Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за Вашето мнение/как бихте постъпили

Featured Replies

Здравейте! 

Просто исках да чуя различни гледни точки по проблема.

Почти винаги ми е бил нередовен цикъла./сега съм на 37г нямам деца

Много ранна менопауза

Направо на въпроса да мина към мъжете бихте ли живяли с такава жена /не може да забременее

Ще се разделите ли зареди това.

Отскоро имам приятел не съм изпадала в подробности/не съм му казала/засега нищо сериозно не е.

Как ще постъпите?

• Отговори 82
  • Прегледи 11,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Защото не е попаднала на добра гинеколожка която да ѝ е казала кои противозачатъчни го регулират успешно с точност до ден. - Айде спри да ръсиш глупости, че ми писна вече от простотийте ти. Нередовен

• След 37 жените вече са прегорели и единствената алтернатива идва с донорска яйцеклетка, тоест от анонимна дарителка. Не казвам, че няма закъснели и късно съзрели жени, но от тази възраст вече мача е п

• Муца Дебелогъзова
    Муца Дебелогъзова

Абе ти пръсти имаш ли поне, като нямаш мозък. Пиши в Гугъл и чети информация за бременност и раждане под 20г.. Аз си ги измислям тия неща, да. 🙊 Това че ти, евентуално, и много други мъже имате п

Публикувани изображения

До колкото знам, желанието да имаш деца и да отгледаш поколение е вродено. Има някакъв процент дефектирали/травмирани индивиди, но не знам какъв е, така че имаш шанс.

преди 1 час, dani4ka19 написа:

Здравейте! 

Много ранна менопауза

Направо на въпроса да мина към мъжете бихте ли живяли с такава жена /не може да забременее

Отскоро имам приятел не съм изпадала в подробности/не съм му казала/засега нищо сериозно не е.

Как ще постъпите?

Значи ако взема едно дърво.............?! И поради каква причина имаш нередовен цикъл?! Сега кой ще живее с теб божа работа.

преди 2 часа, dani4ka19 написа:

Направо на въпроса да мина към мъжете бихте ли живeли с такава жена /не може да забременее

Е, па който си има вече дете или деца от друга жена, за кво са му още други ?
А пък някой разведен на моя възраст ако те набара ще си умре от кеф, че не можеш да имаш деца. И със сигурност няма да ти бяга или да те гони ако му харесваш гола в леглото.

п.п.
аз ти се падам чичко де

п.п.п. а пък един от разписалите се тука май не иска деца и той самият, ама само си е признал че не иска да живее с жена, вероятно го страх от началнички, знам ли ...

преди 38 минути, Емил Костов написа:

И поради каква причина имаш нередовен цикъл?! 

Защото не е попаднала на добра гинеколожка която да ѝ е казала кои противозачатъчни го регулират успешно с точност до ден.

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Само с такава бих живял (ама много рядко се срещат) - деца категорично не искам.

ама козлета искаш, а ?

преди 1 час, piх3l написа:

До колкото знам, желанието да имаш деца и да отгледаш поколение е вродено. 

Вроден е само нагонът който служи да си предаваш гените на възможно най-много жени в детеродна възраст. 
Повечето мъже изпадат в ужас като дойде бебето от родилния дом и ако няма баба да помага, после много се дърпат на правят още бебета.

Защото не е попаднала на добра гинеколожка която да ѝ е казала кои противозачатъчни го регулират успешно с точност до ден. - Айде спри да ръсиш глупости, че ми писна вече от простотийте ти. Нередовен цикъл може да има поради ред причини.

преди 38 минути, Белгиеца написа:

ама козлета искаш, а ?

Ко си се захванал с мен във всяка тема където коментирам?! Нещо против моите зоофилски предпочитания ли имаш или е друга причината?!

преди 50 минути, Петър Ангелов написа:

Ко си се захванал с мен във всяка тема където коментирам?! Нещо против моите зоофилски предпочитания ли имаш или е друга причината?!

