Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новогодишен поздрав от...ВИВАКОМ

Featured Replies

Разрешен от Bubbles

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Пак не си разбрал - то си пише "за мобилни услуги" е увеличението :balloonburst:

Така е обаче тук четем :

Цитат

От 8 февруари "Виваком" увеличава месечния абонамент с 2 лв. с ДДС за интернет услуги, съобщиха от телекома. Клиентите на компанията могат да закрият услугите без санкции до 7 февруари включително. При взето устройство се дължат получените отстъпки, се допълва в съобщението.

За частни клиенти абонаментите за фиксирани гласови услуги и фиксирани ТВ услуги ще бъдат увеличени с 1 лв. с ДДС, а абонаментите за мобилни гласови услуги, мобилен интернет, фиксирани интернет услуги и интернет услуги Mobix и 5G Home Net ще бъдат увеличени с 2 лв. с ДДС.

https://frognews.bg/novini/vivakom-vdiga-taksite-zashto.html

Това имах предвид.

• Отговори 98
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

И хляба с 30%, и това с 10, и онова с 5%... а доходите като цяло... за тях - маняна.

• Арее @Емил Костов да почерпи.😁

• Ей сега ще каже няма нищо вярно 😅 Да имат кинти да купуват нови кабеларки.Айре чакам новата им сделка  да са Куулбокс или Мсат

Публикувани изображения

току-що, Bubbles написа:

Така е обаче тук четем :

https://frognews.bg/novini/vivakom-vdiga-taksite-zashto.html

Това имах предвид.

Аз се придържам към темата и конкретно смс-ите които са разпространени за увеличението на мобилните услуги. Кой какво е разбрал и кой какво пише е подобно на кликбайт сайтовете, които редовно четете!

преди 16 минути, M.Николов написа:

А темата е......"Новогодишен поздрав от...ВИВАКОМ"

Пак пишеш колкото да не заспиш.

Някой сякаш само към заглавие на тема, а не към самата нея се придържат! Заглавието на темата не винаги може да съдържа конкретика или подробности, но за сметка на това може да се прочете в първия пост всичко това за което се отнася тя :ski4:

Не се учудвам, все пак червената чума води до трайни поражения :ski7:

Па да беше прочел отговора на ostavime в темата, и като откриеш в него нещо за мобилните услуги, ела да ми се обадиш!😄

За червената чума не знам, но за тези , които постоянно са със вирнат задник и го ползват вместо главата си, съм убеден, че са жертва на трайни поражения.

на 6.01.2025 г. в 22:31, Колев 74 написа:

2025-1-6 22-10-8.png

Ааа, да!

Явно и това си пропуснал от първия отговор в темата.😄

• Автор
преди 3 часа, M.Николов написа:

Па да беше прочел отговора на ostavime в темата, и като откриеш в него нещо за мобилните услуги, ела да ми се обадиш!😄

За червената чума не знам, но за тези , които постоянно са със вирнат задник и го ползват вместо главата си, съм убеден, че са жертва на трайни поражения.

Ааа, да!

Явно и това си пропуснал от първия отговор в темата.😄

Николов, за много години! Сега, да ти обясня накратко:

Темата съм я пуснал информативно и ако ти умееш да четеш, ще ЗАБЕЛЕЖИШ, че няма мой коментар. Никакъв.  Всяка тема от форума я чета от първия до последния пост и ще се въздържа от коментар по теб. Само от...уважение.  Намери си друго занимание. Примерно...в политика!

преди 42 минути, Колев 74 написа:

Николов, за много години!

За много години!

Но наистина не разбирам последвалото:

преди 42 минути, Колев 74 написа:

Темата съм я пуснал информативно и ако ти умееш да четеш, ще ЗАБЕЛЕЖИШ, че няма мой коментар. Никакъв.  Всяка тема от форума я чета от първия до последния пост и ще се въздържа от коментар по теб. Само от...уважение.  Намери си друго занимание. Примерно...в политика!

В темата няма нито един мой коментар насочен към теб.

• Автор
преди 9 минути, M.Николов написа:

За много години!

Но наистина не разбирам последвалото:

В темата няма нито един мой коментар насочен към теб.

Ето ти току що направена реална снимка, за да не остане някой неразбрал. Аз се досещам че може би не е към мен, но това не е начинът за цитиране на постове.  А и в самото начало също правиш грешка че не си цитирал поста, към когото е насочен твоя.

