Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на монитор за CS2 :)))

Featured Replies

• Автор
преди 7 часа, mr. 5r0ff написа:

излезе ми днес в сайта и викам да дам пример , и то за каката от темата ...

от една седмица чакам да спреш бе инДжинеря ...

Аз съм го блокирала споко, душа! :) 

Като няма кой да го чете, ще спре да си избива комплексите.

Онзи ден преди да го блокна му видях част от другите мнения....Изглежда момчето по рождение си е с някъв фабричен дефект...

Не видях човек с който да не се е заяждал. Самотен е и по този начин търси вниманието на хората, но никой от нас не е длъжен да го търпи! :)))

Монитора е хубав, но е мъничък. Пък и гледам, че само един единствен сайт го предлага в България и то на 1400лв.

И аз започнах вече да разглеждам по-скъпи монитори, които надхвърлят бюджета ни.

Сега съм се спряла на един 1080, 0,5ms, IPS, 360hz,27" -  намален на 600лв., но първо трябва да дойдат заплатите :))))

То и видеокартата ще трябва да сменим с монитора.

• Отговори 77
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ганьо и Ганьoвица там у вас, тука при мен подобни епитети не минават! Благодаря ти, че доказа, че всичко което съм написала по твой адрес е абсолютно вярно! Малко по-зле от бот си. Дава

• Леле, аз тези фирми/марки даже не съм ги чувала. Ще ги имам предвид, но наскоро той си взе тези безжични на Logitech, предните му бяха същите, но с кабел. За сега е доволен от тях. Клавиатурата м

• на кое бе , на празната ти инДжинерна кофа ли бе ??? ако някога си играл cs online трябва да знаеш че фпс и нета са от гоооолямо значение... също и Sync между видео и монитор... и това

Публикувани изображения

преди 13 часа, Vesii82 написа:

И аз започнах вече да разглеждам по-скъпи монитори, които надхвърлят бюджета ни.

има неща които се купуват за 10+години напред и трябва да се избира внимателно ...

колкото до монитора - гледай защитите за очите ,с останалото може и някакъв компромис ...

• Автор
преди 15 часа, mr. 5r0ff написа:

има неща които се купуват за 10+години напред и трябва да се избира внимателно ...

колкото до монитора - гледай защитите за очите ,с останалото може и някакъв компромис ...

Да, да, това ми е най-важното на мен да не разваля зрението, с това започнах темата.;))) Написала съм, че търся монитор който щади очите.

Сега по време на Коледните промоции, много добри монитори могат да се вземат, защото са доста намалени.

Ако питаш мен, веднага щях да взема OLED, но те са по 1800-2000лв.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.