Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 3 минути, БаалБек написа:

Я питай Чуков, дали Тръмп му е прошепнал кога ще изтеглят трилионите и колко? Че така написано от теб 3-4 трилиона, между тях има доста милиони и милиарди разлика. 

Трогнат съм от вниманието ти към мен. Четеш ми изказвания от февруари месец.

Нали видя че урсула набързо отиде при Тръмп да му се моли една за митата и отделно да не изтегля тия 3-4 трилиона иначе еврото се срива. То не толкова митата са опасни за ЕС отколкото, ако американците си вземат гаранцията.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Мани, мани направо я приеха със 171 гласа в НС! А като гледам 1 евро=1 рубла - ужас. :newspaper: Тъпанари....

Не зная на какво се радваш. И ти си в лодката. И ти ще потънеш. Да не мислиш че шорош ще те спаси?

Провери колко е дълга на Германия и Франция.

• Отговори 12k
  • Прегледи 415,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

Къде избягаха всички ватници, русофили, копейки зомбирани? :scared:

Марш към Мацква, мизерници... :laughing5:

преди 1 минута, Staff. написа:

Кокич съмнителните ги прибира в Мосейково да ги лекува с първак.   После нищо не си спомнят.   Точно като Косьо и Реджеп.

току-що, attj написа:

Кокич съмнителните ги прибира в Мосейково да ги лекува с първак.   После нищо не си спомнят.   Точно като Косьо и Реджеп.

Теб в някой ГУЛАГ трябва да те приютят за да ти се нагърчи единствената мозъчна гънка! 

преди 19 минути, laplandetza написа:

не кой, а кои........всеки , който е решил да се прежали, появят ли се такива -последвайте ги !

Не ме разбра. Коя партия трябва да се избере? А не какви прозорци да чупим и къде да се цапа с боя.

току-що, Staff. написа:

Теб в някой ГУЛАГ трябва да те приютят за да ти се нагърчи единствената мозъчна гънка! 

Кокич ми е приятел от комсомолските години.    Ще прибере Вас с Миро и някои подобни.   Лекува всичко с първак.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не ме разбра. Коя партия трябва да се избере? А не какви прозорци да чупим и къде са се цапа с боя.

Как да те разбере като не е Българин и ползва преводач за да чете и пише? 

преди 10 минути, В. Велев написа:

Провери колко е дълга на Германия и Франция.

Само на тях ли? Може ли и на Естония, Ирландия, Нидерландия...въобще на целия ЕС, които са в еврозоната?

Ето ти....

EU-BVP.png

И какво доказа с това?

преди 11 минути, Staff. написа:

А ти се прибирай в дупката, мишок.

преди 2 минути, В. Велев написа:

А ти се прибирай в дупката, мишок.

Няма да помни дупката си след първака на Кокич.

преди 6 минути, Staff. написа:

:offtopic_s: А бре, а къде избягаха всички малоумници-олигофрени като:

@Звяра, @А.Навални, @ ДзВяРа, @Old_story, @Кутин, @superiority, @___, NovakJ...

Всичките до един викаха против Русия, ама и всички до един станаха за смях и изчезнаха посрани и унижени :giggle1:

преди 9 минути, БаалБек написа:

И какво доказа с това?

Доказва че лъжеш.

На Германия е 2.688879 трилиона евро, а на Франция е 3.305286  трилиона евро.

И това доказва, че германците още 2018 година мислят кога да напуснат еврозоната. И че чакат да влизат балъци като нас, за да им плащат "солидарно" дълга.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Доказва че лъжеш.

На Германия е 2.688879 трилиона евро, а на Франция е 3.305286  трилиона евро.

Таблицата видя ли я. Или си пишеш наизуст?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

:offtopic_s: А бре, а къде избягаха всички малоумници-олигофрени като:

@Звяра, @А.Навални, @ ДзВяРа, @Old_story, @Кутин, @superiority, @___, NovakJ...

Всичките до един викаха против Русия, ама и всички до един станаха за смях и изчезнаха посрани и унижени :giggle1:

Звяра си промени никнейма на Staff., едни и същи тролове са тук, просто си сменят никнейма и профилите.

преди 28 минути, parmobil написа:

Не ме разбра. Коя партия трябва да се избере? А не какви прозорци да чупим и къде да се цапа с боя.

за сега няма такава, демократичната система не допуска безконтролни от олигокрацията полит. субекти. Вероятно ще е „организация“ , група за съпротива.

на 2.01.2025 г. в 12:55, Гост написа:

Болните ги пуснаха на амбразурата 

Приемането ни в Шенген ептен ги разби русофилистиците

на 2.01.2025 г. в 13:09, Гост написа:

Сега ни предстои да си интегрираме в евро зоната. 🙂

Направо ще превъртят когато заменим лева с Евро! 😄

И дай боже най накрая да съствим правителство което да ни извади от политическата криза. 🙂

преди 29 минути, Staff. написа:

Как да те разбере като не е Българин и ползва преводач за да чете и пише? 

вярно етнически и генетично не съм бъллгарин. Културно и национално съм по българин от теб и съм пожертвал прекалено много за тази българска нация. Мога да докажа, платил съм жестока цешна!

преди 18 минути, arcovk написа:

Звяра си промени никнейма на Staff., едни и същи тролове са тук, просто си сменят никнейма и профилите.

То всичките тези профили (че и поне още двайсет) са негови. Аз го питах защо изчезнаха от форума. 

Сигурно щото е викал против Русия, станал е за смях, а после се надява никой да не го познае от новият му профил :lol6:   

преди 1 минута, laplandetza написа:

за сега няма такава, демократичната система не допуска безконтролни от олигокрацията полит. субекти. Вероятно ще е „организация“ , група за съпротива.

Пореден популист? Ремсисти?

като приемем  еврото  ще стана така за 1-2 дена и след тва ще  плащаме лихвите цял  живот  и  вуниците ще наследят  задълженията 

преди 5 минути, parmobil написа:

Пореден популист? Ремсисти?

Няма да ни позволят сами да се оправим (справка: Румъния)

Единствената промяна може да дойде ако руснаците се смилят над нас и ни освободят за трети път. Веднъж ни освободиха от турците, втори път от фашистите, сега ако изобщо им се занимава с нас ще третото освобождение, този път от евроджендерастите

преди 35 минути, Joss Bomon написа:

България на 58-мо място по конкурентноспособност... след Ботсвана!

Добре, че на Швеция, Дания, Полша, Унгари, Чехия и Румъния не им се е случил интелектуалният кръг на другаря Румен Гечев-"Економев” & Co., та да им е унищожил националната валута още миналия век. Мхм.

преди 11 минути, БаалБек написа:

Добре, че на Швеция, Дания, Полша, Унгари, Чехия и Румъния не им се е случил интелектуалният кръг на другаря Румен Гечев-"Економев” & Co., та да им е унищожил националната валута още миналия век. Мхм.

Пак тичаш подире ми и болтавиш несвързани безсмислици! Рупай си морковчетата и не се завирай при батковците!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.