Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, Staff. написа:

Пазач ли си?

400 еврака са малко за всичко останало!

В провинцията е така. А в София, даже чистачките за Бонанза Бачорски взимат над 2000 лв.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 15 минути, The Lone Star написа:

Да. Хайде, че тръгвам на смяна. Утре пак, живи и здрави...

Срамна работа няма! Знаеш, че мен постоянно се опитват да ме унижат за работата ми. В петък ще ми слагат два нови климатика, и не защото нямам, не защото старите не работят, а защото искам нови климатици! Платих ги в края на седмицата ще ги монтират на мястото на старите! Това ти го казвам защото хората които се опитват да ме унижат за работата, не могат да си позволят нещата, които аз мога!

Поздрави на @АСПЕКТ.

Лека работа! 🙂

преди 4 минути, Staff. написа:

Срамна работа няма! Знаеш, че мен постоянно се опитват да ме унижат за работата ми. В петък ще ми слагат два нови климатика, и не защото нямам, не защото старите не работят, а защото искам нови климатици! Платих ги в края на седмицата ще ги монтират на мястото на старите! Това ти го казвам защото хората които се опитват да ме унижат за работата, не могат да си позволят нещата, които аз мога!

Поздрави на @АСПЕКТ.

Лека работа! 🙂

То ми е най-забавно, че ти се подиграват, че си тираджия, а самите те вършат някаква минимална работа в западна Европа, която толкова мразят...

Аз сега съм бизнес анализатор, а първата ми работа беше клиентски сътрудник в МТел... То парите толкова смешни, че ме убедиха да емигрирам. Докато си стъпя на краката, работих в склад на Теско и иронията е, че изкарвах 4 пъти повече, отколкото ни даваха в МТел... Пък след това завърших бакалавър и магистратура и работих като бизнес анализатор в Манчестър, прибрах се в България, лесно намерих същата позиция (за по-ниско възнаграждение естествено, добре, че вече имам имот в София) и сега пак съм на същата позиция в Манчестър, ама за друга компания.

Няма срамна работа. Важното е да плаща сметките.

преди 31 минути, Staff. написа:

Поздрави на @АСПЕКТ.

Лека работа! 🙂

За какво ме поздравяваш?

преди 3 часа, Staff. написа:

Кой нормален човек ще отиде на летището да пие кафе?

Пост терминали има навсякъде!

Ти пътуваш, аз те изпращам - що да не пием кафе на летището?

Колкото до ПОС терминалите и банкоматите - когато „изгърми“ цялата банка, както ОББ преди 2 седмици - няма никаква полза от имането!
Сега ме компенсират с ... един месец безтакса за теглене???

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Поне научете  как се пише(казва). Няма евра, а евро. Едно евро, две евро, десет евро, един милион евро.

То и млекО няма, ама софетата само тва муат!

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Да. А в Англия ще са 3 000 лири...

В Англия и цяла Великобритания ползват Pound Sterling!

преди 1 час, Staff. написа:

400 еврака са малко за всичко останало!

Явно работи на минималната и ... пак лъже!)

400 евро са 782.33 лева, а при брутна заплата 1077 лева (минималната за страната) - чисто остават 835.74 лева!

преди 29 минути, HelpMeGetOut1 написа:

То парите толкова смешни, че ме убедиха да емигрирам.

Те сега ще станат още повече смешни след 1 януари да речем служител в офис или агенция на заплата да взима 1300 лв след еврото ще взима 650 евро . 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Всяка седмица ги гледам цените, нали си пазаря. Още плащам на нси цените за 24, че даже и по-малко за някои неща:lol6:

Може да се случи само ако наистина пазариш, ма това не виждам как това би било възможно в магазин от големите вериги, щото там пазарене няма.

И още нещо. Ако пазаруваш само стоки на промоция, тогава наистина можеш да паднеш и под официалните цени на НСИ за 24-та. Само че това не се брои, защото ако на мен примерно сега ми се яде диня не мога да чакам да я пуснат на прИмоция. 

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Хайде тоя който изкарва 400 еврО на месец да ме критикува, хайде моля ти се..

Викаш, пък друго е да се надупиш на турски тираджия и да ги изкараш за час.

преди 3 часа, adersa написа:

Те сега ще станат още повече смешни след 1 януари да речем служител в офис или агенция на заплата да взима 1300 лв след еврото ще взима 650 евро . 

Къде ги виждаш такива заплати?

• Автор
преди 2 минути, jhoro написа:

Къде ги виждаш такива заплати?

