Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на монитор за CS2 :)))

Featured Replies

преди 33 минути, Vesii82 написа:

И сега последно 1080 или 1440

Велчо го е написал... Аз ще допълня - според синът ми и френдовете, 1080 на 27 инча, е най - доброто за цс.  Колко пъти съм му казвал - дай да сменим монитора. Не иска и не иска. Сам си го е избрал и много му харесва. А аз не исках да го поствам - видя хейта... Все пак https://ardes.bg/product/27-asrock-challenger-cl27ff-90lxa090-a0e0a0n-370885

Тук е по - скъп, не ми се търси. Има го на около 180 кинта.

• Отговори 77
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ганьо и Ганьoвица там у вас, тука при мен подобни епитети не минават! Благодаря ти, че доказа, че всичко което съм написала по твой адрес е абсолютно вярно! Малко по-зле от бот си. Дава

• Леле, аз тези фирми/марки даже не съм ги чувала. Ще ги имам предвид, но наскоро той си взе тези безжични на Logitech, предните му бяха същите, но с кабел. За сега е доволен от тях. Клавиатурата м

• на кое бе , на празната ти инДжинерна кофа ли бе ??? ако някога си играл cs online трябва да знаеш че фпс и нета са от гоооолямо значение... също и Sync между видео и монитор... и това

Публикувани изображения

преди 43 минути, Vesii82 написа:

Така, че може би другият месец, ще вземем видеокарта.

Не разбрах какво е дъното, но ако е с PCI3.0 каква видеокарта смяташ да вземете?

И аз съм с подобна конфигурация като вашата и каквото и да взема, най-вече процесор или видеокарта почти няма да има смисъл. Затова или стискам зъби и си карам с тая или минавам на АМ5.

преди 1 час, Vesii82 написа:

Играла съм и с 30 и с 300, разликата е от небето до земята.

...25  години играя и съм професионален играч   над 60 фпс е еднакво дали  ще е  100 или  300  или 3000

ходи се  30  сек напред  или  намираш някого и се биете или не намираш 

на 13.12.2024 г. в 19:05, Vesii82 написа:

27 екран,

и  1000 фпс да имате  човек на  21 инча с 60 фпс има 1-2 сек повече време за реакция ....

преди 37 минути, Teemo v.3 написа:

... Аз ще допълня - според синът ми и френдовете, 1080 на 27 инча, е най - доброто за цс.

за  дечурлигата може да е  добре 27  инча

ама тия дето си искарваме парите с тия неща 21 инча

преди 8 минути, Banesc написа:

...25  години играя и съм професионален играч   над 60 фпс е еднакво дали  ще е  100 или  300  или 3000

ходи се  30  сек напред  или  намираш някого и се биете или не намираш 

и  1000 фпс да имате  човек на  21 инча с 60 фпс има 1-2 сек повече време за реакция ....

за  дечурлигата може да е  добре 27  инча

ама тия дето си искарваме парите с тия неща 21 инча

Ти па кви пари изкарваш бе гольо... 

Продал два биткойна хахахахаахахахаха

земи се скрий и не се показвай че си толкова смешен че, не можеш да си представиш.

Веси сори - имаме си няколко форумни шута, този им е главатаря.

преди 10 години   един приятел имаше нужда   от китара  и му дадох  пари а той ми даде 30 биткойна

знаех че глупотевина даже не ги исках

но какво да се прави

не съм вярвал че народа е толкова прост  да надуе  тоя балон за 100к

зависит ли надушвам ....

преди 10 часа, Banesc написа:

зависит ли надушвам ....

на кое бе , на празната ти инДжинерна кофа ли бе ???

ако някога си играл cs online трябва да знаеш че фпс и нета са от гоооолямо значение...

също и Sync между видео и монитор...

и това го обяснявам за питащата в темата , а не за теб инджинер келешев... не ръси глупости моля !

преди 12 часа, mr. 5r0ff написа:

ако някога си играл cs online

не че съм играл а съм ги пенсионирал тия дето играха цс 1.6 и печелеха турнири 

много ясно че  нета е  важен но той е  горе долу еднакъв за всички

или имаш нет или нямаш

• Автор
на 15.12.2024 г. в 21:16, Teemo v.3 написа:

Ти па кви пари изкарваш бе гольо... 

Продал два биткойна хахахахаахахахаха

земи се скрий и не се показвай че си толкова смешен че, не можеш да си представиш.

Веси сори - имаме си няколко форумни шута, този им е главатаря.

Личи му! Още като се обяви сам за професионален играч, вместо да пусне клипове другите да му сложат оценка, ми стана ясно ! :)

преди 2 часа, Banesc написа:

не че съм играл а съм ги пенсионирал тия дето играха цс 1.6 и печелеха турнири 

много ясно че  нета е  важен но той е  горе долу еднакъв за всички

или имаш нет или нямаш

Мале, как се изхвърляш, само по изказа ти си личи, че не си това за което се имаш и живееш в илюзия.

Дай клипове тук да ти видим професионалната игра, дай си и профилите в steam, face.it и Twich. Някакви доказателства трябват! ВИДЕА?

Обикновено тези които се обявяват сами за професионалисти, са едни от най-големите нубари и като наистина застанат срещу професионалисти, особено "ДЕЧУРЛИГА с 27 инча екран и там каквото още каза", си тръгват с пълни гащи и увиснали носове! :))) Понеже дечурлигата имат по-бърза реакция. 

Ти докато си купиш оръжие, лапетата ще са те knife-нали. :PpP

Чак па ги пенсионирал? :) От къде това самочувствие....:DDD

И бтв, на 60 fps имаш повече време за реакция ? Това верно ли го каза?

