Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко ще струва да ми направят сайт и хостинга в Гугъл сайта да ми излиза първи

Featured Replies

Как вървят цените на запад и в бегето за сайт елементарен. И какви пари е хостинга в Гугъл примерно някой като чукне един каква си дума в търсачката и да излезе моя сайт пръв.

За никакви пари няма как да стане твоя сайт да излиза първи, освен ако не купиш google.

Една бърза справка:

Цитат

To be at the top of a Google search, it costs between $0 to $100,000 & even more. This depends on a lot of factors like the niche you are in, the size of your organization, your marketing budget, type of marketing used etc.

преди 37 минути, ined написа:

За никакви пари няма как да стане твоя сайт да излиза първи, освен ако не купиш google.

Недей, че сега ще купи Гугъл и ще видиш ти! 

преди 46 минути, Коркодила написа:

Как вървят цените на запад и в бегето за сайт елементарен. И какви пари е хостинга в Гугъл примерно някой като чукне един каква си дума в търсачката и да излезе моя сайт пръв.

Ето ти малко информация

Много пари, много, а ама наистина много, повече пъти от парите с които разполагаш. Около гугъл число е .... :) 

п.п. Дори да "платиш" с живота си, то пак няма да ти стигнат. По-вероятно е да си на първата страница на някоя медия, ако смъртта ти е атракция. :) НО, едва ли го желаеш това, а като си мъртъв няма да те интересува този свят. 

...

Кажи сега, какво ти сготви жена ти?! - Нещо си пристанал да даваш фото какво ядеш, пиеш или се наслаждаваш на шкембето си или автомобиля. Що???!!!  

:beer: - Не съм Я, ако не ти кажа: Наздраве! 

Затова хората вече не вярват на гугъл и все по малко го ползват.

• Автор
преди 35 минути, Емил Костов написа:

Ето ти малко информация

А как става, че конкретни сайтове излизат винаги първи?

преди 7 минути, Коркодила написа:

Там вече се плащат и сериозни пари.

Регистрация в търсачки или как моят сайт да излиза по-напред в Google? | Помощна страница

Цитат

За постигане на оптимални резултати в позиционирането при търсене, е необходимо преди това вашият сайт да е завършен, професионално изграден и надеждно поддържан чрез качествена хостинг услуга.

преди 1 час, Коркодила написа:

Можеш да класираш сайт по ключови думи. Няма как ултимтивно да излиза на първа позиция при всякакво търсене (освен ако не си Мъск и не купиш Гугъл). А колко струва - зависи от нишата, от пазара и от други фактори. И не става бързо.

Един от най-лесните и най-ефективни начини, също така безплатен, е да направиш някоя простотия и да се разчуеш. Гледай онзи идиот от Alieno какво направи, струваше му малко пластмаса, 4 гуми с джанти от BMW, една седалка и един волан - всичко на всичко, по-малко от 5 бона.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Гугъл не беше ли на Белжо? С него нема му е лесно да се разберат.

Апропо откога гугъл предлага хостинг?

преди 11 минути, Bubbles написа:

Гугъл не беше ли на Белжо? С него нема му е лесно да се разберат.

Апропо откога гугъл предлага хостинг?

https://cloud.google.com/solutions/web-hosting

преди 7 минути, Bubbles написа:

Това е хостинг?Чи то това е по-зле от навремето Geocities.

Какво да се прави! :) Аз никога не бих си взел такова нещо. Да не говорим, че облаците са най-голямата простотия измислена от някой малоумен администратор. Покъсал съм си нервите на работа с тая глупост.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 часа, Коркодила написа:

Адски много.

преди 8 часа, Коркодила написа:

Трябва да пускам телевизора сега, няма време, преди 2007 г. бях успял да направя така че да ми излиза моя сайт на първите места на първа страница при търсене в гугъл.
Ама са се променили нещата, би трябвало да е доста по-сложно.

Приготви бюджет за предпечат, че с този правопис...

преди 2 часа, Belefor написа:

??

Имаш предвид 20 годишното на 500к км. БИЧМЕ :) 

Май твоята цифра е без ДДС. :) 

на 20.10.2024 г. в 21:54, Коркодила написа:

Тука литър дизел е 1.60 евро. Голфа ми харчи 6 на 100. На година навъртам около 60 000км. Няма такова куче. До сега на пътя не ме е оставял. В Хърватска изгърме  динамо, и голфа си стигна само на акумулатор до сервиза. Рядко влиза за ремонти, предимно само за масла, гуми и накладки, а гони 600 000км.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.