Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 23 минути, Rudy M. написа:

large.516391213_1817931425663316_6494847

Тези двамата са милионери в USD  - едва ли ги вълнува държавният дълг на САЩ от 37 трилиона долара.     Еврото и лева защо да ги интригуват   За Кличко е голям проблем войната и политиката в Украйна.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 8 минути, attj написа:

Тези двамата са милионери в USD  - едва ли ги вълнува държавният дълг на САЩ от 37 трилиона долара.     Еврото и лева защо да ги интригуват   За Кличко е голям проблем войната и политиката в Украйна.

E то и членовете на вГъзраждане имат спестявания в евро, паунди и долари, но нямат в лева и рубли, защо ли...

преди 12 минути, attj написа:

Ти изобщо не разбра идеята на картинката, а тръгна да ми коментираш кой бил на нея :D . 

току-що, Rudy M. написа:

Ти изобщо не разбра идеята на картинката, а тръгна да ми коментираш кой бил на нея :D . 

Безуспешни ирония и сарказъм - няма друго.   

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

E то и членовете на вГъзраждане имат спестявания в евро, паунди и долари, но нямат в лева и рубли, защо ли...

В Евра и в лева не е ли едно и също?    Или от 2007 година в ЕС все да ни лъжат?  

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Абе, пич...не разбра ли,че накрая нахендрения ще си ти!? Не знам що се дърлите и плачете на чужд гроб...Никой нищо няма да направи за сините ви очи...ако може да се открадне,значи или е откраднато,или е подготвено за кражба...Така е и с ликвидирането на българския лев...а след това ще ядете надървения ...а ония ще се бият в гърдите,че не били виновни...Този цирк е вече от 35 години и е  с една и съща програма.....как пък не ви омръзна да ви е.бават с едни и същи номера и да се закачате на една гола кука......

очаквам че в света нещо голямо  ще се случи и ще фалират всички валути понеже са печатили като изоглавени

и ще се премине към  бартери и натура може и да стане като в дивия запад и да се върне феодализма 

вероятно  частните армии  ще командват  какво да става

щото държавните чантажии  в армията хляба и  бобо в стола не са си заслужили 

преди 5 часа, Proshark написа:

Абе, пич...не разбра ли,че накрая нахендрения ще си ти!? Не знам що се дърлите и плачете на чужд гроб...Никой нищо няма да направи за сините ви очи...ако може да се открадне,значи или е откраднато,или е подготвено за кражба...Така е и с ликвидирането на българския лев...а след това ще ядете надървения ...а ония ще се бият в гърдите,че не били виновни...Този цирк е вече от 35 години и е  с една и съща програма.....как пък не ви омръзна да ви е.бават с едни и същи номера и да се закачате на една гола кука......

По-полека бе мен, правя само констатация. Просто ми е интересно как върли привърженици на РуZия имат спестявания в хАмериканската и Гейропейската валута, вместо тази на спасителите на християнството.

преди 23 часа, В. Велев написа:

То сега още не е интересно. Ще стане когато въведат цифровото евро. Като спре тока и една бира не можеш да си купиш :)

Интересно защо не ни иформираш за цифровата рубла? Там безинтересно ли е?

току-що, parmobil написа:

Това ли те притеснява? Че не само ние ще сме зле, а и руснаците.

преди 7 минути, parmobil написа:

Е ся, недей така, ще им развалиш представата за великата и просперираща Русия, в която голяма част от населението кензат във външен кенеф.

Какво казвате за едно време и за лева!?
КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!..
Народна република България: Стандарт на живот в света — 26-то място в света.
Република България: Стандарт на живот в света — 89-то място.
Народна република България: Качество на здравеопазването — 6-то място в света.
Република България: Качество на здравеопазването — 82-ро място.
Народна република България: Качество на образованието в света — 2-ро място в света.
Република България: Качество на образованието в света — 78-мо място.
Народна република България: Технологични производства — 3-то място в света.
Република България: Технологични производства — 116-то място в света.
Народна република България: Свобода на словото в света — 68-мо място в света.
Република България: Свобода на словото в света — 112-то място.

516379447_4161087664170189_7413270716184548180_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=0SQPPYY-tSwQ7kNvwHnP67f&_nc_oc=Adkgt1tLc-W2U4zGnocR7yvkGaMxSmgCaapMwjbMtlIuOz2rShKeSr_4jEwRDldWeVU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&_nc_gid=kUoy0k4A91OJwsL40s_Lmg&oh=00_AfRR0wWoTIoOrbNq1NT2uU50Z0ubmfnBv505mWQynmOZPA&oe=68708C62
515105136_4161087530836869_8438409558336209595_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=uX85Es49NDUQ7kNvwFQpc5L&_nc_oc=AdmlB335ojXbs_T91jllPekVlV2Yb-H4083v9n_qJDTtO-6mTG29srVWFb3DXS2fxtI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&_nc_gid=kUoy0k4A91OJwsL40s_Lmg&oh=00_AfQY5OJ3rvTC9TdI09x1wRin1CmLtG0RV8AbHSV16cOfeg&oe=68707F9D

Сашо Дончев:

На 8 юли предстои България да бъде официално поканена в Еврозоната. По този повод предприемачът заяви, че "няма никакво значение с каква валута се разплащаме на тази територия. Парите, сами по себе си, нямат стойност. Тяхната стойност се определя от стоките, които може да се придобият с тях. В случая за България е много по-добре да приеме еврото, защото това е стабилна валута.