Ясно ми е колко разбираш от играта....те затова всички професионални играчи по турнирите са с CRAZY FPS!

GG WP! Better luck, next time! :DDDDDDDDDD

Забавен си иначе....

на 15.12.2024 г. в 20:36, В. Велев написа:

Не разбрах какво е дъното, но ако е с PCI3.0 каква видеокарта смяташ да вземете?

И аз съм с подобна конфигурация като вашата и каквото и да взема, най-вече процесор или видеокарта почти няма да има смисъл. Затова или стискам зъби и си карам с тая или минавам на АМ5.

Това дъното наскоро го сменихме, но беше по спешност така,че взех каквото имаха в Jar computers и липсваше къде да се включи единият от вентилаторите. 

Намерих го в хронологията на поръчките, ето.

Видеокартата е старичка вече Gainward GTX1660 SUPER Pegasus OC 6GB 192B CDDR6., а каква ще вземем ще търся пак съвет тука от момчетата! :)))

преди 4 часа, Vesii82 написа:

Мале, как се изхвърляш, само по изказа ти си личи, че не си това за което се имаш и живееш в илюзия.

Дай клипове тук да ти видим професионалната игра, дай си и профилите в steam, face.it и Twich.

защо ганьо и ганьовица все искат доказатества...

за последен път давам коментар В това сайтче за цс

заключен съм на   60 фпс fps_max 60

г-н путин....

ТРЯБВА АКЪЛ  И ТОЧНА СТРЕЛБА А НЕ  ФПС!

преди 9 часа, Vesii82 написа:

Дай клипове тук да ти видим професионалната игра, дай си и профилите в steam, face.it и Twich. Някакви доказателства трябват! ВИДЕА?

Обикновено тези които се обявяват сами за професионалисти, са едни от най-големите нубари и като наистина застанат срещу професионалисти, особено "ДЕЧУРЛИГА с 27 инча екран и там каквото още каза", си тръгват с пълни гащи и увиснали носове! :))) Понеже дечурлигата имат по-бърза реакция. 

Чак па ги пенсионирал? :) От къде това самочувствие....:DDD

И бтв, на 60 fps имаш повече време за реакция ? Това верно ли го каза?

Ясно ми е колко разбираш от играта....те затова всички професионални играчи по турнирите са с CRAZY FPS!

GG WP! Better luck, next time! :DDDDDDDDDD

Забавен си иначе....

евала ...

преди 4 часа, Banesc написа:

за последен път давам коментар В това сайтче

а дано ,никога да не ти чета глупостите вече ...

Монитора ми пристигна. Оказа се че досега само съм си мислел че имам монитор. С новия монитор се създава усещането че съм вътре в картината.

Досега като скролвах в браузъра например и текста или изчезваше или се размазваше и нищо не се четеше. Сега по време на скролване всичко си стои и се чете. Друго си е 180Hz опресняване.

Ако искате цветовете да са живи и нищо да не се замазва вземайте с по-голяма яркост. Стария ми Филипс беше с 250 и всичко беше размито, а сега с 450 просто е невероятно. Дето се вика могат да се видят очите на мравките в тревата :)

преди 12 часа, Vesii82 написа:

Това дъното наскоро го сменихме, но беше по спешност така,че взех каквото имаха в Jar computers и липсваше къде да се включи единият от вентилаторите. 

Намерих го в хронологията на поръчките, ето.

Видеокартата е старичка вече Gainward GTX1660 SUPER Pegasus OC 6GB 192B CDDR6., а каква ще вземем ще търся пак съвет тука от момчетата! :)))

Затова те питах за дъното, защото от него зависи и видеокартата. Защото и моята е 1660ti. Но с моето дъно, а сега видях че и с твоето няма вече голям избор. Ето това пише за твоето:

1x PCIe 3.0 x16 slot

По спомен, последната хубава видеокарта за 3.0 е RTX2060.  Даже бях се прежалил да вземам ама се отказах навреме. Новите видеокарти са за PCI4.0 и не че няма да работят на нашите дъна, но с двойно по-малка скорост, т.е. тази за PCI3.0.

преди 22 часа, mr. 5r0ff написа:

а дано ,никога да не ти чета глупостите вече ...

на 16.12.2024 г. в 23:02, Vesii82 написа:

Личи му! Още като се обяви сам за професионален играч, вместо да пусне клипове другите да му сложат оценка, ми стана ясно ! :)

не купувам оръжие взимам си от земята :giggle1: даже ме пуска с оръжие 

те затова всички професионални играчи по турнирите са с CRAZY FPS!

ще играят по еднакъв начин над 60 фпс дали ще са  100 или  100000

играта зависи от други неща .....

фпс е просто цифра

окото не различава и не обработва повече от 30 фпс 

да си натиснеш  бутона на  мишката е 10 фпс ...

което значи че трябва да я натиснеш преди да си помислиш и да видиш  фпсто от екрана 

• Автор
на 17.12.2024 г. в 3:50, Banesc написа:

защо ганьо и ганьовица все искат доказатества...

за последен път давам коментар В това сайтче за цс

заключен съм на   60 фпс fps_max 60

г-н путин....

ТРЯБВА АКЪЛ  И ТОЧНА СТРЕЛБА А НЕ  ФПС!

Ганьо и Ганьoвица там у вас, тука при мен подобни епитети не минават!

Благодаря ти, че доказа, че всичко което съм написала по твой адрес е абсолютно вярно!

Малко по-зле от бот си.

Даваш клип в който показваш, че ти стреляш около главите им, но не и в тях?! Как да го разбирам?

