Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на безжичен андроид ауто адаптер

Featured Replies

А за каква кола иде реч?
Гледам, че китайозите си пишат на моделите за кои марки коли са адаптерите.
Едно "универсално" устройство:
https://www.aliexpress.com/item/1005008042854876.html
И едно с определени марки:
https://www.aliexpress.com/item/1005007805631186.html

преди 18 минути, цър-вул написа:

А за каква кола иде реч?

А де?

Колкото до „чуденката“

на 18.01.2025 г. в 19:10, ostavime написа:

Гледам, че има и едни устройсва, които са малко по-скъпи и по-големи. Едните са просто флашка, другите са като кутия от цигари. Каква е разликата?

Сещам се за това  images?q=tbn:ANd9GcQY_qT5Lmwdue7EDTFbx_qmvJWjo1K4LOFeqA&s

преди 1 час, ostavime написа:

Като взема нещо ще драсна просто да знаят хората. Може да е полезно на някой.

Аз също се интересувам точно от същото. Моля когато вземеш някакъв безжичен адаптер да направиш кратко ревю как е.

В моя Хавал Н6 хибрид буксата за кабела за АА е на кофти място откъм пасажерската страна и жена ми постоянно бута с крак кабела и губи връзка и после пак тръгва......

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

А за каква кола иде реч?
Едно "универсално" устройство:
https://www.aliexpress.com/item/1005008042854876.html
И едно с определени марки:
https://www.aliexpress.com/item/1005007805631186.html

Няма да е от там. Ще взема от Тему, Емаг или евентуално ако го намеря някъде по нашите магазини. 

Колата е Мазда 6 и Опел Корса

преди 51 минути, Belefor написа:

Аз също се интересувам точно от същото. Моля когато вземеш някакъв безжичен адаптер да направиш кратко ревю как е.

В моя Хавал Н6 хибрид буксата за кабела за АА е на кофти място откъм пасажерската страна и жена ми постоянно бута с крак кабела и губи връзка и после пак тръгва......

Да, ще драсна на какво съм се спрял и какво е станало. Само да ми остане малко време да попрочета това онова. Има ревюта, клпчета... въпрос на избор е просто. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, stoy@n написа:

Android Auto приложението от Play Store

Да да, и аз, но с кабел. За това искам да пробвам такава джаджа. Сега се уговорихме с един пич да погледна това утре. Поне ще мога да го пробвам на място и да го пробвам. 

Сега чета тук-там и обясняват, че трябва да е тъкскрийн. Не знам точно този модел дали е така. На маздата ми тъча в движение не работи, само като е спряла, уж за сигурност, а то е точно обратното. Корсата ми и тя е с тъч, но той си работо по всяко време и е 100 пъти по-удобно, лесно и сигурно. 

https://m.olx.bg/d/ad/wireless-android-auto-adapter-CID1243-ID9zHYs.html

преди 4 часа, ostavime написа:

Няма да е от там.

Показах само примерни модели и спецификата им. А от къде - все тая. Все от едно място идват.
Правят впечатление трите ценови групи...

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Показах само примерни модели и спецификата им. А от къде - все тая. Все от едно място идват.
Правят впечатление трите ценови групи...

Да да, разбрах те. 🙂

Абсолютно. Ще гледам да е нещо от София, за да мога да отида да го видя на място. Да го пробвам. А и това е много добра цена. На мен не ми трябват клипчета от Youtube и Netflix. Това за мен са глупости. Само за Waze ми трябва като се кача и да пали автоматично само, без да вадя дори телефона. Това е. Сега е играчка. Да, не е билка и е глезотия, но ако мога да си спестя кабела, защо не? Иначе от Алито ще е може би малко по-евтино, но пък ако нещо не сработи си остава вечно мое. 😎 

Аз мога да отида в Мазда да ми направят хардуерен ъпдейт, за да имам безжичен андроид ауто, но е безумно скъп, като всяко нещо там. За резервна гума (защото нямам такава фабрично), когато купих колата от дилъра ми търсеха 860 лв. Лудост! Намерих си втора употреба за 150 лв. и просто я сложих на определеното за това място. Самия дилър, който познавам, защото вече 2-3 коли от него взимам ми каза да не се лъжа на такива пари. Колата сега ми излезе от гаранция и я пускам за продажба, та той ми препоръча да не ходя при тях да я обслужвам вече, а ми даде сервиз с хора, които преди това са работили там и са се отделили, като са наприли собствен бизнес и сервиз. Много свестни момчета. 

