Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво DVD-RW да купя?

Featured Replies

Моля ви кажете ми каквa DVD записвачка да си купя която да чете и CD/CD-RW(без проблем) която да струва около 50-60лв.

С уважение Стелио! ;)

Моля ви кажете ми каквa DVD записвачка да си купя която да чете и CD/CD-RW(без проблем) която да струва около 50-60лв.

С уважение Стелио! :)

Предусещам конфликтната тема :hush: ! Сега всеки ще тръгне да обяснява как е имал еди-каква си записвачка и му се е скапала и ще си държи на своето, че марката е "скапана" :down: ! Всяка фирма има и дефектни бройки, могат да обобщават само тези с голям опит при рекламациите на оптични устройства от различни марки, например асемблаторите на системи :P ... Аз нямам такъв опит и ще споделя скромните си лични впечатления... Имал съм само CD-писачки на Samsung и LG и DVD-записвачка на LG. По-доволен съм от тези на LG, определено по-малко дискове "опропастиха", пък и четат някои "капризни" (надраскани) дискове, които не тръгват на Samsung-a! Това е от мен ;) .

Моята е такава евтина и чете всичко.Nec 3540 мисля че беше модела.

Е тая ми е добра записва и чете всичко обаче само 1 годена гар. от Voodoo Com. LG GSA-H10NBAL, bulk-black

PS А и ако гледаш 69лв. аз я взех на 62лв. с ДДС biggrin.gif:clap::)

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

С уважение Стелио! :P

За 50 лева няма такава, каквато искаш ти. Но в ценовия клас 60 - 75 лв има много, които ще ти вършат много добра работа. Аз съм с NEC и новата на LG. И от двете съм много доволен за сега. По е важно, как работиш с тях. Купи 4551А или новата на LG - 10, LG20. Все са добри. Господина под мен, ти предлага SONY щото той е с такава. Може. Каквато и да намериш, ще е произведена в Китай! Отдавна беше времето, когато имаше оригинална електроника.

BenQ 1640 си купи.Защо? Защото е направена за средностатистическия юзер, който иска с малко пари да прави нещата за много пари.Предимства:

По-евтина спрямо конкуретни модели.

Не шуми повече от конкуретни модели.

Съществено предимство-пише по-добре на евтини DVD медии (изхождайки от грешки и скорости на запис).

Държи се перфектно при четене/запис на CD-R/RW медии.

Аз се доверих на NEC 4551A, но BenQ 1640 го превъзхожда.Каквото и да купиш, то ще те закрепи за следващите три години.Очакванията са, че "сините" записвачки ще бъдат на цената на "червените".Едва ли на някой му пука развитието на CD-RW записвачки.

разгледай темата "запаметяващи устройства и памети" .Тази марка DVD-RW,която не ти си я набила на очи като проблематична,вземи я!!

Успех! cool.gif

• 3 седмици по-късно...
Аз го гледах - ама там става дума за малко по-други модели.В момента пазара е залят от много DVD-RW-та и избора е труден.Въпроса е дали да се довериш на малко по-стар модел който е изпитан и надежден или да си вземеш най-новото което вече поддържа Скорост на запис DVD: 18x примерно.

Новите модели принципно са базирани на старите, както казваш - изпитани. Много неща са подобрени и ако евентуално нещо не е съвсем наред, то ще бъде при нововъведенията, тоест - може да дава грешки при скорост 18х. Никой обаче не те задължава да записваш с най-високата скорост. Освен това, както си прочел, има доста нови системи за наблюдение, подобрение и улеснение на работата със записвачката. Моето мнение е, че може да се вземе нов модел без да има риск (освен ако не случиш на кофти бройка, което е възможно и при стар модел).

Предпочитанията ми са към Lite- On , но нещо не мога да ги видя напоследък . Nec са нещо кофти напоследък - трябва да сменяш Firmware и разни такива маневри .

Ако можеш да си намериш Sony, тогава купувай без да се замисляш!

И моята препоръка е за "SONY", вече трета година ми работи безотказно и безпроблемно! Ако се довериш на тази марка, няма да сбъркаш, "Сонито" си е "Сони", откъдето и да го погледнеш! :P;)

Още един глас в полза на Lite-on. Имат си и 24месеца гаранция. Вносител е Asbis-България - сигурно има и други.

Инфо за много модели записвачки и ориентировъчни цени :

http://www.it4profit.com/ecatalog/userend/...A=1&LANG=bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.