На последно място си по килове и имаш повече умирания, отколкото убийства? Това е несериозно просто...

Отделно на това, нямаш ГРАМ отборна игра, нито отборно мислене! Ти ходиш и стреляш. Мапа горе в левият ъгъл ти е за украса!

Играейки CT ти трябва да ---> ПАЗИШ<---, терористите да не заложат на A или на B бомбата, а не да ги набиваш!

Оставяш терористите да НАБИВАТ! Докато ви мотаят на TOP MID, съотборниците им ще минат през TV Room--> Apps и ще заложат на B side!!!!!!! АЗ СЪМ В ШОК, че подобен БОТ като теб се обявява за PRO!? Rеally?!

Мапа, който вече споменахме, че не използваш виждаш ли какво показва?

Жълт и лилав набиват TOP MID, син и ЗЕЛЕН се мотаете в Jungle, без да гледате от Window към Under и да пазите гърбовете на тия дет се бият на MID, нито пък помогнахте за елиминирането на противниците на TOP MID.

А, оранжевия с извинение си чеша топките в CON???! Никой не ви гледа RAMPA и PALAS, на B също никой не пази! ЛУДНИЦAAА!

Банда нубари виждам в тоя клип, нищо повече! И това, че имате повече умирания вместо killove, потвърждава думите ми.

През CON към TOP MID, минавайки през техният Molotov, който бие DMG, но ви е през оная работа и вместо да върнете или да минете към under за да се скриете, вие им излизате face to face, ЗАБЕЛЕЖИ с пистолетче!? Wait what?

По принцип не трябва да набивате, особено пък когато сте ЕКО, защо ръшвате?

Те сами ще се покажат, защото имат определено време за залагане на бомбата!!! Акъл му се вика и логическо мислене, които при теб изглежда липсват! 

Продължих да гледам, амаааа може ли толкова смешно да те убиват, ти нямаш никви реакции, бе момче? 😁

И си тръгнал да говориш, че си професионален играч? Бил си пенсионирал истинските професионални играчи от турнирите? За в бъдеще не се шегувай така!

Не заключвай на 60 fps,направо заключи на 0 fps и за твое добро и цъкай само срещу ботове и не давай мнение за CS, pretty please! 

Не разбрахме колко турнира си спечелил с това ходене и неулучване на enemy-то? Не видяхме доказателства, както и face.it профила ти, колко ELO си, кой lvl си там? Twitch канала ти не видяхме също, както и steam acc.

Видяхме only, че си се пуснал в Туич с Китодар, който е отличен комик, (но слаб играч, като той сам си го казва). Влиза за забавление човека.

Заключението е, че всеки втори, който стриймва в Туич как играе е вече професионален играч от турнири, така ли да го разбираме ?

Обаче като ти гледам киловете, за турнири може само да си мечтаеш!

Better luck next time my mate!

Screenshot_12.png

на 17.12.2024 г. в 11:11, В. Велев написа:

Монитора ми пристигна. Оказа се че досега само съм си мислел че имам монитор. С новия монитор се създава усещането че съм вътре в картината.

Досега като скролвах в браузъра например и текста или изчезваше или се размазваше и нищо не се четеше. Сега по време на скролване всичко си стои и се чете. Друго си е 180Hz опресняване.

Ако искате цветовете да са живи и нищо да не се замазва вземайте с по-голяма яркост. Стария ми Филипс беше с 250 и всичко беше размито, а сега с 450 просто е невероятно. Дето се вика могат да се видят очите на мравките в тревата :)

Затова те питах за дъното, защото от него зависи и видеокартата. Защото и моята е 1660ti. Но с моето дъно, а сега видях че и с твоето няма вече голям избор. Ето това пише за твоето:

1x PCIe 3.0 x16 slot

По спомен, последната хубава видеокарта за 3.0 е RTX2060.  Даже бях се прежалил да вземам ама се отказах навреме. Новите видеокарти са за PCI4.0 и не че няма да работят на нашите дъна, но с двойно по-малка скорост, т.е. тази за PCI3.0.

Радвам се, че ти харесва, да ти е честит и със здраве да си го ползваш! :) Дъното ще го сменяме, че това с което е в момента беше взето по спешност, точно преди да затворят магазина.

Ще пусна тема за видеокартата заедно с частите на компютъра и ще видим момчетата какво ще предложат, но няма да е сега.

Стола пристигна, много е удобен. Монитор още не съм поръчала, много се чудя, защото няколко хубави монитора ми предложиха тук в темата и не знам кой от всички да избера. :)

• Автор
преди 10 минути, В. Велев написа:

И моя също. Само че съм до тук. Ново дъно като спестя от банички ;)

Честито! :) Същият модел като този, който ние взехме само, че с различна тапицерия.

Тази изкуствена кожа много се къса и реших да взема този стол, който е нещо което наподобява дънков плат. Може и направо да си е дънков плат, ще мине време и ще разберем.

Пък и има цип, сваляш и переш.

преди 3 часа, Vesii82 написа:

Благодаря ти, че доказа, че всичко което съм написала по твой адрес е абсолютно вярно!

Малко по-зле от бот си.

Даваш клип в който показваш, че ти стреляш около главите им, но не и в тях?! Как да го разбирам?

казва се спрей контрол – не е нужно да стреляш в главата за да удряш хедшот -  това важи  за SMG   по трудно става с колт и калашник защото отката  трудно се контролира 

На последно място си по килове и имаш повече умирания, отколкото убийства? Това е несериозно просто...