на 20.01.2025 г. в 18:30, ostavime написа:

Да да, разбрах те. 🙂

Абсолютно. Ще гледам да е нещо от София, за да мога да отида да го видя на място. Да го пробвам. А и това е много добра цена. На мен не ми трябват клипчета от Youtube и Netflix. Това за мен са глупости. Само за Waze ми трябва като се кача и да пали автоматично само, без да вадя дори телефона. Това е. Сега е играчка. Да, не е билка и е глезотия, но ако мога да си спестя кабела, защо не? Иначе от Алито ще е може би малко по-евтино, но пък ако нещо не сработи си остава вечно мое. 😎 

Аз мога да отида в Мазда да ми направят хардуерен ъпдейт, за да имам безжичен андроид ауто, но е безумно скъп, като всяко нещо там. За резервна гума (защото нямам такава фабрично), когато купих колата от дилъра ми търсеха 860 лв. Лудост! Намерих си втора употреба за 150 лв. и просто я сложих на определеното за това място. Самия дилър, който познавам, защото вече 2-3 коли от него взимам ми каза да не се лъжа на такива пари. Колата сега ми излезе от гаранция и я пускам за продажба, та той ми препоръча да не ходя при тях да я обслужвам вече, а ми даде сервиз с хора, които преди това са работили там и са се отделили, като са наприли собствен бизнес и сервиз. Много свестни момчета. 

Моя Опел като му мина гаранцията и ми викат - Идвай пак тук да ти правим серзиви и да сменяме части ако се налага! Изгоря ми една халогенна крушка на фаровете и като отидох ми казаха 300 лева да ти я сменим - повече не отидох там!

• Автор
преди 4 часа, Belefor написа:

Моя Опел като му мина гаранцията и ми викат - Идвай пак тук да ти правим серзиви и да сменяме части ако се налага! Изгоря ми една халогенна крушка на фаровете и като отидох ми казаха 300 лева да ти я сменим - повече не отидох там!

Аз с моя Опел също имах такова приключение. Купих една Корса за града. Че е по-малка и удобна, бензин, автоматик, хубав двигатге 4 цилиндров не измислици по 3 цилиндъра... супер. 

На едно от сервизните обслужвания, ми сменили свещите без да ми кажат. Тя колата на 10 хил. км. те ми сменят свещи. Гледам фактурата, викам защо така? Ами няма логично обяснение. Мълчание. Викам дайте ми старите свещи - пак тишина. Ък, мък, хък... тоя, оня навъртяха се там. Управители... всички. Ако не платите, ще ви падне гаранцията. Моляяяяяяя? Връщай вътре и сменяй свещите. Искам си старите. Страшна какафония. И аз от тогава повече не съм стъпил в Дженеръс Ауто. 

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
на 20.01.2025 г. в 12:50, Belefor написа:

@Belefor, взех това устройство и всичко е екстра. Качвам се, паля и то тръгва само за около 3-4 секунди може би. 

Още не съм пускал ТВ, Ютюб и т.н. Нямам време да го разръчкам, а първото включване отне около 30 секунди. Включих го и то си тръгна само. На второто включване ми изписа нещо за сигурността, сложих една отметка да не се показва повече и сега си е ОК. 

Ще направя клипче и още снимки малко по-подробно, че като гледам с какво качество са снимките... срам ме е. 😁

viber_image_2025-02-01_10-34-21-394.jpg

viber_image_2025-02-01_10-34-21-424.jpg

viber_image_2025-02-01_10-34-21-440.jpg

viber_image_2025-02-01_10-34-21-454.jpg

viber_image_2025-02-01_10-34-21-470.jpg

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 1 минута, ostavime написа:

@Belefor, взех това устройство и всичко е екстра. Качвам се, паля и то тръгва само за около 3-4 секунди може би. 

Честито!

Остава да почерпиш ... на някоя чужда сватба.

• Автор
току-що, jhoro написа:

Честито!

Остава да почерпиш ... на някоя чужда сватба.

Само кажи къде и кога! 

Браво! Добре изглежда - можеш ли да кажеш - когато караш колата може ли да пуска клипове от флашка и когато караш - може ли да върви тубата?

• Автор
преди 11 часа, Belefor написа:

Браво! Добре изглежда - можеш ли да кажеш - когато караш колата може ли да пуска клипове от флашка и когато караш - може ли да върви тубата?

Да, Ютюб работи. Пусках клипчета за проба. Интернет дадох от телефона с хотспот. Има настройка и връзваш устройството с интернет. Телефон, бисквитка...

От флашка не съм пробвал. Имам само едно УСБ, в което съм боднал устройството. Не знам, има доста опции. Още не съм ги разучил. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.