Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новогодишен поздрав от...ВИВАКОМ

Featured Replies

Разрешен от Bubbles

преди 1 час, Колев 74 написа:

Няма смисъл да се карате. Анонимният юзер е дал решението на проблема.  А и в друга тема Руди е посочил първи същото известие.

Това, че Емо няма да получи увеличение също не е проблем, щото той не може да похарчи тази , която получава, камо ли и по вече.  Мир и любов!

Не го мислите Емо той си е натрупал достатъчно пари в картата и сега работи за кеф ;) 

• Отговори 98
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

И хляба с 30%, и това с 10, и онова с 5%... а доходите като цяло... за тях - маняна.

• Арее @Емил Костов да почерпи.😁

• Ей сега ще каже няма нищо вярно 😅 Да имат кинти да купуват нови кабеларки.Айре чакам новата им сделка  да са Куулбокс или Мсат

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

Аз към моя оператор нямам забележки към момента.   :whist:

Само аз ли ... си нямам оператор?

Spoiler

Напомням Ви, че само Mark Zuckerberg има Фейсбук, останалите имаме само профили. ... 

преди 4 минути, jhoro написа:

Покажи скритото съдържание

Напомням Ви, че само Mark Zuckerberg има Фейсбук, останалите имаме само профили. ... 

С бедняци като теб не разговарям...

😄

преди 16 минути, цър-вул написа:

Ми да им ги отнемат и това е най малкото. Ако договорите им са все още във вида който помня, то те са тотална гавра с потребителите.
За повечето им точки тука отдавна щяха да са отсвирени, не че тукашните са цветя де, но някак контрола и отношенията са различни, докато в милата рОдина е страшно : Уж три месечни такси на пълна цена за да прекратиш договора, те заврели и отстъпки и разлики и това и онова и като теглиш чертата баси майката, еле пък ако имаш и лизинг и там раазлики па глупости...
искат ти предизвестие ако ще прекратяваш договор сякаш ще напускаш работа,
изобщо закачиш ли се един път откачането е с клизма, няма да забравя какви драми бяха като си прекратявах договора с теленор(Сега йетел) и преди няма и две години след като баща ми(Вечна му памет!) напусна този свят договора за телевизия и  интернет с Виваком : И в двата случая трябваше да обяснявам шест пъти като на малоумни, че тия услуги не йми трябват защото не живея в страна и няма кой да ги ползва, че не мога да се занимавам с предизвестия защото няма как да тичам от другия край на Европа заради техните простотии и в двата случая ме ошушкаха яко за нищо...
Ако почнеш да им четеш всичките точки то е смях то е чудо, а найу ми е любима отметката "Моментално влизане в сила" с която губиш правото да прекратиш договор в рамките на свемица или две от подписването му(Не помня точния срок).

преди 10 минути, M.Николов написа:

Аз към моя оператор нямам забележки към момента.

:whist:

А ти задавал ли си си въпроса защо ментел не вдигат цените? М?

Щото пич ако разрешат на хората да си прекратят договорите без нищо такова бегане ще падне от тех че лошо ша им стане, с други думи ще изгубят повече пари от избягали клиенти отколкото биха спечелили от едно увеличение с два-три лева.

преди 6 минути, jhoro написа:

Затвори скритото съдържание

Ми ко чакаш, купи си.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ми ко чакаш, купи си.

Подари ми, моля!!! Много ще слушкам!

преди 6 минути, Bubbles написа:

А ти задавал ли си си въпроса защо ментел не вдигат цените? М?

Щото пич ако разрешат на хората да си прекратят договорите без нищо такова бегане ще падне от тех че лошо ша им стане, с други думи ще изгубят повече пари от избягали клиенти отколкото биха спечелили от едно увеличение с два-три лева.

И при кой ще бягат при условие, че другите оператори също вече са вдигнали таксите?

Малко логиката ти избяга тук.

преди 1 минута, M.Николов написа:

И при кой ще бягат при условие, че другите оператори също вече са вдигнали таксите?

Вдигнали спрямо предишните цени е едно. Но дали са по-високи от „старите“ на А1???

Не съм правил сравнения, няма и да правя. Ако имаш желания - ти направи.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Напритив ще избягат.
Прав си, че всички ще вдигат но т А1 маса хора са вдигнали ръце, пък и дето вика Жоро важно е другите какво предлагати на каква цена.

преди 8 минути, jhoro написа:

Подари ми, моля!!! Много ще слушкам!

Нова година мина, 'ко слушкаш дедо мраз ще ти донесе на идната.

току-що, M.Николов написа:

Нямам, мен ме устройва сегашният ми договор.

И мен ме устройват нещата!
Телфония и малко Интернет - на предплатен план за 9,99 месец.
Повечето Интернет - абонамент 60 000 MB за 22 лева - без ограничение на скоростта!

преди 1 минута, Bubbles написа:

Напритив ще избягат.
Прав си, че всички ще вдигат но т А1 маса хора са вдигнали ръце, пък и дето вика Жоро важно е другите какво предлагати на каква цена.

А от Виваком "маса хора" са супер доволни сигурно?:wub:

Хайде, стига!

преди 1 минута, jhoro написа:

И мен ме устройват нещата!
Повечето Интернет - абонамент 60 000 MB за 22 лева - без ограничение на скоростта!

Към кой оператор това?

Много приличен план.

преди 2 минути, Патравата Сю написа:

Ще го нмалят-задействаха се органите зараади тия 2 лв...

Аз нямам увеличение.;)

преди 6 минути, M.Николов написа:

Към кой оператор това?

Много приличен план.

Йеттел.

Планът е дата-сим, от 2018 година - бяха 25 000 за 16,99 лв. Вече е безсрочен, което значи - че винаги мога „да хвърля кърпата“.

преди 10 минути, M.Николов написа:

А от Виваком "маса хора" са супер доволни сигурно?:wub:

Хайде, стига!

Не съм казал това, а само че има достатъчно хора които ще избягат с триста от тях оставяйки без да платят нищо(Поне доколкото знам) договори на обща стойност приблизително равна или дори по-висока от печалбата която биха генерирали от едно увеличение с няколко лева.

По-скоро имах предвид това:

преди 12 минути, jhoro написа:

Но и този става, ако ти трябва мобилен  интернет.

преди 2 минути, jhoro написа:

Планът е дата-сим, от 2018 година - бяха 25 000 за 16,99 лв. Вече е безсрочен, което значи - че винаги мога „да хвърля кърпата“.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Но и този става, ако ти трябва мобилен  интернет.

преди 6 минути, jhoro написа:

Йеттел.

Този си го пазя, щото вече няма такива! Сега са - за двете години толкова, а после двойно!

60 000 МВ са ми много, ама ... к'во от това?

Пп. Колкото пъти отида в техен офис - всеки път ме канят - „Хайде да го подновим“!
Последния път ги отрязах - „Или ми предложете безсрочен с постоянна такса, или се разкарайте“.

88.JPG.46537b8e2a8d8a5b483bae7c085c5d14.JPG

Това е домашен Интернет - от Булсатком.

Имам и такъв - за другия апартамент, но в момента е „във фризера“.

Виваком е вече ..другаааарю 1000 поста лавина :D

Плащаш си чрез тях-еее кво ни напрайхте бе държава от третия свят ли?

Бахаха пошегувах се ве, понеже от листа който си показал така изглежда някак...😁

преди 4 минути, Патравата Сю написа:

Виваком е вече ..другаааарю 1000 поста лавина :D

Това ли е новото??? Ми то ... като старото!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.