не трайхардвам даже играя без звук само  разчитам  на инфо каквото ми дават   по микрофона 

не съм на последно място наравно съм с професионалин играч на сц 1.6  от 2004 година той играе с 300 фпс ,,,, аз 60

Отделно на това, нямаш ГРАМ отборна игра, нито отборно мислене! Ти ходиш и стреляш. Мапа горе в левият ъгъл ти е за украса!

не ми трябва отборно мислене  защо реално само аз знам тактиката на другия отбор  в тая игра няма как да стане моя отбор да прави глупости аз да вървя  по тяхната гайда а трябва моя отбор да следва мен 

Играейки CT ти трябва да ---> ПАЗИШ<---, терористите да не заложат на A или на B бомбата, а не да ги набиваш!

Оставяш терористите да НАБИВАТ! Докато ви мотаят на TOP MID, съотборниците им ще минат през TV Room--> Apps и ще заложат на B side!!!!!!! АЗ СЪМ В ШОК, че подобен БОТ като теб се обявява за PRO!? Rеally?!

това не е така когато атакуваш имаш приоритет на изненада и  до 50% по бърза реакция отколкото да седиш на място и да чакаш понеже  окото се изморява  и губиш концентрация

Жълт и лилав набиват TOP MID, син и ЗЕЛЕН се мотаете в Jungle, без да гледате от Window към Under и да пазите гърбовете на тия дет се бият на MID, нито пък помогнахте за елиминирането на противниците на TOP MID.

няма какво да им пазим гърбовете  играта е ръш има тайминг няма как да стигнат ъндер щото са някъде  при телевизора в тяхна база 

А, оранжевия с извинение си чеша топките в CON???! Никой не ви гледа RAMPA и PALAS, на B също никой не пази! ЛУДНИЦAAА!

стратегията е ръш да убием някой и да взем оръжия и тия ако отидат на Б да ги разделим и избием 

Банда нубари виждам в тоя клип, нищо повече! И това, че имате повече умирания вместо killove, потвърждава думите ми.

все пак губим играта и имат добри играчи  а 1-2 птички пролет не правят  при по сериозна игра нямат шанс

През CON към TOP MID, минавайки през техният Molotov, който бие DMG, но ви е през оная работа и вместо да върнете или да минете към under за да се скриете, вие им излизате face to face, ЗАБЕЛЕЖИ с пистолетче!? Wait what?

точно когато сме с пистолети трябва да набиваме щото ще ти трепат един по един с автоматични

Те сами ще се покажат, защото имат определено време за залагане на бомбата!!! Акъл му се вика и логическо мислене, които при теб изглежда липсват! 

ПАК КАЗВАМ КОЙТО НАПАДА ИМА ПРЕДИМСТВО НА РЕАКЦИЯТА и  КОНЦЕНРАЦИЯТА
ЗАЩОТО

ЗНАЕШ КОГА НАПАДАШ И ФПС НЕ ВАЖИ А КОГАТО НЕ НАПАДАШ НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ И ТРЯБВА ДА ОТРЕГИАРАШ

Продължих да гледам, амаааа може ли толкова смешно да те убиват, ти нямаш никви реакции, бе момче? 😁

И си тръгнал да говориш, че си професионален играч? Бил си пенсионирал истинските професионални играчи от турнирите? За в бъдеще не се шегувай така!

Не заключвай на 60 fps,направо заключи на 0 fps и за твое добро и цъкай само срещу ботове и не давай мнение за CS, pretty please! 

Не разбрахме колко турнира си спечелил с това ходене и неулучване на enemy-то? Не видяхме доказателства, както и face.it профила ти, колко ELO си, кой lvl си там? Twitch канала ти не видяхме също, както и steam acc.

Видяхме only, че си се пуснал в Туич с Китодар, който е отличен комик, (но слаб играч, като той сам си го казва). Влиза за забавление човека.

и аз влизам за забавление а не да печеля на всяка цена срещу играчи средно ниво 

Заключението е, че всеки втори, който стриймва в Туич как играе е вече професионален играч от турнири, така ли да го разбираме ?

ИМАШ ДА ИЗИГРАЕШ 20000  часа за да ми стигнеш нивото на половина

пп другото което не е вярно че трябва да пазя да не сложат бомбата

допустимо е да ги пусна да заложат според ситуацията 

ако ми дадът инфо че има 2а 2б

и видя бомбата се изтеглям от там  дето е бомбата  и ги пресичам  да не могат да се съедият когато заложат отиваме и  ги убиваме другите  докато са на другата бомба 

за тва е важно да се има инфо къде е бомбата и се разкрива противнокавата стратегия и контра 

правилно РАДАРА СЕ КАЗВА много  не го гледам защото като цяло знам къде са всички противници и съотборници 

просто ми дават грешно инфо и ме объркват 

Малко по-зле от бот си.

Даваш клип в който показваш, че ти стреляш около главите им, но не и в тях?! Как да го разбирам?

казва се спрей контрол – не е нужно да стреляш в главата за да удряш хедшот -  това важи  за SMG   по трудно става с колт и калашник защото отката  трудно се контролира 

не трайхардвам даже играя без звук само  разчитам  на инфо каквото ми дават   по микрофона 

не съм на последно място наравно съм с професионалин играч на сц 1.6  от 2004 година той играе с 300 фпс ,,,, аз 60

не ми трябва отборно мислене  защо реално само аз знам тактиката на другия отбор  в тая игра няма как да стане моя отбор да прави глупости аз да вървя  по тяхната гайда а трябва моя отбор да следва мен 

това не е така когато атакуваш имаш приоритет на изненада и  до 50% по бърза реакция отколкото да седиш на място и да чакаш понеже  окото се изморява  и губиш концентрация

Жълт и лилав набиват TOP MID, син и ЗЕЛЕН се мотаете в Jungle, без да гледате от Window към Under и да пазите гърбовете на тия дет се бият на MID, нито пък помогнахте за елиминирането на противниците на TOP MID.

