Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Следят ли ме чрез програма в компютъра ми?

Featured Replies

Здравейте! 

Знам, че е възможно да се инсталира на компютър програма, чрез която той да бъде следен от разстояние и друг човек да може да види всичко, което аз правя на моя компютър. Не става въпрос за работното ми място. Става въпрос за моя личен компютър. Да си представим, че някой е имал достъп до него. Вероятно може да се хакне и дистанционно.

По какъв начин аз мога да разбера дали някой следи всичко, което правя на моя личен компютър?

Също, как мога да прекратя това следене? Каква програма да си инсталирам?

100% и то не един човек, а няколко институции.

Изключваш компютъра и вече не могат да те следят през него.

• Автор
преди 6 минути, ined написа:

100% и то не един човек, а няколко институции.

Изключваш компютъра и вече не могат да те следят през него.

Да, аз знам за това. Веднъж проверих на компютъра си и ми показаха, че ме слушат от десетки места в Америка, поне едно място в Китай и не знам още откъде.

Но в момента питам дали даден човек е решил индивидуално да ми следи компютъра. Много ми се иска да разбера. Въобще не питам за институциите, които ме подслушват и ме наблюдават чрез камерите на телефона и комютъра.

преди 6 минути, Lion1 написа:

Да, аз знам за това. Веднъж проверих на компютъра си и ми показаха, че ме слушат от десетки места в Америка, поне едно място в Китай и не знам още откъде.

Но в момента питам дали даден човек е решил индивидуално да ми следи компютъра. Много ми се иска да разбера. Въобще не питам за институциите, които ме подслушват и ме наблюдават чрез камерите на телефона и комютъра.

С какво се занимаваш, че си толкова следен? Даже и от китайците.

• Автор
преди 7 минути, В. Велев написа:

С какво се занимаваш, че си толкова следен? Даже и от китайците.

Нека да се концентрираме върху моя въпрос и да не си отклоняваме вниманието с излишни неща.

Ако можеш да отговориш, напиши. 👍

👍

преди 33 минути, Lion1 написа:

Здравейте! 

Знам, че е възможно да се инсталира на компютър програма, чрез която той да бъде следен от разстояние и друг човек да може да види всичко, което аз правя на моя компютър. Не става въпрос за работното ми място. Става въпрос за моя личен компютър. Да си представим, че някой е имал достъп до него. Вероятно може да се хакне и дистанционно.

По какъв начин аз мога да разбера дали някой следи всичко, което правя на моя личен компютър?

Да има такава програма  казва се keylogger програмата записва всеки един клик на мишка клавиатура прави екранни снимки и праща информацията на човека който те следи.

А за да бъде инсталирана програмата, този който те следи трябва да има физически, достъп до твойта машина между другото keylogger-и има много с различни разновидности. Някои могат да бъдат прикачени към exe файл и да бъдат инсталирани а със тях може да довтасат и още неканени гости и да се самопоканят в системата и да правят мизерии.

Според мен ако смяташ че имаш вирус темата ти не е за тук.

Най добре си пусни тема в антивирусния раздел и почакай търпеливо някой от екипа да се включи.

https://www.kaldata.com/forums/forum/137-премахване-на-зловреден-софтуер/

преди 2 минути, Lion1 написа:

Нека да се концентрираме върху моя въпрос и да не си отклоняваме вниманието с излишни неща.

Ако можеш да отговориш, напиши. 👍

👍

Обърни се към @royalpiggy той е спец.

то и доставчика на интернет услугата може да те следи ако иска - задай си въпроса с каква цел ще те следят

като инсталираме всяка програма, приложение на телефон - осигуряваме някакъв достъп до информация

О, да. От Русия, Китай, Мосад и от звездите дори. При подходящи хапчета дори може да се чуе как звездите го говорят. И Путин.

преди 2 часа, Lion1 написа:

Здравейте! 

Илюминатите знаят всичко за теб! И компютъра ти следят, и телефона ти! Ако си се ваксинирал срещу COVID-19, и през чиповете в главата ти те следят!!! 5G беше пуснато умишлено, за да се следят хората и да им се въздейства психотропно! Но има клипчета в YouTUBE как да си направиш евтина защита с ролка алуминиево фолио. Правиш си шапка за главата, това блокира сигнала от чиповете във ваксината. Покриваш си компютъра, това блокира сигнала на хакерите. Ако си покриеш и рутера, това спира радиацията. Хем е евтино, хем достъпно!!!

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

то и доставчика на интернет услугата може да те следи ако иска - задай си въпроса с каква цел ще те следят

като инсталираме всяка програма, приложение на телефон - осигуряваме някакъв достъп до информация

И как по точно интренет доставчикът, ще следи компютър на клиент, че ми е много интересно?! 

Здравейте! 

Как по точно разбираш, че те следят или слушат?! 

Как точно го установи това?

преди 2 часа, vlado1985 написа:

А за да бъде инсталирана програмата, този който те следи трябва да има физически, достъп до твойта машина

Не е задължително. Достатъчно е да се стартира заразен файл или скрипт. Има и други начини.

преди 30 минути, plamen_petrov_80 написа:

Махаш физически мрежата и следенето спира.

И тогава ще те слушат с Wi-Fi!

Тва май е гусин О

преди 13 часа, Т.Христов написа:

О, да. От Русия, Китай, Мосад и от звездите дори. При подходящи хапчета дори може да се чуе как звездите го говорят. И Путин.

Термина е не "звездите му говорят", а "хлопат му дъските".

преди 14 часа, Lion1 написа:

image.thumb.png.363af3211787a0c3caaab44ce0bf1a90.png

преди 14 часа, Lion1 написа:

image.png.889e1e608b2e60295458cf99b52c9dba.png

+ някои настройки на защитната стена, защото не знаем какви програми си инсталирал и реално се изпълняват във фонов режим. 

Успех!

п.п.

image.png.ccf43522d34d2fedebe7d99e3d84d5d7.png

• Автор
на 12.12.2024 г. в 9:22, (:IdioibI:) написа:

image.thumb.png.363af3211787a0c3caaab44ce0bf1a90.png

image.png.889e1e608b2e60295458cf99b52c9dba.png

+ някои настройки на защитната стена, защото не знаем какви програми си инсталирал и реално се изпълняват във фонов режим. 

Успех!

п.п.

image.png.ccf43522d34d2fedebe7d99e3d84d5d7.png

Тези снимки не се отварят.

преди 19 минути, Lion1 написа:

Тези снимки не се отварят.

Изтрих ги, т.е. бяха за определено време. В edge://settings/privacy/blockedTrackers и прочие може да видиш кои те "следят" и прочие, а в edge://settings/content/cookies/siteData може да променяш какви бисквитки да се "лепят" в PC-то ти.

Успех и Весели празници! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.