Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За двойното гражданство

Featured Replies

преди 36 минути, Anneliese написа:

Не са, но и Хелоуин и Свети Валентин не са американски празници. Британски са.

Русия обаче не краде и не си присвоява каквото и щукне. Сега, че заради геополитическата обстановка и задето са ни обидени, взеха да дрънкат глупости....................Надявам се да се осъзнаят и да видят македонците какви са неблагодарници и как само ги използват.

Сега е редно да ги заклеймиш и тях.

преди 1 час, Anneliese написа:

Не са, но и Хелоуин и Свети Валентин не са американски празници. Британски са.

Русия обаче не краде и не си присвоява каквото и щукне.

че САЩ не ги е откраднала - кога е казала че са на САЩ

това че някои казват нещо - чела си някое журнале да си изсмуква от пръстите -  не значи че е истина

преди 10 часа, Anneliese написа:

Вижте Русия, Китай, Беларус, Унгария, Северна Корея, Сърбия - все държави, запазили етноса, народността и културата си и непозволяващи външно влияние в страните си.

Къде ти е общата култура? Сериозно ли мислиш, че Русия и Китай са си "запазили етноса", точно те дето си имат стотици народи и етноси вътре в себе си?... Сериозно ли мислиш, че това са хомогенни държави? Очевидно мозъкът ти е измит добре от пропаганда, с която си поливаш сама главата. Сигурно си представяш руснаците като руси и синеоки арийци. А знаеш ли как след като Червената армия минава през нашите земи и до ден днешен имаме хора сред населението ни с по-дръпнати очи в следствие на изнасилванията? А за Китай, питай някой китаец какво правят там с уйгурите. От това вече ще ти стане интересно. Наистина, вземи прочети малко, нали си нацистка по идеология, обичаш фашистките режими, поне се образовай какво харесваш. А знаеш ли в Северна Корея какво правят с хората с увреждания, че да няма нито един с увреждания на улиците в Пхенян? Веднъж ти показах как подлезите им в града не са достъпни за инвалиди, а впрочем и също така нито една сграда не се вижда да е оборудвана с рампа, тротоар и т.н. съоръжения предназначени за инвалиди. Определено си падаш, съдейки по това което пишеш, по все гадни, мръсни, корумпирани, гнили, престъпни, човеконенавистни режими, в които господстващата класа е тази на управляващите военнолюбци свинчуги, последвани от втората по значение в държавата им класа, тази която ги пази и се облича с военни униформи. Тя е междинната класа, която тъпче последната трета най-низша класа - тази на робите, която е най-ниско долу и е притискана здраво до стената от междинната, така че всички в държавата да са насила принудени да са еднакво тъпи и като шити на калъп. Изумява ме как вместо да искаш добротата и справедливостта да тържествуват, защото гадостите в живота трябва да са те направили с една идея по-смирена и да разбереш, че единственият път е прошката и добротата, ти си падаш по най-гнусните тоталитарни и фашистки режими... Не знам ама мисля че дължиш някакво сериозно обяснение защо това е така. В противен случай отказвам да мисля за теб като за едно добро и просто объркано човешко същество, а като еманация на злото.

преди 10 часа, Anneliese написа:

Вижте Русия, Китай, Беларус, Унгария, Северна Корея, Сърбия - все държави, запазили етноса, народността и културата си и непозволяващи външно влияние в страните си.

Къде ти е общата култура? Сериозно ли мислиш, че Русия и Китай са си "запазили етноса", точно те дето си имат стотици народи и етноси вътре в себе си?... Сериозно ли мислиш, че това са хомогенни държави? Очевидно мозъкът ти е измит добре от пропаганда, с която си поливаш сама главата. Сигурно си представяш руснаците като руси и синеоки арийци. А знаеш ли как след като Червената армия минава през нашите земи и до ден днешен имаме хора сред населението ни с по-дръпнати очи в следствие на изнасилванията? А за Китай, питай някой китаец какво правят там с уйгурите. От това вече ще ти стане интересно. Наистина, вземи прочети малко, нали си нацистка по идеология, обичаш фашистките режими, поне се образовай какво харесваш. А знаеш ли в Северна Корея какво правят с хората с увреждания, че да няма нито един с увреждания на улиците в Пхенян? Веднъж ти показах как подлезите им в града не са достъпни за инвалиди, а впрочем и също така нито една сграда не се вижда да е оборудвана с рампа, тротоар и т.н. съоръжения предназначени за инвалиди. Определено си падаш, съдейки по това което пишеш, по все гадни, мръсни, корумпирани, гнили, престъпни, човеконенавистни режими, в които господстващата класа е тази на управляващите военнолюбци свинчуги, последвани от втората по значение в държавата им класа, тази която ги пази и се облича с военни униформи. Тя е междинната класа, която тъпче последната трета най-низша класа - тази на робите, която е най-ниско долу и е притискана здраво до стената от междинната, така че всички в държавата да са насила принудени да са еднакво тъпи и като шити на калъп. Изумява ме как вместо да искаш добротата и справедливостта да тържествуват, защото гадостите в живота трябва да са те направили с една идея по-смирена и да разбереш, че единственият път е прошката и добротата, ти си падаш по най-гнусните тоталитарни и фашистки режими... Не знам ама мисля че дължиш някакво сериозно обяснение защо това е така. В противен случай отказвам да мисля за теб като за едно добро и просто объркано човешко същество, а като еманация на злото.