няма какво да им пазим гърбовете  играта е ръш има тайминг няма как да стигнат ъндер щото са някъде  при телевизора в тяхна база 

стратегията е ръш да убием някой и да взем оръжия и тия ако отидат на Б да ги разделим и избием 

Банда нубари виждам в тоя клип, нищо повече! И това, че имате повече умирания вместо killove, потвърждава думите ми.

все пак губим играта и имат добри играчи  а 1-2 птички пролет не правят  при по сериозна игра нямат шанс

точно когато сме с пистолети трябва да набиваме щото ще ти трепат един по един с автоматични

Те сами ще се покажат, защото имат определено време за залагане на бомбата!!! Акъл му се вика и логическо мислене, които при теб изглежда липсват! 

ЗАЩОТО

ЗНАЕШ КОГА НАПАДАШ И ФПС НЕ ВАЖИ А КОГАТО НЕ НАПАДАШ НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ И ТРЯБВА ДА ОТРЕГИАРАШ

Видяхме only, че си се пуснал в Туич с Китодар, който е отличен комик, (но слаб играч, като той сам си го казва). Влиза за забавление човека.

преди 3 минути, Banesc написа:

Даваш клип в който показваш, че ти стреляш около главите им, но не и в тях?! Как да го разбирам?

мерника е  ориентировъчен гледам къде  удрят  куршумите и ги регулирам постепенно да ударят в главата

когато смг се задържи на постоянна стрелба мерника отскача и вече не важи но патроните когато се  гледат  къде отиват с мишката се коригира 

разбери че играя от 25 години цс....

преди 12 часа, Vesii82 написа:

Тази изкуствена кожа много се къса и реших да взема този стол, който е нещо което наподобява дънков плат.

Аз пък гледах материала на основата да е желязо. Да е по-здрава. 

Вярно че изкуствената кожа се напуква. Не зная дали може да се сложи нещо отгоре за предпазване.

• Автор
на 20.12.2024 г. в 2:23, Banesc написа:

на 20.12.2024 г. в 2:23, Banesc написа:
Цитат

Като малък учил ли си четене с разбиране?!

Кой ти говори на теб за спрей контрол?! Къде си видял СПРЕЙ контрол С ПИСТОЛЕТЧЕ ?

И е пояснено на няколко места, че става дума за ПИСТОЛЕТ! Щом пиша, че сте ЕКО, какво значи?! Явно и ЕКО не знаеш какво е, "професионалният играч"...

Спрей контрола е нещо което ти НЕ ВЛАДЕЕШ!

Едно е да го пишеш, друго е ДА ПРИЛОЖИШ НАПИСАНОТО!

Не видяхме нито спрей контрол, нито навременна реакция, нито логическо мислене, нито отборна игра, камо ли пък СТРАТЕГИЧЕСКО мислене!

Грешно инфо, пълна неорганизация, в целият отбор цареше ХАОС!

Трябва да дойдеш малко на уроци при сина ми и мен.

Ти затова нищо не каза за неговите клипове, които бях оставила тук!

Къде си виждал такъв GamePlay...кой знае, как си се впечатлил...

Поисках ти видео което да докаже, че ти участваш на СВЕТОВНО НИВО в ТУРНИРИ!!! Ти ми даваш ВИДЕО от Детска градина " Зюмбил",  в което наблюдаваме, че си с повече умирания отколкото килове, и как не можеш да убиеш никой! 4 часово видео в което си на последно място по килове, СМЕ-ХУ-РАН!

ТУРНИРИ ЛИ? ПРОФЕСИОНАЛЕН ИГРАЧ ЛИ ?!?

Така и не показа face.it, Steam acc (които с малки усилия, успях да намеря и сама. Все пак се вижда името ти в клипа,"умнико", но НЯМА да ги линквам, не се страхувай).
Като ги видях, разбрах, защо не ги даде до последно! И двата акаунта са слабо казано излагация...

Показват обратното на всичко казано до момента от теб!

Аз те блокирам, това е последният ми отговор към теб! Ще можеш да пишеш, но няма да ти виждам коментарите ти, Слава Богу!

Имаш някакви психични отклонения и мания за величие, но смятам, че ти отделих достатъчно време!

За всичко търсиш оправдания и не приемаш градивната критика и истината!

Те момчетата ме предупредиха, че по принцип си тролиш във форума, да не ти обръщам внимание и бяха прави!

Ама то и в ИГРАТА ТРОЛИШ и прецакваш съотборниците си, там още по-кофти...!

Истината е,  че ти нараних ЕГОТО! К'во си викаш ? Тука 'няква жена от интернет, к'во разбира от CS па тя, ще и оставя едно видеоклипче, да си мисли, че мога да играя?!

Между другото страхотен цирк, няма две мнения!

Цитат

Излагацията продължава, оправдания.com.

Въобще знаеш ли значението на думата "Tryharder", та я използваш?

Щото в случая говорим за ТВОЯТА ПРОФЕСИОНАЛНА ИГРА, КОЯТО НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХМЕ?!

Ти и да искаш не можеш да бъдеш "Tryharder",!
За да бъдеш такъв се изисква да си ентусиазиран и съсредоточен в играта!

На всяка цена да се бориш за ПОБЕДА!

