Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България - Холандия

България - Холандия 34 гласували потребители

1. 1. България - Холандия

• ще смачкаме лесно Холандия
      9%
      3
    • бием, но трудно
      27%
      9
    • завършваме на равно
      33%
      11
    • падаме, но играем добре
      21%
      7
    • омазват ни сериозно
      9%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Aбе тоя Стоичков може ли да е толкова тъп бре!

Топката не може да стигне до вратата на холандците,мачкат ни е центъра на терена,а нашия вкарва нападатели. Иска да вкараме гол човека,но не става така,просто не става...

Тъп,Тъп...та вдлъбнат!

Все пак Браво за българите!Представиха се добре,въпреки,че по едно време се отпуснаха :speak:

Днес късмета не беше на наша страна.

На няколко пъти българите пропуснаха отлични възможности, но какво да се прави.

1:1 пак е добре :angel19:

Браво на нашите :speak:

Ами с оглед на показаното, всичко завърши много добре. По-добре 1 точка, отколкото нищо. "Лалетата" откровено ни изпуснаха с тия 2 греди и 15-тина удара към вратата ни, ама с малко късмет и отличен Иванков си спечелихме точицата.

Румъния и Холандия са вече с по 7 т, а ние - с 5.

май само 5 човека сме познали изхода като гледам анкетата о.О

Ох тъкмо идвам от стадиона голям дъжд.Радвам се, че и минималното което създадохме пред вратата на Холандците успяхме да го реализираме равенството не е заслужено.Противникани игра доста по-уверено и само късмета които беше на страната на Иванков с тези избивания в гредата които направи на няколко пъти, 2 отменени гола.България ;) оле оле дано да се класираме за Еврото заслужаваме го. Малко неприятно нестига, че сме с Румъния в една "група" за присъединяването в ЕС но пък и за Европейското малко много Румънци ще ни доидат.Това в кръга на шегата.

пс.Най-приятно изненадан останах на полувремето бях долу на входа криех се от дъждеца Холандските фенове и те бяха там говореха с нас радвахме се заедно нямаше нажежена обстановка те бяха дошли за шоуто и им прави чест.Другото което ми хареса повечето бяха хора на възраст над 40 което ми се видя доста интерестно.

Много добре се държаха нашите момчета ;):yanim::yanim:

БРАВО,МАРТООООО !

Мисля,че като цяло отборът ни заслужава похвала :):P Радвам се,че холандците имаха малко проблеми с гредата на нашата врата,ама те са... (просто времето им беше криво ;) )

Победата със сигурност щеше да е по-добре,но и 1:1 е доволно !!! biggrin.gif:)

Редактирано от n_a_d_e_j_d_a (преглед на промените)

Прогнозата ми е 1:1

А??? Кой е майстора на прогнозите? :yanim:;)

Браво,наще добре играха особено Mартин Петров.

Жалкото е,че на другият мач няма да очаства поради поредният жълт картон angry.gif

В началото ме изненадоха наще как тръгнаха, обаче след това старата песен на нов глас. Определено трябва да сме доволни от равенството и благодарни на Митко Иванков!

Ето бе, за малко. Нямахме късмет.

Днес късмета не беше на наша страна.

На няколко пъти българите пропуснаха отлични възможности, но какво да се прави.

1:1 пак е добре :wors:

Браво на нашите ;)

Определено ми се струва, че по - скоро за малко не загубихме, отхолкото не спечелихме.

Въпреки, че Вальо Илиев можеше накрая да ги зашие от корнера! :0

А иначе мисля, че по-скоро имахме късмет с оглед на пропуските на Холанците и съдийските отсъждания.

Не омаловажавам труда и играта на Иванков и момчетата пред него , разбира се.

Показаха сърце и желание.

Аз лично съм много доволен и респектиран от това което постигнахме в този мач и в групата до сега. Хареса ми много играта. Организирана и с идея. Първите 20 минути мислех, че ще ги наковем до края поне с тройка, но Лалетата се събудиха.

Не знам дали Ви направи впечатление какви реплики по посока на съдията отправи героя на отбора когато получи картон. Аз лично чух много ясно разпалената реч на Марто.

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Може да се каже , че резултатът е добър , но определено можехме да ги бием поне с 2:1 ако бяха пуснали по рано Божинов. А Иванков тва момче да го позлатят просто невероятен в тоя дъжд се представи супер.А Бербатов не е зле да се размърда малко 90 мин го гледах как се разхожда по стадиона ;) ако е контузен да не играе ама не и да седи като дърво(да не се сърдят феновете му). Ще кажа само евалата Марто и на Лусио Вагнер добре се представи и на останалите момчета се така да продължават. За да продължавам да ходя с удоволствие на срещите.

Нека не съжаляваме отминала работа.Каквото станало станало.България се представи добре и дано за напред да продължава в същит дух.Тази година играхме добре,Холандия е не по-мако слаба държава от нашта затова нека не съжаляваме-Искараме добър мач,не ни трябва победа,а поне равенство.

Мога само да кажа : БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!! :) И равенство срещу Холандия е добър резултат ! :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.