преди 1 час, Гoст написа:

Къде ти е общата култура? Сериозно ли мислиш, че Русия и Китай са си "запазили етноса", точно те дето си имат стотици народи и етноси вътре в себе си?... Сериозно ли мислиш, че това са хомогенни държави? Очевидно мозъкът ти е измит добре от пропаганда, с която си поливаш сама главата. ...

Не се гаси туй що не гасне... и не се мие туй що го няма!

Днес ми обясниха, че България била на тоя хал, заради такива като мен, дето не се водят по акъла на некъф тарикат, който тъкмо щял да стане министър-председател и да види сметката на мафията, мафията му гепила вота и не можал да мине 4-те процента. Тая юнакиня па била истински българин... не за пръв път... от което, също не за пръв път, ми се изяснява, че истинският българин има само българско гражданство и сe занимава предимно с плещене на глупости и цицaне от данъците (за които няма и един лев принос през иначе съдържателния си живот), които плащат неистинските българи.  Бих могъл да използвам и думата кърлеж, но няма да го направя, щото... първо - няма да е по правилата и второ - когато се нахрани, кърлежът се пуска.

преди 15 часа, teo-glavata написа:

А в ЮАР...техен ли е езика, бе?

ШШШШш баце не пиши ако не знаеш. 

При нас има 13 официални езика. Само един от тях е английския....

преди 14 часа, Anneliese написа:

Feysbuk-slaga-ikonka-sas-sreden-prast_1422616672-b.jpg

Имам три въпроса към Вас, другарке.

Нормално ли е когато не можеш да се защитиш да показваш средни пръсти?

Пак гласува за Възраждане, нали?

Ще ми отговориш ли на обстойния анализ, който ти направих малко по-горе?

• Автор

Гласувах за БСП!!!!!!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Гласувах за БСП!!!!!!

Защо гласува за БКП?

на 28.10.2024 г. в 13:04, ruraru написа:

Стоичков също е с двойно гражданство. 

Хубаво. На някой дреме ли му за Стоичков. Да, успя да погони топката и понеже е от старата школа, с няколко негови наборници увеличиха футболната репутация на България за известен период от време. Макар че, търчитопковщината, за мен не е нещо, което да е смислен повод за гордост.

преди 8 часа, Belefor написа:

ШШШШш баце не пиши ако не знаеш. 

При нас има 13 официални езика. Само един от тях е английския....

Знаех, че са много, но не чак 13.... Затова дадох пример с ЮАР. Добре - в Канада, официланите езици с два - отново единия е английски. Дори имат 3 закона, които гарантират това двуезичие....

ПС: Едното не е точно закон, де...

• Автор

Само че ние си имаме наш си език и от втори официален нямаме нужда. Английският е лингва франка, но няма да е такъв за цяла вечност. И латинският е бил, а днес е мъртъв език, използва се само във Ватикана, медицината и науката при описване на видове и толкоз. Аз пък съжалявам, че френският език за кратко е бил лингва франка. Китайският абсурд да стане такъв - прекалено е сложен. Бих предложила да върнат френският като лингва франка. Испанският категорично не - с тоя език да си вържеш езика на фльонга.

преди 14 минути, Anneliese написа:

Само че ние си имаме наш си език и от втори официален нямаме нужда. Английският е лингва франка, но няма да е такъв за цяла вечност. И латинският е бил, а днес е мъртъв език, използва се само във Ватикана, медицината и науката при описване на видове и толкоз. Аз пък съжалявам, че френският език за кратко е бил лингва франка. Китайският абсурд да стане такъв - прекалено е сложен. Бих предложила да върнат френският като лингва франка. Испанският категорично не - с тоя език да си вържеш езика на фльонга.

Баш китайския ще е следващия    лингва франка (латински) в няква опростена форма като днешния международен английски

Малко офтопик:

Йохан Кройф учи Христо Стоичков как да използва въже за скачане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.