Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 17 минути, jhoro написа:

Шараните като теб сте сладководни риби - не се срещате в морето!

Е аз може да съм шаран, ма поне си паса тревица а цаците като теб които се имат за китове ги папкат акулите в морето.

преди 18 минути, чичо Сашо написа:

Искам да видя какви ще ги дрънкат всичките промити мозъци тука, след 1 януари до година. Обади ми се един приятел от Франция и ми каза "Саше, честито ви робство!" не го пиша за да се правя на интересен!

С мафиотите напред! Ура другари! 

Опитах се нещо да намекна тук в тая тема преди време, някои ми се присмяха, повечето дори и не разбраха какво казвам, сочиха ме с пръсти че съм против еврото(А не съм), тия лаячи тука с розовите очила не искат и да чуят че еврото си има И недостатъци, не щат и да чуят че България не е готова за тази стъпка, днес се бият в гърдите и празнуват че влезли в еврозоната през задната врата, голяма гордост.
Прос' човек и силен вятър нищо не може да ги спре, кой разбрал, разбрал.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 9 минути, Bubbles написа:

тия лаячи тука с розовите очила не искат и да чуят че еврото си има И недостатъци,

Абе това са все млади още с жълто около устата и един двама дето през животът си нищо не са постигнали и вярват в чудеса. Ние ще се смеем към май до година, ако има на кой защото промитите мозъци половината ще изчезнат!

преди 23 минути, В. Велев написа:

Чисто робство си е. Кой нормален ще приеме слабак и двойкаджия? Явно от ЕС имат друго намерение за нас. Не напразно питам: "Защо канят магарето на сватба и то се радва че са го поканили". А не знае че го канят само за да носи касите с яденето и пиенето.

"България щяла сега да има право на глас...". По-голям майтап не бях чувал. Кой ни бръсне на п***ки нас?

Момчета напъните ви не дадоха никакъв резултат. Като се притеснявате за бъдещето си копувайте си рубли да сте по-спокойни. Нормалните хора ни оставете да си живеем живота.

преди 1 час, BANKATA написа:

Победили?!

Пич, това не ви е състезание, това е пътят към бъдещето.

Съединението прави силата.

Aхахаха, завалията Ванката сериозно е повярвал, че крадливите корумпета Баце и Шиши мислят за неговото светло бъдеще! 🤡🤡🤡

- губи ли България последните си инструменти за провеждане на самостоятелно управление на паричното предлагане - губи
- предоставя ли средство за упражняване на мощен натиск в ръцете на бюрокрацията на ЕС - предоставя
- почна ли правителството да разпродава държавни имоти - почна
- започна ли повишаване на цените на хранителните продукти - започна
- справя ли се държавата със спекулата - видимо не се справя

Вие като се имате за по-интелигентни от останалите, хайде кажете защо Баце и Шиши толкова натискаха за еврото? Да ви кажа аз ако досега не сте разбрали - когато си в Еврзоната теглиш големи заеми много по-лесно и съответно ще ги харчиш с по-голям размах. Знаем ГЕРБ как ги "харчат" от джоб в джоб. Как не вярвате за нищо на тези двамата тиквуни, но за еврото сте с две вдигнате ръце и то с тези посредници!?

Защо се радвате, че от корумпирани ще станем още по-корумпирани?

Аз наистина не разбирам - не осъзнавате ли, че с тези две тикви на власт гръцкият сценарий ни е в кърпа вързан, само дето нас няма кой да ни спаси след някоя и друга година, когато фалираме, защото Еврозоната тогава не беше толкова задлъжняла и прогнила, когато спасяваха Гърция. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Aхахаха, завалията Ванката сериозно е повярвал, че крадливите корумпета Баце и Шиши мислят за неговото светло бъдеще! 🤡🤡🤡

- губи ли България последните си инструменти за провеждане на самостоятелно управление на паричното предлагане - губи
- предоставя ли средство за упражняване на мощен натиск в ръцете на бюрокрацията на ЕС - предоставя
- почна ли правителството да разпродава държавни имоти - почна
- започна ли повишаване на цените на хранителните продукти - започна
- справя ли се държавата със спекулата - видимо не се справя

Вие като се имате за по-интелигентни от останалите, хайде кажете защо Баце и Шиши толкова натискаха за еврото? Да ви кажа аз ако досега не сте разбрали - когато си в Еврзоната теглиш големи заеми много по-лесно и съответно ще ги харчиш с по-голям размах. Знаем ГЕРБ как ги "харчат" от джоб в джоб. Как не вярвате за нищо на тези двамата тиквуни, но за еврото сте с две вдиганите ръце и то с тези посредници!?

Защо се радвате, че от корумпирани ще станем още по-корумпирани?

Аз наистина не разбирам - не осъзнавате ли, че с тези две тикви на власт гръцкият сценарий ни е в кърпа вързан, само дето нас няма никой да ни спаси след някоя и друга година, когато фалираме, защото Еврозоната тогава не беше толкова задлъжняла и прогнила, когато спасяваха Гърция. 