Има големи рота, от години... И се чуди как, да се приобщи към козичките хахахахаахахаха

току-що, Teemo v.3 написа:

Има големи рота, от години... И се чуди как, да се приобщи към козичките хахахахаахахаха

Ами никой не го е спрял. Това не е причина да ме адресира навсякъде, където коментирам и да обръща въпроса на тема козички.

преди 1 минута, Петър Ангелов написа:

Ами никой не го е спрял. Това не е причина да ме адресира навсякъде, където коментирам и да обръща въпроса на тема козички.

До колкото знам, си широко скроен... Затова се (опитвам) да се шегувам. Темата е... ба си майкаси

@Емил Костов ще ти каже - даничка ми звучи, като поничка. А поничка е... Сиебасимамата

преди 7 минути, Teemo v.3 написа:

До колкото знам, си широко скроен... Затова се (опитвам) да се шегувам. Темата е... ба си майкаси

@Емил Костов ще ти каже - даничка ми звучи, като поничка. А поничка е... Сиебасимамата

Бях широко скроен. Но позаших отвора напоследък, че доста течение ставаше.. :)

преди 6 минути, Петър Ангелов написа:

Бях широко скроен. Но позаших отвора напоследък, че доста течение ставаше.. :)

Вместо пръц, викаш хуууууу хахахаха

Майтапя се, не се сдържах....

Отиди на специалист, който да ти замръзи яйцеклетките, ако нещо от тях е останало. "Ранна менопауза"? Ти на какво си се надявала? Да правиш деца на 50? А на мъжа ти, по-добре не казвай, освен ако той не каже че иска и реши да те пита дали и ти искаш. Чак тогава има право да знае какъв е проблемът. Но ако не е отварял и дума до сега, че децата са му важни, не я отваряй ти първа. Живейте си животите докато не стане време да сте откровени един с друг.

37?! = Дърта мома!  "Много ранна менопауза" = Няма, а има нарушени хормони. 

Въпроса се свежда до:  Дали желаеш да си майка!? = Дали мъжът до теб е достатачно финаново осигорен и би финансирал инвитро!?

Кратко: Това вашето съжителсване е изкуствено и определено не си откровенна с човека до теб.

Птавете Любов бе хора, а не Секс! Връжка базирана само и единствено на секс е обречена на разруха,  която по-вероятно ще донеше на жената искривена психика.  

След 37 жените вече са прегорели и единствената алтернатива идва с донорска яйцеклетка, тоест от анонимна дарителка. Не казвам, че няма закъснели и късно съзрели жени, но от тази възраст вече мача е приключил. Да се отдава на живота си и да си търси любовника. Пълно е с бащи без жените си!

преди 21 часа, Емил Костов написа:

Нередовен цикъл може да има поради ред причини.

И противозачатъчните го регулират иначе не са никакви противозачатъчни, ще се раждат непредвидени бебета на поразия.

преди 9 часа, Клонинга написа:

След 37 жените вече са прегорели и единствената алтернатива идва с донорска яйцеклетка, тоест от анонимна дарителка.

Това не е вярно, нищо им няма на 37 годишна възраст на нормално устроените жени, раждат си. Само по-трудно забременяват, трябва повече пръцане и когато тестът от аптеката е казал, че е дошло време.

на 14.10.2024 г. в 17:39, Белгиеца написа:

Това не е вярно, нищо им няма на 37 годишна възраст на нормално устроените жени, раждат си. Само по-трудно забременяват, трябва повече пръцане и когато тестът от аптеката е казал, че е дошло време.

Първата графика показва способността или (фертилността) на жените за успешно оплождане по естествен начин! Тази графика е напълно еднаква навсякъде и се обозначава с една и съща характеристика във всички медицински институции! Качеството на яйцеклетките от 37 год. пада рязко, затова и не се наемат донорки след тази възраст!

Втората графика показва вече шансовете с ИНВИТРО оплождане по изкуствен път. Тоест, чрез манипулации и лечение.