А, ти спинкаш!

Ленив, бавен, неактивен, незаинтересован от това което се случва в играта, не следиш нищо!

Аз не знам за какво се мъчиш да играеш и кой залъгваш?

ТИ СИ ЛЮБИТЕЛ, запомни го!

Да, да, да, продължаваме с оправданията - Без звук, без монитор, моля ти се! Играли сме и без звук и пак не сме били ТОЛКОВА ЗЛЕ, колкото ТИ!

Надувам музиката и ги ЦЕПЯ ПРЕЗ МРАКА!

И то бях с някаква щайга по онова време, даже на инфо не разчитах, а на интуицията си, още нещо което не умееш да използваш!

Наравно си с кой? Ааа, с другият нубар от 2004г, дето и той се е обявил за професионалист...но и двамата имате повече умирания отколкото убийства, и сте на последните места. СТИГА СМЕШКИ!

Абе, да ти имам критеиите за професионализъм, честно..!

Па пусни едно световно на ЦС изгледай малко, какво значи професионална игра бе...

Цитат

На тия глупости вече отговорих! След като не ти трябва отбор и си на последно място с повече умирания, не играй с team, пускай се сам!

Видяхме колко знаеш! Един път не даде точно инфо и не можеше да прецениш в ОЧЕИЗВАДНИ СИТУАЦИИ, къде е локализирано ENEMY-то!!!

Ти какво каза? ТЕБЕ ДА ТЕ СЛЕДВАТ, кой е този ЛУД?!

И ПО-ДОБРЕ, че не те следват!!!!

Щото и те щяха да са на последните места барабар с тебе!

ТИ правеше най-големите глупости и не им пазеше гърбовете! Малоумен ли си или на такъв се правиш?!

Не, не, ти не си в час....продължавам да се убеждавам, че ти има нещо! Хлопа ти дъската, 100%!

Наистина страдаш от високо его и мания за величие...Calm the f*ck down.....

Цитат

Как да не е така, на черното казваш бяло?! Точно това се случва и ще се случи, ако използваш СТРАТЕГИЧЕСКО И ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ!

Не съм казала да стоиш и да campish на едно място, а да ПАЗИШ и РЕПОРТВАШ, ох....изморих се да му обяснявам...

Играейки CT, ти си ДЛЪЖЕН, да имаш ЯСНА ПОЗИЦИЯ С ВИДИМОСТ КЪМ ТЕРОРИСТИТЕ И ДА ПРЕЦЕНИШ ОТ КЪДЕ ЩЕ НАПАДНАТ !

След това даваш инфо на ОТБОРА СИ и нападате ЗАЕДНО, забележи в ЗАСАДА!

Така ТЕХНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ стават ОГРАНИЧЕНИ!

Окото му се изморявало, губел концентрация, "миличкият" той!!!

Ами не играй тогава, бе! Оцветявай картинки с моливчета!

Цитат

Лелеее, какви неща чета! ВИЕ СТЕ ЕКО,БЕ!!! Какъв ръш, какъв тайминг?! И терористите тичат на нож и вие тичате на нож, тайминг вика....

Видяхме ти и и ръша с пистолетче и тайминга! 

Нали докато ви дупчеха от TOP MID LEFT, ви дупчеха едновременно и през under-a!!! Ти не знаеш къде се намираш! МОЛЯ ТИ СЕ!!!

Част от терористите минават през under, други са TOP MID LEFT и ви отвличат вниманието, докато от under-a ви убиват, заставайки в ъгъла под WINDOW!

Винаги е било така и винаги ще бъде така, защото тази тактика е РАБОТИ!

На какви неща ми се налага да те уча....големият играч...

Елементарни тактики не знаеш....забрави...

Цитат

И това, ако не е твоя идея, трамвай да стана! Щото по-глупава "стратегия" - НЯМА, няма и да има!

Кой ще разделиш, кой ще убиеш?

Вие се изсипахте пред очите им на тепсия и ви разчлениха най-брутално!

Ако имаше в играта 2 бомби и двете щяха да бъдат заложени с такива "про" играчи като теб!

ВИДЯХМЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ! Нещо което и малко дете можеше да предвиди, но не и мъже на 30+, 40+!

Вместо да заложиш на сигурното! Стаквате някъде на side и нападате в засада!

КОЙ РЪШВА С ПИСТОЛЕТ?!

2-ма сте СРЕЩУ 3-ма терористи с КАЛАШНИЦИ и още един, който ви БИЕ в гръб....?! 

Направо alt+F4, и после uninstall CS2, това е положението накратко!

Цитат

Отново nonsense глупости! Срещу тебе всеки има шанс, ботове пуснати на easy, ще те направят сам да си говориш! По-скоро искаше да кажеш, че вие нямате шанс!

СТИГА СИ СЕ ОПРАВДАВАЛ КАТО УЧЕНИЧКА ПРЕД ДЪСКА!

Само приказки, никакви доказателства, от тия 4 часа, които изгледах, по-добре трий играта...

И тия птички, 1, 2, 3...ще ти кажа, че ПРАВЯТ пролет, стига да имаш правилната стратегия и мислене!

Сина ми редовно износва целият му отбор и това при игра срещу хакери във face it, (lvl 10 e).

И въпреки, че играе отлично и ходи по турнири, печели награди, един път не съм го чула да се напъва, репчи и надъхва като тебе....

И не говори празни приказки, директно доказва, може ли да играе, не може ли.

Е, такива "про-та", като тебе са го обиждали, плюли и все го предизвикват на 1 vs 1, после си тръгват с увиснали носове..и голямо уважение.

