Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връщането на криптиран текст, отново на кирилица

Featured Replies

При написана тема във форум и натискането на бутона "Предварителен преглед", текста ми от кирилица 

се превърна в "маймуница". Явно съм пресрочил времето ми отделено за писане, защото обслужващия софтуер на форума

-VBulletin-, включи някакъв защитен механизъм, криптира ми текста и ме изкара от сайта. Добре е че в последния момент

успях да копирам криптирания текст.

Сега какво може да направя за да си го възстановя:

Правоъгълна селекция.jpg

• Автор

Благодаря ви за насоките които ми дадохте !

Пробвах с онлайн дешифратора / имам "маймуницата" копирана в текстови файл /, но не се получи.

Там има много комбинации и варианти, които ако ги пробваш всичките със сигурност ще си загубиш 2-3 часа в работа.

Изтеглих това .ехе "Щирлиц", но не ми дадохте никакви инструкции, за това как се работи с него !?

Програма ли е това, която се инсталира с директория в компютъра или помощен софтуер който работи без инсталация ?

Досега да го беше написал наново, не виждам да е кой знае колко текста, сигурно в последния ти пост е повече. Или поне да го беше дал като текст, ако не целия, поне част от него, вместо картинка. Но щом chatGPT не може да го декодира от картинката, значи много се е счупил, а и картинката е орязана.

преди 38 минути, Optium написа:

Пробвах с онлайн дешифратора / имам "маймуницата" копирана в текстови файл /, но не се получи.

Там има много комбинации и варианти, които ако ги пробваш всичките със сигурност ще си загубиш 2-3 часа в работа.

Изтеглих това .ехе "Щирлиц", но не ми дадохте никакви инструкции, за това как се работи с него !?

Програма ли е това, която се инсталира с директория в компютъра или помощен софтуер който работи без инсталация ?

Не знам какво си изтеглил, но си е нормален инсталатор, има и интерфейс на български.

преди 44 минути, Optium написа:

Братчед, копирай и пусни текста тук, бе. Не картинка а - текст!

Щъ го мъчим.

Може да опиташ и Notepad++

image.png.2315baaefec966b56888b57018bb5d35.png

• Автор

Текста не мога да го пусна  за общо ползване, защото съдържа конфиденциални данни.

И без това тези дни претърпях наказание от Карабойчев, със забрана да публикувам във форума.

Вчера ми бе първия свободен ден, в който мога да пиша тук.

Не знам този шрифт като какъв се води, за да знам как да действувам по-нататък.

Знам само, че го ползват форуми които са закупили софтуера: VBulletin

Явно тук ще трябва да се намеси някои от модераторите, защото те боравят с подобна материя !

Забележка:

Имам програмите oMega Comander и Lope Edit64 в професионалните им версии.

Дали могат да ми помогнат в случая . . . 

:lol6:Конфиденциална информация във форум. Интересно! 

А защо не питаш администратора на дадения форум ами искаш ние да се мъчим и да гадаем?! 

• Автор

Форума не е български и не бих могъл за технически термини, да ползвам "автоматичния" превод на  Google Translate.

Сигурен съм че така нещата вместо да се оправят, ще се объркат . . .още повече !

За съжаление, помощната програма "Shtirlitz" която ми прати съфорумеца ми Христов не работи !

С онлайн "дешифратора" само си изгубих времето, тъй като притежава десетки опции и е предназначен

за човек който разбира от тези неща. 

За сега ще се наема да търся тази програма / която при мен не работи / по торентите:

Неработеща програма.jpg

Турете му ено ...

spacer.png

Без да съм кой знае какъв капацитет в тая област (даже и т'ва звучи твърде намаано в случая), въпросната конфиденциалност ми се чини конфиденциалната 2-3 пъти поред. За по-голяма сигурност.

преди 2 часа, Optium написа:

Форума не е български и не бих могъл за технически термини, да ползвам "автоматичния" превод на  Google Translate.

Сигурен съм че така нещата вместо да се оправят, ще се объркат . . .още повече !

За съжаление, помощната програма "Shtirlitz" която ми прати съфорумеца ми Христов не работи !

С онлайн "дешифратора" само си изгубих времето, тъй като притежава десетки опции и е предназначен

за човек който разбира от тези неща. 

За сега ще се наема да търся тази програма / която при мен не работи / по торентите:

Неработеща програма.jpg

Инсталирай като АДМИНИСТРАТОР!!! Написах ти го по-горе!!!

Какви торенти, какви пет лева? Ето ти линка, теглиш, инсталираш и ползваш.

https://www.softportal.com/software-3560-shtirlits.html

преди 33 минути, ined написа:

Какви торенти, какви пет лева? Ето ти линка, теглиш, инсталираш и ползваш.

https://www.softportal.com/software-3560-shtirlits.html

Да и от там требва да се инсталира като администратор.

преди 10 минути, Т.Христов написа:

Да и от там требва да се инсталира като администратор.

Абе, хора....не виждате ли, че това е causa perduta при този образ? Смо прочети това:

преди 17 часа, Optium написа:

преди 58 минути, teo-glavata написа:

Абе, хора....не виждате ли, че това е causa perduta при този образ? Смо прочети това:

Или е военен или полицай

преди 51 минути, teo-glavata написа:

офф//

Недей така. Аз го харесвам. Още малко и пичът ше обясни как се "решава" проблема ... който си е "решил" съвсем сам, независимо от опитите на всички да го прецакат. Тоя юнак го знам още от... от един друг форум. И там кефеше. 

//край офф

преди 10 минути, lebel написа:

офф//

Недей така. Аз го харесвам. Още малко и пичът ше обясни как се "решава" проблема ... който си е "решил" съвсем сам, независимо от опитите на всички да го прецакат. Тоя юнак го знам още от... от един друг форум. И там кефеше. 

//край офф

Мдааа...."форума не е български", па той решил да пише на кирилица...... Е, може, примерно някой руски форм да е. Ама, какви криптирания, какви шрифтове, какви 5 лева, като явно става дума за проблем в кодировката на текста

преди 58 минути, teo-glavata написа:

Мдааа...."форума не е български", па той решил да пише на кирилица...... Е, може, примерно някой руски форм да е. Ама, какви криптирания, какви шрифтове, какви 5 лева, като явно става дума за проблем в кодировката на текста

Форума е Монголски!Там пишат на кирилица.

Не е задължително да е на кирилица, монголците нещо взеха да хитруват и да пишат на латиница,

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.