Имай предвид, че в късна възраст стават усложнения с плода и често бебетата умират преди раждането!

follicle-count-chart.jpg

Ovarian-reserve-–-pregnancy-rate-per-embryo-transfer-for-patients-receiving-IVF-treatment-using-their-own-fresh-eggs-2013-and-2014-.png

Това са си докторски тъпизми, абсолютно не приложими към реалния живот на нормална здрава жена.
Като си имаш женка у кревата ше си я пръцаш редовно в подходящия момент и ако не стане от 3 опита ще стане от 5 и пак ще си роди дете.
Те и млади си има дефектни, познаваме една такава беше за нея ходене по мъките и заплахи от съпругът ѝ че ще я изгони ако не му роди дете. Тя пък му роди де.

• 4 седмици по-късно...
на 13.10.2024 г. в 17:48, dani4ka19 написа:

Здравейте! 

Много ранна менопауза

Как ще постъпите?

Днес една бабка както я возех с таксито каза : Децата са си деца , ама друго си е с другарче до тебе . 

Аз лично никога не съм гледал на партньорката за деца , а само за съвместен живот . Ако си допаднете или по точно - харесате , защо пък и да не изкарате цял живот в любов и разбирателство ? 

Лошо е когато  - примерно партньора ти да се спомине без време . Представяш ли си всички планове и мечти за бъдещето изчезват - е тогава вече е трудно .

на 14.10.2024 г. в 17:39, Белгиеца написа:

Понякога като кажеш някой тъпизъм . След 40 за една жена е опасно да забременява . Затова по добре просто да се наслаждава на живота , а не да се принася в жертва .

Има жени с по две или три деца, които редовно ядат бой от мъжете си. Такива жени се разболяват или самоубиват.

Така че, да, децата не носят щастие, ако нямаш истински другар до себе си. 

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Има жени с по две или три деца, които редовно ядат бой от мъжете си. Такива жени се разболяват или самоубиват.

Това е пък сигурно е  най - лошото в живота . Особено ,когато няма къде да отиде и е в безизходица . 

Те психолозите обявяват самоубийците за болни а църквата ги нарича за грешници , но по добре - край , отколкото ужас без край . В тази връзка , само мога да кажа че -  Бог ще им прости на самоубийците .

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Така че, да, децата не носят щастие, ако нямаш истински другар до себе си. 

Моето мнение за децата е че ако не можеш да си позволиш издръжката им , особено в случаите без стабилен другар -  по добре без деца . Спрямо Бога , дали ще имаш деца или не - не е от значение - важното е да се избягва греха . А децата и това да оставиш поколение ,  нито те доближава до Бога нито те отдалечава ...

на 16.10.2024 г. в 11:26, Белгиеца написа:

Това са си докторски тъпизми, абсолютно не приложими към реалния живот на нормална здрава жена.
Като си имаш женка у кревата ше си я пръцаш редовно в подходящия момент и ако не стане от 3 опита ще стане от 5 и пак ще си роди дете.

Тъпизъм е твоето. В късна възраст ембрионите често имат аномалии, някои умират още в майката преди да се родят, други се раждат с някакви синдроми, трети са психически негодни и се самоубиват. Шансовете клонят в пъти за късно родили.

преди 15 часа, Клонинга написа:

Тъпизъм е твоето. В късна възраст ембрионите често имат аномалии, някои умират още в майката преди да се родят, други се раждат с някакви синдроми, трети са психически негодни и се самоубиват. Шансовете клонят в пъти за късно родили.

Същото важи и за бременности под 20г. възраст, но никой в България не го говори. 

Напиши в Гугъл и чети за бременност и раждане под 20г. и колко висока е смъртността при жените там.

на 9.11.2024 г. в 23:34, Mediterranean написа:

Същото важи и за бременности под 20г. възраст, но никой в България не го говори. 

Напиши в Гугъл и чети за бременност и раждане под 20г. и колко висока е смъртността при жените там.

Глупости на търкалета, жените между 16 и 25г.  раждат най-здравите деца. Колкото е по-млада една жена толкова по-здраво дете ще роди. Не случайно на времето жените са раждали даже още преди 20г. и не е имало деца с аутизъм или някакви физически аномалии. Сега жените им се проми мозъка с феминизъм, отдават се на безразборен секс и живот до към 32г. после я роди едно я роди половин дете, колкото да се размоножи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.