2025-1-11 22-2-0.png

Да, копирах снимка от твоя пост и съм го посочил в коментара, но отговора беше предназначен към триволтовия, който твърди, че в темата ставало въпрос единствено за повишението на мобилните услуги на Виваком.Снимката е потвърждение точно на обраното.

преди 11 часа, M.Николов написа:

Да, копирах снимка от твоя пост и съм го посочил в коментара, но отговора беше предназначен към триволтовия, който твърди, че в темата ставало въпрос единствено за повишението на мобилните услуги на Виваком.Снимката е потвърждение точно на обраното.

Бе кольово момче, става дума , че за всички е пуснато за мобилните услуги увеличение с 2лв. без изключение, всички на вива са получили смс. Сега , че за някои, които са със стационарна услуга ще имат увеличение с лев, като в постнатия скрийншот от мейл, не означава че е за всички това увеличение, за това и в смс-ите не се споменава такова, изглежда е само за някои, пример аз нямам увеличение на стационарни услуги, но пък смс имам, както всички останали за мобилните с 2лв. А репликирах колегата, след което и ти се намеси, че слага за всяка услуга по 2лв увеличение вкл. и за фиксираните услуги , което не е така!

преди 21 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Бе кольово момче, става дума , че за всички е пуснато за мобилните услуги увеличение с 2лв. без изключение, всички на вива са получили смс. Сега , че за някои, които са със стационарна услуга ще имат увеличение с лев, като в постнатия скрийншот от мейл, не означава че е за всички това увеличение, за това и в смс-ите не се споменава такова, изглежда е само за някои, пример аз нямам увеличение на стационарни услуги, но пък смс имам, както всички останали за мобилните с 2лв. А репликирах колегата, след което и ти се намеси, че слага за всяка услуга по 2лв увеличение вкл. и за фиксираните услуги , което не е така!

Какво се обясняваш като ученичка?

Това ти ли си го написал или някой друг?

на 11.01.2025 г. в 15:18, JohnTRIVOLTA написа:

Пак не си разбрал - то си пише "за мобилни услуги" е увеличението :balloonburst:

Докато вие гледате Виваком и Йеттел и се ядосвате за новите цени - А1 направиха „шах с пешката“! Почти всички техни абонати са получили следното съобщение

Цитат

В знак на признателност към Вас, като наш специален клиент, основната месечна такса за този номер ще остане непроменена през 2025 г. Така изразяваме благодарността си за избора Ви на оператор. Защото е важно да имате не само качествени услуги, но и спокойствие и сигурност.

преди 7 часа, M.Николов написа:

Какво се обясняваш като ученичка?

Това ти ли си го написал или някой друг?

Аз я, кой друг! 2лв. е увеличението само на мобилните услуги за всички, к'о не разбра пак :ski4:

преди 16 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аз я, кой друг! 2лв. е увеличението само на мобилните услуги за всички, к'о не разбра пак :ski4:

Аз отдава съм разбрал, че си доста глупав, но пък за сметка на това креслив.В случая всички други разбраха, че си сгрешил, само ти нямаш доблест да си признаеш, че си сгрешил и продължаваш със жалките си опити да се оправдаваш.:hush:

преди 1 час, M.Николов написа:

Аз отдава съм разбрал, че си доста глупав, но пък за сметка на това креслив.В случая всички други разбраха, че си сгрешил, само ти нямаш доблест да си признаеш, че си сгрешил и продължаваш със жалките си опити да се оправдаваш.:hush:

Дежавю! "Слаб в аргументите, силен в квалификациите!" - що е то :ski4:

• Автор

Няма смисъл да се карате. Анонимният юзер е дал решението на проблема.  А и в друга тема Руди е посочил първи същото известие.

Това, че Емо няма да получи увеличение също не е проблем, щото той не може да похарчи тази , която получава, камо ли и по вече.  Мир и любов!

преди 1 час, M.Николов написа:

Всъщност те затрупах с аргументи, ама ти си толкова тъп, че не го разбираш.

Що е то?

преди 11 минути, Колев 74 написа:

Това, че Емо няма да получи увеличение също не е проблем, щото той не може да похарчи тази , която получава, камо ли и по вече. 

Ейиии, не се научихте - да не гледате "в канчето на другарчето"!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.