"Нима измряха всички, които през 1996 г. изгубиха парите си?! Тогава левът се обезценяваше не за месеци, а за часове. В онзи момент от сделка с природен газ с "Булгаргаз" за 8 дни загубих 6 милиона долара. "Булгаргаз" трябваше да се разплати в левове, забави се и изгубих тази сума. Никак няма да ми е жал за българския лев. Това не е въпрос на патриотизъм. Патриотизмът е да обичаш, да помагаш, а не това, което се говори сега."

"Има много прилики между разпадането на СССР и прехода в България. Даже си мисля, че сценарият е писан на едно и също място. Този разговор, който иска много повече време, изисква да се разкрият приликите между института държава и една бандитска групировка, мафията. По своята природа държавата и мафията са еднакви. Разликата е в етичната система, която се защитава. Свети Августин е казал още през V век, че разликата между двете формирования е само усещането за справедливост. И разбирането за справедливост. Така че никак не е сложно да допусна, че някой, който е разбирал как функционира този инструмент държава, е могъл да напише сценарий в своя полза". 

Кой разбрал, разбрал....

преди 24 минути, В. Велев написа:
Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!..
Народна република България: Качество на образованието в света — 2-ро място в света.

516379447_4161087664170189_7413270716184548180_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=0SQPPYY-tSwQ7kNvwHnP67f&_nc_oc=Adkgt1tLc-W2U4zGnocR7yvkGaMxSmgCaapMwjbMtlIuOz2rShKeSr_4jEwRDldWeVU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&_nc_gid=kUoy0k4A91OJwsL40s_Lmg&oh=00_AfRR0wWoTIoOrbNq1NT2uU50Z0ubmfnBv505mWQynmOZPA&oe=68708C62
515105136_4161087530836869_8438409558336209595_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600_tt6&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=uX85Es49NDUQ7kNvwFQpc5L&_nc_oc=AdmlB335ojXbs_T91jllPekVlV2Yb-H4083v9n_qJDTtO-6mTG29srVWFb3DXS2fxtI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&_nc_gid=kUoy0k4A91OJwsL40s_Lmg&oh=00_AfQY5OJ3rvTC9TdI09x1wRin1CmLtG0RV8AbHSV16cOfeg&oe=68707F9D

Още чакаме линкове от съответните организации и служби с тази информация. Отпреди 1989 г. ми е най-важна. Да се видим как сме по отрасли и т.н. 

преди 33 минути, В. Велев написа:

Това ли те притеснява? Че не само ние ще сме зле, а и руснаците.

Аз не съм притеснен, а озадачен. Все едностранно представяш нещата. И като те/ви попитам за РФ - настава оглушителна тишина. Както и в темата за ваксините, нали?

преди 10 минути, parmobil написа:

Още чакаме линкове от съответните организации и служби с тази информация. Отпреди 1989 г. ми е най-важна. Да се видим как сме по отрасли и т.н. 

Някой се е постарал и е събрал информацията. Даже пише и източниците. Сред тях даже са и такива като ЦРУ. Ама сега ми избяга статията и не ми се търси, дори и да ме упрекнеш че бягам от отговора. Ако я срещна пак ще ти покажа.

П.П. Ама то е показано - Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!.. Явно не четеш.

преди 34 минути, parmobil написа:

Не може, защото не са му казали какво да пише. Той се информира от тук:

evro-2.png

evro-3.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

Не може, защото не са му казали какво да пише. Той се информира от тук:

evro-2.png

evro-3.png

Покажи ти от къде се информираш? От Народната библиотека в Казанлък ли?

преди 8 минути, В. Велев написа:

Някой се е постарал и е събрал информацията. Даже пише и източниците. Сред тях даже са и такива като ЦРУ. Ама сега ми избяга статията и не ми се търси, дори и да ме упрекнеш че бягам от отговора. Ако я срещна пак ще ти покажа.

П.П. Ама то е показано - Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!.. Явно не четеш.

Кое е показано???

"КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!.."

????

Аз съм по-богат от Мъск и Безос. Ето, показано е.

току-що, parmobil написа:

Кое е показано???

"КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!.."

????

Аз съм по-богат от Мъск и Безос. Ето, показано е.

Ама какво искаш да ти се покаже? Сега като правителството лъже че инфлацията е еди колко си покажи ми ти линк откъде е точната информация за инфлацията.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Като тази ли?

BG-BVP.png

преди 3 минути, БаалБек написа:

Като тази ли?

BG-BVP.png

От невежество или целенасочено? Едно е информация за заемано място за конкретен период, а съвсем друго е в цифри, които не отговарят за различното време. Сегашни $80 милиарда не могат да се сравняват с $10 милиарда през 1980 година.

А иначе се смееш че тогава нафтата е била 30-40 стотинки а сега е 2,50 лева. 

преди 1 минута, В. Велев написа:

Едно е информация за заемано място за конкретен период, а съвсем друго е в цифри, които не отговарят за различното време.

Ето ти цифри. Преди приемане на еврото и след приемане на еврото:

euro-zona.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ето ти цифри. Преди приемане на еврото и след приемане на еврото:

euro-zona.png

Повече за социологическите агенции не ми говори. Който за каквото плаща това му сервират от агенциите.

Не зная дали видя това. Не е за социализма или за еврото. По-скоро част от него е за социологията:

https://www.facebook.com/share/v/1Ae9wcakhZ/

преди 48 минути, В. Велев написа:

Хахаааа, това е долна лъжа. Някой се беше объркал в българската уикипедия и русоробите клъвнахте. Дори не беше за стандарт на живот, а за индекс на развитие, ама с вашият акъл толкова.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.