Ти тука само лаеш...,нямало да пише повече, хоп пак пише.....

Цитат

Там ти е грешката! Затова ви препарират и неутрализират в момента в който им излезете!

Точно, защото не си с автоматично оръжие, не се излагаш на ПРИЦЕЛ!

В живота, ако се наложи да излезеш с пистолет срещу терорист с АК, ще излезеш ли?! 

Същото е! Трябва да разсъждаваш така, все едно се случва реално и твоята цел Е ДА ОЦЕЛЕЕШ, а не да целуваш майката земя още щом се покажеш!

Ти не можеш да отвърнеш на тяхната стрелба с това пистолетче!

Това вече го казах милион пъти, действате със засада!

ЗАЩОТО ЗНАЕШ КОГА НАПАДАШ И ФПС НЕ ВАЖИ А КОГАТО НЕ НАПАДАШ НЕ ЗНАЕШ КОГА ЩЕ ДОЙДАТ И ТРЯБВА ДА ОТРЕГИАРАШ

Цитат

Съмнявам се, че нещо си разбрал от написаното от мен, даже се чудя, защо се хабя отново да ти обяснявам....

/Слагай,чат-пат точки и запетайки, бе момче! Изморих се да гадая какво имаш предвид.../

Показвате се избиват ви, залагат бомбата, взимат рунда и пари за залагането на бомбата и за спечелването на рунда!

Играеш CT, не нападаш! Златното правило!

Особено, когато срещу теб са с автоматични оръжия, а ти си по "гол гъз с пищов" ! 

Те ти идват на крака и трябва да бързат, защото ИМАТ ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ за залагането на бомбичката, приятелю!

Цитат

Ти не печелиш нищо и като се залъгваш нали? Но ето, че го правиш!

Стига с оправданията, ставаш банален!

Дай да си говорим честно сега, много под средно ниво бяха играчите срещу които игра, така, че недей да се изхвърляш!

Щом от тях системно беше на последно място с повече умирания, отколкото килове, смятай на каква салата ще те направят, ако наистина играеш срещу играчи от средно ниво или пък професионалисти....

Ще ти сцепят каската, друго няма к'во да стане.... и ще си тръгнеш разреван след играта!

От теб се искаше да покажеш и докажеш как и къде играеш на турнири и колко си "професионален играч" !

От всичко показано и изговорено до момента, разбрахме, че си просто любител на ЦС, който си мисли, че като кисне 25 години пред играта и се мотае като пран чорап из картите, без да има идея какво се случва, а същевременно обърква и съотборниците си, които изглежда нямат нужда от това ти да им се правиш на координатор, МОЖЕЛ ДА ИГРАЕ ПРОФЕСИОНАЛНО! 

Ти не си професионален играч и като ти изгледах играта, изглежда няма шанс да станеш такъв и за в бъдеще!

Това вероятно е някаква твоя болна амбиция, мечта, която не си сбъднал! Ти в играта не даваш заявка за игра на професионално ниво!

Съжалявам, но ще трябва да се събудиш!

разбери че играя от 25 години цс....

Цитат

Ама, чакай малко бе, психо? Ти, защо така кълнеш, да сме стигнели нивото ти? На кому е нужно да пада толкова НИСКО?!

Искаш ли да не си мерим .........?! Щото аз когато съм започнала да я цъкам тази игричка, ти си бил в на баща ти скоростната кутия ! Капиш?

На 42г съм, имам двойно повече, ако не и тройно повече на твоите часове особено, ако броим това, че имаше периоди в които денонощно киснех в играта.

Бях Админка в CS.:LuLiN-NeT:. 1,2,3 сървърите, в същото време на моя сървър PLAY 4 FUN. Но цъках и в MANIA, SECTORBG, Data.bg CS 1.6,CKAT, HSBG Classic, CS- BG.info, OptiLAN...ти си мислиш, че аз като тебе се бъзикам?! 

НЕ! Напълно сериозна съм!

Ти си тотален ламер!

Елементарни неща за играта не знаеш и gameplay-a ти е покъртително зле!

По изказа ти, разбирам, че съм засегнала чувствата ти и съм те обидила, че така директно ти сервирам истината и те вадя от дългогодишен зимен сън" в който си сънувал, че си професионален играч,

но все някой трябваше да ти отвори очите, макар и късно!

Може и 30 години да седиш в играта и да си същият нубар, БЕЗ НИКАКЪВ ПРОГРЕС! В горният коментар ти написах!

Ако някога пак стане дума, че играеш цс, кажи си истината на хората, че си просто любител!

мерника е  ориентировъчен гледам къде  удрят  куршумите и ги регулирам постепенно да ударят в главата

когато смг се задържи на постоянна стрелба мерника отскача и вече не важи но патроните когато се  гледат  къде отиват с мишката се коригира 

Цитат

Аз викам : Enough with the funny jokes, а?! 

Нарича се ОТКАТ, точно затова е измислен SPRAY CONTROLA, който ти за 25 години не си научил, но на мен си тръгнал да обясняваш???!

Вече го изговорихме това, It's time to learn your lesson!

Постепенно може да регулираш други неща, например самочувствието си, което е без покритие! Наложително е!

Те затова те убиват толкова лесно!

Играта изисква бързи реакции и действия, никой няма да те чака да "скачаш на ластик и да броиш", и да ги търсиш патроните с мишката, бе човек....

Тия работи се тренират срещу ботовете и тогава влизаш в битка! А, не по време на рунда, "да хвърляш боб", ще влезнат ли патроните, няма ли да влезнат, ще уцеля ли, няма ли да уцеля....

