Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нека играем чрез Hamachi!

Featured Replies

Хайде да играем през Hamachi на Counter-Strike 1.5: Правила 1.Без хакове 2.Да се вписваме с потребителските си имена във форума 3.Да няма нецензурни думи,ядове,възбуждане и др. Записване 1.Вие трябва да се запишете в тази тема,че искате да участвате 2.Нека играта почне в 20:00,до 20:00 ще има записвания. 3.Който иска да направи мрежата нека да каже името на мрежата и паролата! Предложение.Кой иска да прави мрежата?

Хайде да играем през Hamachi на Counter-Strike 1.5:

Правила

1.Без хакове

2.Да се вписваме с потребителските си имена във форума

3.Да няма нецензурни думи,ядове,възбуждане и др.

Записване

1.Вие трябва да се запишете в тази тема,че искате да участвате

2.Нека играта почне в 20:00,до 20:00 ще има записвания.

3.Който иска да направи мрежата нека да каже името на мрежата и паролата!

Предложение.Кой иска да прави мрежата?

:nono: Ами аз не искам да правя игра ама искам да играя. Преди известно време с мои приятели се опитахме да играем на Brood war s hamachi ама не стана не можем да се вържем във сървър или нещо такова, тъй че аз съм много навит обаче трябва да обясниш каде да барнем програмката, че да тръгне

• Автор

:lock: Ами аз не искам да правя игра ама искам да играя. Преди известно време с мои приятели се опитахме да играем на Brood war s hamachi ама не стана не можем да се вържем във сървър или нещо такова, тъй че аз съм много навит обаче трябва да обясниш каде да барнем програмката, че да тръгне

Кой иска да прави до 20:00ч. довечера?
  • 1 година по-късно...
  • 1 година по-късно...

Темата е стара но коментара ми е по тази тема.Хайде да играем в хамачи на Lord of The Rings The Battle for Middle-Earth II.Засега сме двама ако се навият още двама супер ще играем 2х2. Мрежа Rings of Power парола hobbits Също може да играем Company of Heroes Opposing fronts 2.101 или Heroes III Gold влизайте в мрежата от подписа.

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Ако на някой му се играе "World Championship Snooker 2004" : Мрежа FEarBG Парола snooker Ако е offline, пишеше на ЛС тук ..

За multi на Red Alert 3 1.4 съм направил мрежа аз: Network: Jager Password: 1111 Онлайн съм почти цял ден, не гарантирам дали ще съм си вкъщи...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Значи трима приятели си свалихме Hamachi и всеки си инсталира тази програма и всичко си работи добре с нея,създадох име и парола и всички влезнаха с хамачито!?

Сега въпроса ми е знае ли някой дали може да се направи мрежа на delta force black hawk down или неможе и да не се мъчиме като грешни дяволи!?

Вчера правих хост на делтата в нас и другия ми компютър намира мрежата и си влиза спокойно в мрежата и може да се играе в нас от двама човек чрез хамачито,обаче другите ми приятели пускат търсене в делтата и не ме намират!

Дали не е проблема защото не сме с рални IP-та!

Или в нещо друго е проблема ако някой помогне ще съм много благодарен!!

Тук четох един пич писал че може ама защо ние не успяваме http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...amp;mode=linear

Редактирано от ohdaohne (преглед на промените)

Може със хамачи, като го инсталираш се регистрираш и правиш стая (room) и слагаш парола за нея, после приятеля ти се връзва към стаята и на която и да е игра за мултиплеър като въведе ИП-то от хамачито ти в LAN IP свързването, винаги ще можете да играете. Потърси в дата.бг например за hamachi

има начини,но самата игра не си заслужава за мулти,повярвай ми-имам я оригинална НО картите са огромни,джиповете си обикалят произволно из картата,не можеш да ги контролираш,всичко е несъразмеримо-сградите са огромни,а хората са малки,това е от мен :D пробвайте с Call of Duty която и да е част няма да сбъркате

Какво имаш предвид под регистрация и нова стая,нали има "създай нова мрежа" и след това "парола,и след това всички влизат с името което съм създал и паролата?За това ли ми говориш!!

gogo velev за сега тази игра ми допада,кажи горе долу как става работата,сега съм се спрял на тази игра и искам да докарам нещата докрай!+това от доста време я играя в сингъл плеар така че ми допада !!

gogo velev кажи най изгодния начин а особено с хамачито ако знаеш сподели много те моля!!!!!?