Кога заминаваш към някоя страна от БРИКС за да си гарантираш светлото бъдеще?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Да, слушах и тази опорка от господин да лапаш п..и е бизнес.

преди 9 минути, BANKATA написа:

преди 1 минута, BANKATA написа:

Никаква опорка не е това, а съвсем сериозен въпрос.

Другият сериозен въпрос е след като има фалшив документ, за да може България да влезе в еврозоната, какви последици ще има това? След като няма реален документ.

Честито българи, гласуването е успешно и България официално става член на еврозоната! Колкото повече се изчегъртва руското влияния, толкова по-голям просперитет ще има. 

Цитат

Европейският съюз (ЕС) проучва начини за покриване на бюджетния дефицит на Украйна от 19 млрд. USD през 2026 г., включително авансови заеми от Г-7, съобщи британското издание Financial Times (FT), позовавайки се на източници.

„Нараства загрижеността за следващата година и много заинтересовани страни, които разчитаха на споразумение за прекратяване на огъня тази година за облекчаване на финансовото положение на Украйна, са принудени да преизчислят разходите си и да осъзнаят, че има финансова дупка, независимо колко се опитват да я запушат“, каза неназован европейски служител пред вестника.

Отбелязва се, че Европейската комисия вече е коригирала финансовите потоци, свързани с Украйна през 2025 г. на фона на продължаващия конфликт. На първо място, се разглежда вариантът за отпускане на двустранни субсидии за военните нужди на Киев, които ще се отчитат отделно като „извънбюджетни външни траншове“ и същевременно ще се зачитат към целите за национални разходи за отбрана.

ЧеститУ Българи ЮнаЦи.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Другият сериозен въпрос е след като има фалшив документ, за да може България да влезе в еврозоната, какви последици ще има това? След като няма реален документ.

Започнахме на въпросите с въпрос да отговаряме. :clap:

ПП: Май предпочиташ в загиващта Европа да си стоиш пред проспериащият БРИКС.

току-що, nikssi написа:

ЧеститУ Българи ЮнаЦи.

Благодаря! :P

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Честито българи, гласуването е успешно и България официално става член на еврозоната! Колкото повече се изчегъртва руското влияния, толкова по-голям просперитет ще има. 

А, кметът на София е чадо на ДС. За там важи ли или само при малкия човек като Акакий Акакиевич Башмачки?

току-що, Staff. написа:

Благодаря! :P

Цитат

Европейският съюз (ЕС) проучва начини за покриване на бюджетния дефицит на Украйна от 19 млрд. USD през 2026 г., включително авансови заеми от Г-7, съобщи британското издание Financial Times (FT), позовавайки се на източници.

Жа плащаме та пушек ще се вдига. 

преди 4 минути, nikssi написа:

ЕС с това въоръжаване стана като комунизъма при Брежнев. ЕС в момента е периодът 14.10.1964 – 10.11. 1982.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

ЕС с това въоръжаване стана като комунизъма при Брежнев.

Това въоръжаване разби мечтите на диктатора!

Разпада е неизбежен! 

преди 2 минути, nikssi написа:

Добре ме подсещаш, да запаля една цигара! В тон с другата тема - Защо българите пушаттолкова?

преди 3 минути, Staff. написа:

Това въоръжаване разби мечтите на диктатора!

Разпада е неизбежен! 

Ми, така е разпадът е неизбежен с този дикатор Урсула. Само един Горбачов да дойде и да се разпадне тоя ЕС.

Колко глупаво и наивно е да се мисли, че като приемем еврото и автоматично ставаме богати, защото сме били в клуба на богатите.

Все едно да произвеждаш разнебитена кола, ама като и сложиш емблемата на Мерцедес и твоята кола става Мерцедес.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, така е разпадът е неизбежен с този дикатор Урсула.

Не позна! :grimace:

Разпада ще е на изток! :)

Ще се появят нови държави, някои от тях ще приемем в ЕС и НАТО! :ass:

преди 15 минути, Staff. написа:

Урсула фон дер Лайен обеща укрепване на икономиката на България

Пази Боже! Урсула да ни оправя икономиката. От затвора ли?

преди 4 минути, В. Велев написа:

Колко глупаво и наивно е да се мисли, че като приемем еврото и автоматично ставаме богати, защото сме били в клуба на богатите.

Все едно да произвеждаш разнебитена кола, ама като и сложиш емблемата на Мерцедес и твоята кола става Мерцедес.

OIP.l9kKUhYyBnu1DkVExmHOMwHaGB?pid=Api&q

02767aa9df570b7f922f676dafed9e0f.jpg

Така е оригинална ябълка лаптоп. 

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

А, кметът на София е чадо на ДС. За там важи ли или само при малкия човек като Акакий Акакиевич Башмачки?

Терзиев е най-качественият политик, който държавата е имала в модерната история. Въпреки саботажите на герберския СОС, много положително направи за града.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.