продължително докато те пусне в биос. 

Пак да попитам "съветващите" :  КАК СЕ ВЛИЗА В БИОС С НЕРАБОТЕЩА КЛАВИАТУРА?! /няколко USB клавиатури пробвани във всички портове/ !!!!!

Още колко косерчета ще долетят и ще пеят една и съща песен?!

на 13.10.2024 г. в 13:08, Joss Bomon написа:

Ако не знаеш, в BIOS се влиза с многократно цъкане на бутона Escape. Докато не влезеш в BIOS, нищо не можеш да направиш. 

Ще ти трябва PS/2 клавиатура, ако твоите са на USB.

• Автор

Пробвах с инсталационен файл,но и флашката не се хваща,както и мишката не светва .Значи ще е проблем с дъното. Ще го отворя,както вие сте написали ,ако не стане ще ходи в сервиз.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.