В селата и малките градове. Там хората ще затънат до шия в бедност и безпаричие. Жалко, а и те са хора.

преди 55 минути, Т.Христов написа:

глупусти

не, ирония

заплата 400 евро ≈ 800 лв, след половин година (01.01.26) става 800 евро. 

// край на иронията

За цените обаче не е ирония, а реална заплаха. Чичо Сашо каза, че което е 1 лв, ше стане 1 евро, 11 лв - 11 евро и так далее и аз съм склонен да му се доверя

Eбaвам се, но не е толкова невъзможно. Само трее дотогава да успее (а ние не се съмняваме) да качи цената на еднолевовото нещо на 2 лева и след това е лесно 2 лв ≈ 1 евро

придружено от - аз казах ли ви

• Автор

МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН КУБРАТ ПУЛЕВ< ДЕТО досега не съм го брояла за човек, камо ли за умник, се оказва, че е по-умен от другите хора, ДЪРЖИ И ТОЙ ЗА ЛЕВА> БРАВО< КОБРА! ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН< ЕВАЛА!

преди 2 минути, lebel написа:

не, ирония

заплата 400 евро ≈ 800 лв, след половин година (01.01.26) става 800 евро. 

За цените обаче не е ирония, а реална заплаха. Чичо Сашо каза, че което е 1 лв, ше стане 1 евро, 11 лв - 11 евро и так далее и аз съм склонен да му се доверя

Eбaвам се, но не е толкова невъзможно. Само трее дотогава да успее (а ние не се съмняваме) да качи цената на еднолевовото нещо на 2 лева и след това е лесно 2 лв ≈ 1 евро

придружено от - аз казах ли ви

Надявай се, лейбъл, заплатите ще ги вдигат с по 75 евро на година, а цените ще нарастнат със 150 процента.

преди 3 минути, Веси Филипова написа:

МЕЖДУ ДРУГОТО ГОСПОДИН КУБРАТ ПУЛЕВ< ДЕТО досега не съм го брояла за човек, камо ли за умник, се оказва, че е по-умен от другите хора, ДЪРЖИ И ТОЙ ЗА ЛЕВА> БРАВО< КОБРА! ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН< ЕВАЛА!

Надявай се, лейбъл, заплатите ще ги вдигат с по 75 евро на година, а цените ще нарастнат със 150 процента.

Лошо.

преди 11 минути, Веси Филипова написа:

досега не съм го брояла за човек, камо ли за умник, се оказва, че е по-умен от другите хора,

Ясно!

Не зачиташ хората, мислиш ги за глупави, себе си мислиш за "нещо"!😂

Случайно забелязваш, че някой от тези дето ги мислиш за глупави, споделя твоето виждане по дадена тема и изведнъж получаваш прозрение, че не е глупав. Само защото е на същото мнение на което си и ти по темата....:lol6:

Аз като ви казвам, че не сте добре се сърдите.... 

преди 23 минути, Staff. написа:

Ясно!

Не зачиташ хората, мислиш ги за глупави, себе си мислиш за "нещо"!😂

Случайно забелязваш, че някой от тези дето ги мислиш за глупави, споделя твоето виждане по дадена тема и изведнъж получаваш прозрение, че не е глупав. Само защото е на същото мнение на което си и ти по темата....:lol6:

Аз като ви казвам, че не сте добре се сърдите.... 

Ми, съвсем човешко е 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Склонност_за_потвърждаване

преди 1 час, Веси Филипова написа:

В селата и малките градове. Там хората ще затънат до шия в бедност и безпаричие. Жалко, а и те са хора.

Това може да стане само, ако въпросните хора са крепостни - а те НЕ СА!

преди 8 минути, jhoro написа:

Това може да стане само, ако въпросните хора са крепостни - а те НЕ СА!

И кой да им предложи повече от 1200 лв на месец?    Които намерят -  вече не си стоят на село.  

преди 9 часа, Т.Христов написа:

Глупости! '96 ще ни се види рай на фона на инфлацията която ни чака !!!!!!!!!!!!!!!!

Това го слушам от 2022г., ама тогава беше заради СВО.

Сега с това ли ще плашите гаргите, леваци?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Къде е проблема да им платим и на французите дълговете. Ше отръскаме още пенсионерите и както за украйна, така и за франция ше има.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Къде е проблема да им платим и на французите дълговете. Ше отръскаме още пенсионерите и както за украйна, така и за франция ше има.

Няма проблемо за пенсионерите. Ще плащат пенсионерите ЗКПЧ-та и другите комунета. Така и така, пенсиите им ги плащаме ние -нормалните хора

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.