А сега ще видя за каква стая става въпрос и от къде става тази работа и с въвеждането на това IP?

ДОбре де нали аз създавам нова мрежа,след това всички влизат в тази мрежа-стая!!

След това вски който иска да влезе трябва да въведе IP-то на хамчито в мулитплеъра на играта така ли?

Само невиждам къде да въведа това IP В делтата Публикувано изображение

Какво имаш предвид под регистрация и нова стая,нали има "създай нова мрежа" и след това "парола,и след това всички влизат с името което съм създал и паролата?За това ли ми говориш!!

gogo velev за сега тази игра ми допада,кажи горе долу как става работата,сега съм се спрял на тази игра и искам да докарам нещата докрай!+това от доста време я играя в сингъл плеар така че ми допада !!

gogo velev кажи най изгодния начин а особено с хамачито ако знаеш сподели много те моля!!!!!?

А сега ще видя за каква стая става въпрос и от къде става тази работа и с въвеждането на това IP?

ДОбре де нали аз създавам нова мрежа,след това всички влизат в тази мрежа-стая!!

След това вски който иска да влезе трябва да въведе IP-то на хамчито в мулитплеъра на играта така ли?

Само невиждам къде да въведа това IP В делтата Публикувано изображение

както казах,играта ми е оригинална и не съм играл на нея през хамачи(хамачи почти не съм ползвал/разбирай-много рядко ползвам/ но е доста лесен за употреба :blink: )

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Привет значи реших проблема,просто си намерих тази версия Hamachi-1.0.1.1 и всичко се оправи с "Delta Force Black Hawk Dawn" даже направихме мрежа и на Colin McRae Rally 2. Даже онзи ден играх с брат ми доста време в мрежа и с двете игри!!! Сега обаче има друг проблем :speak:,никой не свободен от мойте познати и няма с кой да играя,а ми се играе много,така че ако някой иска да играе ще съм доволен да поиграеме! Ако има желаещи да ми пишат тук на лично или на skype:overburning_21 обикновенно съм свободен след 20.00 часа, както и сега!! Ако има желаещи за Delta Force Black Hawk Dawn или Colin McRae Rally 2 да свиркат!!

• 4 седмици по-късно...

За The Lord Of The Rings The Battle For Middle-Earth II може да влезете тук през хамачи: име - LOTR:BFME 2 MULTIPLAYER парола - lotr

• 2 седмици по-късно...

Организирам турнир "Attack" Yu-Gi-Oh Joey The Passion . Това са виртуални сървъри на програмата Hamachi.В тях ще се играят мачовете.Хора с cheats ще бъдат дисквалифицирани Мрежа:YGO Attack Room #1 Парола:1234 Мрежа:YGO Attack Room #2 Парола:1234 Мрежа:YGO Attack Room #3 Парола:1234 Сървърите са онлайн 18/7 Разберете как се играе с Hamachi от скайп : cs-bg.support

• 9 месеца по-късно...

Здравейте и първо се извинявам ,защото не съм сигурен че темата ми е за тук ,но ..От мн време с един фр искаме да играем Red Alert 2 с Hamachi ,но явно не става по стандартният начин както при повечето игри.Затова моля да ми помогнете и стъпка по стъпка да ми обясните как става на български и ако не ви затруднявам да ми дадете линкове за нужните пачове. Благодаря предварително ! Поздрави : )

• 2 месеца по-късно...

Здравейте!!! Който иска да играем през хамачи любимата игра да влезе в адрес : http://tqitbg.hit.bg/ . Описал съм как става всичко, а и има и много модове, които да разнообразят вашата игра :angry:

• 2 месеца по-късно...

Може ли някой да ми каже имена на игри, които могат да се играят от двама и повече играчи,но така че и двамата играчи да изпълняват заедно нивата, примерна игра Serious Sam 1,2,3.

Може ли някой да ми каже имена на игри, които могат да се играят от двама и повече играчи,но така че и двамата играчи да изпълняват заедно нивата, примерна игра Serious Sam 1,2,3.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=156379

Ей тая примерно. Не ти трябва даже хамачи за нея, интернет мултито си работи, само трябва да сте с еднакви версии на играта. През менюто на играта се прави регистрация в gamespy arcade.

• 2 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Последно Hamachi, с познати ползвахме за Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.