Няма такъв анимационен герой като тебе, честна пионерска....посмяхме се!

Нека да направим едно бързо заключение въз основа на изложените факти и доказателства : Искал си да кажеш, че си професионален НУБАР, нали така? :)))

Ех, така кат стане...

на 20.12.2024 г. в 1:34, Banesc написа:

пп другото което не е вярно че трябва да пазя да не сложат бомбата

допустимо е да ги пусна да заложат според ситуацията 

ако ми дадът инфо че има 2а 2б

и видя бомбата се изтеглям от там  дето е бомбата  и ги пресичам  да не могат да се съедият когато заложат отиваме и  ги убиваме другите  докато са на другата бомба 

за тва е важно да се има инфо къде е бомбата и се разкрива противнокавата стратегия и контра 

правилно РАДАРА СЕ КАЗВА много  не го гледам защото като цяло знам къде са всички противници и съотборници 

просто ми дават грешно инфо и ме объркват 

Цитат

Точно това е целта ви като CT! Стига дрънка глупости, де!

Не трябва да им позволяваш да залагат, защото, ако не успееш да я обезвредиш, или пък си бавен -> щото нямаш KIT, или пък бъдеш елиминиран..те печелят рунда!

Да не говорим за разиграването и fake defuse-а, колко време отнема.

Докато се покаже терориста, къде се е скрил и докато те троли за да печели време...бомбата гърми и заради теб го духа целият отбор!

И да се скриеш в смоука, пак ще ти дадат 1 tap HeadShot или ще те изкарат с MOLOTOV ! Особено пък теб! Кат' те видях колко си лесен....

Губите и пари, оттам нямате оръжия, така, че губите и следващият рунд...

Всичко е навързано...

И накрая точно тези загубени необмислени рундове, може да са решаващи и да загубите мача!

Малко акъл, ама навреме!

К'во си правил 25 години...сигурно си цъкал MineCraft, ама не и ЦС!

Ама какво А и Б, кой ще ти даде инфо, като вие всички се изсипвате на едно място и даже не си помагате и не си пазите гърбовете?

2 бомби да има и двете ще заложат при тебе, както вече споменах! 

Ако е паднала бомбата пак седиш там в засада...не тичаш на 5 кръв из мапа, като муха без глава!

Ето, че отново стигаме до това което повтарям 984984746 пъти....T ръшват, щото гонят време,CT пазят! Точка! 

В България по-младите от нас, ползват предимно думата --> map и все по рядко радар. И двете са правилни, но все тая, като НЕ ГО ПОЛЗВАШ !

Няма смисъл закривай,alt+F4!

Няма как да знаеш, къде са противниците, освен, ако не cheat-vash,което е изключително глупаво и наказуемо!

Тропането ли? То па ти каза, че играеш без звук, ще чуеш точно никога...? А, и противника може на shift да rotate-не,редовен номер! 

Да не говорим, че на професионално ниво почти всички рундове се шифти... е, га ги чуеш. 

Но виж, те теб ще те чуят 100%. Тропаш като кон, нереален си просто.

Бтв: Във видеото видяхме колко ги знаеш и как все си изненадан и, се оплакваш, че не си ги очаквал точно от там....

А, до преди това на радара се виждаше, че един от твоите се бие с него...ама, PRO NUBARA, що да гледа радар/мап...?

После па грешно инфо му били давали, не спря да се оправдаваш, толкова си можеш, мой човек, това е положението!

Приемаш го и продължаваш да се учиш и да се стремиш да надграждаш себе си!

А, сега както ти казах и преди : Better luck next time my mate, bye bye!

Моят подарък към теб е : You have been blocked! На печелившите : ЧЕСТИТО ! 

Screenshot_16.png

на 21.12.2024 г. в 5:02, Vesii82 написа:

не спря да се оправдаваш,

от всичко изписано нищо не е вярно

не съм се оправдавал аз почти нищо не съм говорел

имам усет да знам къде са

със звук ако играя нямат шанс

когато тръгнеш на нож от базата и се стига до място където  и противника  трябва да е   по дефолт

най- добрите стратегии на терористите е  или ръш или да седят  и  чакат време  за да се изтощи концентрацията и вниманието на контрите 

на 21.12.2024 г. в 5:02, Vesii82 написа:

Да не говорим за разиграването и fake defuse-а, колко време отнема.

Докато се покаже терориста, къде се е скрил и докато те троли за да печели време...бомбата гърми и заради теб го духа целият отбор!

това само някакви играчи тотал щета го  правят

изпаднеш ли в такава ситуация тоя дето обезврежда почти винаги губи 

в тая ситуация   контрите стават терористи и трябва да нападат 

стила на игра се обръща

ако сте играли  мапове със заложиници

контрите нападат  и е същото когато териростите заложат

ако се сещате за какво  ви говоря .... явно не >...

бомбата става заложник ....  който трябва да се спаси ....

преди 2 часа, цър-вул написа:

1400лв за 24 цола...

Купуваш 2 и стават 48 инча ;)

преди 2 часа, mr. 5r0ff написа:

AOC AGON PRO AG246FK не е монитор, създаден с амбицията да впечатлява с изключително цветово възпроизвеждане или дълбочина на изображението, но въпреки това се справя повече от достойно за един TN панел. 

И за какво ми го хвалят тогава? И то за над 1000 лева!

преди 2 часа, цър-вул написа:

1400лв за 24 цола...

излезе ми днес в сайта и викам да дам пример , и то за каката от темата ...

преди 45 минути, Banesc написа:

давам последно  мнение

от една седмица чакам да спреш бе инДжинеря ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.